Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα να δεις, αν τους πάρω και τους λέω παραμύθια, δεν θα μου απαντήσουν αξιόπιστα. Μπορεί με stock ROM, radio και SPL να μην το κάνει. Άσε να το γυρίσω στα κανονικά του και θα τους πάρω τότε αν το συνεχίζει. Διαφορετικά ό,τι και αν μου πουν, δεν θα έχει αξία για το πρόβλημά μου.

Βάλε τη στοκ, ένα τέταρτο δουλειά είναι και μετά άλλο ένα τέταρτο για να ξαναπεράσεις την Ωμέγα.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και άλλο ένα δίωρο να ξαναστήσω το τηλέφωνο. :D

Αν είχα 2.5 ώρες συνεχόμενες διαθέσιμες, θα πήγαινα και θάλασσα. Χαχα! :rolleyes:

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Αυτό που αναφέρεις Ειρήνη είναι ιδιαιτερότητα των branded συσκευών και μόνο και ισχύει παντού. Στο εξωτερικό (ευρωπαϊκή αγορά) τα πράγματα είναι πιο απλά, όλες τις unbranded συσκευές τις δέχονται κανονικά (με τις προϋποθέσεις που αναφέρω παραπάνω).

ΥΓ. Ειρήνη τροποποίησα στο post σου για να είναι περισσότερο ευανάγνωστο. Αν έχεις αντίρρηση μου λες.

Ναι ο παραγοντας branded ειναι κατι που εξαρχης οπως ανεφερα, δεν γνωριζω! Για να το λες ετσι θα ειναι Γιαννη! Απλα εκρινα σωστο να παραθεσω το mail γιατι πολλοι απο εμας ισως να εχουν branded συσκευη (που καποιο ιντερνετομαγαζο ελληνοποιησε), και δεν το γνωριζουν (οπως η υποφαινομενη, που μαζι ψαχναμε την official rom και δε τη βρισκαμε). Προς θεου, οχι δε με πειραζει που τροποποιησες το post μου! Σ ευχαριστω! :)

@nasos79: Νασο, φυγε απο το fb και ξεκινα φλασαρισμα! :lol:

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Κοίτα να δεις, αν τους πάρω και τους λέω παραμύθια, δεν θα μου απαντήσουν αξιόπιστα.

Ο Νίκος σου το είπε αυτό για να μην έχεις πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης.

Modpic.gif

Ο Νίκος σου το είπε αυτό για να μην έχεις πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης.

Πιστεύω είναι ότι αν κάποιος πάρει τηλ στο σέρβις για κάποιο πρόβλημα που έχει, δεν θα τον ρωτήσουν αν έχει βάλει μαγειρεμένη ρομ. Στους 10 που έχουν αυτή ή αντίστοιχες συσκευές, οι 2 μόνο αλλάζουν ρομ. Οι υπόλοιποι 8 ούτε που ξέρουν αυτή τη δυνατότητα. 'Ετσι εννοείται ότι σε τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία κάνεις και λίγο τον άσχετο ... και τους ρωτάς πώς είναι δυνατόν και γιατί χάλασε το κινητό μου που το πλήρωσα τόσα λεφτά, το προσέχω σαν τα μάτια μου, το alcatel που είχα 5 χρόνια δεν είχε πάθει τίποτε και μου είχε πέσει από τον 3ο όροφο, κτλ.

Edited by NIKOLAOS68

Ετσι εννοείται ότι σε τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία κάνεις και λίγο τον άσχετο ... και τους ρωτάς πώς είναι δυνατόν και γιατί χάλασε το κινητό μου που το πλήρωσα τόσα λεφτά, το προσέχο σαν τα μάτια μου, το alcatel που είχα 5 χρόνια δεν είχε πάθει τίποτε και μου είχε πέσει από τον 3ο όροφο, κτλ.

Χαχαχαχαχα!!! Νικόλα μου έφτιαξες τη διάθεση!

Αύριο θα τους πάρω τηλ!

(Αν και απόψε θα το ξανακάνω εργοστασιακό για να δούμε τι και πώς... Πάω να κάνω ένα review τη διαδικασία...)

Πρόβλημα: Κατά τη διαδικασία με την κάρτα μνήμης (επαναφορά SPL) μου έβγαλε ένα "Software update failed" και ξεκίνησε μόνο του απ' την αρχή.

Στη 2η του προσπάθεια προχώρησε λίγο παραπάνω και τώρα βλέπω τα εξής:

00018002

LEOIMG.nbh - FAIL

RADIO_V2 - OK

BCUST - OK

BOOTLOADER - OK

SPLASH1 - OK

OS -

CONFIGDATA -

Update Terminate

UPDATE FAIL

Και μία μπάρα προόδου που βρίσκεται στο 1/3 και έχει σταματήσει.

Καμιά ιδέα;

Πέθανε;

edit:

Πρόσθετη πληροφορία:

Το ξανάνοιξα στον bootloader και μου γράφει SPL-3.03.000 XE

(δηλαδή άλλαξε τον SPL)

και από κάτω:

Upgrade ROM code error

Please try again

Και τίποτα.

Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν έχω ένα πολύ ακριβό πρες-παπιέ... :(

edit 2:

Το ξαναδοκίμασα με το αρχείο της 1.66 και δείχνει να προχωράει καλύτερα... Θα επανέλθω...

Μάλλον το σώσαμε.

Επικίνδυνα πράγματα αυτά ρε παιδιά... Και για το κινητό και για τα νεύρα μου... δεν είμαι και στην καλύτερη εποχή μου και δεν νομίζω ότι έχω πλέον το "στομάχι" για τέτοιες συγκινήσεις!!!

(Ούτε το πορτοφόλι έχω πια, ώστε να μη με επηρεάζουν...)

edit 3:

Εντάξει, δούλεψε.

Update:

Και σε εργοστασιακή κατάσταση το τηλέφωνο χάνει την ώρα όταν αφαιρείται η μπαταρία. Όπως και πριν με την omega, έτσι και τώρα, γυρνάει πίσω στην ημέρα και ώρα της τελευταίας ρύθμισης.

Οπότε αύριο παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία.

Το ερώτημα τώρα είναι... του βάζω ξανά την omega και κάνω τη δουλειά μου απλώς χωρίς να πειράζω τη μπαταρία ή το αφήνω έτσι και το παρατάω στο service;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό το πρόβλημα, θα μπορούσα και να ζήσω μ' αυτό...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Update:

Και σε εργοστασιακή κατάσταση το τηλέφωνο χάνει την ώρα όταν αφαιρείται η μπαταρία. Όπως και πριν με την omega, έτσι και τώρα, γυρνάει πίσω στην ημέρα και ώρα της τελευταίας ρύθμισης.

Οπότε αύριο παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία.

Το ερώτημα τώρα είναι... του βάζω ξανά την omega και κάνω τη δουλειά μου απλώς χωρίς να πειράζω τη μπαταρία ή το αφήνω έτσι και το παρατάω στο service;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό το πρόβλημα, θα μπορούσα και να ζήσω μ' αυτό...

Κοιταξε, το προβλημα αυτο πηγαζει ουσιαστικα απο τη μητρικη. Δηλαδη θα στην αλλαξουν στην περιπτωση που το πας στο service. Γνωμη μου ειναι, ετσι οπως εχεις φορεσει και την official να το πας στο service. Και τι γινεται σε περιπτωση που η μητρικη σου τα "φτυσει" εντελως μετα το περας της εγγυησης σου; Τοτε σιγουρα θα αποκτησεις το ωραιο πρες παπιε που μνημονευεις (γιατι με το κοστος που θα ανερχεται η αντικατασταση μητρικης, μονο για τηλεφωνο δε θα το χρησιμοποιησεις φανταζομαι.. Και σε σουβερ του παει παντως...) Βεβαια, δικη σου η αποφαση φιλε Νασο... :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εσύ καλά τα λες, αλλά ποιος σε ακούει;

Δεν κρατήθηκα, ξανάβαλα την omega. Δεν βλέπεται με τη Stock το τηλέφωνο.

Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία αύριο, αλλά κατά 99% θα το δώσω εκτός Ελλάδας για σέρβις, δεν προλαβαίνω να το δώσω και να το πάρω πίσω εδώ.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν φταίει η omega.

Καλό ξημέρωμα.

Δεν κρατήθηκα, ξανάβαλα την omega. Δεν βλέπεται με τη Stock το τηλέφωνο.

Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία αύριο, αλλά κατά 99% θα το δώσω εκτός Ελλάδας για σέρβις, δεν προλαβαίνω να το δώσω και να το πάρω πίσω εδώ.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν φταίει η omega.

Καλό ξημέρωμα.

Και αν σε καθυστερίσουν στο εκτός Ελλάδας σέρβις τι γίνεται;

Γνώμη μου είναι, αφού μπορείς να ζήσεις με αυτό το πρόβλημα, να πας τις διακοπές σου και όταν επανέλθεις, το πας για σέρβις στην Ελλάδα.

• Administrators

Τότε να μην τα λέμε καθόλου. Για να επιμένουν όλοι εδώ για το ίδιο... κάτι θα ξέρουν.

Modpic.gif

Και αν σε καθυστερίσουν στο εκτός Ελλάδας σέρβις τι γίνεται;

Γνώμη μου είναι, αφού μπορείς να ζήσεις με αυτό το πρόβλημα, να πας τις διακοπές σου και όταν επανέλθεις, το πας για σέρβις στην Ελλάδα.

Μπα, εκεί και να με καθυστερήσουν, θα προλάβω. Δεν πάω για διακοπές. :)

Τότε να μην τα λέμε καθόλου. Για να επιμένουν όλοι εδώ για το ίδιο... κάτι θα ξέρουν.

Sorry, αλλά κάποιες εκφράσεις δεν είναι να τις παίρνετε και τοις μετρητοίς. Θα το πάω εννοείται, αλλά ακόμα και αν το πάω σήμερα, υπάρχει περίπτωση σε 12 μέρες να μου το έχουν επιστρέψει έτοιμο; Και ειδικά Αύγουστο; Όχι. Άρα το να πάει στο σέρβις στην Ελλάδα δεν παίζει. Θα το πάω αλλού, που θα έχω και χρόνο.

Δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε επιθετικοί. Και προφανώς όλα όσα λέτε τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψη μου, διαφορετικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία με την SD που παραλίγο να μου στοιχίσει το τηλέφωνό μου. Είναι σαφές ότι κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα το γνωρίζουν το αντικείμενο και γι' αυτό παίρνω τις πληροφορίες και τη βοήθειά μου από εδώ. Αν δεν σας εμπιστευόμουν, θα έγραφα στο xda.

edit:

Τα καλά νέα είναι ότι η ACE θέλει 2 με 3 εργάσιμες να μου το επισκευάσει.

Edited by nasos79

Μπα, εκεί και να με καθυστερήσουν, θα προλάβω. Δεν πάω για διακοπές. :)

Sorry, αλλά κάποιες εκφράσεις δεν είναι να τις παίρνετε και τοις μετρητοίς. Θα το πάω εννοείται, αλλά ακόμα και αν το πάω σήμερα, υπάρχει περίπτωση σε 12 μέρες να μου το έχουν επιστρέψει έτοιμο; Και ειδικά Αύγουστο; Όχι. Άρα το να πάει στο σέρβις στην Ελλάδα δεν παίζει. Θα το πάω αλλού, που θα έχω και χρόνο.

Δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε επιθετικοί. Και προφανώς όλα όσα λέτε τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψη μου, διαφορετικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία με την SD που παραλίγο να μου στοιχίσει το τηλέφωνό μου. Είναι σαφές ότι κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα το γνωρίζουν το αντικείμενο και γι' αυτό παίρνω τις πληροφορίες και τη βοήθειά μου από εδώ. Αν δεν σας εμπιστευόμουν, θα έγραφα στο xda.

edit:

Τα καλά νέα είναι ότι η ACE θέλει 2 με 3 εργάσιμες να μου το επισκευάσει.

Κοιτα χωρις τηλεφωνο θα μεινεις ουτως η αλλως.. Οποτε προσωπικα εγω θα επελεγα το ελληνικο service ωστε αν κατι στραβωσει στην πορεια μετα την επισκευη, να εχω το αβανταζ να επιρριψω ευθυνες στους ιδιους και να το ξαναπαω, να επικοινωνω και να τους "πιεζω" ευκολοτερα για την επιδιορθωση του κινητου μου και παει λεγοντας. Παντως δε νομιζω να κανουν τοσο πολυ καιρο να στο επιδιορθωσουν εδω, καθως αλλαγη πλακετας ειναι συνηθες. Οποτε θα εχουν stock ανταλλακτικων κι αν το πας σημερα, κερδιζεις ηδη την αυριανη εργασιμη. Φιλικα.. :)

www.macspot.gr

Φλάσαρα πριν από λίγο με τη Omega v30 Lite και παρατήρησα κάτι:

Όταν πάω να ρυθμίσω από τους ήχους και τις ειδοποιήσεις τι να κάνει το κινητό αν έχει sms, mail, βρει wifi ή αναπάντητη κ.λπ., εκεί στο drop down menu αργεί πάρα πολύ. Και στην επιλογή της ειδοποίησης και στην επιλογή του ήχου, ακόμα και στα τσεκάκια για δόνηση π.χ.. Ξέρει κανείς γιατί; Στο κινητό έγινε task29, φλασάρισμα και hard reset x2 μετά :D

(μετά από 1-2 restart σταμάτησε να το κάνει, περίεργο)

Edited by Delijohn
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Έχει κανείς το cab του Wifi No Standby? Έβαλα την Lite και είναι το μόνο που μου λείπει.:)

Πολύ καλή έκδοση Γιάννη!;)

ΥΓ. Το βρήκα!!

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αυριο φευγω για διακοπες και μεχρι τελους Αυγουστου δεν θα εχω προσβαση στο internet.

Έχει κανείς το cab του Wifi No Standby? Έβαλα την Lite και είναι το μόνο που μου λείπει.:)

Πολύ καλή έκδοση Γιάννη!;)

ΥΓ. Το βρήκα!!

Σ ευχαριστω Βασιλη, χαίρομαι που σου αρεσει :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αυριο φευγω για διακοπες και μεχρι τελους Αυγουστου δεν θα εχω προσβαση στο internet.

Καλές διακοπές Γιάννη. Καλά να περάσεις. :happy:

Αλήθεια, από τη Ρόδο, που αλλού θα βρεις καλύτερα να πας διακοπές; :)

Καλές διακοπές Γιάννη!

Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι για 3η μέρα χωρίς το HD2 μου και έχω αρχίσει να παρουσιάζω στερητικά σύνδρομα...

Όσο για το service στο Ηράκλειο... Θα σας τα πω αφού το παραλάβω (αν το παραλάβω ποτέ...).

Πείτε μου κάτι, εάν γνωρίζετε σας παρακαλώ:

Αν το τηλέφωνο κατά την παραλαβή έχει φθορές που δεν υπήρχαν κατά την παράδοση, μπορώ να αρνηθώ να το παραλάβω και να διεκδικήσω κάτι; Τους φοβάμαι πολύ αυτούς σε αυτό το service. Φανταστείτε ότι η κοπέλα που το παρέλαβε, όταν το άνοιξε για να γράψει το IMEI, παραλίγο να της πέσει απ' τα χέρια.

Και κάτι ακόμα:

Αν τελικά του αλλάξουν μητρική, θα αλλάξει και ΙΜΕΙ; Δεν θα έχω πρόβλημα μετά σε μια πιθανή επόμενη επίσκεψη σε service, όταν θα βλέπουν άλλο ΙΜΕΙ στην απόδειξη και άλλο θα έχει η συσκευή;

Καλές διακοπές Γιάννη!

Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι για 3η μέρα χωρίς το HD2 μου και έχω αρχίσει να παρουσιάζω στερητικά σύνδρομα...

Όσο για το service στο Ηράκλειο... Θα σας τα πω αφού το παραλάβω (αν το παραλάβω ποτέ...).

Πείτε μου κάτι, εάν γνωρίζετε σας παρακαλώ:

Αν το τηλέφωνο κατά την παραλαβή έχει φθορές που δεν υπήρχαν κατά την παράδοση, μπορώ να αρνηθώ να το παραλάβω και να διεκδικήσω κάτι; Τους φοβάμαι πολύ αυτούς σε αυτό το service. Φανταστείτε ότι η κοπέλα που το παρέλαβε, όταν το άνοιξε για να γράψει το IMEI, παραλίγο να της πέσει απ' τα χέρια.

Και κάτι ακόμα:

Αν τελικά του αλλάξουν μητρική, θα αλλάξει και ΙΜΕΙ; Δεν θα έχω πρόβλημα μετά σε μια πιθανή επόμενη επίσκεψη σε service, όταν θα βλέπουν άλλο ΙΜΕΙ στην απόδειξη και άλλο θα έχει η συσκευή;

θα σου δωσουν ενα επισημο χαρτι που θα γραφει οτι αλλαξαν μητρικη,και το νεο ΙΜΕΙ.

με αυτο το χαρτι θα πηγαινεις αν χρειαστεις αλλη φορα service

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Επειδή η πρεσβυωπία μεγαλώνει επικίνδυνα και επειδή η νέα μου συσκευή είναι εντελώς γυμνή (κλάπηκε η παλιά κ δεν έχω backup), δεν θυμάμαι το πρόγραμμα που τικάρεις οπουδήποτε στην οθόνη και σου βγάζει ένα μεγεθυντικό φακό. Το έχει υπόψη του κάνεις ή κάτι παρεμφερές?

Επίσης (συγνώμη αν έχει αναφερθεί) τι ακριβώς κάνει το "makisu"; Λόγω διακοπών έχω χρόνο να ασχοληθώ :)

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Επειδή η πρεσβυωπία μεγαλώνει επικίνδυνα και επειδή η νέα μου συσκευή είναι εντελώς γυμνή (κλάπηκε η παλιά κ δεν έχω backup), δεν θυμάμαι το πρόγραμμα που τικάρεις οπουδήποτε στην οθόνη και σου βγάζει ένα μεγεθυντικό φακό. Το έχει υπόψη του κάνεις ή κάτι παρεμφερές?

Επίσης (συγνώμη αν έχει αναφερθεί) τι ακριβώς κάνει το "makisu"; Λόγω διακοπών έχω χρόνο να ασχοληθώ :)

Ευχαριστώ

Νομιζω πως το προγραμματακι που ζητας λεγεται zoomer. Αν και δεν εχω πρεσβυωπια, το εχει παρει το ματι μου σε αλλov. Ελπιζω δεν κανω λαθος.. :)

www.macspot.gr

Νομιζω πως το προγραμματακι που ζητας λεγεται zoomer. Αν και δεν εχω πρεσβυωπια, το εχει παρει το ματι μου σε αλλov. Ελπιζω δεν κανω λαθος.. :)

Φυσικά και δεν έχεις πρεσβυωπία αφού το έχεις "πάρει μάτι" :)

Αυτό είναι,σε ευχαριστώ πολύ.

Μένει, κάποιος που το χρησιμοποιεί, να μου πει πως τρέχει.

Φοβάμαι οτι εκτός απο πρεσβυωπία, μεγαλώνει και το Αλτσχάιμερ :lol:

Δεν πειραζει Μιχαλη εχω μυωπια! Οποτε στα ιδια ερχομαστε! :) Αυτος που το χρησιμοποιουσε και το ειχα δει σε χρηση απο το τηλεφωνο του, μια χαρα ηταν. Ζουμαρε σε mail, sms κλπ κλπ... Νομιζω δε θα σε προβληματισει, αλλα ας μιλησει στα σιγουρα οποιος το χρησιμοποιει.

www.macspot.gr

μιχαλη ανοιξε το και τσεκαρε οποια εφαρμογη θελεις να ζουμαρεις,κανε reset και εισαι οκ:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αισθάνομαι ότι έχω αδικήσει κάποιους ανθρώπους και οφείλω να αποκαταστήσω την τάξη.

Την Τετάρτη το μεσημέρι άφησα στη NortonLine το τηλέφωνό μου για έλεγχο και επισκευή, για το πρόβλημα που είχε με την ώρα.

Μου είχαν πει ότι θα είναι έτοιμο σε 2-3 μέρες και εγώ μάλιστα τους είχα αγχώσει λέγοντας ότι φεύγω σε 12 μέρες (όντως), για να μην το αφήσουν κανένα μήνα εκεί, όπως έχω συνηθίσει να κάνουν τα ελληνικά σέρβις. Να πω και την πικρή μου αλήθεια, δεν μου είχαν εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Την Πέμπτη τους πήρα τηλ (ενοχλητικός σίγουρα) να ρωτήσω αν το είδαν, μου είπαν ότι δεν το είδαν.

Χτες τους πήρα πάλι και μου είπαν ότι το έβλεπαν εκείνη την ώρα. Ομολογώ ότι πάλι υπήρξα αγενής απέναντί τους. Οι λεπτομέρειες είναι περιττές αυτή τη στιγμή. Όντως πάντως ήμουν αγενής και άδικος.

Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε SMS να πάω να το παραλάβω.

Μερικώς ντροπιασμένος εξ αιτίας της συμπεριφοράς μου πήγα και το πήρα. Σε πολύ καλή κατάσταση (όπως το παρέδωσα δηλαδή), με μόνο κάτι σημάδια από κόλλα που έφυγαν με το δάχτυλο (ασήμαντα). Με πληροφόρησαν ότι αλλάχτηκε ένα εξάρτημα στη μητρική (όχι όλη), του οποίου όμως το όνομα δεν συγκράτησα, κυρίως γιατί ντράπηκα να επιμείνω στις ερωτήσεις, πάντα λόγω της κακής μου συμπεριφοράς.

Αν διαβάζει κάποιος απ' το Ηράκλειο και χρειαστεί να πάει στη Norton για επισκευή κάποια συσκευή του, να πληροφορηθεί ότι οι άνθρωποι είναι σωστοί επαγγελματίες, σε αντίθεση με κάποιους πελάτες τους, που ατυχώς κάποιες στιγμές επιδεικνύουν αξιοσημείωτη έλλειψη τρόπων.

For what it's worth, ζητώ συγγνώμη δημοσίως.

Σωστα! Τα καλα να αναφερονται! Δικιο ειχαμε λοιπον Νασο που επιμεναμε να το πας! :p

Εβαλα ξανα elegancia! Εαν χτυπησει παλι το ξυπνητηρι, κατι του φταιει με τη rom μαλλον. Επειδη για πολλοστη φορα το ξεχναω, και συγνωμη για τη βλακωδη ερωτηση, αυτο που γυριζουν τα λεπτα στο ρολοι του sense λεγεται flop ή flap? :confused:

www.macspot.gr