Jump to content

joge_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by joge_2

  1. Στο Samsung Omnia2 και το OmniaPro, λειτουργούσε και μετά από Hard Reset! Όποιος έχει χρόνο ας το δοκιμάσει!!
  2. Καλησπέρα παίδες!! Χαιρετώ όλα τα μέλη και τους κατόχους του νέου γαλαξία!! Μία από τις κρυφές εφαρμογές του κινητού είναι το λεγόμενο "mobile tracker", πολύ χρήσιμο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του κινητού. Θα θέλατε οι κάτοχοι του κινητού να δοκιμάσετε εάν η εφαρμογή λειτουργεί στην Ελλάδα, καθώς επίσης εάν "επιβιώνει" μετά από ένα Hard Reset της συσκευής; Θα πρέπει να κάνετε sign-up εδώ: http://www.samsungdive.com Χαιρετισμούς....και αχρείαστη η συγκεκριμένη λειτουργία!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- rx8_75[/member] // IMEI κλαπείσας συσκευής : 358848049108475
  3. Καλημέρα και από εμένα παιδιά!!! Λοιπόν!! Κάνουμε μια εργασία που είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει στα μέλη του Myphone!! Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ: www.tinyurl.com/LBS-GR !! Κάνουμε έρευνα σχετικά με το Location Based Marketing και πιο συγκεκριμένα για το Bluetooth και το SMS Location Based Marketing. Θέλετε να του ρίξετε μια ματιά; Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα εάν μας πείτε και τη γνώμη σας/σκέψεις σας με τη μορφή κειμένου (υπάρχει πεδίο στο ερωτηματολόγιο για αυτό το σκοπό!!) Σας ευχαριστούμε παιδιά!!!
  4. Καλησπέρα σας!! Λοιπόν! Όλοι κλειδώνουμε και ξεκλειδώνουμε το κινητό μας 50 φορές την ημέρα!! Συνεπώς το Lockscreen μας πρέπει να είναι όμορφο και εργονομικό, αφού το βλέπουμε τόσες φορές!! Ποστάρετε το δικό σας Lockscreen και προτείνετε το καλύτερο!! ;)
  5. Σωστός! Ειδικά αν μπορείς να βρεις σε ποιόν ανήκει και το κρατήσεις, είσαι κλέφτης. Ένας άλλος τρόπος για να βρεις σε ποιόν ανήκει είναι να μπεις στα SMS/Επαφες του και να ψάξεις για κανέναν συγγενή του (Μάνα κτλ) και να τον καλέσεις...Βέβαια, εγείρει θέμα ιδιωτικότητας, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...!
  6. Όπως επίσης με ενοχλεί ιδιαίτερα η γενικότερη συλλογή δεδομένων από την Google. Αλήθεια, σκεφτόμουν πώς όλη μου η ζωή είναι γνωστή στην Google. Γιατί; -Google Search (ότι με ενδιαφέρει και το ψάχνω, η Google το ξέρει) -Gmail (Email, Επαφές, Ημερολόγιο) -Youtube -Picasa -NewsReader -Chrome (όλη μου η διαδικτυακή δραστηριότητα) -Android (την Τοποθεσία μου, τον Πάροχο κινητής, και... γιατί όχι, σχεδόν τα πάντα που κάνω στο τηλ.) Ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω αγοράσει Android ακόμα. Γλυκοκοιτώ το Galaxy S2 (είναι άψογο) αλλά με ανησυχούν πολλά. Τουλάχιστον αν μπορούσα να κάνω block το ποιές εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο internet (σαν firewall) θα το σκεφτόμουν. Όπως και να μην πρέπει ντε και καλά να χρησιμοποιήσω το Gmail...
  7. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Λοιπόν, σπουδάζω Μάρκετινγκ και Τεχνολογία, και δυστυχώς, επιβεβαιώνω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Το μέλλον στο Marketing είναι το Στοχευμένο, και εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατό, το Μάρκετινγκ 1-1 (όχι δηλαδή Segmentation της αγοράς σε μεγάλα group, αλλά προώθηση στον καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το προφίλ του). Ένα από τα βασικότερα κριτήρια είναι αυτό της τοποθεσίας, και οι εταιρείες το ξέρουν πολύ καλά. Η Apple και η Google δεν έχουν πρόσβαση στα Cell-id των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, συνεπώς έπρεπε να αρχίσουν να χτίζουν τη δική τους Βάση Δεδομένων. Μαζί με το Cell-id triangulation, αναπτύχθηκε και η ιδέα του Wi-Fi Triangulation. Η Skyhook πλήρωνε ανθρώπους οι οποίοι γύρναγαν σαν τους τρελούς σε όλες τις γειτονιές ανά τον κόσμο με ένα Laptop και ένα GPS και κατέγραφαν όλα τα ασύρματα δίκτυα, καθώς και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (νομίζω). Τη βάση δεδομένων αυτή την πουλούσε η Skyhook σε Apple και Nokia. H Google έστελνε τα δικά της αυτοκίνητα, ήταν τα ίδια που έβγαζαν τις φωτογραφίες για το Street View. Η Apple και η Google ωστόσο σκέφτηκαν έναν...πάμφθηνο τρόπο για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Κατέστησαν όλους τους χρήστες τους...Wi-Fi Wardrivers. Τι καλύτερο; Εκαττομμύρια χρήστες ανανέωναν καθημερινά τη ΒΔ των δύο εταιρειών, με το κινητό τους. Η ΒΔ τους είναι τεράστια (αλήθεια, δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί όταν ανοίγετε το Google Maps χωρίς GPS, σας βίσκει με ακρίβεια 30 μέτρων;;;) και χρησιμεύει στο passive tracking. Δεν χρειάζεσαι GPS, τίποτα. Απλά να έχεις το κινητό σου ή το Wi-Fi του κινητού σου ανοιχτό. Ο βασικός σκοπός είναι το Location Based Marketing (για όσους ενδιαφέρονται, στις 12 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί το 8ο Φοιτητικό Συνέδριο του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, όπου θα καλυφθεί και το συγκεκριμένο θέμα). Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί προς όφελος του χρήστη, διότι οι διαφημίσεις που έτσι και αλλιώς θα του εμφανίζονταν, τώρα θα τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Ωστόσο, το να ξέρεις που βρίσκεται ο καθένας ανάπ πάσα στιγμή (πριν μπορούσαν να ξέρουν μόνο οι πάροχοι που βρίσκεσαι, βασισμένοι στις κεραίες. Τώρα μπορεί η Google και η Apple, και με τεράστια ακρίβεια) εμένα με φοβίζει.
  8. Internet για τους εξής λόγους: -24/7 -Διαθέσιμο από παντού -Σχόλια (πολλές φορές πιο σημαντικά από την είδηση!) -Άμεση σύγκριση άρθρων (γίνεται ξεκάθαρη η οπτική γωνία) Επίσης μην ξεχνάμε τα RSS Feeds!! Αν και δεν τα χρησιμοποιώ στον υπολογιστή, στο κινητό μου παίρνουν κάθε μέρα φωτιά. Τι βολική τεχνολογία! Οι ειδήσεις σερβιρισμένες στο πιάτο σου :)
  9. Από το http://www.fonearena.com "We have managed to get even 3GB 720p movies to play fine, and even skipping through the movie loads pretty fast. 720p movies in .mkv and .avi work fine but HD movies in mp4 format seem to have problem as their audio doesn’t work. The video plays fine but the audio doesn’t play. For .avi format movies, you have to keep it under 2GB otherwise it wouldn’t play. But for .mkv as we said earlier, we managed to play a 3GB movie properly without any problem. We’ve even managed to get a 1080p Full HD video playing on the phone. It was a 10 minute video but it was able to process it."
  10. Παιδιά, να ξεκαθαρίσω κάτι! Η τεχνολογία AMOLED (Active Matrix OLED) καταναλώνει ενέργεια όσο είναι ενεργή. Ακόμα και απόλυτο μαύρο να δείχει, καταναλώνει διότι παραμένει ενεργή (περνάει ρεύμα δηλαδή, βρίσκεται σε κατάσταση ON). Δεν έχει backlight, όμως ρεύμα περνά. Μικρή κατανάλωση, όχι όμως μηδενική. Για να ελέγξετε ότι όντως παραμένει ενεργή και το μαύρο δεν είναι ότι "δεν λειτουργούν καθόλου τα πιξελ", πηγαίνετε σε ένα απόλυτα σκοτεινό μέρος και προβάλετε μία εντελώς μαύρη φωτογραφία.
  11. 21 εφαρμογές ταυτόχρονα! Από Ελληνάρα!
  12. Ορίστε ο τρόπος λειτουργίας! http://www.skyhookwireless.com/howitworks/coverage.php
  13. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα! Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως το google maps χρησιμοποιεί εδώ και 4-5 χρόνια αυτή την μέθοδο. Η καταγραφή των σταθμών κινητής τηλεφωνίας, καθώς και των wifi hotspots γίνεται σε μία ανοιχτή βάση δεδομένων από όσο ξέρω, από όπου αντλεί η google (ή και η Nokia πλέον;) τις συντεταγμένες και κάνει τον τριγωνισμό. Για αυτό και κάποιες φορές υπάρχουν λάθη στις καταχωρίσεις (έχω βρεθεί Σιβηρία!!) Τώρα πραγματικά, πώς γίνεται η καταγραφή των wifi hotspots δεν ξέρω! Ένα ενδιαφέρον τεστ είναι να ανοίξει κάποιος το κινητό χωρίς SIM, να το συνδέσει στο wifi του σπιτιού του και να δει αν το google maps (ή Nokia Maps) τον εντοπίζει! ;) Και εδώ ο χάρτης κάλυψης (φακελώματος!) της εταιρείας Skyhook η οποία κάνει αυτό το πράγμα. Συλλέγει μέσω Wardriving Mac Adresses και γεμίζει την βάση δεδομένων της, πουλώντας της στην Apple και την Nokia!! http://mynokiablog.com/2010/06/21/video-nokia-n8-green-hands-on-wifi-positioning-and-new-calendar/
  14. Πρόσθεσε το SPB WIRELESS είναι το καλύτερο!!
  15. Αν κατάλαβα σωστά αυτό που εννοείς μάλλον ναι...Μπαίνουμε σε ένα WPA2 Enterprise κλειδωμένο δίκτυο πρώτα (προφανώς τον ξέρουμε τον κωδικό) αλλά στη συνέχεια μας βγάζει σε μία σελίδα όπου πρέπει να βάλουμε Username και Password για να ταυτοποιείται ποιός μπαίνει. Το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στα Certificates, γιατί όταν μπαίνω από υπολογιστή μου λέει ότι είναι ληγμένα ή από μη αξιόπιστη πηγή!! Τώρα δεν ξέρω πως είναι υλοποιημένο στη σχολή σας. Καλύτερα είναι να δοκιμάσεις από κανέναν γνωστό σου πριν προχωρήσεις σε αγορά!!
  16. Αν είσαι στην ΑΣΟΕΕ δεν παίζει...Ούτε με WM ούτε με Symbian....Μόνο το iPhone μπαίνει κανονικά... Λογικά κάτι λείπει από τα πρωτόκολλα που υποστηρίζουν.
  17. Παιδιά πήρε κανένας το PRO από το eclick??Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν είχαν τελειώσει όλα... Πεθαίνω για review!!
  18. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Έχω μπερδευτεί όμως λίγο....!Εγώ λοιπόν έχω ένα ματσούκι σπίτι που έχει 2 εισόδους για καλώδια USB και λειτουργεί ως φορτιστής (αντίστοιχα με το να φόρτιζα το κινητό από το laptop!). Μπορώ να συνδέσω ότι καλώδιο USB θέλω σε αυτό, είτε έχει microusb είτε miniusb κατάληξη από την άλλη μεριά...Αν αγοράσω ένα καλωδιάκι microUsb για να μπαίνει στο Omnia2 και συνδέσω το καλώδιο αυτό με τον φορτιστή, δεν θα το φορτίζει;; Για να καταλάβετε τι εννοώ, ορίστε και το link του φορτιστή που έχω! http://www.celly.com/english/mobile_accessories_chargers_mtu.html
  19. Παιδιά Καλημέρα!!Μια ερώτηση έχω για το Omnia! Φορτίζει μέσω micro ή mini USB; Βασικά δεν ξέρω καν ποια είναι η διαφορά τους...Με το καλώδιο που φορτίζω το Diamond2 θα μπορώ να το φορτίσω;; Γιατί στο Diamond2 έχω την ευκολία ότι καλώδιο USB και αν βρω μπροστά μου κάνει...Ενώ τώρα με αυτό της Samsung δεν ξέρω...
  20. Έχω δεί ότι τα καινούργια Omnia με WM της Samsung έχουν μια λειτουργία antitheft, το λεγόμενο Mobile Tracker...Όταν ενεργοποιήσεις την εν λόγω ρύθμιση, σε περίπτωση που γίνει αλλαγή της κάρτας sim, στέλνει sms σε προκαθορισμένους αριθμούς (μέχρι και 2) για να με ενημερώσει για την αλλαγή και το νέο αριθμό!! Το πιο τρελλό όμως είναι ότι ακόμα και Hard Reset να το κάνεις το τηλέφωνο, το Mobile Tracker θα λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει;; Επίσης, μπορείς να στείλεις sms και να εντοπίσεις τη θέση του;;;(κοιτάξτε εδώ: http://www.samsungcdma.in/t-mobile-tracker.aspx) Η ενεργοποίηση του γίνεται μόνο μέσω του Touchwiz;;Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει άλλος τρόπος μέσα από το κλασσικό μενού των Windows.Αλλά αυτό σημαίνει ότι αν εγώ θέλω να απενεργοποιήσω το Touchwiz για να βάλω το Mobile Shell η λειτουργία του Mobile Tracker θα απενεργοποιηθεί;;;
  21. Τέλεια τέλεια...Προβλέπω παραγγελία εντός των ημερών...Αν και σκέφτομαι και το OmniaPro επειδή έχει πληκτρολόγιο qwerty...Ξέχασα να πώ με γειά πρίν...!!!Να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει το εργαλείο!! (Για να βρείς τις ρυθμίσεις του MobileTracker, πρέπει να πας μέσω των ρυθμίσεων από το TouchWiz...Menu> Settings> Security> Mobile tracker> ) Βάλε Mobile Shell 3...Είναι το καλύτερο νομίζω σαν User Interface...!
  22. Η ελληνική γλώσσα είναι σε όλο το μενού έτσι;;;Όχι μόνο στο TouchWiz;;;Το Mobile Tracker τι λέει;;Όντως "επιζεί" μετά από hard reset;;;
  23. Οι γλώσσες δεν είναι αποθηκευμένες στην ROM;; Δεν νομίζω να έχει σχέση η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου....Δεν είμαι σίγουρος όμως...Μακάρι να μην έχει σχέση αυτό...Πάντως στο στο δευτερόλεπτο 6:46 έχει επιλογή Language Change και αυτός στο PocketNow κάνει τεστ στην εκδοση 8GB...Δες και αυτό....http://pocketnow.com/review/samsung-omnia-ii-i8000 ...Ελπίζω να βοήθησα....
×
×
  • Create New...