songless_bird Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Τα εικονιδια τα πειραζεις με το theme customizer. Εχει μια επιλογη να μην εχουν σκια. Οσο για τα windows 7 νομιζω εχουν μια επιλογη κοινης χρησης εκει που ειναι η καρτελα διαχειρησης δικτυων. Εχει επιλογη για κοινοχρηστα αρχεια και δικαωματα ή περιορισμους προσβασης απο αλλους. Δεν εχω 7 για να σε βοηθησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες, έστω και με pm, πως γίνεται να βλέπω τα αρχεία με windows 7?τοχω προσπαθήσει και στο παρελθον αλλά τίποτα. Επίσης,πως βγάζεις τις σκιές από τα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες? Πήγαινε controlpanel , network and internet , choose homegroup and sharing options και ενεργοποίησε τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες, έστω και με pm, πως γίνεται να βλέπω τα αρχεία με windows 7?τοχω προσπαθήσει και στο παρελθον αλλά τίποτα. Επίσης,πως βγάζεις τις σκιές από τα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες? Για να βλέπεις τα αρχεία με windows να εγκαταστήσεις την εφαρμογή tinysmbgui Για να φύγουν οι σκιές από το τερματικό: sudo gainroot mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old αν χρησιμοποιείς διαφορετικό θέμα από το default όπου default δώσε το αντίστοιχο όνομα τέλος κάνε reboot Edited March 19, 2011 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Με το theme customizer τί άλλες αλλαγές με ενδιαφέρον θα μπορούσς να κάνεις στο theme του τηλεφώνου; Γιατί έτσι όπως είναι οι επιλογές του δεν καταλαβαίνεις και πολλά! Επίσης μια απορία: Πού βρίσκεται εγκατεστημένο το skype στο τηλέφωνο; ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ! Edited March 20, 2011 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αυτο με τις σκιες το βρήκα μέσω theme customizer,μείωσα την επιλογή widget opacity και έφυγαν οι σκιες. στα win 7 έχω ενεργοποιημένες τις επιλογές στο network-internet αλλά πάλι τπτ.θα δοκιμάσω και αυτο που ειπε ο φιλος syd77.Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Για να βλέπεις τα αρχεία με windows να εγκαταστήσεις την εφαρμογή tinysmbgui Για να φύγουν οι σκιές από το τερματικό: sudo gainroot mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old αν χρησιμοποιείς διαφορετικό θέμα από το default όπου default δώσε το αντίστοιχο όνομα τέλος κάνε reboot βαζοντας το tinysmb και το ui του μπορεις να βλεπεις μεσω wifi τα κοινα αρχεια και απο xp και απο τα 7 ? η μονο απο το pc βλεπεις τα αρχεια του κινητου ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 βαζοντας το tinysmb και το ui του μπορεις να βλεπεις μεσω wifi τα κοινα αρχεια και απο xp και απο τα 7 ? η μονο απο το pc βλεπεις τα αρχεια του κινητου ετσι ? μπορείς να μοράζεσαι φακέλους του n900 με άλλους υπολογιστές μέσω δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 μπορείς να μοράζεσαι φακέλους του n900 με άλλους υπολογιστές μέσω δικτύου. οκ τα κατεβασα αυτα θα τα δοκιμασω μετα. ψαχνομαι για το αναποδο και δε βγαζω ακρη. να μοιραζομαι φακελους του pc στο ν900. οχι μονο ταινιεσ μεσω media player αλλα κανονικα ολοκληρο φακελο. δε παιζει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα σας.Σημερα εβγαλα την καρτα wid και εβαλα μια της cosmote και δεν συνδεεται με το Internet παρα μονο με wifi(ενω παλια εμπαινε κανονικα).Πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις?Στο inernet automatically εχω επιλεγμενω το any connection αλλα οτι και να βαλω παλι δεν συνδεεται παρα μονο με wifi.Καμια ιδεα?Εχω βαλει τα 500 mb με 5 ευρο και τωρα δεν μπορω να μπω.. Ok το βρηκα επρεπε απο "3g-internet" να το αλλαξω και να βαλω "internet". Edited March 20, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 δεν καταλαβες καλα...:) μιλαω κανονικα για ιστοσελιδα.... και οχι για προγραμμα.... http://www.e-radio.gr/ σου βγαζει λιστα με ραδιόφωνα πατας ενα και ανοιγει με το media player...στο pc... το ιδιο γινοταν και στο ν900..... στο δικο μου απο χθες μου βγαινει το μυνημα οταν πατησω να ακουσω ενα σταθμο Live οτι ο τυπος του αρχειου δεν υποστηρίζεται... ρωταω αν εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα..γιατι αν το προβλημα ειναι γενικο τοτε δεν υπαρχει κατι που να μην λειτουργεί σωστα στο κινητο μου...:) μετα απο μηνες πηγα ν ανοιξω το ραδιο. τιποτα ... καμια λυση ? επισης ψαχνοντας για λυση επεσα πανω σ αυτο οπου επισης εφαγα ακυρο. οι σταθμοι του e-radio οντως ανοιγαν στο ν900. αλλαξαν codec στο e-radio ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 μετα απο μηνες πηγα ν ανοιξω το ραδιο. τιποτα ... καμια λυση ? επισης ψαχνοντας για λυση επεσα πανω σ αυτο οπου επισης εφαγα ακυρο. οι σταθμοι του e-radio οντως ανοιγαν στο ν900. αλλαξαν codec στο e-radio ? Προφανώς και θα άλλαξαν codecs αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Υπάρχει και αυτό αλλά δεν ξέρω πλέον αν δουλεύει. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) μετα απο μηνες πηγα ν ανοιξω το ραδιο. τιποτα ... καμια λυση ? επισης ψαχνοντας για λυση επεσα πανω σ αυτο οπου επισης εφαγα ακυρο. οι σταθμοι του e-radio οντως ανοιγαν στο ν900. αλλαξαν codec στο e-radio ?Μια απο τα ιδια. Μονο -3 μου ανοιξαν. ο Best στην αθηνα νομιζω ηταν ο ενας. Αυτοι που ακουγα στη Θεσσαλονικη δεν ανοιγουν πλεον. Προφανώς και θα άλλαξαν codecs αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Υπάρχει και αυτό αλλά δεν ξέρω πλέον αν δουλεύει. Μια απο τα ιδια. Νομιζω χρησιμοποιει τα ιδια λινκ Edited March 21, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα σας.Στις φωτογραφιες δεν γινεται να δημιουργησουμε φακελο για να τις εχουμε ξεχωριστα και οχι ολες μαζι? Edited March 22, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια καλησπερα σας.Στις φωτογραφιες δεν γινεται να δημιουργησουμε φακελο για να τις εχουμε ξεχωριστα και οχι ολες μαζι? Νομίζω ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου, το μόνο που ξέρω ότι γίνεται για να διαχωρίσεις τις φωτογταφίες είναι να αλλάξεις τα tag των φωτογραφιών. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εννοείται ότι γίνεται. Πατώντας στο πάνω μέρος της οθόνης ανοίγει το μενού και επιλέγουμε new folder. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν εννοουσα για τον file manager.Στον file manager ειναι μεσα σε φακελους οχι ομως ζστο πριογραμμα φωτογραφιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εισαι στις φωτο σου (all images), πατας στο πανω μερος , ανοιγουν οι επιλογες και επιλεγεις "filter by folder", επιλεγεις τον custom φακελο που εχεις ηδη δημιουργησει και στον ανοιγει. αυτο μπορεις να κανεις και ειναι πολυ απλο. τωρα με καποιο αλλο εξειδικευμενο plug in δεν ξερω... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ξερει κανεις πως ξεμπερδευοντε οι επαφες απο τον τηλεφωνικο καταλογο? αν ας πουμε παω να κανω συγχωνευση ενα νεο νουμερο μου εμφανιζει ολες τις επαφες μαζεμενες (απο windows live messenger,skype κτλ) κατι που ειναι πολυ εκνευριστικο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ξερει κανεις πως ξεμπερδευοντε οι επαφες απο τον τηλεφωνικο καταλογο? αν ας πουμε παω να κανω συγχωνευση ενα νεο νουμερο μου εμφανιζει ολες τις επαφες μαζεμενες (απο windows live messenger,skype κτλ) κατι που ειναι πολυ εκνευριστικο :rolleyes: Τι εννοείς με το ξεμπερδεύονται; Αν δυσκολεύεσαι να βρεις αυτή που θες για επεξεργασία μπορείς να ανοίξεις το hardware keyboard και πληκτρολογώντας 2-3 γράμματα να σε πάει κατευθείαν σ αυτή που θέλεις. Sent from my Nokia N900 using Tapatalk Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 εννοώ οτι εστω και συνδεθηκα μια φορα στο messenger και αποσυνδεθω μετα κ θελω να κανω τηλεφωνικη κληση . στο καταλογο βλεπω μεσα κ τις επαφες απο messenger/skype κτλ . offline online ολες . :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα.Η συσκευή κάνει συνεχώς reboot πριν προλάβει να φορτώσει τα desktops. Το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με φλασάρισμα. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Κάτι υπάρχει στην emmc τότε. Φλάσαρε με vanilla. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Κάτι υπάρχει στην emmc τότε. Φλάσαρε με vanilla. Αυτό ήθελα να αποφύγω. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπέρα φίλοι! :) Εγκατέστησα το hen και προμηθεύτικα το παρακάτω : http://cgi.ebay.com/short-Usb-A-2-0-female-to-micro-B-male-cable-adapter_W0QQitemZ230602506784QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D320668462507%26ps%3D63%26clkid%3D8124517338378584805 ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες πιστά, βλέπω ότι παίρνουν ρεύμα οι συσκευές που συνδέω αλλά τζίφος…. Δεν δουλεύουν… συνδέω ποντίκι, ανάβει το laser αλλά πουθενά το ποντίκι στο ν900, συνδέω στικακι, αναβοσβήνει το στικάκι, πατάω το Mount αλλά πουθενά το στικάκι στο ν900 …. Τι γινέται????!!!! :lol::p:D Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπέρα φίλοι! :) Εγκατέστησα το hen και προμηθεύτικα το παρακάτω : http://cgi.ebay.com/short-Usb-A-2-0-female-to-micro-B-male-cable-adapter_W0QQitemZ230602506784QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D320668462507%26ps%3D63%26clkid%3D8124517338378584805 ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες πιστά, βλέπω ότι παίρνουν ρεύμα οι συσκευές που συνδέω αλλά τζίφος…. Δεν δουλεύουν… συνδέω ποντίκι, ανάβει το laser αλλά πουθενά το ποντίκι στο ν900, συνδέω στικακι, αναβοσβήνει το στικάκι, πατάω το Mount αλλά πουθενά το στικάκι στο ν900 …. Τι γινέται????!!!! :lol::p:D Να πάρεις female to female usb adapter. Επίσης είναι πιθανό οι εντολή mount να μην λειτουργεί από το hostmode-gui και να πρέπει να την εκτελέσεις από το τερματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts