Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωδικό για τη sim ζήτησε όταν ενεργοποιήσατε τη συσκευή; Αν όχι πάει να πει ότι δεν την "είδε". Δοκιμάστε με μία άλλη sim ή βγάλτε και ξαναβάλτε αυτή.

Ναι όταν το ανοίξαμε ζήτησε κανονικά κωδικό. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί υπάρχει η επιλογή skip και η αδερφή μου θέλει να την βάλει.. Τί κάνουμε?

EDIT

εννοούσα βγάλει!

Edited by Pitsikoulina

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι όταν το ανοίξαμε ζήτησε κανονικά κωδικό. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί υπάρχει η επιλογή skip και η αδερφή μου θέλει να την βάλει.. Τί κάνουμε?

Καινούρια είναι η συσκευή; Η sim σε άλλη συσκευή δουλεύει; Μήπως είναι σε

;

(ερωτήσεις κατά συροήν:p)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Καινούρια είναι η συσκευή; Η sim σε άλλη συσκευή δουλεύει; Μήπως είναι σε
;

(ερωτήσεις κατά συροήν:p)

Η συσκευή είναι ολοκαίνουρια και η κάρτα δουλεύει κανονικά και σε άλλη συσκευή :cool:

Αυτό το skip θέλουμε να βγάλουμε.. Γιατί ουσιαστικά ακυρώνει το pin..

Η συσκευή είναι ολοκαίνουρια και η κάρτα δουλεύει κανονικά και σε άλλη συσκευή :cool:

Αυτό το skip θέλουμε να βγάλουμε.. Γιατί ουσιαστικά ακυρώνει το pin..

καταρχήν πατάς το power button και επιλέγεις normal mode (αν εισαι ηδη θα σου εμφανισει offline mode)

settings-->phone-->κάτω χαμηλά sim card επιλέγεις pin code request

Edited by dimitrispm

καταρχήν πατάς το power button και επιλέγεις normal mode (αν εισαι ηδη θα σου εμφανισει offline mode)

settings-->phone-->κάτω χαμηλά sim card επιλέγεις pin code request

Μα όταν πάμε εδώ μας λέει cellular network not available..

Μα όταν πάμε εδώ μας λέει cellular network not available..

τοτε εισαι σε οffline mode.. στο ειπε και ο anapospastos.. σου εδωσε και λινκ με βιντεο να δεις τι ειναι και πως το αλλαζεισ σε normal mode.. αν και ειναι απλο.. πατας το κουμπι που ανοίγεισ/κλείνεις τη συσκευή και το επιλέγεις

τοτε εισαι σε οffline mode.. στο ειπε και ο anapospastos.. σου εδωσε και λινκ με βιντεο να δεις τι ειναι και πως το αλλαζεισ σε normal mode.. αν και ειναι απλο.. πατας το κουμπι που ανοίγεισ/κλείνεις τη συσκευή και το επιλέγεις

:O ναι παιδιά συγγνώμη έχετε δίκιο.. Δεν το προσέξαμε.. Ευχαριστούμε :)

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει βλέπω ότι είναι ένα gui για τις ρυθμίσεις του transitions.ini από τον maintainer του theme-customizer. Επίσης παρόμοια(αλλά μάλλον καλύτερη) δουλειά έχει κάνει κι ο δικός μας ο Χρήστος με το CSSU Features Configuration. Edited by anapospastos
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

χα.... αστο..ειναι ολοκληρη διαδικασια που απαιτει reflash...

δηλαδη κατεβασμα συγκεκριμενων αρχειων και προγραμματων απο το ιντερνετ και εισαγωγη εντολων απο το MS DOS των Windows.

Θα σου προτεινα να μην το κανεις μονη σου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

χα.... αστο..ειναι ολοκληρη διαδικασια που απαιτει reflash...

δηλαδη κατεβασμα συγκεκριμενων αρχειων και προγραμματων απο το ιντερνετ και εισαγωγη εντολων απο το MS DOS των Windows.

Θα σου προτεινα να μην το κανεις μονη σου.

Αχα.. Πλέον δεν σκοπεύω :p (είπαμε δεν είναι καν δικό μου :p)

Πατούσα *#7370# και δεν γινόταν τίποτα, γι αυτό ρώτησα..

Και μια ακόμα ερώτηση, της αδερφής μου πάντα.. Μπορούμε να περάσουμε ελληνικό λογισμικό? Και αν ναι πόσο κοστίζει?

Νομιζω το Tuner ειναι καλυτερο

Και εγω σημερα που ειδα το tuner το βρηκα πιο παραμετροποιησιμο και μου αρεσει οτι ειναι στις ρυθμισεις και οχι σαν εφαρμογη στο menu.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αχα.. Πλέον δεν σκοπεύω :p (είπαμε δεν είναι καν δικό μου :p)

Πατούσα *#7370# και δεν γινόταν τίποτα, γι αυτό ρώτησα..

Και μια ακόμα ερώτηση, της αδερφής μου πάντα.. Μπορούμε να περάσουμε ελληνικό λογισμικό? Και αν ναι πόσο κοστίζει?

Ο κωδικός αυτός δεν πιάνει, είναι μόνο για symbian. Η διαδικασία για flashing του Ν900 είναι η παρακάτω Πως κάνω flashing στο Ν900; και για το πως θα περάσεις Ελληνικά διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος Μετάφραση του Μaemo στα Ελληνικά

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα σε ολους!εχω το n900 απο το καλοκαιρι και εδω και καποιο καιρο αντιμετωπιζω καποια προβληματα πχ μπερδευει τα γραφικα,ανοιγει κλεινει μονο του κλπ κλπ,πηγα στο καταστημα της περιοχης μου και μου ειπαν το εφτιαξαν αλλα συνεχιζει τι μπορει να ειναι?

Χαιρεται!! τις τελευταιες 2 μερες εχω θεμα με το ιντερνετ....εχω q και δεν ειχα καποιο προβλημα...τελειωσε ομως η προσφορα και τωρα με 5ευρω αγόρασα 500mb......δεν συνεργαζεται ομως.''cellular network not available'' ..........τι μπορει να ειναι??????να εινα θεμα συσκευης?
Rock n' Roll will never die...

Μήπως θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της σύνδεσης?

ιδιες ειναι...τις εχω ξαναπερασει, το χω κανει reboot...τιποτα.......wifi δουλευει κανονικα.....δοκιμάζω την sim σε αλλη συσκευη και βλεπει ιντερνετ!!! .........δεν παει καπου το μυαλο μου....

EDIT: ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ INTERNET, ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΝΟ GSM Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ DUAL...THANKS ANYWAY!

Edited by theognr21
Rock n' Roll will never die...

γιατι σε gsm δε θα πρεπε να μπαινει ...?

Κανονικά ναι, αλλά εξαρτάται από τον πάροχο. Με Cosmote που έχω μπαίνει κανονικά.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Και εγω σημερα που ειδα το tuner το βρηκα πιο παραμετροποιησιμο και μου αρεσει οτι ειναι στις ρυθμισεις και οχι σαν εφαρμογη στο menu.

Εμένα γιατί δε μου βγαλε κανένα τέτοιο tuner πουθενά;;;

Που να στο βγαλει?

εφαρμογη ειναι. την εκανες Install και δεν στην δειχνει?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλημέρα σε όλους, υχους κλήσης που θα βρω?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

καλημέρα σε όλους, υχους κλήσης που θα βρω?
μπορεις να βαλεις για ηχο κλησης ο,τι θελεις. Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική