Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια χαρα

εχω ενα προβλημα δεν συχρονιζει το ν8 απο το ovi suite to ημερολογιο που ειχα μεχρι χθες με το ν97 οι επαφες περασαν κανονικα.

αν καποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω!

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Το πήρα κι εγώ μέσω VODAFONE. Ελληνικότατο! Και χωρίς Live!!!! Θα επανέλθω με review - απορίες!

Α και 498 ευρώ!

ρε φιλε δεν μας τα λες καλα!!!! ελληνικο και vodafone και 498? μαλλον μας δουλευεις!!! τα κεντρικα της vodafone δεν το εχουν ακομα και οταν το φερουν θα ειναι customized με live δηλαδη. την αλλη τεταρτη 1/12 θα το εχουμε το ελληνικο στα χερια μας

ρε φιλε δεν μας τα λες καλα!!!! ελληνικο και vodafone και 498? μαλλον μας δουλευεις!!! τα κεντρικα της vodafone δεν το εχουν ακομα και οταν το φερουν θα ειναι customized με live δηλαδη. την αλλη τεταρτη 1/12 θα το εχουμε το ελληνικο στα χερια μας

κι εγω τωρα πηρα σε vodafone και μου ειπαν αν οχι την τριτη την αλλη πεμπτη σιγουρα...

ουτε σε wind που πηρα το εχουν...απο 3 του μηνα μου ειπαν

κι εγω τωρα πηρα σε vodafone και μου ειπαν αν οχι την τριτη την αλλη πεμπτη σιγουρα...

ουτε σε wind που πηρα το εχουν...απο 3 του μηνα μου ειπαν

ρε συ george εδω κανουν πλακα . μας βρηκαν φτιαγμενους και παιζουν με τον καψουρα μας. ρε ουστ:lol:

Θα σκασω αν δε το αναφερω ειναι λιγο ακαιρο βεβαια αλλα εχει πλακα:lol:. Τις προαλες ημουν εξω με τον κολητο μου (που εχει Iphone4) και 2 αλλα παιδια o ο ενας εκ των οποιων ηταν κατοχος και αυτος Iphone4. Εφτασε η κουβεντα στα κινητα και τους ειπα οτι θα παρω το n8. Και πεταγεται ο κατοχος του iphone και μου λεει ρε μεγαλε αφου δινεις που δινεις τοσα λεφτα δε δινεις κατι παραπανω να αγοασεις το iphone που στο κατω κατω ξερεις τι παιρνεις??? Αρκεστικα να τους απαντησω οτι θεωρω το N8 καλυτερο και οτι 200 euro δεν ειναι μικρη διαφορα.:p Τι αλλο να κανω??Να σημειωσω οτι πριν παιχτει ολο αυτο το σκηνικο προπαθουσαν να εξηγησουν στον τριτο της παρεας γιατι τα τηλεφωνα τους δεν ειχανε ξεκλειδωτο bluetooth. αυτα για να ευθυμισουμε λιγο και να ξεφυγουμε απο το αγχος του ποτε θα ερθει στην ελλαδα κλπ...;) Τον φαγαμε τον γαιδαρο το κινητο ερχεται εχουμε πολυ πιο σοβαρα πραγματα να σκεφτουμε... Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3397687#post3397687

είναι τα συμπτώματα που έχουν ολοι ή σου ανάβει όποτε θέλει αυτό ή δεν ανάβει καθόλου;)

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μετά από το ξαφνικό θάνατο και παρ΄ότι δεν πιστεύει τις εγγυήσεις έκανε μια μικρή παρουσίαση και ξαφνικά άνοιξε !!!

Μήπως ήταν ξεφόρτιστο και το φόρτισε ?

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Το πήρα κι εγώ μέσω VODAFONE. Ελληνικότατο! Και χωρίς Live!!!! Θα επανέλθω με review - απορίες!

Καλό είναι να ξεχωριστούν οι έννοιες ελληνικό, παραεισαγωγής και branded. Το ότι δεν είναι Live δε σημαίνει ότι δεν είναι και branded.

Σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος, που γνωρίζει τον ορισμό των παραπάνω εννοιών, ΥΠΕΥΘΥΝΑ να μας πει τι δίνει ο κάθε πάροχος/κατάστημα όταν και όποτε κυκλοφορήσει;

Υποθέτω από αυτά που έχω διαβάσει εως τώρα ότι δεν παίζει η περίπτωση να κυκλοφορήσει locked Ν8 στην Ελλάδα. Οπότε όταν και όποτε το πάρετε, καλό είναι να μας λέτε σε ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ανήκει το κινητό σας ή έστω αν σας είναι εύκολο να μας αναφέρετε το product code μπας και βγάλουμε εμείς άκρη.

Ευχαριστώ.

Edited by karlesg

στα e-shop από 508 πήγε 499 και στα 3 χρώματα

και το πλαισιο το πηγε 499... Βεβαια κανενας δεν το εχει διαθεισμο και δεν μπορεις και να το παρεις... Οποτε η τιμη λογικα θα αλλαξει παλι μολις ερθει ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

αμαν ρε παιδια με αυτους τους ξαφνικούς θανάτους....:lol:

σημερα το μεσημερι με πηρε ο υπνος μετα την δουλεια.....

πριν απο λιγο ξυπνησα και το κινητο μου δεν ανοιγε...:wacko:

π α ν ι κ ο ς μιλαμε...εκει που ετοιμαζα το κουτι για να το στειλω πισω συνειδητοποίησα οτι.....απλα εμεινα απο μπαταρια....:lol::lol::lol:

φιουυυ με ολα αυτα που διαβασα εδω σημερα κοντεψα να λαλησω μιλαμε...:lol:

παπαπαπα χαρητε το κινητο παιδια οσοι ειναι να το αγορασετε και αν συμβει κατι τα ξαναλεμε ...ψυχραιμία.....:)

να επιβεβαιώσω και εγω οτι δεν εχω ουτε ενα restart....μεχρι στιγμης....παρολο που το κινητο το εχω φορτώσει απειρες εφαρμογες...

αμαν ρε παιδια με αυτους τους ξαφνικούς θανάτους....:lol:

σημερα το μεσημερι με πηρε ο υπνος μετα την δουλεια.....

πριν απο λιγο ξυπνησα και το κινητο μου δεν ανοιγε...:wacko:

π α ν ι κ ο ς μιλαμε...εκει που ετοιμαζα το κουτι για να το στειλω πισω συνειδητοποίησα οτι.....απλα εμεινα απο μπαταρια....:lol::lol::lol:

φιουυυ με ολα αυτα που διαβασα εδω σημερα κοντεψα να λαλησω μιλαμε...:lol:

παπαπαπα χαρητε το κινητο παιδια οσοι ειναι να το αγορασετε και αν συμβει κατι τα ξαναλεμε ...ψυχραιμία.....:)

να επιβεβαιώσω και εγω οτι δεν εχω ουτε ενα restart....μεχρι στιγμης....παρολο που το κινητο το εχω φορτώσει απειρες εφαρμογες...

Παναθεμα σε με κοψοχολιασες,Ουτε και εμενα μου εχει κανει τιποτα :happy:

ρε συ george εδω κανουν πλακα . μας βρηκαν φτιαγμενους και παιζουν με τον καψουρα μας. ρε ουστ:lol:

Για να εξηγηθώ (και χωρίς παρεξήγηση).

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν γράφω μπούρδες.

Ωστόσο, δεν παρεξηγώ κανέναν για τέτοιες συμπεριφορές, καθώς κι εγώ τα ένιωθα στο παρελθόν για κάποιος τύπους που μας κορόιδευαν, ωστόσο δεν πόσταρα κάτι για να μην τρώω χώρο και χρόνο από αυτούς που ενδιαφέρονται να διαβάσουν κάτι αξιόλογο για αυτό το τηλέφωνο.

Το ιστορικό έχει ως εξής: Στην εταιρία που δουλεύω έχουμε εταιρικά Vodafone. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τη Δευτέρα και μου είπαν ότι θα έχουν παραλαβή σήμερα Πέμπτη. Της λέω: Μα πως; Αφού η επίσημη πρώτη είναι τη Δευτέρα, μήπως είναι παραεισαγωγή; Μου λέει δεν κάνουν τέτοια από όσο ξέρει. Τέσπα, κατά τις 12 σήμερα σκάει ο courier και με αφήνει ******. Ούτε που το πίστευα!

Ταινία Nokia sealed ιριδίζουσα και όλα φαίνονταν κανονικά. Πήρα και σε 2 nokia care πριν το ανοίξω, έδωσα το Imei και μου είπαν ότι έχω ελληνικό τηλέφωνο. Μέσα το κουτί είχε ελληνικά φυλλάδια NOKIA (και όχι φωτοτυπίες) και το τηλέφωνο μόλις το άνοιξα δεν είχε ούτε vodafone καλωσήρθατε ούτε menu live ούτε ίχνος που να θυμίζει την εν λόγω εταιρία. Αυτό το ήξερα και από την αρχή καθώς στο απαντητικό mail που μου έστειλε (που την έβαλα να μου δηλώσει γραπτώς ότι δεν είναι παραεισαγωγή) στον κελί του excel που συνήθιζε να αναγράφει αν είναι Live το τηλέφωνο έγραφε vanilla (άσχετο).

Αυτά τα ολίγα.

Κι επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω κανένα να μου πλήξει την εικόνα που έχω φτιάξει εδώ μέσα, θα παρακαλέσω τον katsaplian ή όποιον άλλον να μου στείλει ένα μήνυμα με το mail του να του στείλω φωτογραφίες και ότι άλλο αποδεικτικό θέλει ώστε να ανακαλέσει!

Πάντα χωρίς παρεξήγηση παιδιά, καθώς σας καταλαβαίνω!

ΥΓ: Και τόσο που ασχολήθηκα αυτή τη στιγμή για να γράψω όλα τα παραπάνω τα κάνω γιατί το ξεφόρτισα το τηλέφωνο από το μεσημέρι μέχρι τώρα και τώρα το έχω και φορτίζει.

ΥΓ2: Και μια απορία: Χρειάζεται να το αφήσω παραπάνω από το κανονικό στη φόρτιση την πρώτη φορά ή αυτό είναι αστικός μύθος;

ΥΓ3: Mirrorofsorrow το product code φαίνεται κάπου και στη συσκευασία ή πρέπει να πατήσω τον κωδικό στο τηλέφωνο για να μου το πετάξει; Αυτή τη στιγμή το έχω κλειστό στη φόρτιση οπότε αν ισχύει το δεύτερο θα τον κοινοποιήσω το βράδυ απόψε.

Edited by tomtom44

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν γράφω μπούρδες.

Ωστόσο, δεν παρεξηγώ κανέναν για τέτοιες συμπεριφορές, καθώς κι εγώ τα ένιωθα στο παρελθόν για κάποιος τύπους που μας κορόιδευαν, ωστόσο δεν πόσταρα κάτι για να μην τρώω χώρο και χρόνο από αυτούς που ενδιαφέρονται να διαβάσουν κάτι αξιόλογο για αυτό το τηλέφωνο.

Το ιστορικό έχει ως εξής: Στην εταιρία που δουλεύω έχουμε εταιρικά Vodafone. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τη Δευτέρα και μου είπαν ότι θα έχουν παραλαβή σήμερα Πέμπτη. Της λέω: Μα πως; Αφού η επίσημη πρώτη είναι τη Δευτέρα, μήπως είναι παραεισαγωγή; Μου λέει δεν κάνουν τέτοια από όσο ξέρει. Τέσπα, κατά τις 12 σήμερα σκάει ο courier και με αφήνει ******. Ούτε που το πίστευα!

Ταινία Nokia sealed ιριδίζουσα και όλα φαίνονταν κανονικά. Πήρα και σε 2 nokia care πριν το ανοίξω, έδωσα το Imei και μου είπαν ότι έχω ελληνικό τηλέφωνο. Μέσα το κουτί είχε ελληνικά φυλλάδια NOKIA (και όχι φωτοτυπίες) και το τηλέφωνο μόλις το άνοιξα δεν είχε ούτε vodafone καλωσήρθατε ούτε menu live ούτε ίχνος που να θυμίζει την εν λόγω εταιρία. Αυτό το ήξερα και από την αρχή καθώς στο απαντητικό mail που μου έστειλε (που την έβαλα να μου δηλώσει γραπτώς ότι δεν είναι παραεισαγωγή) στον κελί του excel που συνήθιζε να αναγράφει αν είναι Live το τηλέφωνο έγραφε vanilla (άσχετο).

Αυτά τα ολίγα.

Κι επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω κανένα να μου πλήξει την εικόνα που έχω φτιάξει εδώ μέσα, θα παρακαλέσω τον katsaplian ή όποιον άλλον να μου στείλει ένα μήνυμα με το mail του να του στείλω φωτογραφίες και ότι άλλο αποδεικτικό θέλει ώστε να ανακαλέσει!

ΥΓ: Και τόσο που ασχολήθηκα αυτή τη στιγμή για να γράψω όλα τα παραπάνω τα κάνω γιατί το ξεφόρτισα το τηλέφωνο από το μεσημέρι μέχρι τώρα και τώρα το έχω και φορτίζει.

ΥΓ2: Και μια απορία: Χρειάζεται να το αφήσω παραπάνω από το κανονικό στη φόρτιση την πρώτη φορά ή αυτό είναι αστικός μύθος;

ΥΓ3: Mirrorofsorrow το product code φαίνεται κάπου και στη συσκευασία ή πρέπει να πατήσω τον κωδικό στο τηλέφωνο για να μου το πετάξει; Αυτή τη στιγμή το έχω κλειστό στη φόρτιση οπότε αν ισχύει το δεύτερο θα τον κοινοποιήσω το βράδυ απόψε.

κανεις δεν σε διεψευσε φιλε μου....αλλα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα οπως και να εχει...λογω παραεισαγογων και της επισημης ημερομηνιας που εχει δωσει η νοκια,

τελοςπαντων εγω φυσικα και σε πιστευω αλλα οπως εγραψα πιο πριν στα καταστηματα δεν υπαρχει ακομα...

οσο για to product code με το γνωστο τροπο...

Η Voda ην συσκευη την πουλα στα 517 ευρω,και μαλιστα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι με την επιδοτηση ,η οποια ηταν απο τον Απριλιο γυρω στα 100 ευρω και τωρα επεσε στα 70.Μονο αν αλλαξω προγραμμα ,μπορει να γινει κατι ,αλλα ελαχιστη διαφορα

Αυτά τα ολίγα.

ok το παιρνω πισω αλλα εχω τις αμφιβολιες μου. μπορ'ω ετσι?

Παιδιά, είδα αυτό στον κοτσόβολο στο Ίλιον και θα ήθελα να μου πείτε αν ισχύει... Οι συσκευές είναι όντως απο κίνα?

Καλορίζικο.. :)

Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης

Υ.Γ. Όλα okay η παρεξήγηση λύθηκε. Εαν θελήσετε να πείτε κάτι άλλο μπορείτε να συνεχίσετε μέσω pm.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@peet

Κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο να δεις πως θα σου την ανεβάσουν ...

;)

Edited by antheod

@peet

Κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο να δεις πως θα σου την ανεβάσουν ...

;)

Τους το ειπα,αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι την στιγμη αυτη για το συγκεκριμενο κινητο.Το ωραιο ειναι οτι μου ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει ,ουτε απο ποτε ειμαι πελατης,ουτε αν πληρωνω τους λογαριασμους στην ωρα τους.

mirrorofsorrow το product code φαίνεται κάπου και στη συσκευασία ή πρέπει να πατήσω τον κωδικό στο τηλέφωνο για να μου το πετάξει; Αυτή τη στιγμή το έχω κλειστό στη φόρτιση οπότε αν ισχύει το δεύτερο θα τον κοινοποιήσω το βράδυ απόψε.

Όπως γράφουμε και στο FAQ, με το που ολοκληρωθεί η φόρτιση, το βγάζεις. Δεν χρειάζεται λεπτό παραπάνω. Απλά, το ωραίο με το Ν8 είναι ότι από το αριστερό του πλάι υπάρχει μία λευκή λυχνία που μένει αναμμένη όσο η συσκευή φορτίζεται και σβήνει μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση. Οπότε, με το που δεις το φωτάκι να σβήνει, το βγάζεις.

Μόλις φορτίσει, βγάζεις τον φορτιστή, το ανάβεις και πατάς *#0000# και θα μας γράψεις τις πληροφορίες που σου βγάζει (μεταξύ αυτών και το product code).

Τους το ειπα,αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι την στιγμη αυτη για το συγκεκριμενο κινητο.Το ωραιο ειναι οτι μου ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει ,ουτε απο ποτε ειμαι πελατης,ουτε αν πληρωνω τους λογαριασμους στην ωρα τους.

Δεν κατάλαβες. Όχι να τους το πεις. Να πας σε άλλο δίκτυο και να κάνεις αίτηση να γήνεις συνδρομητής τους με τον ίδιο αριθμό. Το πολύ σε μία εβδομάδα θα σε έχουν πάρει τηλ. απο τα κεντρικά της vodafone για αντιπροσφορά.

Αυτοί που επιμένουν, παρά τις αντίθετες σαφέστατες ενδείξεις, ότι στη Vodafone θα είναι live, μήπως να μας έλεγαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από που το γνωρίζουν; Γιατί είναι κρίμα να χάσουμε την επιδότηση αν το κινητό είναι με το software από τη μάνα.

Παιδια το πηραααααααααααααααααααααααααααα

μολις γυρισα απο voda πειραια το ειχαν σε μαυρο.....

ελληνικοτατο στα 499 με ταινεια nokia sealed....

μισο να το φτιαξω και επανερχομαι

Όπως γράφουμε και στο FAQ, με το που ολοκληρωθεί η φόρτιση, το βγάζεις. Δεν χρειάζεται λεπτό παραπάνω. Απλά, το ωραίο με το Ν8 είναι ότι από το αριστερό του πλάι υπάρχει μία λευκή λυχνία που μένει αναμμένη όσο η συσκευή φορτίζεται και σβήνει μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση. Οπότε, με το που δεις το φωτάκι να σβήνει, το βγάζεις.

Μόλις φορτίσει, βγάζεις τον φορτιστή, το ανάβεις και πατάς *#0000# και θα μας γράψεις τις πληροφορίες που σου βγάζει (μεταξύ αυτών και το product code).

Παιδιά Product Code 059F047. Δεν είναι κάποια από αυτά της αρχικής σελίδας!!!! Να ανησυχήσω;;;;

Παιδιά Product Code 059F047. Δεν είναι κάποια από αυτά της αρχικής σελίδας!!!! Να ανησυχήσω;;;;

και εμενα αυτο εχει φιλε......

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...