andreas443 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 το μονο που με στεναχωρεί είναι το πρόβλημα με τα μηνύματα που σε πετάει στην κεντρική οθόνη το επιβεβαίωσε και ένας φίλος πιο πάνω σοβαρό πρόβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Chef_George_ said: cosmote το περιμενουν απο 23 του μηνα το μαυρο,εχουν στειλει ενημερωσεις στα καταστηματα. απο cosmote θα ειναι unbraded? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 andreas443 said: το μονο που με στεναχωρεί είναι το πρόβλημα με τα μηνύματα που σε πετάει στην κεντρική οθόνη το επιβεβαίωσε και ένας φίλος πιο πάνω σοβαρό πρόβλημα Όντως παίζει αυτό; Το έχει διαπιστώσει κάποιος από τα παιδιά που έχουν τη συσκευή; :worry: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Το δικό μου δεν με πετάει στην αρχική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 panosz75 said: Όντως παίζει αυτό; Το έχει διαπιστώσει κάποιος από τα παιδιά που έχουν τη συσκευή; :worry: έτσι μας είπε ο djspiros που το πήρε ένας φίλος του και ένα άλλο παλικάρι που έδωσε ένα βιντεάκι από το youtube που δείχνει το πρόβλημα. Aλλα ας μας που και τα υπόλοιπα παιδιά που το έχουν ήδη @ipso με πρόλαβες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί που το έχω ξαναδιαβάσει είναι το push-mail στο gmail. Εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_daskal Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 andreas443 said: Για αυτό ρώτησα τον φίλο djspiros για να δω αν έχει κανένα ασημι αν είναι από αθηνα βεβαια γιατί δεν πιστεύω να είναι παραεισαγωγή από nokia care Δεν το πιστεύω οτι είναι προεισαγωγή από ΝΟΚΙΑ care, αλλά δεν μπορώ ούτε να πιστέψω οτι το πήρε από ΝΟΚΙΑ care. Διότι σε δύο καταστήματα ΝΟΚΙΑ care μου απάντησαν με την ίδια καρμπόν απάντηση: "Περιμένουμε την οριστικοποίηση της ημερομηνίας από την εταιρεία για το αν θα έρθει την Παρασκευή 26 ή τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μεχρι 10 λογαριασμους email μπορει να εχει η συσκευη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος αν το scroll στην έκθεση είναι σαν το παρακάτω βίντεο??? (Δεν γνωρίζω αν οφείλεται σε κάποιο νέο firmware αλλά μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο και ομαλό σε σχέση με πολλά παλαιότερα βίντεο που κυκλοφορούν) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 djspiros said: έπιασα ένα μαύρο N8 στα χέρια μου και το product code του είναι 0599762. αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα code που έχετε στην πρώτη σελίδα. μήπως είναι παραεισαγωγή? πάντως σε Nokia Care το πήρε ο φίλος. Aμα το πηρε απο την ιδια την νοκια δνε μπορει να ειναι παραεισαγωγη!! :) Αμα η συσκευη ειναι branded απο καποια εταιρεια τι μας ενοχλει!? Ενα ακουμπακι θα εχει επιπλεον με το live! Αν βαλω μεσα και καρτα wind απλα δεν θα παιζει! ;) Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt79 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 panosz75 said: Το Ν8 μπορεί να εξάγει αναλογική εικόνα και ήχο μέσω της εξόδου 3.5mm, και συγκεκριμένα υπάρχει καλώδιο που από τη μια έχει ένα τετραπολικό βύσμα 3.5mm και από την άλλη μια τριάδα βυσμάτων RCA, ένα για εικόνα και δύο για στερεοφωνικό ήχο. Α, ωραία! μήπως ξέρεις και πόσο πάει αυτό το καλώδιο; Δεν πιστεύω να σε ξηλώνουν... Επίσης, όταν δίνει εικόνα, σε τι ανάλυση τη δίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 fikast said: Δοκιμασε κανεις αν παιζει Σκαι TV, η ΑΝΤ1 απο τον διαδικτυακό τους τόπο; Η ροη ειναι σε flash... αστο φιλε χαος.....σε μενα δεν παιζει τιποτα....ουτε καν τα βιντεακια απο το mega tv... επισης κολλάει η σελιδα μεχρι να φορτώσει γενικα θελει πολυ δουλεια το θεμα εδω.... στα γρηγορα λοιπον παιδια συγκεντρωτικά τα πρωτα αρνητικα(και για μενα μερικα ειναι αρκετα σοβαρα....και θελουν επιδιόρθωση συντομα...:p)... o broswer δεν λεει...(το ξερω το εχουμε πει 100 φορες...αλλα και παλι δεν χωνεύεται με τιποτα.....)... η οθονη αν δεν την κλειδωσεις δεν σβηνει...απλα χαμηλωνει ο φωτισμος.....δεν ξερω τι λετε αυτο εγω δεν μπορω να το συνηθίσω με τιποτα..και τελειως αχρηστο για μενα...αντε την κλειδωνεις...οταν οδηγας ομως τι γινεται...με το θεμα....?(πολυ σπαστικο αν το εχεις το κινητο σε βαση στήριξης....)εκει οι κινήσεις πρεπει να ειναι λιγες και καλες.... ο FM transmitter αν και ειναι ο πιο δυνατος που εχω δει ποτε σε κινητο nokia ever(πραγματικα τα σπαει_) εμποδιζει την λειτουργια του bluetooth ακουστικού......αφου οταν σε παιρνουν τηλ ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια(αυτο δεν γινοταν στο n900 και αν θυμαμαι καλα ουτε στο n97...)..αυτο ουσιαστικά τον κανει αχρηστο στο αμαξι:X γιατι αν οδηγας μεχρι να τον κλείσεις κτλ κτλ κτλ..Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι....!!!! και αν δεν το χρησιμοποιήσεις στο αμαξι που αλλου θα τον χρησιμοποιήσεις??? gmail...δεν κατεβαζει συνημμένα βιντεο και γενικα μεγαλα αρχεια με τιποτα...και οι 2 λογαριασμοι που εχω τζιφος............δεν ξερω τι γινεται εδω....αλλα βλεπω οτι και αλλοι εχουν παραπονα με το θεμα σε αλλα forums.... ενω η αφη στην εκθεση στα sms στους χαρτες ακομη και στον broswer ειναι καταπληκτικη σε μερικες εφαρμογες(πχ facebook) ειναι χειροτερη και απο το 5800!!! και εδω θελει δουλεια πολυ... αυτα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 η οθονη σε σχεση με του x6 πως ειναι? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) freddaras said: η οθονη αν δεν την κλειδωσεις δεν σβηνει...απλα χαμηλωνει ο φωτισμος.....δεν ξερω τι λετε αυτο εγω δεν μπορω να το συνηθίσω με τιποτα..και τελειως αχρηστο για μενα...αντε την κλειδωνεις...οταν οδηγας ομως τι γινεται...με το θεμα....?(πολυ σπαστικο αν το εχεις το κινητο σε βαση στήριξης....)εκει οι κινήσεις πρεπει να ειναι λιγες και καλες.... Μου φαινεται λιγο κουλο παντως αυτο που αναφερεις σιγουρα το εχεις ψαξει και δε γινεται να σβησει τελειως χωρις να κλειδωθει; Οι αλλοι χρηστες παρατηρειτε το ιδιο; Edited November 12, 2010 by Itchrist86 Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παντως στη νοκια στη γλυφαδα μου ειπε ο ανθρωπος οτι σε μια βδομαδα το πολυ θα ερθει στα τρια βασικα χρωματα κ το κοκκινο κ μπλε θαρθουν Δεκεμβριο κ μουπε για σιγουρα διοτι το ενα τοχει για παρτη του.. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joge_2 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Από το http://www.fonearena.com "We have managed to get even 3GB 720p movies to play fine, and even skipping through the movie loads pretty fast. 720p movies in .mkv and .avi work fine but HD movies in mp4 format seem to have problem as their audio doesn’t work. The video plays fine but the audio doesn’t play. For .avi format movies, you have to keep it under 2GB otherwise it wouldn’t play. But for .mkv as we said earlier, we managed to play a 3GB movie properly without any problem. We’ve even managed to get a 1080p Full HD video playing on the phone. It was a 10 minute video but it was able to process it." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) ...Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω το nokia n8.. Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι γιατί το καθυστερούν τόσο στην Ελλάδα..Στο Λονδίνο που μένω αυτό τον καιρό υπάρχει εδώ και τρείς βδομάδες περίπου.. 1) Εάν κάποιος το αγοράσει απο το εξωτερικό ξεκλείδωτο, μπορεί να βάλει ελληνική κάρτα sim..? 2) Ελληνικό μενού μπορεί να βάλει..? 3) Έχω ένα samsung omnia το οποίο γενικά ήταν λίγο δύσχρηστο.....ειδικά στην αφή, κολλούσε και άλλα..? Το nokia κολλάει γενικά..? Η οθόνη αφής αξίζει..? Το GPS κλειδώνει δορυφόρους σε λιγότερο απο ένα λεπτό χωρίς ενεργοποιημένο το internet εννοω..? Οι φωτογραφίες και το zoom ανοίγουν γρήγορα..? 4) Ακούω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συνημμένα αρχεία email..Αυτό μόνο για το gmail η γενικά..? 5) Ένας βασικός λόγος που θέλω να αγοράσω το κινητό είναι για την κάμερα..Γενικά αυτοί που έχετε το κινητό είστε ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες και το βίντεο..? Απο αυτά που έχω δει μέχρι τώρα το βίντεο είναι ίσως το καλύτερο που έχει βγει ποτέ σε κινητό..Φοβερό βίντεο..! Και οι βραδυνές φώτο φοβερές..!Αλλά οι φωτογραφίες την ημέρα δεν νομίζω ότι είναι ανταξιες κινητού 12 mp..Sorry αλλά στις φωτογραφίες δεν βλέπω διαφορά με το ομνια που εχω αλλά και το iphone 4...Νομίζω ότι υπάρχει πολύς θόρυβος..! Και τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά ( μου φαίνονται σαν ξεπλυμένα,καταλαβαίνετε τι εννοω? )....Μπορείτε εσείς που έχετε το κινητό να παίξετε λίγο με τις ρυθμίσεις ( μικρότερο iso ισως ) και άλλες ρυθμίσεις και να βάλετε samples απο φωτογραφιες να δούμε... 6) Γενικά το κινητό αξίζει τα λεφτά του..? Sorry για το μεγαλο post.. Edited November 12, 2010 by nikosthess Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Φαντάζομαι ότι το θέμα με το e-mail που αναφέρθηκε ήδη αφορά μόνο τον e-mail client, σωστά; Αν δηλαδή ανοίξεις τον browser και μπεις κανονικά, κατεβάζει συννημένα gmail; Να πω την αλήθεια, δε με αφορά και πολύ, καθώς όλοι οι λογαριασμοί μου είναι στο yahoo και στο hotmail, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύς κόσμος με gmail και είναι πρόβλημα να μην έχεις σωστή υποστήριξη... :worry: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) ".....η οθονη αν δεν την κλειδωσεις δεν σβηνει...απλα χαμηλωνει ο φωτισμος.....δεν ξερω τι λετε αυτο εγω δεν μπορω να το συνηθίσω με τιποτα..και τελειως αχρηστο για μενα...αντε την κλειδωνεις...οταν οδηγας ομως τι γινεται...με το θεμα....?(πολυ σπαστικο αν το εχεις το κινητο σε βαση στήριξης....)εκει οι κινήσεις πρεπει να ειναι λιγες και καλες...." Quote Μου φαινεται λιγο κουλο παντως αυτο που αναφερεις σιγουρα το εχεις ψαξει και δε γινεται να σβησει τελειως χωρις να κλειδωθει; Οι αλλοι χρηστες παρατηρειτε το ιδιο; Ναι πλέον έτσι δουλεύει αυτό υπάρχει ρύθμιση του χρόνου φωτισμού της οθόνης και χρόνου μετάβασης στο screensaver (προστασία οθόνης),ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βάζουμε χρόνο φωτισμού τα 40" και χρόνος μετάβασης στην προστασία οθόνης τα 10 λεπτά,θα συμβεί το εξής 40" φωτισμός και μετά σκοτείνιασμα για 10 λεπτά και μετά σβήνει/κλειδώνει οθόνη....αυτά,πιστεύω πως μπορεί σε κάποια αναβάθμιση να αλλάξει αυτό μετά από το feedback των κατόχων στα διάφορα forums. Ουτως ή άλλως η οθόνη ακόμα και στο max της φωτεινότητας κάνει τα δικά της με την βοήθεια του αισθητήρα φωτεινότητας που σε αρκετές σκοτεινές συνθήκες αυξομειώνει την φωτεινότητα αισθητά(για τους παρατηρητικούς) προς το σκοτεινότερο,σε γενικές γραμμές την οθόνη του δεν την λές και από τις πιο φωτεινές.......;)(σε σχέση με άλλες amoled). Edited November 13, 2010 by rostropol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 djspiros said: έπιασα ένα μαύρο N8 στα χέρια μου και το product code του είναι 0599762. αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα code που έχετε στην πρώτη σελίδα. μήπως είναι παραεισαγωγή? πάντως σε Nokia Care το πήρε ο φίλος. Επιβεβαιώνω ότι είναι παραεισαγωγής. Η συσκευή προορίζεται για την γερμανική αγορά και το 0599762 είναι γερμανικό (το ίδιο έχει και η συσκευή μου). tsipfi said: Αποριες. Αν βαλω μαγειρεμενο firmware θα εχω Ελληνικα? Θα μπορω να εχω Ovi store /maps? Nα περιμενω μεχρι να βγει rompatcher χωρις να αλλαξω firmware? Παντος μια και φτανει και το Ε7 το Ν8 θα πωληθει,αν και η καμερα του ειναι κατι που πραγματικα θα μου λειψει. Σε σχεσει με το Ν97 που ειχα ειναι σαν να εβαλα νιτρο Αυτό εξαρτάται από τις διαθέσιμες γλώσσες που προσφέρει το κάθε firmware. Προς το παρόν δεν υπάρχουν μαγειρεμένες συνταγές οπότε, μην προτρέχουμε. Και από τα πρώτα δείγματα κρίνω ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε αυτές. mixtri said: Ο opera mini native symbian είναι καλός; Αν και opera mobile περιμένουμε κυρίως... Και οι δύο είναι καλοί καθώς είναι πάρα πολύ γρήγοροι αλλά έχουν και οι δύο τα μειονεκτήματά τους. Ο mini native ανοίγει ότι λινκ τού'ρθει και ο opera mobile κρασάρει και κλείνεις αν πας να πληκτρολογήσεις κείμενο. kostas023 said: Του είπα να κάνουμε κανένα τεστ για το πόσες εφαρμογές ανοίγει το multitask αλλά μου είπε άστο ακόμα δεν το πήρα θα το κολλήσω. :P ΑΑ!! κάτι που με στεναχώρησε ήταν ότι καμιά φορά εκεί που έστελνε μύνημα τον πετούσε στην αρχική οθόνη :/ ελπίζω να το διορθώσει η Nokia αν υπάρχει σε όλα αυτό το πρόβλημα.Το ηχείο του που το δοκιμάσαμε ήταν από τα καλύτερα που έχω ακούσει..και καθαρό ήχο και δυνατό. Όσες φορές έχω ανοίξει εφαρμογές και της άφηνα επίτηδες ανοιχτές, δεν μειώθηκε καθόλου η ταχύτητα της συσκευής και φυσικά, μηνύματα για χαμηλή μνήμη ούτε για πλάκα. Αυτό με τα μηνύματα δεν μου το έχει κάνει ποτέ και αυτές τις μέρες έχω στείλει πολλά (άσχετο αλλά η σύνταξη με το Τ9 είναι απόλαυση). jimacid said: αυτο δεν παιζει και πολυ ρολο. στο n95 εχω ανοιξει 15 εφαρμογες και σε 5800 20+ δεν ειναι το νοημα αν εχει ανοιχτες 20 εφαρμογες αλλα αν με τις 2-3 που θα ειναι συνέχεια ανοιχτες κολλαει η οχι. γιατι το n95 ας πουμε ηταν η καθυστερηση η ιδια και εβγαζε συχνα πυκνα μνημη πλήρης. Παρόλο που καταφερνε να ανοιγει 15 εφαρμογές ταυτοχρονα Σωστότατος. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ανοίγεις 30 εφαρμογές,ούτε καν 10. Το θέμα είναι αν ποτέ χρειαστεί να κάνεις ταυτόχρονα 2 ή 5 πράγματα, τα τα κάνει άνετα χωρίς να μειώνεται η απόδοση της συσκευής. Όσα τεστ έχω κάνει μέχρι τώρα, η συσκευή αρίστευσε. andreas443 said: το μονο που με στεναχωρεί είναι το πρόβλημα με τα μηνύματα που σε πετάει στην κεντρική οθόνη το επιβεβαίωσε και ένας φίλος πιο πάνω σοβαρό πρόβλημα Δεν έχω καταφέρει να το αναπαράγω. Σε καμία περίπτωση δεν με πέταξε έξω. panosz75 said: Όντως παίζει αυτό; Το έχει διαπιστώσει κάποιος από τα παιδιά που έχουν τη συσκευή; :worry: Δεν έχω δει να γίνεται πολύ κουβέντα για το συγκεκριμένο πρόβλημα οπότε ίσως ευθύνεται κάποια εφαρμογή και δεν αφορά bug της συσκευής. gerost said: Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος αν το scroll στην έκθεση είναι σαν το παρακάτω βίντεο??? (Δεν γνωρίζω αν οφείλεται σε κάποιο νέο firmware αλλά μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο και ομαλό σε σχέση με πολλά παλαιότερα βίντεο που κυκλοφορούν) Ο τύπος δεν κάνει τίποτα το φοβερό. Η συσκευή μου συμπεριφέρεται το ίδιο γρήγορα και σε καμία περίπτωση δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κόλλημα. Πραγματικά άψογη. Rayden1 said: Μου φαινεται λιγο κουλο παντως αυτο που αναφερεις σιγουρα το εχεις ψαξει και δε γινεται να σβησει τελειως χωρις να κλειδωθει; Οι αλλοι χρηστες παρατηρειτε το ιδιο; Έτσι είναι, αν δεν κλειδώσει δεν σβήνει καθώς η επιλογή πλέον προφύλαξης οθόνης και κλειδώματος είναι ενωμένες σε μία. Σε παλιότερες συσκευές με πείραζε στο Ν8 όμως όχι. Απολαμβάνω να κοιτάω τις μόνιμα φωτισμένες ενδείξεις. nikosthess said: ...Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω το nokia n8.. Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι γιατί το καθυστερούν τόσο στην Ελλάδα..Στο Λονδίνο που μένω αυτό τον καιρό υπάρχει εδώ και τρείς βδομάδες περίπου.. 1) Εάν κάποιος το αγοράσει απο το εξωτερικό ξεκλείδωτο, μπορεί να βάλει ελληνική κάρτα sim..? 2) Ελληνικό μενού μπορεί να βάλει..? 3) Έχω ένα samsung omnia το οποίο γενικά ήταν λίγο δύσχρηστο.....ειδικά στην αφή, κολλούσε και άλλα..? Το nokia κολλάει γενικά..? Η οθόνη αφής αξίζει..? Το GPS κλειδώνει δορυφόρους σε λιγότερο απο ένα λεπτό χωρίς ενεργοποιημένο το internet εννοω..? Οι φωτογραφίες και το zoom ανοίγουν γρήγορα..? 4) Ακούω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συνημμένα αρχεία email..Αυτό μόνο για το gmail η γενικά..? 5) Ένας βασικός λόγος που θέλω να αγοράσω το κινητό είναι για την κάμερα..Γενικά αυτοί που έχετε το κινητό είστε ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες και το βίντεο..? Απο αυτά που έχω δει μέχρι τώρα το βίντεο είναι ίσως το καλύτερο που έχει βγει ποτέ σε κινητό..Φοβερό βίντεο..! Και οι βραδυνές φώτο φοβερές..!Αλλά οι φωτογραφίες την ημέρα δεν νομίζω ότι είναι ανταξιες κινητού 12 mp..Sorry αλλά στις φωτογραφίες δεν βλέπω διαφορά με το ομνια που εχω αλλά και το iphone 4...Νομίζω ότι υπάρχει πολύς θόρυβος..! Και τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά ( μου φαίνονται σαν ξεπλυμένα,καταλαβαίνετε τι εννοω? )....Μπορείτε εσείς που έχετε το κινητό να παίξετε λίγο με τις ρυθμίσεις ( μικρότερο iso ισως ) και άλλες ρυθμίσεις και να βάλετε samples απο φωτογραφιες να δούμε... 6) Γενικά το κινητό αξίζει τα λεφτά του..? Sorry για το μεγαλο post.. Φυσικά και μπορεί να δεχτεί όλες τις sim και ελληνικά παίρνουν κανονικά όλα τα Ν8 ανεξαρτήτου καταγωγής. Δεν υπάρχει διαχωρισμός πλέον λόγω του νέου pentaband δέκτη που χρησιμοποιούν. Κόλλημα και μηνύματα χαμηλής μνήμης ούτε για δείγμα. Η οθόνη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τόσο σε απεικόνιση όσο και σε απόκριση. Η Nokia εδώ έδωσε ρέστα. Μόλις πιάσεις στα χέρια σου την συσκευή και την χειριστείς θα καταλάβεις. Το GPS βρίσκει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την θέση μου,όσο μακριά και αν βρίσκομαι από το τελευταίο σημείο που λόκαρε τελευταία φορά. Η έκθεση είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη καθώς είναι απίστευτα γρήγορη και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το pinch to zoom λειτουργεί άψογα. Το βίντεο απίστευτο τόσο την ημέρα όσο και σε χαμηλό φωτισμό. Οι φωτος του, το ίδιο, πραγματικά το φωτογραφικό πακέτο που προσφέρει δε νομίζω να το δούμε σύντομα σε άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM35 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ WIND ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΒΑΛΩ ΕΝΑ AVI, ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΙΛΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ TRACKER ΣΤΟ Ν8. ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 12, 2010 by mirrorofsorrow Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900 we forgive you for the loudspeaker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παίζει κανονικότατα. Δεν χρειάζεται να μετατρέψεις τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Υπάρχει λεξικό διαθέσιμο (άρα προτάσεις διορθώσεων στις λέξεις που πληκτρολογείς) όταν χρησιμοποιείς το κινητό σε landscape με πληκτρολόγιο qwerty; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM35 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 DIM35 said: ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ WIND ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΒΑΛΩ ΕΝΑ AVI, ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΙΛΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ TRACKER ΣΤΟ Ν8. ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Ευχαριστώ για την απάντηση! και συγνώμη για τα κεφαλαία ήταν το πρώτο μου μύνημα στο forum Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900 we forgive you for the loudspeaker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 panosz75 said: Φαντάζομαι ότι το θέμα με το e-mail που αναφέρθηκε ήδη αφορά μόνο τον e-mail client, σωστά; Αν δηλαδή ανοίξεις τον browser και μπεις κανονικά, κατεβάζει συννημένα gmail; Να πω την αλήθεια, δε με αφορά και πολύ, καθώς όλοι οι λογαριασμοί μου είναι στο yahoo και στο hotmail, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύς κόσμος με gmail και είναι πρόβλημα να μην έχεις σωστή υποστήριξη... :worry: ναι εκει τα κατεβαζει κανονικα.......σε μενα...αλλα γιατι να το κανεις ολο αυτο....??:mirrorofsorrow δοκιμασες με καποιο gmail να δεις τι γινεται..........????? κατεβαζεις συνημμένα κανονικα...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts