Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα εικονιδια τα πειραζεις με το theme customizer. Εχει μια επιλογη να μην εχουν σκια. Οσο για τα windows 7 νομιζω εχουν μια επιλογη κοινης χρησης εκει που ειναι η καρτελα διαχειρησης δικτυων. Εχει επιλογη για κοινοχρηστα αρχεια και δικαωματα ή περιορισμους προσβασης απο αλλους. Δεν εχω 7 για να σε βοηθησω.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες, έστω και με pm, πως γίνεται να βλέπω τα αρχεία με windows 7?τοχω προσπαθήσει και στο παρελθον αλλά τίποτα.

Επίσης,πως βγάζεις τις σκιές από τα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες?

Πήγαινε controlpanel , network and internet , choose homegroup and sharing options και ενεργοποίησε τις επιλογές.

Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες, έστω και με pm, πως γίνεται να βλέπω τα αρχεία με windows 7?τοχω προσπαθήσει και στο παρελθον αλλά τίποτα.

Επίσης,πως βγάζεις τις σκιές από τα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες?

Για να βλέπεις τα αρχεία με windows να εγκαταστήσεις την εφαρμογή tinysmbgui

Για να φύγουν οι σκιές από το τερματικό:

sudo gainroot

mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old

mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old

αν χρησιμοποιείς διαφορετικό θέμα από το default όπου default δώσε το αντίστοιχο όνομα

τέλος κάνε reboot

Edited by syd77

Με το theme customizer τί άλλες αλλαγές με ενδιαφέρον θα μπορούσς να κάνεις στο theme του τηλεφώνου; Γιατί έτσι όπως είναι οι επιλογές του δεν καταλαβαίνεις και πολλά!

Επίσης μια απορία: Πού βρίσκεται εγκατεστημένο το skype στο τηλέφωνο; ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

Edited by Cadfael

Αυτο με τις σκιες το βρήκα μέσω theme customizer,μείωσα την επιλογή widget opacity και έφυγαν οι σκιες.

στα win 7 έχω ενεργοποιημένες τις επιλογές στο network-internet αλλά πάλι τπτ.θα δοκιμάσω και αυτο που ειπε ο φιλος syd77.Ευχαριστώ και πάλι.

tempelis :cool:

Για να βλέπεις τα αρχεία με windows να εγκαταστήσεις την εφαρμογή tinysmbgui

Για να φύγουν οι σκιές από το τερματικό:

sudo gainroot

mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old

mv /usr/share/themes/default/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old

αν χρησιμοποιείς διαφορετικό θέμα από το default όπου default δώσε το αντίστοιχο όνομα

τέλος κάνε reboot

βαζοντας το tinysmb και το ui του μπορεις να βλεπεις μεσω wifi τα κοινα αρχεια και απο xp και απο τα 7 ? η μονο απο το pc βλεπεις τα αρχεια του κινητου ετσι ?

βαζοντας το tinysmb και το ui του μπορεις να βλεπεις μεσω wifi τα κοινα αρχεια και απο xp και απο τα 7 ? η μονο απο το pc βλεπεις τα αρχεια του κινητου ετσι ?

μπορείς να μοράζεσαι φακέλους του n900 με άλλους υπολογιστές μέσω δικτύου.

μπορείς να μοράζεσαι φακέλους του n900 με άλλους υπολογιστές μέσω δικτύου.

οκ τα κατεβασα αυτα θα τα δοκιμασω μετα. ψαχνομαι για το αναποδο και δε βγαζω ακρη. να μοιραζομαι φακελους του pc στο ν900. οχι μονο ταινιεσ μεσω media player αλλα κανονικα ολοκληρο φακελο. δε παιζει αυτο ?

Παιδια καλησπερα σας.Σημερα εβγαλα την καρτα wid και εβαλα μια της cosmote και δεν συνδεεται με το Internet παρα μονο με wifi(ενω παλια εμπαινε κανονικα).Πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις?Στο inernet automatically εχω επιλεγμενω το any connection αλλα οτι και να βαλω παλι δεν συνδεεται παρα μονο με wifi.Καμια ιδεα?Εχω βαλει τα 500 mb με 5 ευρο και τωρα δεν μπορω να μπω..

Ok το βρηκα επρεπε απο "3g-internet" να το αλλαξω και να βαλω "internet".

Edited by BILLY_89

δεν καταλαβες καλα...:)

μιλαω κανονικα για ιστοσελιδα.... και οχι για προγραμμα....

http://www.e-radio.gr/

σου βγαζει λιστα με ραδιόφωνα πατας ενα και ανοιγει με το media player...στο pc...

το ιδιο γινοταν και στο ν900.....

στο δικο μου απο χθες μου βγαινει το μυνημα οταν πατησω να ακουσω ενα σταθμο Live οτι ο τυπος του αρχειου δεν υποστηρίζεται...

ρωταω αν εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα..γιατι αν το προβλημα ειναι γενικο τοτε δεν υπαρχει κατι που να μην λειτουργεί σωστα στο κινητο μου...:)

μετα απο μηνες πηγα ν ανοιξω το ραδιο. τιποτα ... καμια λυση ? επισης ψαχνοντας για λυση επεσα πανω σ αυτο οπου επισης εφαγα ακυρο. οι σταθμοι του e-radio οντως ανοιγαν στο ν900. αλλαξαν codec στο e-radio ?

μετα απο μηνες πηγα ν ανοιξω το ραδιο. τιποτα ... καμια λυση ? επισης ψαχνοντας για λυση επεσα πανω σ αυτο οπου επισης εφαγα ακυρο. οι σταθμοι του e-radio οντως ανοιγαν στο ν900. αλλαξαν codec στο e-radio ?

Προφανώς και θα άλλαξαν codecs αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Υπάρχει και αυτό αλλά δεν ξέρω πλέον αν δουλεύει.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Μια απο τα ιδια. Μονο -3 μου ανοιξαν. ο Best στην αθηνα νομιζω ηταν ο ενας. Αυτοι που ακουγα στη Θεσσαλονικη δεν ανοιγουν πλεον.

Προφανώς και θα άλλαξαν codecs αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Υπάρχει και αυτό αλλά δεν ξέρω πλέον αν δουλεύει.

Μια απο τα ιδια. Νομιζω χρησιμοποιει τα ιδια λινκ

Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παιδια καλησπερα σας.Στις φωτογραφιες δεν γινεται να δημιουργησουμε φακελο για να τις εχουμε ξεχωριστα και οχι ολες μαζι? Edited by BILLY_89

Παιδια καλησπερα σας.Στις φωτογραφιες δεν γινεται να δημιουργησουμε φακελο για να τις εχουμε ξεχωριστα και οχι ολες μαζι?

Νομίζω ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου, το μόνο που ξέρω ότι γίνεται για να διαχωρίσεις τις φωτογταφίες είναι να αλλάξεις τα tag των φωτογραφιών.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εννοείται ότι γίνεται. Πατώντας στο πάνω μέρος της οθόνης ανοίγει το μενού και επιλέγουμε new folder.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Δεν εννοουσα για τον file manager.Στον file manager ειναι μεσα σε φακελους οχι ομως ζστο πριογραμμα φωτογραφιων.

εισαι στις φωτο σου (all images), πατας στο πανω μερος , ανοιγουν οι επιλογες και επιλεγεις "filter by folder", επιλεγεις τον custom φακελο που εχεις ηδη δημιουργησει και στον ανοιγει.

αυτο μπορεις να κανεις και ειναι πολυ απλο.

τωρα με καποιο αλλο εξειδικευμενο plug in δεν ξερω...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ξερει κανεις πως ξεμπερδευοντε οι επαφες απο τον τηλεφωνικο καταλογο?

αν ας πουμε παω να κανω συγχωνευση ενα νεο νουμερο μου εμφανιζει ολες τις επαφες μαζεμενες (απο windows live messenger,skype κτλ) κατι που ειναι πολυ εκνευριστικο :rolleyes:

ξερει κανεις πως ξεμπερδευοντε οι επαφες απο τον τηλεφωνικο καταλογο?

αν ας πουμε παω να κανω συγχωνευση ενα νεο νουμερο μου εμφανιζει ολες τις επαφες μαζεμενες (απο windows live messenger,skype κτλ) κατι που ειναι πολυ εκνευριστικο :rolleyes:

Τι εννοείς με το ξεμπερδεύονται; Αν δυσκολεύεσαι να βρεις αυτή που θες για επεξεργασία μπορείς να ανοίξεις το hardware keyboard και πληκτρολογώντας 2-3 γράμματα να σε πάει κατευθείαν σ αυτή που θέλεις.

Sent from my Nokia N900 using Tapatalk

εννοώ οτι εστω και συνδεθηκα μια φορα στο messenger και αποσυνδεθω μετα κ θελω να κανω τηλεφωνικη κληση . στο καταλογο βλεπω μεσα κ τις επαφες απο messenger/skype κτλ . offline online ολες . :wacko:

Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα.Η συσκευή κάνει συνεχώς reboot πριν προλάβει να φορτώσει τα desktops. Το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με φλασάρισμα. Τι μπορώ να κάνω;

Κάτι υπάρχει στην emmc τότε. Φλάσαρε με vanilla.

καλησπέρα φίλοι! :)

Εγκατέστησα το hen και προμηθεύτικα το παρακάτω :

http://cgi.ebay.com/short-Usb-A-2-0-female-to-micro-B-male-cable-adapter_W0QQitemZ230602506784QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D320668462507%26ps%3D63%26clkid%3D8124517338378584805

ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες πιστά, βλέπω ότι παίρνουν ρεύμα οι συσκευές που συνδέω αλλά τζίφος…. Δεν δουλεύουν…

συνδέω ποντίκι, ανάβει το laser αλλά πουθενά το ποντίκι στο ν900, συνδέω στικακι, αναβοσβήνει το στικάκι, πατάω το Mount αλλά πουθενά το στικάκι στο ν900 ….

Τι γινέται????!!!!

:lol::p:D

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

καλησπέρα φίλοι! :)

Εγκατέστησα το hen και προμηθεύτικα το παρακάτω :

http://cgi.ebay.com/short-Usb-A-2-0-female-to-micro-B-male-cable-adapter_W0QQitemZ230602506784QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D320668462507%26ps%3D63%26clkid%3D8124517338378584805

ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες πιστά, βλέπω ότι παίρνουν ρεύμα οι συσκευές που συνδέω αλλά τζίφος…. Δεν δουλεύουν…

συνδέω ποντίκι, ανάβει το laser αλλά πουθενά το ποντίκι στο ν900, συνδέω στικακι, αναβοσβήνει το στικάκι, πατάω το Mount αλλά πουθενά το στικάκι στο ν900 ….

Τι γινέται????!!!!

:lol::p:D

Να πάρεις female to female usb adapter.

Επίσης είναι πιθανό οι εντολή mount να μην λειτουργεί από το hostmode-gui και να πρέπει να την εκτελέσεις από το τερματικό.