Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάνο αν δεν κάνω λάθος σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρεσαι.

http://img829.imageshack.us/img829/2803/11111p.th.jpg

Ακριβώς, εκεί εννοούσα. :)

παιδιά το n8 θα υποστηριζει divx/xvid?

αν οχι θα υπαρχει κανενα player για το ν8 που να υποστηριζει divx/xvid?

και αν δεν υπεαρζει και player ακουσα παντως πως θα παιζει .mkv files.γνωριζει κανενας πως γινετε να κανουμε attatch κανενα srt σε αφτα?

Ναι, υποστηρίζει κανονικά χωρίς να βάλεις κάποιον ξεχωριστό player. Όσο για υπότιτλους, σίγουρα θα βρεθεί λύση, από τη στιγμή που η συσκευή διαφημίζεται ως hi-end multimedia player. Πάντως σε ένα ακόμα βιντεάκι hands-on από τα πολλά που έχουν κυκλοφορήσει, είδα έναν τύπο να συνδέει ένα USB στικάκι και να ανοίγει κατευθείαν και αρχείο wmv. Όχι μόνο έπαιζε, αλλά έπαιζε κατευθείαν από τη USB, χωρίς ίχνος σπασίματος ή άλλο πρόβλημα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως παιδιά τώρα που κάθισα και διάβασα 2 reviews και τα δυο συμφωνούσαν ότι πρόκειται για ένα κινητό που ενώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά στο Hardware, το Software του υπολείπεται των άλλων κινητών...

Αυτή η αίσθηση σε μεγάλο βαθμό δημιουργείται λόγω της τεράστιας ομοιότητας με την προηγούμενη έκδοση Symbian 5th edition και όχι στο ότι πραγματικά το Ν8 πάσχει στον τομέα του software, το αντίθετο μάλιστα.

Και να προσθέσω ότι τα λειτουργικά σήμερα κρίνονται από το πλατύ κοινό με βάση το "wow-factor", δηλαδή τον εντυπωσιασμό, και όχι τόσο τα χαρακτηριστικά, ιδίως τα λειτουργικά αφής. Το Symbian ανέκαθεν ήταν πλήρες σε χαρακτηριστικά και παραμετροποίηση, απλώς από άποψη εμφάνισης δεν ήταν τόσο ελκυστικό. Δεν βελτιώθηκε τόσο πολύ με την έκδοση Symbian^3, αλλά προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά, νέες δυνατότητες, που επωφελούνται από το ιδιαίτερα ανανεωμένο hardware. Και φυσικά δεν έχει ούτε ανόητους περιορισμούς και κλειδώματα, αλλά ούτε και κρούσματα υποκλοπής προσωπικών πληροφοριών με εγκατάσταση freeware εφαρμογών. Επιπλέον έχει όλες τις δικλείδες ασφαλείας που απαιτούνται, ώστε να υπάρχει παντελής έλλειψη ιών κλπ. O καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Γι' αυτό και προσωπικά επιλέγω για ακόμα μία φορά το Symbian. Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Eχω την εντυπωση πως το κατα τα αλλα "λατρεμενο" Ν8 δεν εχει οπτικο ζοομ σε βιντεο/Φωτο.

Ισχυει?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eχω την εντυπωση πως το κατα τα αλλα "λατρεμενο" Ν8 δεν εχει οπτικο ζοομ σε βιντεο/Φωτο.

Ισχυει?

Ναι ισχύει. Εκτός από τα Ν90/Ν93/Ν93i, δε θυμάμαι άλλο φωτοκινητό της Nokia να έχει οπτικό ζουμ. Και τα συγκεκριμένα θυμάσαι ότι ήταν αρκετά χοντρά, λόγω της ύπαρξης του συγκεκριμένου camera module που ήταν ιδιαίτερα ογκώδες.

Η επιλογή της Nokia ήταν να κρατήσει το πάχος του Ν8 σε χαμηλά επίπεδα, το οποίο και το πέτυχε. Γι' αυτό άλλωστε εκτός από οπτικό ζουμ δεν υπάρχει ούτε και διπλό LED για τα βίντεο.

Ισχυει?

οχι δεν εχει,αλλα και πιο κινητο εχει αυτη τη στιγμη?

Eιναι το κερασακι που λειπει απο την τουρτα. Γιατι ενα κινητο τοσο προηγμενο ΚΑΙ οπτικα οσο το Ν8 πραγματικα θα επρεπε να ειχε 4χ οπτικο ζουμ και πανω.

Ειναι το μονο που μπορω να πω πως λειπει απο αυτο το τηλεφωνο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που θα ηθελα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τουλάχιστον κανένα από αυτά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Δεν ξέρω στην Άπω Ανατολή τι γίνεται, πάντα κυκλοφορούσαν κάτι τρελά φωτογραφικά Samsung παλιές εποχές. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Πάντως ακόμα και στο βιντεάκι που είχα παραθέσει πιο πριν, σε κάποιο σημείο έχει ψηφιακό ζουμ σε κινούμενη εικόνα. Μία χαρά τα πάει μου φαίνεται, τηρουμένων των αναλογιών δηλαδή... ;)

εχει αναφερθει και παλιοτερα,οτι λογω του μεγεθους του αισθητηρα,το ψηφακο ζουμ στο βιντεο γινετε πιο ομαλα αλλα και με πολυ λιγοτερες απωλειες.

Τουλάχιστον κανένα από αυτά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Δεν ξέρω στην Άπω Ανατολή τι γίνεται, πάντα κυκλοφορούσαν κάτι τρελά φωτογραφικά Samsung παλιές εποχές. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Πάντως ακόμα και στο βιντεάκι που είχα παραθέσει πιο πριν, σε κάποιο σημείο έχει ψηφιακό ζουμ σε κινούμενη εικόνα. Μία χαρά τα πάει μου φαίνεται, τηρουμένων των αναλογιών δηλαδή... ;)

Κάτι ετοιμάζεται πάντως ... http://www.gsmarena.com/14mp_altek_leo_to_hit_it_off_in_europe_in_an_android_outfit-news-1964.php

Δεν μου φαίνονται και για πολύ αληθινές. Καταρχήν λέει full resolution crops και βλέπεις αντικείμενα σχεδόν στο ίδιο μέγεθος. Δηλαδή με το Ν8 πήγαν μερικά μέτρα πιο πίσω και τραβούσαν φωτογραφίες?

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Το iphone 4 εισάγει τρελή παραμόρφωση στα χρώματα!!! Με κανένα Sony Ericsson θα το συγκρίνουνε να έχουμε και ένα κριτήριο σύγκρισης; Εντάξει,δεν υπάρχει η camera που φοράει το Ν8! Φοβερή απόδοση των χρωμάτων,κοντά στην πραγματικότητα...

Στο engadget έχουν μπει όλοι οι φωτογράφοι και τα χώνουν στο iPhone : artificial colors, παραμόρφωση στα χρώματα.

Μάλιστα κάποιος λέει ότι ο ουρανός του Λονδίνου είναι gray και το iPhone το απεικονίζει λες και είσαι στην Καραϊβική...

Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα μέσα από αυτή την σύγκριση. Αν ήταν σωστή η σύγκριση θα έβαζαν σε μία άκρη της σελίδας και τις αρχικές φωτογραφίες από την κάθε συσκευή.

Και όντως η παραμόρφωση στα χρώματα που έχει το iphone4 είναι τραγική! + την μεγάλη αντίθεση που έχει, δηλαδή εκεί που χτυπάει λίγο φως παραπάνω φαίνεται ξασπρισμένο.

Ελάτε όρε παλικάρια.. Να πάρουμε κεφάλι..

Ψηφίστε Ν8...

Οποιος ψηφίσει άλλο, να τον καεί το βίντεο...

http://techblog.gr/mobile/iphone-4-galaxy-s-htc-desire-hd-nokia-n8-8578/

Ελάτε όρε παλικάρια.. Να πάρουμε κεφάλι..

Ψηφίστε Ν8...

Οποιος ψηφίσει άλλο, να τον καεί το βίντεο...

http://techblog.gr/mobile/iphone-4-galaxy-s-htc-desire-hd-nokia-n8-8578/

Εγώ δεν ψηφίσα το Ν8 γιατί δεν έχω βίντεο.

Βλέποντας τα αποτελέσματα, μάλλον πολλοί πρέπει να κλαίνε το βίντεο τους.

:p

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παντως διαβαζω σχολια απο κατω στο poll και μερικοι δεν ξερω αν ειχανε ποτε smartphone ή ανακαλυψανε αυτη τη λεξη μαζι με το πρωτο τους iphone.

Desire και Galaxy S ειναι πολυ καλες συσκευες και βαζουν κατω το iphone. Τωρα το N8 πρεπει να βγει και να κλείσει μερικα στοματα που σε αλλα forum πραγματικα ο,τι και να τους υποδειξεις, βλεπουν μονο τη τελειότητα της καμερας του iphone...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αυτό ελπίζω να το έχετε δει, έτσι;....

http://www.youtube.com/watch?v=Ra-p9N-UOWk&feature=related

Αυτό είναι σοβαρό gadget._

Αν προσέξετε, στο μέσον της κάτω μπάρας, στην περιοχή των ειδοποιήσεων, υπάρχει εικονίδιο USB. Πατώντας το έρχεται ένα popup το οποίο έχει την επιλογή της ασφαλούς κατάργησης του USB stick. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο μόνο σε υπολογιστές το έχουμε δει, σωστά; :rolleyes:

Το εικονίδιο που λέω είναι εδώ (---> 8'34"):

Edited by panosz75

Έτσι λειτουργεί ο Opera mobile στο Ν8 - δείτε από το 2'20" και μετά:

Δείτε το qwerty keyboard σε portrait, προφανώς η εφαρμογή παρακάμπτει τον ενσωματωμένο τρόπο εισαγωγής κειμένου του Ν8. Αυτά είναι... :D

Edited by panosz75

Δείτε το qwerty keyboard σε portrait, προφανώς η εφαρμογή παρακάμπτει τον ενσωματωμένο τρόπο εισαγωγής κειμένου του Ν8. Αυτά είναι... :D

ετσι ακριβως ειναι και στο n900:)

ολα δειχνουν οτι το κινητο ειναι κατι παραπανω απο σουπερ....

ολα αυτα που προσφερει ειναι πραγματικα απιστευτα.....:)

επιτελους η νοκια παιρνει και παλι τα πανω της για τα καλα....

αν δεν ειχα τρελο ερωτα με το n900 θα ηταν το επομενο κινητο μου 100%.....:)

Edited by freddaras

ευτυχως!!! πολυ μου την δινει που στο symbian καθε φορα που πας να γραψεις κατι σε μια φορμα μολις πατησεις πανω στην φορμα ανοιγει το πληκτρολογιο με τον δικο του "κειμενογραφο" αντι να ανοιγει μονο ενα πληκτρολογιο και να γραφεις μεσα στην φορμα.

ελπιζω να αλλαξει αυτο σε καποιο firmware update (αν και λιγο δυσκολο το κοβω)

Θα το πω σε ολους....

Ο φιλος μου ostvarivanje ειναι πιο κακος και απο τον Δρακουμέλ.....

Δεν παιζόμαστε λέμε....

http://www.youtube.com/watch?v=Ra-p9N-UOWk

Edited by fikast

Θα το πω σε ολους....

Ο φιλος μου ostvarivanje ειναι πιο κακος και απο τον Δρακουμέλ.....

Δεν παιζόμαστε λέμε....

http://www.youtube.com/watch?v=Ra-p9N-UOWk

Εμένα προσωπικά τα polls δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Με ενδιαφέρει μία συσκευή να κάνει αυτά που θέλω εγώ, όχι αυτά που θέλει η μεγάλη μάζα του κόσμου. Προσωπικά το Ν8 φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πλειοψηφία των πραγμάτων που θέλω να κάνω με ένα κινητό. Στα υπόλοιπα λειτουργικά υπάρχουν περιορισμοί και πολιτικές που δεν μου αρέσουν. Γι' αυτό και επιλέγω το Ν8. Τόσο απλά.

ΔΕΝ είναι όλα marketing. :rolleyes:

1. δυστυχως ειναι (αλλοι αγοραζουν εν γνωση τους 750 ευρω ελαττωματικες συσκευες και μαλιστα σε βασικη λειτουργια) και η εταιρια που το βγαζει απλα μετραει - τρεφεται με "μαρουλι'' και ''κασσερι'' γιατι πουλαει παπατζα ευκολια και design

2. για την τιμη το χουμε πει καιρο (ειχα ενημερωση για 522 και τελικα παει για 518) τωρα με τετοιο hardware τι να περιμενεις απο την Nokia. και παλι καλα να λεμε.

3. εχω ρωτησει και εδω και σε αλλα fora τι γινεται με το αποκλειστικο software και games για symbian 3 και δεν εχω βρει πληροφοριες. ξερει κανεις κατι;

Edited by goldeneye

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...