Jump to content

tommylink

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tommylink

  1. νεο μελος και εγω στο zenfone 2 club καλημερες:D
  2. Μπράβο στους υπεύθυνους του forum Καλή τύχη σε όλους
  3. μηπως εχει μικρη μνημη? λεω εγω..
  4. εχω 1 htc hd2 περιμενω να μου φτιαξει 1 φιλος την οθονη εαν σε ενδιαφερει μετα το πουλαω
  5. Δεν ξερω εαν πρεπει να μπει εδω... εαν ειναι λαθος παρακαλω να μ το σβησετε. Ερωτηση? πως θα σας φαινοταν μια κατηγορια μονο με αγγελιες? μονο για το φορουμ?
  6. πολυ ενδιαφερον μου φαινετε το νεο νοοκ !!!
  7. BLACKBERRY PLAYBOOK 16GB BLACK 359 ευρωωωωωω λινκ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662421&sid=1 εαν θεωρηθει διαφημιση να σβηστη. Δεν το εχω αλλα παντα το ζαχαρωνα μαζι με διαφορα αλλα..:p
  8. Kαλησπερα, φιλε ειδα το ποστ απο το leo htc hd2,

    σου γραφω γιατι εχω και γω το ιδιο προβλημα μ χαλασε η οθονη και το digitizer απο την οθονη κ σκεφτομουν για αγορα απο ebay το εφτιαξες τελικα?

  9. Δεν το γλυτωνω το service οσο αντεξε - αντεξε μαλλον θα παω για 240 ευρω service
  10. Καλημερα ηλελα να σας παραθεσω το προβλημα μου και την προσωρινη λυση του. Μηπως εχει κανενας παρομοιο προβλημα για να τον βοηθησω. Λοιπον οπως αναφερω μου χαλασε μια μερα το touch στην οθονη με αποτελεσμα να μ βγει "αχρηστο" το πηγα για σερβις κ μου ειπαν 240 για οθονη* και touch στο you tube εγραψε καποιος οτι το digitizer το συστημα αφης ειναι απο το κατω στο δεξια κουμπι και πιεσε το παρα πολυ και ισως να δουλεψει. Εμενα μου δουλεψε!!! Φυσικα προσωρινα . γιατι καμια φορα παλι δεν δουλευει ισως εχει ειδικη κολλα η καποιο κλιπ κ εχει ξεκουμπωση θα το παω στον γερμανο που ισως γνωριζει . * μου εχει σπασει κ μ εχει μαυρισει πολυ λιγο η οθονη, που θα κανω μια αποπειρα να το φτιαξω μονος, εαν παει καλα θα το ποσταρω. καλημερα σε ολους.
  11. Δεν σας προλαβαινω παιδια ... Μπραβο σας να στε καλα για ολη την ποιοτικη δουλεια που μας παρεχετε.. τωρα τα "ασχημα" πριν απο κανα μηνα μ χε πεσει το κιν μου και μου εκανε μια μαυριλα πανω δεξια στην οθονη παρολο την στεναχωρια τι να κανω αφου δουλευε κανονικα δεν εκανα τιποτα. εχω το htc hd2 me omega ver 26 εδω και καμια βδομαδα ψιλοκολαγε έ λεω θα νε φορτωμενο με διαφωρα, ειχα διαβασει και την καινουργια ρομ θα κανω μια αναβαθμιση για να ξαναμπω και γω στον καινουργιο χωρο! Απο χτες δεν δουλευει καθολου η οθονη αφης!! μονο τα κουμπια :(:( και τωρα πηρα το κιν της μανα μου αυτο με τα μεγαλα κουμπια !!!! lol μαλλον φταει οτι μ ειχε πεσει? καμια ιδεα? ποσο παει η οθονη εγγυηση δεν εχω. Γερμανο μου ειπε 220 κατι τετοιο απο νετ βρηκα αυτα τα λινκ Link1: http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5009&rt=nc&_nkw=htc+hd2+screen&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=3&_sc=1 Link2: αλλα δεν φαινετε κ τπτ ευκολο. Ευχαριστω παντως απο ολλους.. Υ.Σ Μηπως επρεπε να βαλω σε αλλο σημειο του φορουμ? εαν ναι να μεταφερθει σας ευχαριστω.
  12. 2 μικρες επισυμανσεις.. 1. Σας τυχαινει στα καλα καθουμενα να θες να παρεις 1 τηλ και να μην σας εμφανιζει τους αριθμους? κ φυσικα να μην μπορω να βρω τηλ απο τον καταλογο επειδη δεν εχω τα πληκτρα με τους αριθμους? 2. με τον ηχο κλησης τι παιζει? μια παιζει πολυ δυνατα και να παραμορφωνει κ μια οχι.. αλλα ευτυχως οχι συχνα..
  13. Mπραβο σε ολους για την σκληρη δουλεια keep up the good work!!! ver26 θεωρω οτι ειναι τελεια μπραβο.
  14. ευχαριστω συνονοματε αν εχεις καποιο λινκ καντε μ κανα πμ κατεβασα τρια τεσσερα αλλα δεν μ δουλεψανε μπραβο σε ολους για την βοηθεια.
×
×
  • Create New...