madcorny Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Δεν υπάρχει επίσημη πηγή αλλά το έχουμε διαβάσει σε διάφορα φόρουμ από αξιόπιστα μέλη και σε blog, ενώ έχουμε δει και το σχετικό βίντεο που μας έδωσε και μία γεύση από τον νέο browser. Αναφερόμουν στην αρχική οθόνη της συσκευής, όχι στον browser, και εννοώ ότι η homescreen θα κινείται μαζί με το δάχτυλο. Η πηγή είναι κατευθείαν από Nokia. Edited November 22, 2010 by madcorny :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το ξέρω ότι είναι από την Nokia απλά δεν υπάρχει κάποιο link που να επιβεβαιώνει πότε θα έρθει η PR 2.0 και τι ακριβώς βελτιώσεις θα φέρνει. Και μιλώντας για το βίντεο που κυκλοφόρησε (το κατέβασαν σχεδόν αμέσως) δείχνει τις homescreen που κινούνται μαζί με το δάχτυλο και τον νέο browser που ετοιμάζει η Nokia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πάντως αν υπήρχε παράλληλα και το c06-01 δεν ξέρω ποιο θα αγόραζα τελικά. ασυγκριτο το ενα με το αλλο απο πολλες αποψεις. τελικα για να δουμε αν θα ειναι διαθεσιμο στις 29 αν και δεν το βλεπω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ασυγκριτο το ενα με το αλλο απο πολλες αποψεις. τελικα για να δουμε αν θα ειναι διαθεσιμο στις 29 αν και δεν το βλεπω.... 29 μαλλον δυσκολο αλλα 1/12 μου ειπαν σιγουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Χθες δοκίμασα το fm transmitter στο ηχοσύστημα του σπιτιού και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Το άφησα στην προεπιλεγμένη συχνότητα 90,00 η οποία δεν είναι όμως κενή αλλά τίγκα στα παράσιτα. Μόλις το έφερα κοντά στην κεραία τα σκέπασε όλα και ακουγόταν πεντακάθαρα η μουσική. εδώ. δοκιμασες να κανεις καποια κληση την ωρα που ειχες σε λειτουργια τον fm transmitter ?? βγηκε και σε σενα η κληση στα ηχεια.....?? παιδια εχω παθει πλακα με την μπαταρια...:blink::blink: σημερα το διέλυσα στην δουλειά...(wifi συνεχως σερφαρισμα sms κλησεις.....).... εχω αλλα 3 κουτακια να βγαλω ολη την μερα(και οχι μονο...).... με το n900 σε αναλογη φαση εψαχνα φορτιστή απο τις 12 το μεσημερι...!!! μπραβο και παλι μπραβο....σε αυτο το θεμα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 σημερα το διέλυσα στην δουλειά...(wifi συνεχως σερφαρισμα sms κλησεις.....).... εχω αλλα 3 κουτακια να βγαλω ολη την μερα(και οχι μονο...).... με το n900 σε αναλογη φαση εψαχνα φορτιστή απο τις 12 το μεσημερι...!!! μπραβο και παλι μπραβο....σε αυτο το θεμα.... Να ρωτησω κατι εδω. Οταν το πηρες το ανοιξες και περιμενες να τελειωσει η μπαταρια για να το κανεις πληρη φορτιση ή το εβαλες για πληρη φορτιση κατευθειαν πριν το ανοιξεις? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Όχι δεν δοκίμασα να κάνω κλήση αλλά την επόμενη φορά που θα το συνδέσω θα το δοκιμάσω. Εγώ χθες το έλιωσα στις δοκιμές με καλώδια tv-out, hdmi, fm transmitter, browsing, αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο, πολύ σκάλισμα στο ovi store και οι δύο μπάρες δεν λέγαν να κατέβουν με τίποτα. Μου κράτησε δύο γεμάτες μέρες με αυτή την χρήση. Όχι μόνο το Ν900 που δεν παλευόταν η αυτονομία του, αλλά κανένα symbian δεν με έβγαζε με τέτοια χρήση 2 μέρες. Να ρωτησω κατι εδω. Οταν το πηρες το ανοιξες και περιμενες να τελειωσει η μπαταρια για να το κανεις πληρη φορτιση ή το εβαλες για πληρη φορτιση κατευθειαν πριν το ανοιξεις? Ποτέ καμία συσκευή δεν την βάζω κατευθείαν για φόρτιση. Περιμένω να χτυπήσει η προειδοποίηση και μετά το βάζω στον φορτιστή. Ειδικά στο Ν8 μου έκλεινε καθώς το έλιωνα στο σκάλισμα και στο angry birds. Edited November 22, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Να ρωτησω κατι εδω. Οταν το πηρες το ανοιξες και περιμενες να τελειωσει η μπαταρια για να το κανεις πληρη φορτιση ή το εβαλες για πληρη φορτιση κατευθειαν? περιμενα να σβησει τελειως την πρωτη φορα και μετα το φορτισα! για 5 με 6 φορες στην αρχη εκανα το ιδιο....τωρα οτι να ναι....:lol: απλα το αφηνω μια φορα την εβδομαδα να σβησει τελειως.... στην αρχη δεν καταλαβα πολλα απο την μπαταρια τωρα που αρχιζει να φαινεται η δυναμη της πραγματικα εχω παθει πλακα... ειχα παρα πολυ καιρο να δω κινητο (και ειδικα symbian) με τοσο καλη μπαταρια...:) Edited November 22, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Όλα τα μηνύματα που αφορούσαν το filesystem που υποστηρίζεται στο usb on the go του Ν8 αλλά και όλων των S^3 συσκευών, μεταφέρθηκαν στο θέμα Τα πρότυπα που υποστηρίζει το USB OTG ώστε να τα έχουμε όλ αμαζεμένα για όποιον ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί ή να συμμετάσχει στην συζήτηση. Συνεχίζουμε εκεί λοιπόν οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 το Ν8 δεν υποτιθεται οτι θα ειχε συνεχη αυτοματη εστιαση οταν τραβαει βιντεο??????? οπως πχ το vivaz???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 παιδια βρηκα και ενα μπαγκ.... αν τραβηξεις μια photo και μετα την στειλεις για mms(την τραβας δηλαδη την βλεπεις χωρις να κλείσεις την καμερα και την στελνεις)....το mms δειχνει οτι δεν φευγει ποτε απο το κινητο σου αλλα ο παραλήπτης το παιρνει κανονικα.... για να το σβησεις πρεπει να πας συνομιλίες και μετα διαγραφη..διαφορετικα εχεις συνεχώς το σημαδακι οτι το μυν δεν εφυγε/προσπαθει να φυγει.....!!!!! αν κανεις την διαδικασία απο τα μυνηματα δηλαδη νεο μήνυμα νεο mms επιλογη photo κτλ ολα δουλεύουν ρολοι......:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 το Ν8 δεν υποτιθεται οτι θα ειχε συνεχη αυτοματη εστιαση οταν τραβαει βιντεο??????? οπως πχ το vivaz???? Με mod θα μας το έδινε ο hyperx. To έβγαλε αλλά είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι να έχει πει η ίδια η Nokia ότι σε μελλοντική αναβάθμιση θα μας δώσει συνεχόμενη εστίαση στο βίντεο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) παιδια βρηκα και ενα μπαγκ.... αν τραβηξεις μια photo και μετα την στειλεις για mms(την τραβας δηλαδη την βλεπεις χωρις να κλείσεις την καμερα και την στελνεις)....το mms δειχνει οτι δεν φευγει ποτε απο το κινητο σου αλλα ο παραλήπτης το παιρνει κανονικα.... για να το σβησεις πρεπει να πας συνομιλίες και μετα διαγραφη..διαφορετικα εχεις συνεχώς το σημαδακι οτι το μυν δεν εφυγε/προσπαθει να φυγει.....!!!!! αν κανεις την διαδικασία απο τα μυνηματα δηλαδη νεο μήνυμα νεο mms επιλογη photo κτλ ολα δουλεύουν ρολοι......:worry: Πρόκειται για γνωστό & ενοχλητικό bug το οποίο αν θυμάμαι καλά το πρέπει να το είχα αναφέρει προ καιρού (μπορεί και όχι όμως..), για περισσότερες λεπτομέριες δες εδώ και εδώ. Υ.Γ. Όσον αφορά το NTFS - ο βασικός λόγος που δεν υποστηρίζεται (όπως προαναφέρθηκε) είναι διότι υπάρχει άδεια χρήσης οπότε κοστίζει, άδεια χρήσης μάλιστα χρεώνει η MS και για το FAT32 πλέον.. Edited November 22, 2010 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πρόκειται για γνωστό & ενοχλητικό bug το οποίο αν θυμάμαι καλά το πρέπει να το είχα αναφέρει προ καιρού, για περισσότερες λεπτομέριες δες εδώ και εδώ. τα ειδα φιλε πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο.......αλλα μικρο το κακο...νομιζω οτι θα διορθωθει και αυτο με τον καιρο..... απλα την πρωτη φορα παθαινεις ενα μικρο σοκ...γιατι αν δεν μπεις μεσα στις συνομιλιες για να το διαγραψεις(αυτο το εψαξα για να το βρω) νομιζεις οτι δεν μπορεις να σβησεις το mms που "δεν εφυγε" με τιποτα/.....:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) τα ειδα φιλε πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο.......αλλα μικρο το κακο...νομιζω οτι θα διορθωθει και αυτο με τον καιρο..... απλα την πρωτη φορα παθαινεις ενα μικρο σοκ...γιατι αν δεν μπεις μεσα στις συνομιλιες για να το διαγραψεις(αυτο το εψαξα για να το βρω) νομιζεις οτι δεν μπορεις να σβησεις το mms που "δεν εφυγε" με τιποτα/.....:worry: Ναι δεν τρέχει τίποτα, θα είναι από τις πρώτες διορθώσεις του επερχόμενου firmware update. Μάλιστα, από την στιγμή που ολόκληρο το code-base των εφαρμογών του S^3 θα γυρίσει σταδιακά σε QT κάποια στιγμή θα ξηλωθεί συνολικά ο νυν γέρικος SMS/MMS Client. Edited November 22, 2010 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Επιτελους!! Το ειδα στο πλαισιο στο mall!!! Αρκετα ελαφρυ, το μενου αρκετο γρηγορο και ωραια οθονη!! Οσοι περιμεναμε στην "ουρα" (4 ατομα) το περιμεναμε απο καιρο... το κακομοιρο το παλιακρακι προσπαθουσε να μας εξηγησει αλλα ολοι λεγαμε "το ξερουμε" ;) Αντε να δουμε ποτε θα ερθει στα χερια μας... Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Επιτελους!! Το ειδα στο πλαισιο στο mall!!! Αρκετα ελαφρυ, το μενου αρκετο γρηγορο και ωραια οθονη!! Οσοι περιμεναμε στην "ουρα" (4 ατομα) το περιμεναμε απο καιρο... το κακομοιρο το παλιακρακι προσπαθουσε να μας εξηγησει αλλα ολοι λεγαμε "το ξερουμε" ;) Αντε να δουμε ποτε θα ερθει στα χερια μας... Σε τι χρώμα το είχαν; Μέχρι στιγμής έχω δει από κοντά μόνο το μαύρο, και θέλω να δω και τα υπόλοιπα πριν αποφασίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπερα το πρωι ημουν για δουλειες στο κεντρο και περασα βιαστικα και απο το πλαισιο συνταγματος να δω το n8.Ειχαν ειδικο σταν πολυς κοσμος απο πανω που το εβλεπε και 2 κοπελιες του μαγαζιου σε ρολο παρουσιαστη-σεκουριτη!!!Προσπαθησα μια γρηγορη ματια και ειδα το product code της συσκευης (το δικο μου που ειναι 0599762 γερμανιας) αυτο ηταν αν θυμαμαι καλα και συγνωμη γιατι το ειδα στην ζουλα το 0599779 η 0599799 ξερει κανεις απο που ειναι αυτοι ο κωδικοι???Επισης ειπαν 1/12 θα ειναι διαθεσιμο γυρω στα 500-520 κατι ευρο!!!;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Οι συγκεκριμένοι αριθμοί δεν αντιστοιχούν σε κάποιο product code. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μην ψάχνετε τα product codes ρε παιδιά, δεν έχει νόημα. Οι συσκευές που έχουν για επίδειξη μπορεί να μην είναι ελληνικές, όμως σίγουρα αυτές που θα πωλούνται από Δευτέρα θα είναι. Πότε έφεραν τα μεγάλα καταστήματα μη ελληνικές συσκευές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μόλις το παράγγειλα κι εγώ από Vodafone τηλεφωνικώς. Μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο την Πέμπτη 25/11. Όταν ρώτησα την κοπέλα να μου πει αν θα είναι ελληνικό το product code κόλλησε λίγο αλλά μετά μου είπε ότι ποτέ δεν έχει δει να κάνουν παραεισαγωγή οπότε με διαβεβαίωσε ότι και με το Ν8 έτσι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση εγώ τσεκάρω την ταινία να είναι ηριδίζουσα nokia sealed και σε κάθε περίπτωση πριν το ανοίξω παίρνω nokia care και λέγοντας το imei επαληθεύω το αν είναι με ελληνικό product code σωστά;;; Συγνώμη που ρωτάω ξανά ενώ παρόμοιες συζητήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, ωστόσο θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα υποπέσω σε κανένα λάθος. Θέλω η συσκευή μου να έχει έρθει εκ της ευθείας οδού ώστε να μην τρέχω μετά με τα ελληνικά και τυχόν απώλεια εγγύησης! ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατόχους για το συνεχές feedback. Ειδικά freddaras και mirrorofsorrow μας κάνουν να νιώθουμε ότι το έχουμε ήδη εμάς τους υπόλοιπους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μόλις το παράγγειλα κι εγώ από Vodafone τηλεφωνικώς. Μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο την Πέμπτη 25/11. Όταν ρώτησα την κοπέλα να μου πει αν θα είναι ελληνικό το product code κόλλησε λίγο αλλά μετά μου είπε ότι ποτέ δεν έχει δει να κάνουν παραεισαγωγή οπότε με διαβεβαίωσε ότι και με το Ν8 έτσι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση εγώ τσεκάρω την ταινία να είναι ηριδίζουσα nokia sealed και σε κάθε περίπτωση πριν το ανοίξω παίρνω nokia care και λέγοντας το imei επαληθεύω το αν είναι με ελληνικό product code σωστά;;; Συγνώμη που ρωτάω ξανά ενώ παρόμοιες συζητήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, ωστόσο θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα υποπέσω σε κανένα λάθος. Θέλω η συσκευή μου να έχει έρθει εκ της ευθείας οδού ώστε να μην τρέχω μετά με τα ελληνικά και τυχόν απώλεια εγγύησης! ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατόχους για το συνεχές feedback. Ειδικά freddaras και mirrorofsorrow μας κάνουν να νιώθουμε ότι το έχουμε ήδη εμάς τους υπόλοιπους!!! Τη Vodafone να μην την εμπιστεύεσαι. Για τα καταστήματα λιανικής μίλησα προηγουμένως, όχι για τους παρόχους. Η Vodafone ειδικά τη συνηθίζει πολύ την παραεισαγωγή, ιδίως σε συσκευές που έχουν το Live (και το N8 προφανώς θα το έχει). Γι' αυτό το λόγο έφυγα άλλωστε απ' αυτούς, όταν πήγα να πάρω το N95 και είδα ότι δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μην ψάχνετε τα product codes ρε παιδιά, δεν έχει νόημα. Οι συσκευές που έχουν για επίδειξη μπορεί να μην είναι ελληνικές, όμως σίγουρα αυτές που θα πωλούνται από Δευτέρα θα είναι. Πότε έφεραν τα μεγάλα καταστήματα μη ελληνικές συσκευές; Σε πολλές περιπτώσεις έχουν φέρει παραεισαγωγής και οι μεγάλες αλυσίδες και εκεί είναι η παγίδα. Εμπιστεύεσαι πχ το πλαίσιο, πας παίρνεις σίγουρος το Ν8 και αποδεικνύεται παραεισαγωγής. Σε κάθε περίπτωση εγώ τσεκάρω την ταινία να είναι ηριδίζουσα nokia sealed και σε κάθε περίπτωση πριν το ανοίξω παίρνω nokia care και λέγοντας το imei επαληθεύω το αν είναι με ελληνικό product code σωστά;;; Έτσι. Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι όταν έχουν αμφιβολίες. Άλλο να παίρνεις παραεισαγωγής εν γνώση σου και άλλο να στο πλασάρουν για ελληνικό ή να μην σε ενημερώνουν κατά την αγορά. Τώρα που είναι αρχή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πολλά καταστήματα μπορεί να ξεπουλήσουν σε μία μέρα και μετά, τι μένει; Εισαγωγή δικιά τους. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Έχετε δει πουθενά (σε Nokia Stores ή σε επιδείξεις στο Πλαίσιο) N8 σε χρώμα ασημί ή πράσινο; Ή κυκλοφορούν μόνο μαύρα; Edited November 22, 2010 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τώρα που είναι αρχή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πολλά καταστήματα μπορεί να ξεπουλήσουν σε μία μέρα και μετά, τι μένει; Εισαγωγή δικιά τους. ;) Σωστά. Έτσι την είχα πατήσει με το Πλαίσιο και το 5800. Μου βγήκε ιταλικό μοντέλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts