Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαρα ξεκλειδωματος δεν ειναι σωστη τωρα οταν ειναι σε portrait η συσκευη.Ειναι λες και κολλησε αλλου η "μπιλια" που σερνουμε αλλου το ορθογωνιο κουτακι.Αν επαναφερω την τιμη στο μηδεν και μετα παλι στο 1 υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι?

Όχι. Είναι ένα από τα πολλά, θα έλεγα, τέτοια προβλήματα που δημιουργούνται με το portrait mode. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν κάποια απ αυτά.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι. Είναι ένα από τα πολλά, θα έλεγα, τέτοια προβλήματα που δημιουργούνται με το portrait mode. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν κάποια απ αυτά.

Δεν με ενοχλει γιατι δεν το ξεκλειδωνω ετσι αλλα μηπως αν βαλω την τιμη zaxisrotation = 1 η forcerotation = 1 να αλλαξει κατι?ξερω για εφαρμογες λεει απλα λεω μηπως.Και εσενα ετσι κανει?

Με το που θα την βάλεις στο 0 τότε απενεργοποιείται. Προς το παρόν κάνουμε αυτές τις ρυθμίσεις χειροκίνητα μέσα από το αρχείο transitions.ini, αργότερα θα υπάρξει γραφικό περιβάλλον. Για το πως να ενεργοποιήσουμε και τα άλλα εφέ που προστέθηκαν σήμερα μπορείς να δεις εδώ.

ευχαριστω!μολις εβαλα και την περιστροφη στον αξονα Ζ(γρηγορη αλλα λιγο buggy γραφικα) και το multitasking σε μια κολονα(που λειτουργει αψογα)...η κοινοτητα εφερε αερα ανανεωσης στο 900αρη!

Παιδια εχει παρει κανεις την μπαταρια της mugen?μιαλω γι'αυτην που ειναι στα 1320mah.Αν εχει παρει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Edited by BILLY_89

Επιτελους μηνυματα σε portait εκδοση! Αν και τα γραμματα ειναι πολυ μικρα για να γραψει κανεις μηνυμα με ενα χερι. Ποσο δε εν κινησει.
...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

Το κακό είναι ότι σε μερικές εφαρμογές, όπως το ημερολόγιο, το portrait mode δουλεύει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται;

Το κακό είναι ότι σε μερικές εφαρμογές, όπως το ημερολόγιο, το portrait mode δουλεύει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται;

Σε ό,τι είναι open sourced υποτίθεται ναι.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Λοιπον παιδια ηταν μεγαλο λαθος μου γαιτι ξεκινουσα ετσι usr και οχι ετσι /usr.Το ειχα αποθηκευσει στο pc λαθος και καθε φορα το εβλεπα απο εκει..Ευχαριστω για την βοηθεια σας

ρε Bill, αν ειναι δυνατον, το εγραψα τοσες φορες και το συζητησαμε αλλες τοσες με pm.....:wacko::wacko:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα αρχεία του Ν900 απ το pc σας χωρίς καν να αγγίξετε το τερματικό.

μπραβο και παλι μπραβο...

σημερα εβαλα το τελευταιο update και πραγματικα το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!!

εχω παθει πλακα.......

ετοιμος ειμαι να βγαλω την καρτα σιμ απο το n8 και να την βαλω και παλι στο n900:lol::lol::lol:

μπραβο και παλι μπραβο...

σημερα εβαλα το τελευταιο update και πραγματικα το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!!

εχω παθει πλακα.......

ετοιμος ειμαι να βγαλω την καρτα σιμ απο το n8 και να την βαλω και παλι στο n900:lol::lol::lol:

Φαντασου να βγει και η stable εκδοση!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To zoom effect πιστεύω ότι τα σπάει:cool:

To zoom effect πιστεύω ότι τα σπάει:cool:

σε τι τιμη το εχεις βαλει?

default ειναι στο 0, σωστα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

σε τι τιμη το εχεις βαλει?

default ειναι στο 0, σωστα?

Ναι. Γενικά ό,τι είναι στο 0 είναι απενεργοποιημένο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με το theme-customizer όμως σε κάποιο επόμενο update θα διορθωθούν και θα μπορούμε να αλλάζουμε αυτές τις τιμές απ το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής κι όχι όπως τώρα που πειράζουμε χειροκίνητα το transitions.ini.

Φαντασου να βγει και η stable εκδοση!!

αυτο σκεφτομαι ποποποπο...

μεσα σε μια βδομαδα το κινητο αλλαξε τελειως...:)

τι εχουμε να δουμε.....ακομη...

πραγματικα μιλαμε για συσκευη που την κρατας για ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια....

(εγω πλεον το εχω σαν ενα μικρο υπολογιστη......:))

αντε μακαρι να δουμε και φλας 10 επιτελους.......καποτε...:)

αυτο σκεφτομαι ποποποπο...

μεσα σε μια βδομαδα το κινητο αλλαξε τελειως...:)

τι εχουμε να δουμε.....ακομη...

πραγματικα μιλαμε για συσκευη που την κρατας για ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια....

(εγω πλεον το εχω σαν ενα μικρο υπολογιστη......:))

αντε μακαρι να δουμε και φλας 10 επιτελους.......καποτε...:)

Ναι,εχουν μεινει καποιες λεπτομεριες. Αλλα και ποτε να μην υλοποηθουν ειμαστε κομπλε.

Το κινητο ηδη βαδιζει στον δευτερο χρονο της ζωης του και παρ'ολα αυτα κανει παπαδες.

Οντως και εγω μαλλον θα του βγαλω την καρτα sim και θα το εχω για ολα τα αλλα περαν του τηλεφωνου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ρε Bill, αν ειναι δυνατον, το εγραψα τοσες φορες και το συζητησαμε αλλες τοσες με pm.....:wacko::wacko:

Οτι και να πεις εχεις δικιο.Απο την βιασύνη να το κανω.

Παιδια βαλατε ολες τις τιμες απο 0 στο 1 στο transitions.ini?

Μονο που αυτα τα πειράγματα δεν ειναι για ηλίθιους-γκαντέμηδες σαν εμένα, γιατί άλλαξα το taskswitcher σε 2 και τώρα μπουταρει ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τι σκ@τ@ να κάνω τώρα;;;;

Μονο που αυτα τα πειράγματα δεν ειναι για ηλίθιους-γκαντέμηδες σαν εμένα, γιατί άλλαξα το taskswitcher σε 2 και τώρα μπουταρει ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τι σκ@τ@ να κάνω τώρα;;;;

Αν σε ενοχλει καντο παλι στην τιμη 0.

Αν μπορούσα...ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ λέμε. Συνέχεια. Μολις μπει στα desktop. Δεν υπάρχει ελπίς :(

Εφαγα το φλασάρισμά μου και ησύχασα...

Ευτυχώς κρατάει τις εγκατεστημένες εφαρμογές, και έτσι ξανάβαλα τις περισσότερες, με απώλειες βέβαια,

catorize kai catorize gui, αντε να τα ξανακάνω

τα access points της cosmote (internet, mms) - pain in the ***

sygic mobile - MAJOR pain in the ***

multi-bootloader - M.p.i.t.***

Τα 3 extra levels twn Angry Birds - Extremely annoying major pain in the ***..

και άλλα φαντάζομαι, που δεν ανακάλυψα ακόμα...

Ηθικόν δίδαγμα, ΜΗΝ παίζετε με το transitions.ini μέχρι να μας φτιάξουνε κάτι σταθερό, και με user interface

YΓ. Το flasher-3.5 έχει ένα κάρο παραμέτρους για εξερεύνηση, ώστε με το παραμικρό να μη κάνουμε ολικό φλασάρισμα. Υπάρχει κανένας που τα έχει ψάξει και εφαρμόσει;;

Αυτό που έκανα στο κινητό φλασάροντας ολόκληρο το image είναι σα να βάφω αμάξι γιατί με κουτσουλήσανε τα περιστέρια...και φαντάζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απο σας το κάνετε με μεγάλη ευκολία...είναι μεγάλο κρίμα εφόσον το εργαλείο μπορεί να επέμβει "χειρουργικά" εκεί που πονάει το σύστημα...

Καλησπερα.Ποιον flash player πρεπει να βαλω για να βλεπω video στον firefox?

κατεβασε tweak flash pluggin version, δεν υπαρχει κατι αλλο...

Rock n' Roll will never die...

Καλησπερα.Ποιον flash player πρεπει να βαλω για να βλεπω video στον firefox?

Εϊναι ένα plugin αν θυμάμαι καλά για το flash. Ψάξε να το βρεις και εγκατέστησε το μέσα απ τον firefox.