Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνωμη αλλα δεν το επιασα αυτο... Δεν ειναι καλυτερα να το εχεις στη θηκουλα του οταν το εχεις στην τσεπη κ το κουβαλας για να μην φθειρεται?

Αγόρασα προ μηνός σαν αρχάριος αυτή τη θήκη:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006490

http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-carrying-case-cp-408

και τη χρησιμοποίησα μόνο μια μέρα.

Όποιος νομίζει ότι είναι χρήσιμη η θήκη με 5€ την παίρνει και "προστατεύει" το κινητό του.

Εγώ πάντως θήκη δεν ξαναχρησιμοποιώ

Nikomas

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγόρασα προ μηνός σαν αρχάριος αυτή τη θήκη:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006490

http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-carrying-case-cp-408

και τη χρησιμοποίησα μόνο μια μέρα.

Όποιος νομίζει ότι είναι χρήσιμη η θήκη με 5€ την παίρνει και "προστατεύει" το κινητό του.

Εγώ πάντως θήκη δεν ξαναχρησιμοποιώ

Είχε κλιπ για την ζώνη η συγκεκριμένη θήκη? Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, μπορείς να μου πείς τι δεν σε βόλεψε?

Ευχαριστώ

τελικα ρε παιδια εκεινο το περιβόητο usb on the go καταφεραν να το κανουν να δουλεψει στο n900...?

εχω καιρο να διαβασω κατι για το θεμα αυτο....

Είχε κλιπ για την ζώνη η συγκεκριμένη θήκη? Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, μπορείς να μου πείς τι δεν σε βόλεψε?

Ευχαριστώ

Την εχω δει . Δεν εχει κλιπ. Και ενω ειναι παρα πολυ καλη σε προστασια και χρηση landscape δεν μπορεις να κανεις χρηση του κινητου σε portrait και φυσικα τηλεφωνικες κλησεις γιατι ο τροπος που ανοιγει σε εμποδιζει να το κρατας. Ασε που οταν το κρατουσα με το δεξι χερι το καλυμμα μου έκρυβε ολο το ματι:p

@freddaras λειτουργει , αλλα οχι σε ολα. Εχω δοκιμασει σε τρια usb flash και ειδε τα 2 . Σε σκληρο 2.5 ,δεν τα καταφερα να δουλεψει. Δεν μπορουσε να του δωσει αρκετο ρευμα. Αν και αναβε.

Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

@freddaras λειτουργει , αλλα οχι σε ολα. Εχω δοκιμασει σε τρια usb flash και ειδε τα 2 . Σε σκληρο 2.5 ,δεν τα καταφερα να δουλεψει. Δεν μπορουσε να του δωσει αρκετο ρευμα. Αν και αναβε.

βασικα δεν με νοιαζει τοσο ο σκληρος οσο το να διαβαζει στικακια....:)

υπαρχει καποια σελιδα(θυμισε με λιγο) για το πως να το κανεις....?

και με τι ανταπτορα το δοκιμασες...?

αυτος που ειναι για το n8 κανει στο n900....?

sorry για τις μαζεμενες ερωτησεις....

:lol:

βασικα δεν με νοιαζει τοσο ο σκληρος οσο το να διαβαζει στικακια....:)

υπαρχει καποια σελιδα(θυμισε με λιγο) για το πως να το κανεις....?

και με τι ανταπτορα το δοκιμασες...?

αυτος που ειναι για το n8 κανει στο n900....?

sorry για τις μαζεμενες ερωτησεις....

:lol:

Πρεπει αν εχει ενεργοποιημενα τα repo για extra -devel νομιζω. Εκει θα βρεις το H-E-N. Επειδη απαιτει ομως power kernel καλο ειναι να εγκαταστησεις πρωτα αυτον και μετα το hen. Δεν ξερω αν κανει του N8 , μιας και τον εχεις δοκιμασε τον. Απλα νομιζω του N8 ειναι μικροτερη η θυρα usb γι'αυτο αν κανει καλο ειναι να μην κανεις αποτομες κινησεις και σπασουν τα πινακια στην θυρα του Ν900. Εγω πηρα μια κινεχια female to female 0.70€ και ενωνω τα δυο usb καλωδια.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Πρεπει αν εχει ενεργοποιημενα τα repo για extra -devel νομιζω. Εκει θα βρεις το H-E-N. Επειδη απαιτει ομως power kernel καλο ειναι να εγκαταστησεις πρωτα αυτον και μετα το hen. Δεν ξερω αν κανει του N8 , μιας και τον εχεις δοκιμασε τον. Απλα νομιζω του N8 ειναι μικροτερη η θυρα usb γι'αυτο αν κανει καλο ειναι να μην κανεις αποτομες κινησεις και σπασουν τα πινακια στην θυρα του Ν900. Εγω πηρα μια κινεχια female to female 0.70€ και ενωνω τα δυο usb καλωδια.

εγινε φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση θα το δω το θεμα και θα επιστρεψω παλι:p για αποριες....

Παιδια συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου αλλα επειδη δεν μπορω να δοκιμασω το κινητο πριν το παρω, το να ρωταω εσας που το εχετε ειναι ο μονος τροπος να ενημερωθω:D!

Διαβασα καπου οτι πολλα n900 ερχονται με dead pixels, εσεις ειχατε κανενα τετοιο περιστατικο? Ποσα πρεπει να ειναι καμενα για το πιανει ι εγγυηση?

Επισης το εχει αγορασει κανεις σας απο εξωτερικο(καινουργιο)?

Dead pixels; Πρώτη φορά το ακούω. Κάτι dead μικρόφωνα θυμάμαι μόνο στις πρώτες παρτίδες κι αυτά ελάχιστα.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Τελικα, εκει που νομιζα οτι ολα πηγαν οπως τα ελεγε ο οδηγος για το φορματ, διαπιστωσα, αφου το εστησα οπως ηθελα, οτι οι φωτος μου δεν ειχαν σβηστει απο την συσκευη. Αρα παπαλα.....τι εκανα δηλαδη για να καταλαβω? Απλα περασα το λογισμικο του?

Τελικα, εκει που νομιζα οτι ολα πηγαν οπως τα ελεγε ο οδηγος για το φορματ, διαπιστωσα, αφου το εστησα οπως ηθελα, οτι οι φωτος μου δεν ειχαν σβηστει απο την συσκευη. Αρα παπαλα.....τι εκανα δηλαδη για να καταλαβω? Απλα περασα το λογισμικο του?

Αυτο ακριβως. Εσβησες το rootfs και το /opt. Δηλαδη το λειτουργικο και το partition των εφαρμογων. Οι φωτο ειναι στο fat 32Gb partition. Υπαρχει ενα image που flashαρεις πρωτα την εσωτερικη μνημη και μετα κανεις τη διαδικασια που εκανες. Αλλα μπορεις νομιζω να κανεις format την εσωτερικη χωρις να πειραχτουν οι εφαρμογες. Αλλα ετσι κι αλλιως το φρεσκαρισμα εγινε στα βασικα partition του λειτουργικου.

Ευχαριστώ

Δεν έχει κλιπ για τη ζώνη και ενώ έχεις πρόσβαση σε όλες τις εξωτερικές υποδοχές και πλήκτρα της συσκευής όταν είναι κλειστή, για να μιλήσεις στο τηλέφωνο πρέπει φυσικά να την ανοίξεις και βάζοντας το ακουστικό στο αυτί σου το μέρος που καλύπτει την οθόνη σού έρχεται στη μύτη και φαίνεσαι σαν βλαμμένο. Προσφέρεται μόνο για προστασία κατά τη μεταφορά της συσκευής και τίποτα παραπάνω. Μην την αγοράσεις εκτός αν την χρησιμοποιείς με ακουστικά, ενσύρματα ή ασύρματα. Γι' αυτό την παρώπλισα από την πρώτη μέρα. Επίσης είναι σκληρή και ογκώδης (αυξάνει τουλάχιστον κατά 40% τις εξωτερικές διαστάσεις της συσκευής). Μακρια !!! (Γι' αυτό και είπα να τη δώσω στα 5€ ενώ είναι καινούργια).

Edited by nikomas50
Nikomas

Παιδια συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου αλλα επειδη δεν μπορω να δοκιμασω το κινητο πριν το παρω, το να ρωταω εσας που το εχετε ειναι ο μονος τροπος να ενημερωθω:D!

Διαβασα καπου οτι πολλα n900 ερχονται με dead pixels, εσεις ειχατε κανενα τετοιο περιστατικο? Ποσα πρεπει να ειναι καμενα για το πιανει ι εγγυηση?

Επισης το εχει αγορασει κανεις σας απο εξωτερικο(καινουργιο)?

Την μέρα που έπερνα το δικό μου Ν900, στο κατάστημα επέστρεφε ένας άλλος το Ν900 του γιατί είχε 1 dead pixel, και απλά ο υπάλληλος του είπε δεν καλύπτεται στην εγγύηση... Πάνω από τρία pixels καλύπτει...(κατά 99% αν θυμάμαι καλά)

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

στην πρωτη εντολη οκ. στη δευτερη μου βγαζει internal error broken stuff.παιζει κατι αλλο;

καμμια λυση κανεις;

καμμια βοηθεια;

Σε σκληρο 2.5 ,δεν τα καταφερα να δουλεψει. Δεν μπορουσε να του δωσει αρκετο ρευμα. Αν και αναβε.

Θέλουν εξωτερική τροφοδοσία οι εξωτερικοί. Δεν επαρκούν τα 200mah που δίνει το Ν900.

Fremantle Extras-devel free armel fmtx-faker 0.7

Fremantle Extras-devel free i386 fmtx-faker 0.7

Έβαλα το πρώτο (armel) και μου δημιούργησε πρόβλημα στον Application manager (έβγαζε διαρκώς σφάλμα και ήταν αδύνατο να τον χρησιμοποιήσω). Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω λειτουργικό και όλα τα προγράμματα. Μήπως έπρεπε να βάλω το δεύτερο;

Η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή είναι arm άρα μόνο τα armel πακέτα θα βάζεις. Δοκίμασε να περάσεις τον οδηγό που λέει για την ενίσχυση του σήματος. Νομίζω ότι θα σου το ενεργοποιήσει.

καμμια βοηθεια;

Δοκίμασε να κάνεις upgrade το ogg support στην τελευταία έκδοση απ τα devel και δες αν υπάρχει το πρόβλημα ακόμη. Αν ναι ξανατρέξε τις εντολές που σου είπα.

Edited by anapospastos
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Θέλουν εξωτερική τροφοδοσία οι εξωτερικοί. Δεν επαρκούν τα 200mah που δίνει το Ν900.

Δειξε μου εναν 2.5" με εξωτερικη τροφοδοσια:p Το δοκιμασα παντως το το media player που εδινε το connex που εχει εξωτερικη τροφοδοσια ως Player και οντως τον ειδε;)

Έχω πάρει αυτό τον αντάπτορα για τέτοιες δουλειές. Οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό τον συνδέεις κατευθείαν με usb;).

Έχω πάρει αυτό τον αντάπτορα για τέτοιες δουλειές. Οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό τον συνδέεις κατευθείαν με usb;).
Αυτο θα με εσωζε πριν 2 μηνες με ενα παλιο laptop... Τον 2.5" usb WD passort 160GB πηγα να βαλω επανω και δεν τον ειδε. Πηγαινε να γυρισει αλλα δεν εφτανε το ρευμα.

Καλησπερα σε ολους! Αν ολα πανε καλα απο την επομενη εβδομαδα θα εχω το n900 στα χερια μου... Περιμενω να βγει η πιστωτικη για να το παραγγειλω!

Το meego 1.2 το δοκιμασε κανεις?

Το meego 1.2 το δοκιμασε κανεις?

Δεν εχει βγει ακομα για Ν900.

βγηκε?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πρέπει να έχει πειραχτεί η λειτουργία της μνήμης. Δεν εμφανίζονται ούτε οι φωτογραφίες μου επιλέγοντας τη σχετική συντόμευση ούτε τα τραγούδια που έχω αποθηκεύσει όταν ανοίγω τον player. Πρέπει να κάνω ξεχωριστή αναζήτηση από το file manager. Καμμιά ιδέα;

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την αναβάθμιση του ogg που ήρθε σήμερα

Μπορει να γινει format στο Ν900 διχως να πειραχτουν εφαρμογες ή ακομα και αρχεια?? ενα λινκ παιδια.
Ti format θες να κανεις τοτε, μονο το rootfs; Δεν στο συνιστω. Δεν θα δουλευεουν μετα οι εφαρμογες και να κρατησεις το opt. Το εχω δοκιμασει. Κανε ενα backup . Κανε format και επανεφερε μετα το backup. Μπορει να μην ειναι ο καλυτερος τροπος, αλλα σε εμενα ξαφνηκα με τις ιδιες εφαρμογες και σκαλισματα, βρεθηκα με 700mb περισσοτερα στο opt και 30mb στο rootfs. Ειχα αφησει πολλες σαβουρες...

Μια ερώτηση σχετικά με το POP3. Έχοντας επιλέξει να μη διαγράφονται τα e-mail από τον server και διαγράφοντάς τα από το Ν900, πώς πληροφορείται ο server ότι τα e-mail έχουν κατέβει στο τηλέφωνο και δεν τα ξανακατεβάζει; Υπάρχει κάποιο .log αρχείο που δίνει στον server την ανάλογη πληροφορία ή τα e-mail παραμένουν σε κάποιο κρυφό φάκελο μέσα στο Ν900? Και στις δυο αυτές περιπτώσεις χρησιμοποιείται κάποιος χώρος στο "δίσκο". Πώς μπορεί να γίνει οριστική διαγραφή για την αποδέσμευση αυτού του χώρου? Υπάρχει περίπτωση αυτή η πληροφορία να αποθηκεύεται στον server όταν τα e-mail κατεβάζονται στο κινητό και όχι σε PC? Διότι σε PC υπάρχει δυνατότητα να τα ξανακατεβάσεις αν τα μετακινήσεις σε άλλο φάκελο και δεν κάνεις οριστική διαγραφή και από τα διαγραμμένα.
Nikomas

πατας shift και δεξι/αριστερο βελακι (αναλογως) για να επιλεξεις το κειμενο.

μετα αφου εχει επιλεχθει , πατας control και c. ετσι κανεις copy

με control και v κανεις Paste

αν θυμαμαι καλα

σ ευχαριστω μολις το εκανα σε καποιο αλλο θεμα.να σαι καλα.