anapospastos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Η μπαρα ξεκλειδωματος δεν ειναι σωστη τωρα οταν ειναι σε portrait η συσκευη.Ειναι λες και κολλησε αλλου η "μπιλια" που σερνουμε αλλου το ορθογωνιο κουτακι.Αν επαναφερω την τιμη στο μηδεν και μετα παλι στο 1 υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι? Όχι. Είναι ένα από τα πολλά, θα έλεγα, τέτοια προβλήματα που δημιουργούνται με το portrait mode. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν κάποια απ αυτά. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Όχι. Είναι ένα από τα πολλά, θα έλεγα, τέτοια προβλήματα που δημιουργούνται με το portrait mode. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν κάποια απ αυτά. Δεν με ενοχλει γιατι δεν το ξεκλειδωνω ετσι αλλα μηπως αν βαλω την τιμη zaxisrotation = 1 η forcerotation = 1 να αλλαξει κατι?ξερω για εφαρμογες λεει απλα λεω μηπως.Και εσενα ετσι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Με το που θα την βάλεις στο 0 τότε απενεργοποιείται. Προς το παρόν κάνουμε αυτές τις ρυθμίσεις χειροκίνητα μέσα από το αρχείο transitions.ini, αργότερα θα υπάρξει γραφικό περιβάλλον. Για το πως να ενεργοποιήσουμε και τα άλλα εφέ που προστέθηκαν σήμερα μπορείς να δεις εδώ. ευχαριστω!μολις εβαλα και την περιστροφη στον αξονα Ζ(γρηγορη αλλα λιγο buggy γραφικα) και το multitasking σε μια κολονα(που λειτουργει αψογα)...η κοινοτητα εφερε αερα ανανεωσης στο 900αρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Παιδια εχει παρει κανεις την μπαταρια της mugen?μιαλω γι'αυτην που ειναι στα 1320mah.Αν εχει παρει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Edited February 25, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Επιτελους μηνυματα σε portait εκδοση! Αν και τα γραμματα ειναι πολυ μικρα για να γραψει κανεις μηνυμα με ενα χερι. Ποσο δε εν κινησει. Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το κακό είναι ότι σε μερικές εφαρμογές, όπως το ημερολόγιο, το portrait mode δουλεύει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το κακό είναι ότι σε μερικές εφαρμογές, όπως το ημερολόγιο, το portrait mode δουλεύει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται; Σε ό,τι είναι open sourced υποτίθεται ναι. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Λοιπον παιδια ηταν μεγαλο λαθος μου γαιτι ξεκινουσα ετσι usr και οχι ετσι /usr.Το ειχα αποθηκευσει στο pc λαθος και καθε φορα το εβλεπα απο εκει..Ευχαριστω για την βοηθεια σας ρε Bill, αν ειναι δυνατον, το εγραψα τοσες φορες και το συζητησαμε αλλες τοσες με pm.....:wacko::wacko: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα αρχεία του Ν900 απ το pc σας χωρίς καν να αγγίξετε το τερματικό. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μπραβο και παλι μπραβο... σημερα εβαλα το τελευταιο update και πραγματικα το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!! εχω παθει πλακα....... ετοιμος ειμαι να βγαλω την καρτα σιμ απο το n8 και να την βαλω και παλι στο n900:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μπραβο και παλι μπραβο... σημερα εβαλα το τελευταιο update και πραγματικα το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!! εχω παθει πλακα....... ετοιμος ειμαι να βγαλω την καρτα σιμ απο το n8 και να την βαλω και παλι στο n900:lol::lol::lol: Φαντασου να βγει και η stable εκδοση!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 To zoom effect πιστεύω ότι τα σπάει:cool: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 To zoom effect πιστεύω ότι τα σπάει:cool: σε τι τιμη το εχεις βαλει? default ειναι στο 0, σωστα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 σε τι τιμη το εχεις βαλει? default ειναι στο 0, σωστα? Ναι. Γενικά ό,τι είναι στο 0 είναι απενεργοποιημένο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με το theme-customizer όμως σε κάποιο επόμενο update θα διορθωθούν και θα μπορούμε να αλλάζουμε αυτές τις τιμές απ το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής κι όχι όπως τώρα που πειράζουμε χειροκίνητα το transitions.ini. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Φαντασου να βγει και η stable εκδοση!! αυτο σκεφτομαι ποποποπο... μεσα σε μια βδομαδα το κινητο αλλαξε τελειως...:) τι εχουμε να δουμε.....ακομη... πραγματικα μιλαμε για συσκευη που την κρατας για ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια.... (εγω πλεον το εχω σαν ενα μικρο υπολογιστη......:)) αντε μακαρι να δουμε και φλας 10 επιτελους.......καποτε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 αυτο σκεφτομαι ποποποπο... μεσα σε μια βδομαδα το κινητο αλλαξε τελειως...:) τι εχουμε να δουμε.....ακομη... πραγματικα μιλαμε για συσκευη που την κρατας για ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια.... (εγω πλεον το εχω σαν ενα μικρο υπολογιστη......:)) αντε μακαρι να δουμε και φλας 10 επιτελους.......καποτε...:) Ναι,εχουν μεινει καποιες λεπτομεριες. Αλλα και ποτε να μην υλοποηθουν ειμαστε κομπλε. Το κινητο ηδη βαδιζει στον δευτερο χρονο της ζωης του και παρ'ολα αυτα κανει παπαδες. Οντως και εγω μαλλον θα του βγαλω την καρτα sim και θα το εχω για ολα τα αλλα περαν του τηλεφωνου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ρε Bill, αν ειναι δυνατον, το εγραψα τοσες φορες και το συζητησαμε αλλες τοσες με pm.....:wacko::wacko: Οτι και να πεις εχεις δικιο.Απο την βιασύνη να το κανω. Παιδια βαλατε ολες τις τιμες απο 0 στο 1 στο transitions.ini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Μονο που αυτα τα πειράγματα δεν ειναι για ηλίθιους-γκαντέμηδες σαν εμένα, γιατί άλλαξα το taskswitcher σε 2 και τώρα μπουταρει ΣΥΝΕΧΩΣ. Τι σκ@τ@ να κάνω τώρα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Μονο που αυτα τα πειράγματα δεν ειναι για ηλίθιους-γκαντέμηδες σαν εμένα, γιατί άλλαξα το taskswitcher σε 2 και τώρα μπουταρει ΣΥΝΕΧΩΣ. Τι σκ@τ@ να κάνω τώρα;;;; Αν σε ενοχλει καντο παλι στην τιμη 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Αν σε ενοχλει καντο παλι στην τιμη 0. Αν μπορούσα...ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ λέμε. Συνέχεια. Μολις μπει στα desktop. Δεν υπάρχει ελπίς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 εχει κανεις ιδεα τι γινεται εδω?? http://wiki.maemo.org/Updating_the_firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Αν μπορούσα...ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ λέμε. Συνέχεια. Μολις μπει στα desktop. Δεν υπάρχει ελπίς :( Εφαγα το φλασάρισμά μου και ησύχασα... Ευτυχώς κρατάει τις εγκατεστημένες εφαρμογές, και έτσι ξανάβαλα τις περισσότερες, με απώλειες βέβαια, catorize kai catorize gui, αντε να τα ξανακάνω τα access points της cosmote (internet, mms) - pain in the *** sygic mobile - MAJOR pain in the *** multi-bootloader - M.p.i.t.*** Τα 3 extra levels twn Angry Birds - Extremely annoying major pain in the ***.. και άλλα φαντάζομαι, που δεν ανακάλυψα ακόμα... Ηθικόν δίδαγμα, ΜΗΝ παίζετε με το transitions.ini μέχρι να μας φτιάξουνε κάτι σταθερό, και με user interface YΓ. Το flasher-3.5 έχει ένα κάρο παραμέτρους για εξερεύνηση, ώστε με το παραμικρό να μη κάνουμε ολικό φλασάρισμα. Υπάρχει κανένας που τα έχει ψάξει και εφαρμόσει;; Αυτό που έκανα στο κινητό φλασάροντας ολόκληρο το image είναι σα να βάφω αμάξι γιατί με κουτσουλήσανε τα περιστέρια...και φαντάζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απο σας το κάνετε με μεγάλη ευκολία...είναι μεγάλο κρίμα εφόσον το εργαλείο μπορεί να επέμβει "χειρουργικά" εκεί που πονάει το σύστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπερα.Ποιον flash player πρεπει να βαλω για να βλεπω video στον firefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπερα.Ποιον flash player πρεπει να βαλω για να βλεπω video στον firefox? κατεβασε tweak flash pluggin version, δεν υπαρχει κατι αλλο... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπερα.Ποιον flash player πρεπει να βαλω για να βλεπω video στον firefox? Εϊναι ένα plugin αν θυμάμαι καλά για το flash. Ψάξε να το βρεις και εγκατέστησε το μέσα απ τον firefox. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts