mixalhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Υπάρχουν σε cab και μπορείς να τα περάσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν στις τελευταίες εκδόσεις της Omega. Μπορείς να δοκιμάσεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723824&page=5 Δεν δούλεψε Νίκο. Το βρήκα και απο αλλού. Ωστόσω σε ευχαριστώ! Edited September 1, 2011 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δεν δούλεψε Νίκο. Το βρήκα και απο αλλού. Ωστόσω σε ευχαριστώ! Από που; Δώσε το και εδώ αν θέλεις για πιθανούς ενδιαφερόμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Από που; Δώσε το και εδώ αν θέλεις για πιθανούς ενδιαφερόμενους. Μάλλον εννοεί ότι και από αλλού δεν του δούλεψε. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Από που; Δώσε το και εδώ αν θέλεις για πιθανούς ενδιαφερόμενους. Γιάννη το ίδιο link εννούσα οτι μου δώσαν , φίλος εκτός του myphone :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα και καλο χειμωνα. Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου στειλει τις ρυθμισεις του για το yahoo mail? ειμαι με την elegancia, ο λογαριασμος δε σεταρεται με τον ορθοδοξο τροπο, και στην παρουσα κατασταση μου, δεν εχω net/pc να ψαξω εδω που βρισκομαι. Θα ημουν υποχρεη αν καποιος μου τα εστελνε στο: eirhnh_kan@hotmail.com Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπερα και καλο χειμωνα. Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου στειλει τις ρυθμισεις του για το yahoo mail? ειμαι με την elegancia, ο λογαριασμος δε σεταρεται με τον ορθοδοξο τροπο, και στην παρουσα κατασταση μου, δεν εχω net/pc να ψαξω εδω που βρισκομαι. Θα ημουν υποχρεη αν καποιος μου τα εστελνε στο: eirhnh_kan@hotmail.com Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :pσου τις εστειλα,αν και απο την ωρα που εβαλα omega,δεν εχω συνδεθει ποτε στο yahoo mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 σου τις εστειλα,αν και απο την ωρα που εβαλα omega,δεν εχω συνδεθει ποτε στο yahoo mail. Υπάρχει θέμα με το yahoo και εγώ δεν μπορώ να μπω με τίποτε. Το έχω λύσει το πρόβλημα στέλνοντας όλα τα mail μου στο λογαριασμό μου στο gmail. @Ειρήνη: καλώς ήρθες. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 @dimikord: Δημητρη σ ευχαριστω, περιμενω να μου φερουν το Leo στο νοσοκομειο, και θα δοκιμασω. Το μεταπτυχιακο μου κρινεται απο τις ρυθμισεις αυτες. :wacko: @NIKOLAOS68: Νικολα φιλε μου να σαι καλα! Καλως σας βρηκα! Και πλεον ειμαι και κινουμενο gadget η ιδια! Λαμα και βιδες ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις! :p Ontopic: δεν αντιμετώπιζα θεμα με elegancia και yahoo μεχρι προχτες! Εσβησα το λογαριασμο να τον ξαναπερασω, και μετα... το Βατερλω. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 ειρηνη καλη αναρρωση με το καλο! νικο εγω μπορει να μην εχω yahoo με την omega,αλλα ειναι τοσο καλη που δεν την αλλαζω με αλλη rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 ειρηνη καλη αναρρωση με το καλο! νικο εγω μπορει να μην εχω yahoo με την omega,αλλα ειναι τοσο καλη που δεν την αλλαζω με αλλη rom Ευχαριστω Δημητρη! Παρεμπιπτοντως οι ρυθμισεις σου δουλεψαν μια χαρα.. Χρησιμοποιω το Leo για tethering τωρα βεβαια, αλλα ηδη τις περασα και ολα μια χαρα Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommylink Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημερα ηλελα να σας παραθεσω το προβλημα μου και την προσωρινη λυση του. Μηπως εχει κανενας παρομοιο προβλημα για να τον βοηθησω. Λοιπον οπως αναφερω μου χαλασε μια μερα το touch στην οθονη με αποτελεσμα να μ βγει "αχρηστο" το πηγα για σερβις κ μου ειπαν 240 για οθονη* και touch στο you tube εγραψε καποιος οτι το digitizer το συστημα αφης ειναι απο το κατω στο δεξια κουμπι και πιεσε το παρα πολυ και ισως να δουλεψει. Εμενα μου δουλεψε!!! Φυσικα προσωρινα . γιατι καμια φορα παλι δεν δουλευει ισως εχει ειδικη κολλα η καποιο κλιπ κ εχει ξεκουμπωση θα το παω στον γερμανο που ισως γνωριζει . * μου εχει σπασει κ μ εχει μαυρισει πολυ λιγο η οθονη, που θα κανω μια αποπειρα να το φτιαξω μονος, εαν παει καλα θα το ποσταρω. καλημερα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Μάγειρα μάλλον βιάστηκες να το δώσεις το LEO σου! Υπάρχει διαβάζω 'κουζίνα' για Mango Windows 7.5! Καινούργιο εργαλείο-παιχνίδι, δηλαδή. Τελικά το LEO, όσο υπάρχουν οι XDA Developers, δεν θα χαθεί ποτέ! Ioathe come back! :) Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Μάγειρα μάλλον βιάστηκες να το δώσεις το LEO σου! Υπάρχει διαβάζω 'κουζίνα' για Mango Windows 7.5! Καινούργιο εργαλείο-παιχνίδι, δηλαδή. Τελικά το LEO, όσο υπάρχουν οι XDA Developers, δεν θα χαθεί ποτέ! Ioathe come back! :) Πολύ καλά νέα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommylink Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Δεν το γλυτωνω το service οσο αντεξε - αντεξε μαλλον θα παω για 240 ευρω service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Θα τα σηκώνει τα win7.5 αξιοπρεπώς το τηλεφωνό μας όμως? Edited October 17, 2011 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Θα τα σηκώνει τα win7.5 αξιοπρεπώς το τηλεφωνό μας όμως? Φυσικά, εξάλλου έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τα WP7 πρώτης γενιάς στα οποία παίζει άψογα το mango. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Φυσικά, εξάλλου έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τα WP7 πρώτης γενιάς στα οποία παίζει άψογα το mango. Πού είσαι Γιάνναρε; σε χάσαμε. :happy::happy::rolleyes::rolleyes: Έχουν διαφορές τα 7,5 από τα 7, που να τα αναβαθμίζουν; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Φυσικά, εξάλλου έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τα WP7 πρώτης γενιάς στα οποία παίζει άψογα το mango. Χρειάζεται κάποιον κωδικό για ενεργοποίηση όπως παλιά ή έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα ; Γιάννη μας έλειψες :) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 θα έχω απαντήσεις πολύ σύντομα για την σχέση LEO και Windows 7.5 Mango! Ήδη έχω κατεβάσει τα πάντα σχετικά με αυτό και σύμφωνα με http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1246040, η ROM είναι και αναβαθμίσιμη από ZUNE με τις original αναβαθμίσεις της Microsoft! Και μάλιστα δέχεται CABs από τρίτους (ioathe ακούς;;;) και συνεχίζουν να είναι αναβαθμίσιμα !!! Τα σχόλια που έχω δει είναι εξαιρετικά! Απλά επειδή η όλη διαδικασία, την πρώτη φορά, θέλει κανένα 3ωρο από ότι διαβάζω, θέλει να περιμένω μέχρι το ΣΚ.... Υπομονή λοιπόν... :) Προβλέπω νέες δόξες... :) Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 θα έχω απαντήσεις πολύ σύντομα για την σχέση LEO και Windows 7.5 Mango! Ήδη έχω κατεβάσει τα πάντα σχετικά με αυτό και σύμφωνα με http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1246040, η ROM είναι και αναβαθμίσιμη από ZUNE με τις original αναβαθμίσεις της Microsoft! Και μάλιστα δέχεται CABs από τρίτους (ioathe ακούς;;;) και συνεχίζουν να είναι αναβαθμίσιμα !!! Τα σχόλια που έχω δει είναι εξαιρετικά! Απλά επειδή η όλη διαδικασία, την πρώτη φορά, θέλει κανένα 3ωρο από ότι διαβάζω, θέλει να περιμένω μέχρι το ΣΚ.... Υπομονή λοιπόν... :) Προβλέπω νέες δόξες... :) Θα περιμένω λεπτομέρειες Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Πού είσαι Γιάνναρε; σε χάσαμε. :happy::happy::rolleyes::rolleyes: Έχουν διαφορές τα 7,5 από τα 7, που να τα αναβαθμίζουν; Σύμφωνα με την Microsoft, είναι καλύτερα σε 500 σημεία! :-) Πολλά από αυτά είναι πραγματικά πολύ σοβαρές βελτιώσεις. Αποφάσισα να τα δοκιμάσω πάντως οπότε το ΣΚ δεσμεύομαι για νεότερα! Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Eνοοείς 3 ώρες για να περάσεις μια rom :cry:?Αν τη περάσεις περιμένουμε εντυπώσεις πως και πως! Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια, αν τυχόν περάσουμε τα win 7,5 θα μπορώ να έχω destinator, igo κτλπ όπως έχω τώρα στα 6,5? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 δεν τρέχουν τα προγράμματα των 6.5 στα wp7.αν υπάρχει τρόπος να μην χρησιμοποιούμε τα hard πλήκτρα για την χρήση της συσκευής,ας ενημερώσει κάποιος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια, αν τυχόν περάσουμε τα win 7,5 θα μπορώ να έχω destinator, igo κτλπ όπως έχω τώρα στα 6,5? Όχι, υπάρχει όμως το Navigon για WP7 πλήρως ελληνικό που τρέχει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Κοίτα στο φάκελο Omega Files, τρέξε το cab: Original Sun Moon. Εμένα δεν έχει μέσα στο φάκελο omega files το αρχειο. Έχω την Omega XT v30 Black... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts