Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι φίλε demakhs!!! Γίνεται. Σε εμένα γίνεται αθόρυβο όταν το αναποδογυρίζεις. Έχω βέβαια και την επιλογή σίγαση κατά το σήκωμα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Δοκίμασε και πες μας. :D

Καλημέρα.

Εγώ επιμένω παιδιά, παλαιότερα όταν το αναποδογύριζα απαίριπτε την εισερχόμενη κλήση. Και κάπου το γράφει αυτό, το είχα διαβάσει.

edit: το ξανακοίταξα και διαπίστωσα ότι όταν το γυρνάω ανάποδα απορίπτει τη κλήση γιατί κτυπάει στο τραπέζι και ενεργοποιήται το δεξί hard buton.

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό το πετύχαινα με το S2U2. Τέλος πάντων δεν σε αμφισβητώ γιατί ποτέ δεν το είχα δοκιμάσει παλιότερα :D

Γίνεται σίγουρα. Είμαι χωρίς συσκευή αυτή τη στιγμή για να σου πω λεπτομέρειες για το path αλλά υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Κάποιος που το έχεις εύκαιρο θα σε βοηθήσει φαντάζομαι.

Οτι υπάρχει αυτή η ρύθμιση είναι σίγουρο φίλε μου.... Εύκολο όμως το χεις να τη βρεις???.... :dizzy: ....πρέπει να ξεψαχνίσω τα μενού και πάλι παίζεται αν τα καταφέρω....σήμερα.

Nαι φίλε demakhs!!! Γίνεται. Σε εμένα γίνεται αθόρυβο όταν το αναποδογυρίζεις. Έχω βέβαια και την επιλογή σίγαση κατά το σήκωμα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Δοκίμασε και πες μας.

Βρεεεεεεε Αντώνηηηηηηηη... Το κινητό δε σταματάει να χτυπάει μόλις το αναποδογυρίσεις..... :ρ :ρ... , αλλά μόλις το ακουμπήσεις και πας να

το σηκώσεις, αφού έχεις την επιλογή "σίγαση κατά το σήκωμα"! ! ! ! :clap: :lol: :clap:....

Τυχαίο?? Δε νομίζω!!!!

Καλημέρα.

Εγώ επιμένω παιδιά, παλαιότερα όταν το αναποδογύριζα απαίριπτε την εισερχόμενη κλήση. Και κάπου το γράφει αυτό, το είχα διαβάσει.

edit: το ξανακοίταξα και διαπίστωσα ότι όταν το γυρνάω ανάποδα απορίπτει τη κλήση γιατί κτυπάει στο τραπέζι και ενεργοποιήται το δεξί hard buton.

χα χα χα :lol: χα χα χα

Να σαι καλά....μου φτιαξες το πρωινό της Κυριακής!

Και γιατί το βάζεις στο τραπέζι και δεν το αναποδογυρίζεις στον αέρα?? Εχει υψοφοβία το κινητό σου??

χα χα χα :lol: χα χα χα

(χωρίς παρεξήγηση ε? πλάκα κάνω...)

• Administrators
Βρεεεεεεε Αντώνηηηηηηηη... Το κινητό δε σταματάει να χτυπάει μόλις το αναποδογυρίσεις..... :ρ :ρ... , αλλά μόλις το ακουμπήσεις και πας να

το σηκώσεις, αφού έχεις την επιλογή "σίγαση κατά το σήκωμα"! ! ! ! :clap: :lol: :clap:....

Τυχαίο?? Δε νομίζω!!!!

Πέρα από τη σίγαση κατά το σήκωμα η οποία μειώνει την ένταση της συσκευής, υπάρχει και αυτό που σου λέω που κάνει εντελώς αθόρυβη τη συσκευή όταν την γυρίσεις ανάποδα. Ψάξτο λίγο. :rolleyes:

Modpic.gif

Πέρα από τη σίγαση κατά το σήκωμα η οποία μειώνει την ένταση της συσκευής, υπάρχει και αυτό που σου λέω που κάνει εντελώς αθόρυβη τη συσκευή όταν την γυρίσεις ανάποδα. Ψάξτο λίγο. :rolleyes:

Οκ φίλε...Εσύ για να το λές κάτι παραπάνω θα ξέρεις.. ;) ..Μια φορά που το δοκίμασα δεν έπιασε. Μήπως θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη η εντολή σίγασης για να λειτουργήσει η σίγαση κατά το αναποδογύρισμα?? Θα το τσεκάρω.

Με το μήνυμα πάντως περισσότερο να πειράξω τον Αντώνη ήθελα :)....

Α βρήκα και τη διαδρομή για τη "σίγαση ηχ. κλήσης όταν σηκώνετε τη συσκευή"... έτσι για την ιστορία: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ-->ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-->ΤΗΛΕΦΩΝΟ-->ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ :up: :dance: :bow: :up:

• Administrators
Μήπως θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη η εντολή σίγασης για να λειτουργήσει η σίγαση κατά το αναποδογύρισμα??

Όχι... μπορείς να τα έχεις και τα δύο ταυτόχρονα.

Modpic.gif

Καλημέρα.

Είχα την Omega v14.4 ELL XT CHT μέχρι λιγο πριν και πέρασα Omega v15 ELL XT CHT και Radio leo 2.15.50.04 (με task29).

Δίχως να περάσω ακόμη καμία εξωτερική εφαρμογή, όταν παραμετροποιώ το cht με τον editor (και δεν μιλώ για εξεζητημένες ρυθμίσεις, πχ την διάταξη των συντομεύσεων σε 5*5 ή το g-alarm ως ξυπνητήρι) κολλάει το σύμπαν..

Είναι κάποιο λαθάκι της συγκεκριμένης ver της 15; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Καλημέρα.

Είχα την Omega v14.4 ELL XT CHT μέχρι λιγο πριν και πέρασα Omega v15 ELL XT CHT και Radio leo 2.15.50.04 (με task29).

Δίχως να περάσω ακόμη καμία εξωτερική εφαρμογή, όταν παραμετροποιώ το cht με τον editor (και δεν μιλώ για εξεζητημένες ρυθμίσεις, πχ την διάταξη των συντομεύσεων σε 5*5 ή το g-alarm ως ξυπνητήρι) κολλάει το σύμπαν..

Το ίδιο έγινε και ε μενα. Από την 14.1 οmega xt σε 15 xt έβγαζε μύνημα πριν το sence και δεν έβγαινε με τίποτα. ούτε με hard reset.. Τελικά γύρισα στην 14.1 πάλι και όλα καλά.

Μηπως βαζετε το cht 2.0 ??

Γιατι εχει ακομα πολλα προβληματα.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα.

Οπως σου είπε και ο DTse αν έχεις βάλει το CHT 2.0 ίσως έχεις κάποια κολλήματα, αν και εγώ όταν το είχα δοκιμάσει δεν παρουσίασε και τοσο σοβαρά θέματα.

Αν όμως μιλάς για την έκδοση με τα CHT 1.8.5 τότε απλά φταίει ότι στραβοξύπνησε το κινητό σου και δεν του κατσε καλά η καινούρια έκδοση με την πρώτη φορά. Αν ξαναπροσπαθήσεις νομίζω θα το υποτάξεις και θα τα σταματήσει τα κόλπα!!

Για την ιστορία έχω την 15 με CHT 1.8.5 και δουλεύει το ίδιο στην εντέλεια όπως και όλες οι προηγούμενες εκδόσεις (όπως η 14.1 που λες).

Μηπως βαζετε το cht 2.0 ??

Γιατι εχει ακομα πολλα προβληματα.

Ο CHTEditor ειναι ο 1.8.5.1. Φαντάζομαι το ίδιο και ο cht. Απο που βλέπω ποιά ver είναι;

Edited by mixalhs^

• Administrators
Ο CHTEditor ειναι ο 1.8.5.1. Φαντάζομαι το ίδιο και ο cht. Απο που βλέπω ποιά ver είναι;

Αν έχεις αυτή την έκδοση του CHTEditor, την αντίστοιχη θα έχεις και του CHT.

Modpic.gif

Αν έχεις αυτή την έκδοση του CHTEditor, την αντίστοιχη θα έχεις και του CHT.

Αρα Γιάννη υποθέτω το πρόβλημα ειναι στην ρομ (v14.4 ELL XT CHT). Την φλασαρα δυο φορές το ίδιο πάντα προβλήμα.

Μία συμβουλή απλά.

Επειδή φλασάρουμε τακτικότερα από ότι προβλέπετε, και αν βλέπετε ότι σας στραβοκάθεται μια έκδοση, κάντε ένα task29. Βασικά πάντα κάνω task29, πριν περάσω οποιαδήποτε ROM. Έχω ενσωματώσει και το Radio μέσα στον φάκελο. Εντάξει ένα φλασάρισμα παραπάνω είναι για 20 δευτερολέπτα το πολύ. Νομίζω ότι αξίζει.

Οκ φίλε...Εσύ για να το λές κάτι παραπάνω θα ξέρεις.. ;) ..Μια φορά που το δοκίμασα δεν έπιασε. Μήπως θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη η εντολή σίγασης για να λειτουργήσει η σίγαση κατά το αναποδογύρισμα?? Θα το τσεκάρω.

Με το μήνυμα πάντως περισσότερο να πειράξω τον Αντώνη ήθελα :)....

Α βρήκα και τη διαδρομή για τη "σίγαση ηχ. κλήσης όταν σηκώνετε τη συσκευή"... έτσι για την ιστορία: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ-->ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-->ΤΗΛΕΦΩΝΟ-->ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ :up: :dance: :bow: :up:

Όχι... μπορείς να τα έχεις και τα δύο ταυτόχρονα.

Απόσπασμα από το επίσημο manual του HD2:

Για να απορρίψετε μια κλήση

Πατήστε το πλήκτρο ΤΕΛΟΣ/ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, ή σύρετε πλήρως το κεντρικό πλήκτρο της γραμμής Απάντηση/Παράβλεψη προς τα δεξιά.

Για σίγαση του ήχου κουδουνίσματος χωρίς απόρριψη της κλήσης

Πατήστε Σίγαση κουδουνίσματος ή πατήστε το πλήκτρο ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΤΩ.

Όταν το τηλέφωνό σας χτυπά, τοποθετώντας το τηλέφωνο με την πρόσοψη προς τα κάτω γίνεται επίσης σίγαση του κουδουνίσματος.

Σημείωση Αν το τηλέφωνό σας είναι με την πρόσοψη προς τα κάτω, θα εξακολουθεί να κουδουνίζει στις επόμενες εισερχόμενες κλήσεις.

Μία συμβουλή απλά.

Επειδή φλασάρουμε τακτικότερα από ότι προβλέπετε, και αν βλέπετε ότι σας στραβοκάθεται μια έκδοση, κάντε ένα task29. Βασικά πάντα κάνω task29, πριν περάσω οποιαδήποτε ROM. Έχω ενσωματώσει και το Radio μέσα στον φάκελο. Εντάξει ένα φλασάρισμα παραπάνω είναι για 20 δευτερολέπτα το πολύ. Νομίζω ότι αξίζει.

Μα έκανα ακριβώς αυτό και τις δυο φορές. Περασα το ραδιο 2.15.50.14 με task29 και μετα την συγκεκριμένη ρομ :confused:

Καλησπέρα. Ψάχνω εδώ και λίγες μέρες, χωρίς επιτυχία, να βρω ένα πρόγραμμα που να λέει το όνομα της επαφής του καλούντος. Δηλαδή αν σε καλεί ο Παπαδόπουλος, να λέει Παπαδόπουλος. Στην χρήση που κάνω και λόγω του bluetooth, κάτι τέτοιο θα με βόλευε πολύ. Έχει κανείς τίποτα υπόψη του; Υπάρχει καμιά ρύθμιση που να το ενεργοποιεί στην rom Omega 14.2 που έχω;
HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

Καλημέρα.

το ιδιο και σε μενα:cry:

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

Περάσατε την VER 15, με CHT 1.8.5 ή 2.0 ?

Χρησιμοποιώ την GA ver 15 με CHT 1.8.5 και δεν έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

Είχα δοκιμάσει επίσης το CHT 2.0 . Εκεί είχα προβλήματα. Πολλοί κάνουν παραπόνα και από άλλες ROM για το CHT 2.0.

Χρησιμοποιώ την GA ver 15 με CHT 1.8.5 και δεν έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

Είχα δοκιμάσει επίσης το CHT 2.0 . Εκεί είχα προβλήματα. Πολλοί κάνουν παραπόνα και από άλλες ROM για το CHT 2.0.

http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v15.x%20ELL/

Η προτελευταία δεν είναι;

Είσαι ο τρίτος άρα είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης version της rom και ο ioathe έχει καιρο να φανεί :)

Και σε εμένα έχει γίνει μια φορά.Κόλλησε και έβγαλα μπαταρία:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Είσαι ο τρίτος άρα είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης version της rom και ο ioathe έχει καιρο να φανεί :)

Ο Γιαννης εχει παει για λιγες διακοπες .;)

Εγω εχω περασει την ver 15 XT CHT 2.0 και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Ενταξει μερικες φορες οταν βγαινεις απο τον editor κρασαρει αλλα αυτο δεν δημιουργει προβλημα γιατι το κανει συνηθως οταν δεν κανεις καμια αλλαγη.

Ναι η προτελευταια ειναι με CHT 1.8.5 και η απο πανω της ειναι με CHT 2.0.

Εγω παντως δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με την 14, 14,4, 14,2 με CHT 1.8.5 ουτε και στην 15 με CHT 2.0

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μηπως σας κανει προβλημα το g alarm ?

Εγω οταν ακομα ειχα ομνια και ομνια 2 , και αναλογως τη ρομ μου δημιουργουσε κατα καιρους προβληματα

Το εκοψα και ησυχασα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Καλησπέρα. Ψάχνω εδώ και λίγες μέρες, χωρίς επιτυχία, να βρω ένα πρόγραμμα που να λέει το όνομα της επαφής του καλούντος. Δηλαδή αν σε καλεί ο Παπαδόπουλος, να λέει Παπαδόπουλος. Στην χρήση που κάνω και λόγω του bluetooth, κάτι τέτοιο θα με βόλευε πολύ. Έχει κανείς τίποτα υπόψη του; Υπάρχει καμιά ρύθμιση που να το ενεργοποιεί στην rom Omega 14.2 που έχω;

Ενδιαφέρον και πολύ χρήσιμο, το έψαχνα και ΄γω πριν καιρό, αλλά δεν βρήκα κάτι. Νομίζω υπάρχει μία εφαρμογή της microsoft (δεν θυμάμαι το όνομά της) που το κάνει αυτό απαγγέλοντας με συνθετική φωνή το όνομα της επαφής, αλλά δεν δουλεύει στα Ελληνικά.

Η ενσωμάτωση κάτι τέτοιου στην Ομέγα, μπορεί να κάνει την διαφορά ;)