urbanpanos Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) vista εχω...θα κανω αυτο που μου ειπες κ θα σου πω αν εγινε κατι... ευχαριστω... ολα οκ...ευχαριστω πολυ:D:D:D:D... Edited September 20, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 καλησπερα...μπορω εχοντας πακετο Mb σε vodafone cu να το χρησιμποιησω σε N900?θελω να πω υπαρχει τροπος να αποσταλουν οι ρυθμισεις tou vf live prepay οπως στα s60? εγω κανω χρηση του wind large internet κανονικοτατα με το κινητο μου..... δεν πειραξα τιποτα μολις εβαλα την καρτα σιμ μπηκαν οι ρυθμισεις μονες τους....:) urbanpanos χαιρομαι που εβγαλες ακρη...και εγω στην αρχη παιδεύτηκα ακριβως σαν και σενα....αλλα τελικα τελος καλο ολα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 εγω κανω χρηση του wind large internet κανονικοτατα με το κινητο μου..... δεν πειραξα τιποτα μολις εβαλα την καρτα σιμ μπηκαν οι ρυθμισεις μονες τους....:) urbanpanos χαιρομαι που εβγαλες ακρη...και εγω στην αρχη παιδεύτηκα ακριβως σαν και σενα....αλλα τελικα τελος καλο ολα καλα... τωρα που το λες και μενα με το που βαζω τη σιμ μου εμφανιζει τις ρυθμισεις "web vodafone" (τις εχει αποθηκευμενες)ενω κανονικα για να μπω απο cu θελει τις ρυθμισεις "vf live prepay"....:(:(:(:( δεν βγαζω ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 τωρα που το λες και μενα με το που βαζω τη σιμ μου εμφανιζει τις ρυθμισεις "web vodafone" (τις εχει αποθηκευμενες)ενω κανονικα για να μπω απο cu θελει τις ρυθμισεις "vf live prepay"....:(:(:(:( δεν βγαζω ακρη... δοκιμασε με το fAPN να κανεις τις δικες σου ρυθμισεις......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παιδες εδω και αρκετη ωρα δε μπορω το μπω στο mail μου απο το κινητο . εχει καποιο προβλημα το hotmail πχ σταματησε το pop3 support ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παιδες εδω και αρκετη ωρα δε μπορω το μπω στο mail μου απο το κινητο . εχει καποιο προβλημα το hotmail πχ σταματησε το pop3 support ??? εμενα μπαίνει κανονικα απο το hotmail...μολις τωρα το δοκιμασα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εμενα μπαίνει κανονικα απο το hotmail...μολις τωρα το δοκιμασα..... εννοεις απο το hotmail.com η καποιο pop3 mail προγραμμα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εννοεις απο το hotmail.com η καποιο pop3 mail προγραμμα ?? απο το μαιλ προγραμμα της νοκια...(αυτο δεν εννοεις.....?) πριν απο λιγο το ανοιξα και διαβασε τα μαιλ μου απο το hotmail κανονικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) θα το σπασω καμια μερα το κιν να το θυμαστε... φτιαχνω τα κερνελ χαλαει η καμερα , φτιαχνω τη καμερα χαλαει το μαιλ.. δωσε μου ολα σου τα settings pls... οπου username βαλε χχχ@hotmail.com και pass ψψψ ps : εκανες send & recieve η διαβασες κανα παλιο mail ?> Edited September 21, 2010 by lucifsg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παρακαλω επιβεβαιωστε αν μπορειτε να κανετε send & recieve απο το μαιλ τοθ κινητου σε accound hotmail γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα ... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 παρακαλω επιβεβαιωστε αν μπορειτε να κανετε send & recieve απο το μαιλ τοθ κινητου σε accound hotmail γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα ... :S Εμενα μου δουλευει κανονικα φιλε μου το hotmail στο κινητο. Οι ρυθμισεις που εχει ειναι... Acount title: Hotmail (Εδω βαζεις οτι θες) Leave messages on server: τικαρισμενο το εχω εγω Name: εχω βαλει το ονομα μου που θελω να φαινεται σαν αποστολεας User name: xxx@hotmail.com(μπαινει αυτοματα οταν βαλεις το mail σου) Password: ****** E-mail address: xxx@hotmail.com Incoming server(POP3): pop3.live.com Secure authentication: δεν το εχω τικαρει Secure connection: SSL (POP3S) Port: 995 Outgoing server(SMTP): smtp.live.com Secure authentication: Login Secure connection: Normal (TLS) Port: 587 Use connection-specific SMTP servers: δεν το εχω τικαρει Ελπιζω να βοηθησα με τις ρυθμισεις μου και να βγαλεις ακρη! Κανε και ενα restart οταν το βαλεις για καλο και για κακο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Λεπόν , τα κατάφερα κι εγώ να το κάνω ένα ωραίο μαύρο τούβλο. Βάζοντας μια νέα (?) έκδοση του kernel, αλλά από το extras-devel. Ενώ ξέρω ότι δεν κάνει... Τεσπα, ήρθε η ώρα για το πρώτο μου φλασάρισμα. Παίζει να αλλάξω μόνο κερνελ και να μη ξαναστήνω τα πάντα;;; Αν όχι, ποια είναι η τελευταία και σωστή έκδοση ίματζ του Μάεμο; Οποιος απαντήσει απόψε, κερδίζει μπύρες μετα τις 12 :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Λεπόν , τα κατάφερα κι εγώ να το κάνω ένα ωραίο μαύρο τούβλο. Βάζοντας μια νέα (?) έκδοση του kernel, αλλά από το extras-devel. Ενώ ξέρω ότι δεν κάνει... Τεσπα, ήρθε η ώρα για το πρώτο μου φλασάρισμα. Παίζει να αλλάξω μόνο κερνελ και να μη ξαναστήνω τα πάντα;;; Αν όχι, ποια είναι η τελευταία και σωστή έκδοση ίματζ του Μάεμο; Οποιος απαντήσει απόψε, κερδίζει μπύρες μετα τις 12 :) :p Kανείς δεν είναι φαν της μπύρας σε αυτό το φόρουμ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Λεπόν , τα κατάφερα κι εγώ να το κάνω ένα ωραίο μαύρο τούβλο. Βάζοντας μια νέα (?) έκδοση του kernel, αλλά από το extras-devel. Ενώ ξέρω ότι δεν κάνει... Τεσπα, ήρθε η ώρα για το πρώτο μου φλασάρισμα. Παίζει να αλλάξω μόνο κερνελ και να μη ξαναστήνω τα πάντα;;; Αν όχι, ποια είναι η τελευταία και σωστή έκδοση ίματζ του Μάεμο; Οποιος απαντήσει απόψε, κερδίζει μπύρες μετα τις 12 :) :p Εδώ είναι η διαδικασία ολικού φλασαρίσματος. Αν θες να φλασάρεις το kernel μόνο ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία αλλά η εντολή που θα δώσεις θα είναι "flasher-3.5 -k image_file_name -f -R" χωρίς τα " και όπου image_file_name θα βάλεις το όνομα της image του firmware πχ RX-51_2009SE_10.. κτλ κτλ Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) ΜΕρσί, θα το δοκιμάσω και θα σου πω...ευχηθείτε μου καλή τύχη... Εδώ είναι η διαδικασία ολικού φλασαρίσματος. Αν θες να φλασάρεις το kernel μόνο ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία αλλά η εντολή που θα δώσεις θα είναι "flasher-3.5 -k image_file_name -f -R" χωρίς τα " και όπου image_file_name θα βάλεις το όνομα της image του firmware πχ RX-51_2009SE_10.. κτλ κτλ Σκ@τ@...κι άμα δε πιάνει το κόλπο με το U και το USB, τι κάνω; Φινλανδία πακέτο; Edited September 27, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Σκ@τ@...κι άμα δε πιάνει το κόλπο με το U και το USB, τι κάνω; Φινλανδία πακέτο; μηπως εχεις 64bit windows? αν ναι δεν δουλευει σε 64bit γιατι το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα! και αμα το κανεις με virtual παλι δεν πιανει που το ειχα δοκιμασει κι αυτο!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) μηπως εχεις 64bit windows? αν ναι δεν δουλευει σε 64bit γιατι το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα! και αμα το κανεις με virtual παλι δεν πιανει που το ειχα δοκιμασει κι αυτο!;) Δεν εχω 64bit To NOKIA logo ΔΕΝ αναβει, μισοανάβει (dimmed) Κάτι σε low level έχει χαλάσει στην επικοινωνία με το usb. Θα δοκιμάσω σε XP αλλά από τώρα το λέω ότι δε πιστεύω να φταίει αυτό..... Δεν εχω 64bit To NOKIA logo ΔΕΝ αναβει, μισοανάβει (dimmed) Κάτι σε low level έχει χαλάσει στην επικοινωνία με το usb. Θα δοκιμάσω σε XP αλλά από τώρα το λέω ότι δε πιστεύω να φταίει αυτό..... Είμαι έτοιμος να το πετάξω από το παράθυρο για να γίνει 200 κομμάτια...αν κάποιος πιστεύει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, και απλά δε πατάω σωστά το U, ας προτείνει κάτι άλλο...... Τα ίδια και με τα ΧΡ. Κρατάω το U και χώνω το usb στο Ν900. Ή στο πισι, το ίδιο κάνει. Τίποτα. Μισοαναμένη οθόνη, όχι usb σύμβολο, μόνο πορτοκαλί λαμπάκι... Edited September 27, 2010 by pap paok Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Λεπόν , τα κατάφερα κι εγώ να το κάνω ένα ωραίο μαύρο τούβλο. Βάζοντας μια νέα (?) έκδοση του kernel, αλλά από το extras-devel. Ενώ ξέρω ότι δεν κάνει... Τεσπα, ήρθε η ώρα για το πρώτο μου φλασάρισμα. Παίζει να αλλάξω μόνο κερνελ και να μη ξαναστήνω τα πάντα;;; Αν όχι, ποια είναι η τελευταία και σωστή έκδοση ίματζ του Μάεμο; Οποιος απαντήσει απόψε, κερδίζει μπύρες μετα τις 12 :) :p και γω ετσι την πατησα συμπολιτη μου.επαιξα με overclock κι εχασα.ειναι 3η εβδομαδα τωρα στη Νοκια στην Τσεχια (επισκευαστικο κεντρο Ευρωπης της Νοκια.τα Ν900 εκει τα στελνουν).απο μερα σε μερα μου ειπαν το περιμενουν.και γω τα ιδια.εκανα ολη τη διαδικασια και στη συνδεση τζιφος.usb πουθενα.μηπως ξερει κανεις αν το φλασαρισμα που λεμε εδω ειναι το <format> που λεει η Νοκια;γιατι σε nokia care που το πηγα μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 @pap paok Βγάλε μπαταρίες sim κτλ άστο για τουλάχιστον 5 λεπτά έτσι ξαναστήστο και προσπάθησε να το φορτίσεις από την μπρίζα, όχι από το καλώδιο με το pc σου. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 @pap paok Βγάλε μπαταρίες sim κτλ άστο για τουλάχιστον 5 λεπτά έτσι ξαναστήστο και προσπάθησε να το φορτίσεις από την μπρίζα, όχι από το καλώδιο με το pc σου. νομιζω οτι μ αυτον τον τροπο κανει hard reset το ν900.μπορει ομως να επαναφερει το original kernel ;εγω το ειχα αφησει μιση ωρα χωρις μπαταρια και δεν εγινε τιποτα.δεν δοκιμασα να το φορτισω ομως.μακαρι να βοηθησει τον pappaokτση μας αυτο για να ξερουμε κι εμεις την επομενη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 αυτο θα ελεγα και εγω ... μηπως το κινητο δεν ειναι φορτισμενο.... παιδια και εγω το εκανα ΤΟΥΒΛΟ....αλλα το εκανα επαναφορά κανονικοτατα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Η συμπεριφορα του κινητου μου θυμιζει την δικη μου περιπτωση πριν κατι μερες. Αυτο που συνεβαινε ηταν οτι αν η μπαταρια ειναι κατω απο ενα επιπεδο φορτισης η διαδικασια φλασαρισματος δεν ξεκιναει και δεν εχεις κανενα σχετικο μηνυμα για να το καταλαβεις. οποτε βαλτο στην πριζα για καποια ωρα πριν ξεκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 @pap paok Βγάλε μπαταρίες sim κτλ άστο για τουλάχιστον 5 λεπτά έτσι ξαναστήστο και προσπάθησε να το φορτίσεις από την μπρίζα, όχι από το καλώδιο με το pc σου. Λοιπόν το έβγαλα τη μπαταρία πάνω από 5 λεπτά, η φόρτιση απο κει και μετά όμως δε προχωράει κανονικά. Πορτοκαλί λαμπάκι συνέχεια αναμένο και όχι να αναβοσβήνει, Νοκια λογκο μισοφωτισμένο και λιγότερο, κάθε κάποια λεπτά ένα vibration, σβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι, κι άιντε πάλι από την αρχή...... Κοινώς, ΣΚ@Τ@.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Λοιπόν το έβγαλα τη μπαταρία πάνω από 5 λεπτά, η φόρτιση απο κει και μετά όμως δε προχωράει κανονικά. Πορτοκαλί λαμπάκι συνέχεια αναμένο και όχι να αναβοσβήνει, Νοκια λογκο μισοφωτισμένο και λιγότερο, κάθε κάποια λεπτά ένα vibration, σβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι, κι άιντε πάλι από την αρχή...... Κοινώς, ΣΚ@Τ@.... Φίλε πρέπει να φορτίσεις την μπαταρία με ένα άλλο n900... (ή κάποιο άλλο νόκια ίσως που παίρνει την ίδια μπαταρία). δοκίμασέ το και ίσως κάτι καταφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Φίλε πρέπει να φορτίσεις την μπαταρία με ένα άλλο n900... (ή κάποιο άλλο νόκια ίσως που παίρνει την ίδια μπαταρία). δοκίμασέ το και ίσως κάτι καταφέρεις... +1 δες αν κανενας γνωστος σου εχει 5800 και φορτισε την απο εκει η δανεισου την μπαταρια του.....εχουν την ιδια μπαταρια.... τι ακριβως εβαλες ρε φιλε και σου εγινε τετοια ζημια....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts