anapospastos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 To fmtx-faker πάντως θα σου το ξαναενεργοποιήσει. Για περισσότερα πήγαινε στους οδηγούς στην υπογραφή μου. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αλλή ερώτηση γιατί με την διαχείριση των αρχείων το έχω χάσει τελείως στο n900. Τα αρχεία που παίρνεις από το bluetooth σε ποιόν από τους άπειρους φακέλους πάνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Με το που αποδεχτείς το αρχείο επιλέγεις τον φάκελο που θες να αποθηκευτεί και μετά ξεκινάει η μεταφορά. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ll_Xen Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 To fmtx-faker πάντως θα σου το ξαναενεργοποιήσει. Για περισσότερα πήγαινε στους οδηγούς στην υπογραφή μου. Ψαχνω να το βρω στους καταλογους και δεν το βρισκω για να το εγκαταστήσω. Ενω εχω τον extra-devel δεν το βγαζει. Το fmtx-faker θυμαμαι οτι το ειχα. Ο οδηγος για την αυξηση σηματος δεν τον καταλαβαινω και πολυ. Ακομα ομως και αν εσβησα κατα λαθος το fmtx δεν επρεπε να το εβρισκα ξανα στην λιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Βγήκε η έκδοση για Meego 1.2. Παίζει κανένας οδηγός για τα περαστικά!!!!!!!!! Άκυρο! Εδώ τα λέει αναλυτικά και δίνει λινκ για να τα κατεβάσεις. Edited May 20, 2011 by tempelakos Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Βγήκε η έκδοση για Meego 1.2. Παίζει κανένας οδηγός για τα περαστικά!!!!!!!!! να εισαι σιγουρος πως αν βγει για το Ν900 τα τσακαλια μας εδω θα μας βοηθησουν;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 κοίτα στα λινκ που βρήκα έχει οδηγίες, και μπορείς να το βάλεις όπως το Νιτροιντ στην κάρτα μνήμης.Απλά στο μπουτάρισμα δουλεύει άλλο πρόγραμμα, το Uboot. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) υπαρχει αλλος τροπος ν αλλαξω ηχο αφυπνισης εκτος απ τις ρυθμισεις ειδοποιησης στην εφαρμογη του ρολογιου (status bar) ; προσπαθω και μολις επιλεγω τον ηχο που θελω μου γραφει *εσωτερικο σφαλμα.η εφαρμογη του ρολογιου εκλεισε* και με πεταει στην αναμονη.το κανει και σε σας αυτο; Edited May 20, 2011 by geoflo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elafroxeris Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλημερα παιδες... Εχω ψηθει να παρω κ εγω το n900 αλλα εχω μερικες αποριες... 1.Η οθονη του ειναι καλη resistive η σαν τα πρωτα της lg που μετα απο λιγο καιρο αλλου παταγες κ αλλου επελεγε? 2.Υπαρχουν καλα screen protector γιαυτο το κινητο? 3.Εψαξα λιγο σχετικα με modding στο n900 κ ειδα οτι τα περισσοτερα γινονται πανω σε linux, αυτο σημαινει οτι πρεπει να ξερω linux για να ασχοληθω? 4.Απο οτι ειδα υπαρχει ακομα καινουργιο. Ξερει κανεις απο που ειναι φθηνοτερο? Ευχαριστω εκ των προταιρων κ συγγνωμη αν δεν ειναι το σωστο topic για τις αποριες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλημερα παιδες... Εχω ψηθει να παρω κ εγω το n900 αλλα εχω μερικες αποριες... 1.Η οθονη του ειναι καλη resistive η σαν τα πρωτα της lg που μετα απο λιγο καιρο αλλου παταγες κ αλλου επελεγε? 2.Υπαρχουν καλα screen protector γιαυτο το κινητο? 3.Εψαξα λιγο σχετικα με modding στο n900 κ ειδα οτι τα περισσοτερα γινονται πανω σε linux, αυτο σημαινει οτι πρεπει να ξερω linux για να ασχοληθω? 4.Απο οτι ειδα υπαρχει ακομα καινουργιο. Ξερει κανεις απο που ειναι φθηνοτερο? Ευχαριστω εκ των προταιρων κ συγγνωμη αν δεν ειναι το σωστο topic για τις αποριες μου... 1) H resistive οθονη του ειναι φανταστικη και σπανιοτατα θα χρειαστεις την γραφιδα του. 2)Εγω εχω βαλει. Ειχα βρει πριν κατι μηνες στο Πλαισιο. Νομιζω αν ψαξεις στο skroutz , θα σου βρει 3-4 καταστηματα που εχουν. 2) Μπα. Υπαρχουν ετοιμοι οδηγοι που εξηγουν σχεδον τα παντα. Σου λεει τι θα πετυχεις και με ποιον τροπο. Με λιγα λογια, τυφλοσουρτης. Εδω στο Myphone, αλλα κυριως στο maemo.org (καλο ειναι παντως λιγα αγγλικουλια να τα ξερεις) 4)Θα μπεις στο skroutz.gr και θα σου βγαλει τα φθηνοτερα καταστηματα που πωλειται το Ν900. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 2.Υπαρχουν καλα screen protector γιαυτο το κινητο? Όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο και του βάζεις καλύμματα στα καθίσματα, το χαίρεται αυτός που το αγοράζει από πρώτο χέρι, όχι εσύ. Το ίδο ισχύει και για τα κινητά! Μειώνεις την απόδοση του Touchscreen για να χαρεί ο επόμενος την καλή του κατάσταση και εσύ να κερδίσεις ένα 5% το πολύ κατά τη μεταπώλησή του. Αν το χρησιμοποιείς με τη γραφίδα της Nokia δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για τον ίδιο λόγο απόφυγε και την αγορά θήκης. Όταν το αποκτήσεις Καλορίζικο! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 υπαρχει αλλος τροπος ν αλλαξω ηχο αφυπνισης εκτος απ τις ρυθμισεις ειδοποιησης στην εφαρμογη του ρολογιου (status bar) ; προσπαθω και μολις επιλεγω τον ηχο που θελω μου γραφει *εσωτερικο σφαλμα.η εφαρμογη του ρολογιου εκλεισε* και με πεταει στην αναμονη.το κανει και σε σας αυτο; Θέλει downgrade o codec ogg και remove κάποια πακέτα. Τρέχεις ως root στο τερματικό: apt-get install --reinstall ogg-support=1.0.5 apt-get autoremove Τα παραπάνω βήματα λογικά λύνουν και το πρόβλημα ήχου σε κάποιους players όπως είχε αναφερθεί. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Θέλει downgrade o codec ogg και remove κάποια πακέτα. Τρέχεις ως root στο τερματικό: apt-get install --reinstall ogg-support=1.0.5 apt-get autoremove Τα παραπάνω βήματα λογικά λύνουν και το πρόβλημα ήχου σε κάποιους players όπως είχε αναφερθεί. στην πρωτη εντολη οκ. στη δευτερη μου βγαζει internal error broken stuff.παιζει κατι αλλο; καμμια λυση κανεις; Edited May 22, 2011 by geoflo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elafroxeris Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Για τον ίδιο λόγο απόφυγε και την αγορά θήκης. Συγγνωμη αλλα δεν το επιασα αυτο... Δεν ειναι καλυτερα να το εχεις στη θηκουλα του οταν το εχεις στην τσεπη κ το κουβαλας για να μην φθειρεται? Επισης σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ρε παιδια να κανω μια ηλιθια ερωτηση;αφου γελασετε ας μου πει καποιος.γραφοντας ποστ απο το Ν900 πως μπορω να παραθετω λινκ;αυτο που κανετε με τα μπλε γραμματα οπου πατωντας πανω τους ανοιγει νεο παραθυρο;ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ρε παιδια να κανω μια ηλιθια ερωτηση;αφου γελασετε ας μου πει καποιος.γραφοντας ποστ απο το Ν900 πως μπορω να παραθετω λινκ;αυτο που κανετε με τα μπλε γραμματα οπου πατωντας πανω τους ανοιγει νεο παραθυρο;ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω πατας shift και δεξι/αριστερο βελακι (αναλογως) για να επιλεξεις το κειμενο. μετα αφου εχει επιλεχθει , πατας control και c. ετσι κανεις copy με control και v κανεις Paste αν θυμαμαι καλα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Θελω να ρωτησω αν αξιζει να μπω στην διαδικασια να "φορμαρω" απο την αρχη το Ν900 που πηρα. Απλα ο προηγουμενος κατοχος του το ειχε φορτωμενο, και επειδη δεν ξερω τι εχει και ποια απο ολα αυτα χρειαζομαι, σκεφτηκα να το σεταρω απο την αρχη και να περασω οτι χρειαζομαι εγω. Αξιζει τον κοπο να το κανω? Ειναι μεγαλη διαδικασια? Υπαρχει καπου συγκεντρωμενη ολη η διαδικασια, μηπως και τα καταφερω μιας και ειμαι αρχαριος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Θελω να ρωτησω αν αξιζει να μπω στην διαδικασια να "φορμαρω" απο την αρχη το Ν900 που πηρα. Απλα ο προηγουμενος κατοχος του το ειχε φορτωμενο, και επειδη δεν ξερω τι εχει και ποια απο ολα αυτα χρειαζομαι, σκεφτηκα να το σεταρω απο την αρχη και να περασω οτι χρειαζομαι εγω. Αξιζει τον κοπο να το κανω? Ειναι μεγαλη διαδικασια? Υπαρχει καπου συγκεντρωμενη ολη η διαδικασια, μηπως και τα καταφερω μιας και ειμαι αρχαριος? How To Hard Reset The N900 To The Factory State Aν ακολουθησεις πιστα τα βηματα αυτου του πολυ καλου οδηγου δεν θα εχεις προβλημα. Και εγω ετσι το ειχα κανει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 How To Hard Reset The N900 To The Factory State Aν ακολουθησεις πιστα τα βηματα αυτου του πολυ καλου οδηγου δεν θα εχεις προβλημα. Και εγω ετσι το ειχα κανει. Οκ ευχαριστω πολυ. Μετα τα ελληνικα πως τα περναω? Εννοω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες. Επισης, πρεπει να "περασω" και κατι ακομα στην συσκευη εκτος απο το φλασαρισμα και τα ελληνικα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 τα ελληνικα τα περνας με ενα απλο προγραμματακι απο το application manager. και στη συνεχεια προτεινω να περασεις και το ukeyboard ωστε να μπορεις να γραφεις και ελληνικα απο το πληκτολογιο με μια απλη εναλλαγη αγλλικων/ελληνικων , οπως στο pc σου. το προγραμμα μεταφρασης δεν θυμαμαι πως λεγεται. κατι που θα ξεκιναει με greek ειναι. οποτε μπαινεις στο app manager, και πας στο γραμμα "g" υγ: ενεργοποιησε τα repositories "extras", και "extras devel" υπαρχουν οδηγοι και στο Myphone.gr που εξηγουν τι ειναι τα repositories του app manager και πως τα δημιουργεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Κατι τελευταιο. Απο την εμεπειρια σας, ποση ωρα χρειαζεται η ολη διαδικασια μεχρι να τα εχω περασει ολα κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Κατι τελευταιο. Απο την εμεπειρια σας, ποση ωρα χρειαζεται η ολη διαδικασια μεχρι να τα εχω περασει ολα κομπλε?To φλασαρισμα δεν κραταει ουτε 5 λεπτα. Το τι θες να περασεις ομως μεσα και πως θες να το στησεις αν εισαι αρχαρίος, εμενα μου πηρε την πρωτη φορα 4 ωρες...Τωρα μονο μια ωρα για να βαλω 100 εφαρμογες και παιχνιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Πρέπει να έχει πειραχτεί η λειτουργία της μνήμης. Δεν εμφανίζονται ούτε οι φωτογραφίες μου επιλέγοντας τη σχετική συντόμευση ούτε τα τραγούδια που έχω αποθηκεύσει όταν ανοίγω τον player. Πρέπει να κάνω ξεχωριστή αναζήτηση από το file manager. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) How To Hard Reset The N900 To The Factory State Aν ακολουθησεις πιστα τα βηματα αυτου του πολυ καλου οδηγου δεν θα εχεις προβλημα. Και εγω ετσι το ειχα κανει. Παιδες βοηηθεια. Προσπαθω να κανω οσα λεει ο οδηγος αλλα δεν γινεται τιποτα. Δεν γινεται κανενα βημα οπως το περιγραφει. Καμμια εντολη ουτε καν το u πατημενο που λεει στην αρχη. Μπορει να βοηθησει καποιος? Edit: Κατι παει να γινει. Τελικα εκανα οτι ελεγε ο οδηγος http://discussions.europe.nokia.com/t5/Pool-of-Knowledge/N900-How-to-update-software-and-Reset-ALL-data/m-p/591877 ο οποιος εχει ετσι οπως πρεπει να πληκτρολογησεις τις εντολες στο cmd. Τελος καλο, ολα καλα. :) Edited May 22, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 To fmtx-faker πάντως θα σου το ξαναενεργοποιήσει. Για περισσότερα πήγαινε στους οδηγούς στην υπογραφή μου. Fremantle Extras-devel free armel fmtx-faker 0.7 Fremantle Extras-devel free i386 fmtx-faker 0.7 Έβαλα το πρώτο (armel) και μου δημιούργησε πρόβλημα στον Application manager (έβγαζε διαρκώς σφάλμα και ήταν αδύνατο να τον χρησιμοποιήσω). Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω λειτουργικό και όλα τα προγράμματα. Μήπως έπρεπε να βάλω το δεύτερο; Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts