Jump to content

giwrgos_ath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giwrgos_ath

  1. Το περίεργο είναι ότι αυτό ισχύει μόνο για τις παγκόσμιες εκδόσεις. Στις κινεζικές εκδόσεις είχαν. Το έβγαλαν έπειτα από "specific research" http://nokiamob.net/2017/07/05/global-variant-of-nokia-6-does-not-have-a-notification-led/
  2. Εγώ το αγόρασα σε δίκαρτο (ΤΑ-1043) από το amazon.de και μου το έστειλαν στο Η.Β. σε 2 μέρες. Στο Η.Β. μπορεί κανέις να το αγοράσει μόνο σε single-sim (ΤΑ-1050) και μόνο στο carphone warehouse μέχρι στιγμής. Το συγκεκριμένο το πουλάει το Amazon και όχι κάποιος τυχαίος πωλητής, άρα η εγγύηση είναι μαζί τους. Νομίζω στέλνει και Ελλάδα. Για όσους δεν μιλούν Γερμανικά, κάτω κάτω στη σελίδα, έχει επιλογή γλώσσας. Το έχω εδώ και 3 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, κυρίως από την ποιότητα του. Έχει NFC που αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλα ΔΕΝ έχει notification led το οποίο για εμένα είναι σημαντικό για να μπορείς να κοιτάς τις ειδοποιήσεις χωρίς να πίανεις το κινητό.
  3. Αν αναφέρεσαι στην Vernee, η επίσημη απάντηση είναι ότι το στέλνεις στο κατάστημα που το αγόρασες Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463586 Α σόρρυ δεν διάβασα όλα τα μηνύματα.
  4. Ως (πρώην) κάτοχος του Apollo Lite για περιπου 15 μήνες μπορώ να σου πώ τα εξής Η εταιρία είχε υποσχεθεί Android 7 το οποίο δεν έβγαλε ποτέ. Μόνο από το community βγήκε ένα, αλλά δεν το δοκίμασα. Η συσκευή πήρε 4-5 ενημερώσεις OTA. Δεν θυμάμαι πόσες ακριβώς, αλλά ήταν λιγες. Από τις επίσημες ενημερώσεις, 1-2 είχαν adware/spyware. Η εταιρία δεν τα αναγνώρισε ποτέ και έσβηνε μηνύματα από το forum της. Τις αφέρεσε από τις τελευταίες ενημερώσεις της. Η μπαταρία έκανε κάτι τρελλά λίγο μετά τους 13 μήνες. Στο 17% ξαφνικά έσβηνε και δεν αναβε μέχρι να το φορτήσω για μερικά λεπτά. Μετά ξεκινούσε με 1% μπαταρία. Το σήμα ήταν αισχρό σε κάποια σημεία του σπιτιού, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες συσκευές Το internet χανόταν σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής για το γραφείο. Προφανώς έχει να κάνει με την κεραία, αλλά άλλες συσκευές απλά χάνουν το 3g/4g στο ίδιο σημείο και όχι το internet. Ώς hardware ήταν αξιοπρεπής και άντεξε αρκετά βασανιστήρια και πτώσεις, μέχρι που ράγησε η οθόνη και σταμάτησε να δουλεύει το digitiser. Από θέμα υποστήριξης, ήταν μακράν η χειρότερη συσκευή που είχα μέχρι στιγμής. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να πάρω το X ως προσωρινή συσκευή με την προσφορά που θα τρέξει τις επόμενες μέρες, αλλά όταν είδα ότι "φοράει" 7.1, άλλαξα γνώμη. Αν βγάλουν το 8 σύντομα, θα το ξανασκευτώ μιας και θα δείχνει πρόοδο στον τομέα της υποστήριξης.
  5. Λεγοντας "λογαριασμό" εννοούσα λογαριασμό χρήστη (account). Καθότι βρίσκομαι στο εξωτερικό με βολευει να βλέπω συγκεντρωτικά τους λογαριασμούς μου, να τους πληρώνω και να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας κάνοντας μια φορα login η απλα ανοίγοντας το app.
  6. Παιδιά γειά σας, Μόλις με ενημέρωσαν και εμένα από το chat τους για το νταβατζιλίκι φορητότητας. Γελάνες και οι πέστροφες με την περίπτωσή τους και τον ανύπαρκτο έλεγχο απο την ΕΕΤΤ. Ακόμα και άνθρωπο να έπρεπε να πληρώσει για να μεταφέρει τον αριθμό με μηχανάκι από τα κεντρικά της μιας στην άλλη, φτηνότερα θα έβγαινε... Δυστυχώς θέλω να μεταφέρω τον αριθμό σε cosmote γιατι με βολεύει να τα έχω όλα σε ένα λογαριασμό. Γνωρίζετε αν η χρέωση είναι μόνο για what's up η για όλη την καρτοκινητη? Επίσης το νταβατζιλίκι ισχύει απο οποιον πάροχο και αν έρχεσαι? Μπορώ π.χ. να πάω σε Frog (που νομίζω είναι δωρεάν) και μετά σε Cosmote χωρίς κόστος? υ.γ. Νομίζω το νταβατζιλίκι δεν έχει βγεί σαν κύριο άρθρο στο site αν και θα έπρεπε.
  7. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Το 7000 το είχα κοιτάξει στο παρελθόν αλλά νομίζω με κέρδισε η μπαταρία του 8000. Σκέφτομαι να το πάρω με την διετή εγγύηση αν και πάλι θα ανησυχώ για την ποιότητα. Για αυτό και ρώτησα για το xiaomi που παρόλο που είναι προπαραγγελία έχει καλύτερο όνομα. Θα το χρησιμοποιώ περισσότερο για εφαρμογές και Internet πάρα για παιχνίδια οπότε ο επεξεργαστής δε νομίζω να μου κάνει μεγάλη διαφορά.
  8. Παιδιά γειά σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα κινητά στον τίτλο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχουν όλα παρόμοια χαρακτηριστικά αν και η τιμή διαφέρει λίγο. Έχω δει το Lenovo και φαίνεται ωραίο αλλά το λειτουργικό του είναι χάλι με όλα τα bloatware. Αν και μπορεί να τα αφαιρέσει κάνεις, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ. Θα προτιμούσα ένα κινητό με όσο το δυνατόν πιο stock android κατά προτίμηση με OTA αλλά και αξιοπρεπή μπαταρία. Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ.
  9. Θα μπορούσατε να βάλετε και το Jolla? Εδώ και καιρό τα κινητά βρίσκονται στους καταναλωτές και πλέον ανοίξανε το κατάστημα για παραγγελίες... Επίσης, μιας και μιλάμε για καινούριο λειτουργικό με πολλές διαφορές από το Maemo / Meego, μήπως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και τις αντίστοιχες κατηγορίες στο forum?
  10. Εγω θα ήθελα απεριόριστη ειλικρίνεια. Αν δεν μπορούν να μου την δώσουν, ας ας μου διαφημίσουν αυτό που μπορούν. Μαζί θα ήθελα απεριόριστο έλεγχο. Αρνούμαι να πιστέψω ότι αναγκάζουν τα Jumbo και τον ΟΤΕ TV να αλλάξουν τις διαφημίσεις τους, και επιτρέπουν αυτή την κοροϊδία τόσα χρόνια.
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό με την φόρτιση είναι τεχνικό/κατασκευαστικό θέμα ή λογισμικού? Μπορεί να αλλάξει δηλαδή σε επερχόμενη αναβάθμιση?
  12. Παιδιά γειά σας, Αγόρασε μία φίλη μου το lumia 710 και παρατηρήσαμε ορισμένα προβληματάκια. Δεν έχω καθόλου γνώσεις και εμπειρία στα WP7, ούτε πρόλαβα να το δω πολύ. Θα ήθελα να μάθω αν συνεχίζουν και στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού ή αν θα διορθωθούν σύντομα ώστε να επιστρέψει το κινητό αν την ενοχλούν πολύ. Τα γράφω με σειρά προτεραιότητας. 1. Το κινητό δεν φορτίζει όταν είναι σβηστό. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. 2. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός παρόλο που η ένταση είναι στο 30 3. Δίαβασα κάπου ότι χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο για την φωνητική καθοδήγηση. Ισχύει κάτι τέτοιο? 4. Ηχο κλήσης μπορεί να βάλει όποιον θέλει από mp3 και διαφορετικό ανά επαφή? 5. WP8 τελικά θα πάρει? Με χρέωση? Δεν έχω καταλάβει όσο και αν έψαξα αν πάρει. Ευχαριστώ
  13. Η ελλάδα και το product code μας θεωρείται "Middle east"? έχει βγεί κανονικά για ελλάδα δηλαδη?
  14. παιδιά καλησπέρα, ισως έχει ερωτηθεί και στο παρελθόν, αλλα από αναζήτηση δεν βρήκα κάτι... υπάρχει τρόπος να γυρνάμε την γλώσσα γραφής από ελληνικά στα αγγλικά γρήγορα χωρίς να πηγαίνουμε μέσα από το μενού? έστω και εφαρμογη θα με βόλευε... Ευχαριστώ
  15. Το 0599774 (balkans DG με ελληνικά παντού) θεωρείται "παραεισαγωγή"? Μου το έστειλαν απο τα κεντρικά της nokia σε αντικατάσταση ενός χαλασμένου. Θα έχω πρόβλημα αν κάνω αναβάθμιση μέσω ovi suite? p.s. πάντως ακόμα δεν εμφανίζεται η ενημέρωση ούτε μέσω ota ούτε μέσω ovi, παρόλο που βλέπω οτι ένας φίλος εδω την έχει λαβει...
  16. Παιδιά καλημέρα, έχω και εγώ ένα 0599774, αλλα ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η αναβάθμιση ούτε μέσω ovi suite (v3.1.1.85) ούτε απο το κινητό. Ξέρει κανείς γιατί?
  17. Ναι, μπορείς να φορτίσεις το κινητό κανονικότατα με όλους τους micro usb φορτιστες. (Σπιτι/αυτοκίνητο/PC) Αυτό που δεν έχω προσέξει είναι η πιθανή διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης μεταξύ Usb και απλού. Προσωπικά πάντως προσπαθώ να το φορτίζω απο τον απλό φορτιστή, για να μην επιβαρύνω το usb, καθότι στο n900 μου είχε ξεκολήσει...
  18. Ναι, με βάση αυτό τον οδηγό εννοώ να γίνει η δουλειά... αντί να βάλεις ελληνικό product code, να βάλεις ξένο... Αν δηλαδή θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό στο Ροζ Ν8 που ας πούμε οτι έχω, δεν μπορώ?? Στο Ovi αν πάω στην "Ενημέρωση λογισμικού" τι θα μου γράφει? Δεν θα υπάρχει η επιλογή για επανεγκατάσταση??
  19. Από όσο γνωρίζω, ήδη έχουν πουληθεί συσκευές με Symbian Anna στο εξωτερικό από τον ιούνιο, όπως π.χ. το Χ7 και το ρόζ Ν8. Η απορία μου είναι η εξής: Άν κάποιος έχει το ροζ Ν8 (που έρχεται με Anna), και δοκιμάσει να κάνει update ή επανεγκατάσταση του λογισμικού, το ovi θα του περάσει ξανά το Anna. Σωστά? Παλαιότερα, υπήρχε τρόπος να αλλάξουμε το αναγνωριστικό της συσκευής με ένα πρόγραμμα (νομίζω Nemesis λεγόταν) ώστε να περάσουμε ελληνικά... Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για ελληνικά, μπορώ να το αλλάξω το product code σε αυτό του ρόζ N8 ωστε να αναγκάσω το ovi να μου περάσει το Anna πριν τον Αυγουστο?
  20. Σήμερα παρέλαβα απο το Nokia Shop της γειτονιάς μου το κινητό μου που (όπως σου είχα πει) είχε το ίδιο πρόβλημα... Όταν το είχα αφήσει, πριν 2 εβδομάδες δηλαδή μου είχαν πει: Οτι δεν νομίζουν να με καλύπτει η εγγύηση παρόλο που τα ν900 τα δέχονται και χωρίς απόδειξη αγοράς, καθότι αυτό (πίστευαν) οτι είναι "κακή χρήση". Οτι αν ήθελα να το προωθησουν στο εξωτερικό, θα κόστιζε 8Ε αν επέστρεφε χωρίς να έχει φτιαχτεί. Οτι αν ήθελα, μπορούσαν να μου το φτίαξουν αυτοί, αλλα θα έχανα την εγγύηση! Ωστώσο ξέχασα να ρωτήσω πόσο θα κόστιζε... Τελικά, ζήτησα να το στείλουν έξω, γιατι είχα διαβάσει αρκετές περιπτώσεις που το είχαν αλλάξει. Αυτό που παρέλαβα ήταν το πλαίσιο του κινητού μου (μαζί με το invisible shield που του έχω κολήσει) αλλα με διαφορετικό IMEI. Μου εξήγησαν οτι στα κεντρικά, αλλαξανε μόνο την πλακέτα, και αφού υπήρξε αντικατάσταση δεν χρείαστηκε να πλήρωσω κάτι. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι σου δίνουν μία extra εγγύηση 60 ημερών και σε περίπτωση που η κανονική σου εγγύηση έληγε π.χ. σε 20 μέρες, θα είχες άλλες 40. Αυτό δεν μου φαίνεται πολύ σωστό καθότι το πρόβλημα μου παρουσιάστικε σε 1,5 χρόνο απο τότε που αγόρασα το κινητό... Θεωρώ λοιπον οτι θα έπρεπε να ανανεωθεί η εγγύηση 2 ετών, έστω και αν καλύπτει μόνο την καινούρια πλακέτα και το micro usb. Σύμφωνα πάντος με την Nokia, έχουν βρέι το πρόβλημα και το έχουν διορθώσει στα καινούρια μοντέλα που έφτιαξαν. Σε αυτό που μου έστειλαν πίσω πάντος, εμφανισιακά δεν υπάρχει καμία διαφορά, οπότε φοβάμαι οτι θα έχουμε πάλι τα ίδια σε λίγο καιρό... Εν ολίγης σου προτείνω (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να πάς το συντομότερο σε ένα Nokia Shop για να το φτίαξεις. Εγώ πλεόν θα πρέπει να ακολουθησω τις συμβουλές που βρήκα σε ένα site και πρότειναν να βγάλεις τα 2 εξογκόματα απο τους φορτιστές ωστε να μήν "κολλάνε" στο κινητό και να μην ασκείται πίεση στην usb. p.s. Μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό topic για τα community updates του N900?
  21. Και εμένα φορτιζε κανονικά απο τον φορτιστή αυτοκινήτου, τον 2ο φορτιστή που εχω και με το pc συνδεόταν και φόρτιζε κανονικά μέχρι την τελευταία μέρα... @stsdema28: Thanx, ελπίζω αυτή η ανακοίνωση να σημαίνει οτι θα με καλύψει η εγγύηση...
  22. Αυτό είχε και το δικό μου, για κανα μήνα... εμένα για να φορτίσει απο τον γνήσιο φορτιστή, έπρεπε να κουνήσω λίγο το καλώδιο πάνω ή κάτω για να κάνει καλύτερη επαφή. Μετά φόρτιζε. Το περίεργο ήταν οτι μου το έκανε μόνο με ένα απο τους 3 φορτιστές που είχα, οπότε θεώρησα οτι εφταιγε ο συγκεκριμένος... Τελικά την παρασκευή μου έμεινε στο χερι το usb και τελικά κατάλαβα τι εφταιγε! :p Απο την Nokia μου είπαν οτι θα το στείλουν στο εξωτερικό, αλλα ίσως να μην καλύπτεται απο εγγύηση λόγω "κακής χρήσης"... Έχω δεί οτι και άλλοι στο nokia forum είχαν το ίδιο πρόβλημα, και λένε οτι είναι κατασκευαστικό θέμα, καθότι το usb στηρίζεται μόνο στο καλάι που το ενώνει με την πλακέτα... εικόνα
  23. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει η επισκευή, θα πάω όμως σε nokia shop αύριο γιατι μου έμεινε στο χέρι το micro usb, και θα σου πώ. Διάβαζα σε ξένα site οτι αρκετοί με το ίδιο πρόβλημα καλύπτονταν απο την εγγύηση...
×
×
  • Create New...