Jump to content

leou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leou

  • Ημ. Γέννησης 16/10/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

leou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτά είναι δώρα... Έχω βάλει στο μάτι το pro αλλά και το απλό δεν θα με χάλαγε.
  2. Για πορτοφόλι εγώ πήρα αυτή και με βόλεψε. Είναι λίγο χοντροκομένη αλλά με βόλεψε πολύ λόγο υφής.
  3. Λοιπόν. έχω δυο κάρτες μέσα, η πρώτη cosmote και μια wind μονο για δεδομένα (την οποία επειδή είχα πακέτο απο cosmote την είχα απενεργοποιήσει τελείως 2 μέρες τώρα) Όσο είχα μόνο την cosmote δεν έβλεπε αναβάθμιση (είμαι με 145 ακομη). ενεργοποιώ την wind και μπαίνω με τα δεδομένα της wind και αμέσως βρήκε την 148 (no 150 yet).
  4. Θες καλώδιο απευθείας η μετατροπέα για να φορτίζει και να μπορείς να βάζεις και έξτρα usb πχ? Έχω πάρει ένα τέτοιο (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο) και δουλεύει νεράκι, μέχρι και σκληρό 1 ΤΒ σύνδεσα πάνω, τον είδε κανονικά και φόρτιζε και το κινητό ταυτόχρονα.https://www.skroutz.gr/s/11515879/LogiLink-USB-C-male-HDMI-USB-A-USB-C-female-UA0258.html
  5. Ευχαριστώ. Δεν θα το έβρισκα με τίποτα. Έχω συνηθίσει με τα lg που είχα τόσα χρόνια και το έψαχνα στις ρυθμίσεις κλήσεων.
  6. Μια ερώτηση γιατί δεν το βρίσκω (αν υπάρχει). Υπάρχει επιλογή να κάνω απόρριψη κλήσης σε νούμερο που ξεκινάει από κάποιους συγκεριμένους αριθμούς; (πχ ότι ξεκιναει απο 6991234) μέχρι τώρα βάζω σε μια επαφή ότι κλήσεις γίνονται από εταιρίες για προώθηση αλλά η cosmote πλέον έχει ένα νούμερο κινητό το οποίο αλλάζει συνέχεια τα 3 τελευταία νούμερα (έχω φτάσει στα 8+ διαφορετικά)
  7. Την 145 την έχει περάσει κανένας μέσω FF; δεν μου την βρίσκει όταν πατάω έλεγχο ενημέρωσης από το μενού.
  8. Η κάρτα της Wind είναι σύνδεση με mobile internet και η άλλη whats up. μόνο στην wind χάνει το ίντερνετ συνέχεια, σταματάει να δείχνει το εικονίδιο του lte η H+ ανάλογα για ένα δευτερόλεπτο το βγάζει παλι αλλά το χάνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. δεν το κάνει πάντα, αλλά αν το πιάσει το κάνει για αρκετή ώρα. Άλλαξα τις κάρτες και τις έβαλα ανάποδα αλλά πάλι το κάνει, οπότε είναι κάποιο θέμα μόνο με την wind και νομίζω με το lte της wind. το έβαλα μόνο 2g/3g από τις ρυθμίσεις και το κάνει ελάχιστα πλέον 2 μέρες τώρα.
  9. Έχω πρώτη κάρτα cosmote (whats up) για κλήσεις και δεύτερη κάρτα wind (σύνδεση) για ίντερνετ. Και στις 2 έχω δεδομένα και όταν γυρνάω σε cosmote δεν μου κάνει πρόβλημα. έχω κάνει τράμπα τώρα μια μέρα τις κάρτες και έχω βάλει πρώτη την wind για δεδομένα αλλά πάλι μου το έκανε (λιγότερο αλλά το έκανε). Με cosmote κανένα θέμα.
×
×
  • Create New...