Jump to content

yannis28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yannis28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

yannis28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι κατάσταση που διαρκεί εδώ και μήνες αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πώς εμφανιζόταν κι εξαφανιζόταν μέχρι που πήγα εξωτερικό στη Βόρεια Ευρώπη που οι διαφορές θερμοκρασίας τώρα το χειμώνα είναι έντονες μεταξύ εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων και πονηρεύτηκα για το κρύο. Βέβαια πλέον το κάνει κι εδώ, απλώς μετά από λίγο περισσότερο χρόνο. Υγρασία πώς να είναι. Το τηλέφωνο δεν είχε ποτέ ατύχημα με νερό. Εμένα μού κάνει για ελαττωματική συμπεριφορά των πίξελ της οθόνης στην αλληλεπίδραση με χαμηλή θερμοκρασία. Στέκει αυτό τεχνικά; Κι αν ναι, υπάρχει θεραπεία ή απαιτεί αντικατάσταση οθόνης;
  2. Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στην οθόνη του One S σε κρύο καιρό; Δεν εννοώ τίποτα υπερβολικό, θερμοκρασία που έχει αυτήν την εποχή στην Αθήνα το βράδυ, γύρω στους 10 βαθμούς. Στο τηλέφωνο μου, μετά από 4-6 λεπτά έκθεσης στον αέρα (όχι μέσα σε τσέπη), η οθόνη αρχίζει να θαμπώνει από κάτω προς τα πάνω κι αν παραμείνει σε ανοιχτό χώρο ακόμα λίγο, μαυρίζει εντελώς, παρότι από κάτω το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, όποια εφαρμογή έτρεχε πριν ή η αρχική οθόνη. Έψαξα πολύ στο ίντερνετ αλλά βρήκα πολύ λίγα πράγματα. Ήμουν πριν λίγες μέρες στο εξωτερικό, σε περιοχή που δε γνώριζα κι ενώ το gps με οδηγίες πεζοπορίας θα μου έλυνε τα χέρια, η μαύρη οθόνη το καθιστούσε αδύνατο. Επειδή στην ουσία το τηλέφωνο έχει μετατραπεί σε συσκευή εσωτερικού χώρου, μήπως γνωρίζει κάποιος την αιτία ή μια πιθανή λύση; Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν προστατευτική ζελατίνα, αλλά χωρίς καμμία διαφορά.
  3. Από τις επίσημες ή ημιεπίσημες δηλώσεις από Nokia τις τελευταίες μέρες προκύπτει ότι θα υπάρξουν 3 σημαντικές αναβαθμίσεις μέσα στο 11. Μέχρι τέλος του μήνα η πρώτη, καλοκαίρι η δεύτερη και φθινόπωρο η τρίτη που θα κάνει το symbian αγνώριστο (με την καλή έννοια...)
  4. Μόλις το αλίευσα στο twitter "NOKIA CENSORING N8 PURPLE TINT ISSUE ON THEIR FORUMS/TEST IMAGE ALWAYS DELETED". Αν αληθεύει, όχι μόνο δείχνει ότι το θέμα είναι σοβαρό και υπαρκτό (πράγμα που αρνούνται κάποιοι εδω) αλλά κι ότι η "νέα" Ελοπική Nokia έχει στραφεί προς άσχημη κατεύθυνση που δε μας είχε συνηθίσει. Επιφυλάσσομαι όμως για την περίπτωση που είναι ράδιο αρβύλα, αφού δεν μπορώ να το διαπιστώσω αυτήν τη στιγμή.
  5. Βέβαια, το πρόβλημα της κοκκινίλας δεν περιορίζεται σε ένα ρολόι (δε θα το λέγαμε καν πρόβλημα αν ήταν έτσι), αλλά σε κάθε απεικόνιση μιας συγκεκριμένης απόχρωσης.
  6. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις πρώτα απ'όλα εσύ και πολλοί ακόμη με το ίδιο πρόβλημα είναι να βάλεις τις φωνές (δυνατές όμως!) στην εταιρία σου που σου πουλάει τέτοιο κινητό, χωρίς να σου λέει ότι τα ελληνικά που βλέπεις είναι τζούφια και θα χαθούν με την πρώτη αναβάθμιση. Μετά, είτε πας στη Nokia και στο φτιάχνει με κάποια μικρή επιβάρυνση, είτε πρέπει να ασχοληθείς με ειδικά προγράμματα κλπ κλπ. Για εναν μη υποψιασμένο χρήστη, που δεν ασχολείται πολύ με υπολογιστές, wifi κλπ (και υπάρχουν πολλοί), η ιστορία αυτή σηκώνει μέχρι και Συνήγορο Καταναλωτή και άλλα ανάλογα.
  7. Αυτό ακριβώς υποψιαζόμουν και το επιβεβαιώνει ο φίλος. Απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει καμμιά γενική πολιτική αντικατάστασης οθονών, όπως λένε κάποια άτομα από το φόρουμ. Το θέμα χρειάζεται μεγαλύτερη διευκρίνηση. Θα μου έκανε εντύπωση στο εξωτερικό να ψάχνονται κι εδώ να τις αλλάζουν σε όλους εύκολα και χωρίς πολλά πολλά. Και το θέμα είναι επίσης, όταν τις αλλάζουν, τι βάζουν; Μία από τα ίδια, όπως έχει ήδη συμβεί και αναφερθεί και εδώ;
  8. Η φωτογραφική δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι φωτογραφιες θα βγαίνουν άψογες. Το πρόβλημα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην απεικόνιση συγκεκριμένων αποχρώσεων από την οθόνη.
  9. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Πέραν όλων των άλλων, το WP7 απαιτεί ελάχιστες προϋποθέσεις hardware που το Ν8 δεν διαθέτει.
  10. Συγγνώμη αλλά είμαι λίγο δύσπιστος. Δεν βρήκα καμμιά ανακοίνωση ή δήλωση (το θέμα αφορά όλον τον κόσμο, όχι μόνο εδώ) και όσοι πήγαν service τους έβαλαν ίδια οθόνη! Άρα μήπως να το ψάξουμε λίγο καλύτερα;
  11. Τώρα μάθαμε κάτι καινούριο με αυτήν τη φωτογραφία; Τη βλέπω τη διχρωμία εδώ και μήνες στο κινητό μου όπως και όλοι με τη συγκεκριμένη οθόνη. Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΑ να μας πει ότι η Nokia ξεκινά αντικατάστση οθονών.
  12. Μια διαφορετική πλευρά της ανωτερότητας του Ν8. "Νο 1 out of 576 cell phones"! http://www.goodguide.com/products/332093-nokia-n8-smartphone
  13. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δίνουν στην Ελλάδα αυτές τις εφαρμογές. DAB radio φυσικά και δεν υποστηρίζεται καν στη χώρα και το άλλο είναι πρόγραμμα της Deutsche telekom για voicemail!:wacko:
  14. Αφού λοιπόν πρόκειται γαι προπαγάνδα, βρες μου σε παρακαλώ στο OVI ή εκτός OVI εφαρμογή για Dropbox, Evernote, Kindle, Rss reader (της προκοπής, όχι την πατάτα της Nokia) , AthensBook, Instapaper, ReadItLater, Zinio, Flight status, Athens airport κλπ, κλπ. Για να σε διευκολύνω, σου λέω ότι απλά δε θα βρεις τίποτα. Το 80-90% των developers γράφουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά πλην Symbian. Κι αυτό πριν καν ανακοινωθεί το τέλος του. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... εγώ παραμένω ευτυχής χρήστης του Ν8.:)
  15. Μα δε διαφωνούμε. Λίγο πιο πάνω μίλησα για το κορυφαίο hardware του Ν8, κι αυτό αποτέλεσε και την αιτία που το αγόρασα. Αυτή ακριβώς η ανωτερότητα του hardware κάνει ακόμα πιο χτυπητή τη φτώχεια στο software. Και καλώς ή κακώς το software ορίζει την αγορά των κινητών αυτή τη στιγμή. Έτσι οι άλλες πλατφόρμες κέρδισαν την πελατεία και σιγά σιγά θα δίνουν και το ανώτερο hardware. Τη στιγμή που η Νοκια θα ψάχνεται με το WP7. Θα συμφωνήσουμε νομίζω όμως στο ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όσο ζει ακόμα το symbian, το Ν8 είναι η τέλεια multimedia συσκευή με ένα αρκετά βελτιωμένο λειτουργικό, το οποίο βέβαια πάσχει σοβαρά στον τομέα των applications.
×
×
  • Create New...