panosz75 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 οι αλλαγες στον browser ειναι αρκετες κι ας ειναι ακομε σε σταδιο αναπτυξης δες λιγο πιο προσεκτικα το βιντεο Όσο για τον browser, θα δω το βίντεο πιο προσεκτικά. Ελπίζω βέβαια να πρόσθεσαν και καρτέλες όπως στον Opera. Τελικά βλέποντας ξανά το βίντεο, έχεις δίκιο. Ο browser φαίνεται πολύ βελτιωμένος και είμαι σίγουρος ότι επειδή είναι ακόμα σε beta, δεν θα είναι όλες οι αλλαγές έτοιμες. Φαντάζομαι θα έχουμε πολλές αλλαγές ακόμα, στις οποίες ελπίζω να περιλαμβάνονται και οι καρτέλες. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Οντως δειχνει βελτιομενος και ευελπιστω σε ακομα καλητερα αποτελεσματα μιας και ο τωρινος ειναι αισχος Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis96 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) παιδιά τελείωσε μπείτε σε αυτό το link και θα καταλάβετε http://www.pestaola.gr/nokia-ditches-symbian3-symbian4-goes-for-symbian-straight/ όλες οι συσκευές οι οποίες έχουν symbian 3 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε symbian 4! για την ακρίβεια η nokia ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί σε symbian 5,6,7 θα υπάρχει μόνο ένα symbian το οποίο θα έχει updates(σαν το ios,to andoroid 2.0,2.1,2.2 κτλ). Και φυσικά το n8 η επομένη μου συσκευή. εδω και καποιες εικονες απο το Symbian 4: http://assets.pestaola.gr/img5/symbian4-home-screen-concept.jpg http://assets.pestaola.gr/img5/symbian4-Direct-UI-Concept.jpg Εδω ενα Test για το Gorilla Glass του Nokia N8: http://www.pestaola.gr/nokia-n8-gorilla-glass-screen-test/ Edited October 28, 2010 by Sakis96 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δεν θα είναι έτσι το Symbian 4 ή απλά το μέλλον του Symbian καθώς, με την πρόσφατη ανακοίνωση, άλλαξαν πολλά πράγματα,μάλλον προς το καλύτερο. Ενώ πριν υπήρχε σαν πλάνο ένα μεγάλο σκαλοπάτι από την έκδοση 3 στην 4, πράγμα που σημαίνει ότι θα βλέπαμε πολλές αλλαγές στο UI, τώρα αυτές οι αλλαγές σε έρθουν σταδιακά σαν αναβαθμίσεις στο Ν8 μας. Ελπίζω να υπάρχει ρύθμιση γι' αυτό το νέο scrolling. Απ' ό,τι φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο, έκαναν αντιγραφή των homescreens του Android. Εγώ θέλω να αλλάζουν και τα wallpapers. Τουλάχιστον να έχω δυνατότητα επιλογής. Όσο για τον browser, θα δω το βίντεο πιο προσεκτικά. Ελπίζω βέβαια να πρόσθεσαν και καρτέλες όπως στον Opera. Πάρα πολύ smooth η μετάβαση μεταξύ των homescreens, σίγουρα ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης. Πρέπει να αναμένουμε σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Το στοιχείο που θα κρίνει αν θα υπάρξουν καρτέλες και πως θα δουλεύουν, είναι το πως θα υλοποιήσουν την παρατεταμένη πίεση. Εκεί θα ενσωματωθούν όλες οι επιλογές όπως αντιγραφή του λινκ, άνοιγμα σε νέα καρτέλα, αποθήκευση κτλ, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Maemo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 http://www.nokia-n8.gr/nea-sxolia-entiposeis#comment-90251635 κάποιος στο παραπάνω λινκ λέει ότι το ν8 θα είναι διαθέσιμο στα Multirama από 10 Νοεμβρίου και στη Wind από 31 Οκτωβρίου... άιντε να δούμε! 31 είναι Κυριακή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Opera mini (Symbian Edition) on N8 Είναι καλόοοοοος.......... Edited October 28, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ο οπερα μαμαει και δερνει σε οτι κινητο και αν το βαλεις...... μακαρι να υποστηριξει και φλας στο μελλον....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 To οτι η νοκια αλλαξε τοσο γρηγορα το scrolling στις οθονες αναμονης ειναι ενα πααρα πολυ καλο σημαδι για εμενα. περιμενα να το κανει γιατι θα εκραζε πολυ κοσμος. (κιεμενα δεν μου αρεσε καθολου το παλιο scroll που σου εδινε την εντυπωση της συσκευης που λαγκαρει και απορω πως σκεφτικαν οτι κατι τετοιο θα ηταν μια καλη ιδεα την ωρα που παλευουν να αποδειξουν οτι το symbian μπορει να εξεληχτει σε ενα λειτουργικο που δεν θα εχει lag) ομως σε καμια περιπτωση δεν περιμενα να γινει η διορθωση τοσο γρηγορα. μεχρι να ερθει η συσκευη στην ελλαδα μπορει το update να κυκλοφορησει και να το παρουμε ετοιμο. Ειναι ενα δειγμα για εμενα για το ποσο πολυ θα βελτιωσει και θα εξελιξει η νοκια το n8 ενα μπραβο απο εμενα στην νοκια για αυτην την κινηση. φυσικα δεν αφηνω τον browser απ'εξω, αλλα θα περιμενω την ολοκληρομενη του εκδοση. ηταν καιρος να αλλαξει ο browser της νοκια. και ελπιζω να υπαρχει υποστηριξη για multitab γιατι αν δεν υπαρχει, οτι βελτιοσεις και να του εχουν κανει απλα θα παει ακλαφτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 27 απριλίου το 1ο post.....28 οκτώβρη σήμερα....keep going......πιο γρήγορα πήρε ο button πρωτάθλημα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 27 απριλίου το 1ο post.....28 οκτώβρη σήμερα....keep going......πιο γρήγορα πήρε ο button πρωτάθλημα..... Η άφιξή του μια χαρά θα έρθει, λίγο πριν τις γιορτές. Το λάθος ήταν η πρόωρη ανακοίνωσή του. Καλύτερα να έρθει όσο πιο πλήρες γίνεται, παρά να κράζουμε ότι λείπει το ένα και το άλλο. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 27 απριλίου το 1ο post.....28 οκτώβρη σήμερα....keep going......πιο γρήγορα πήρε ο button πρωτάθλημα..... Έχεις δίκιο, αυτή η συσκευή έπρεπε να κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά το 5800 και οχι μετά απο δυο χρόνια, anyway τον φάγαμε το γαίδαρο και έμεινε η ουρά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 έχεις δίκιο....αλλά λέω να κάνω restart την υπομονή μου και να πάω για galaxy s2(καλό πάσχα)....μην την χαναπατήσω όπως το Ν97.....και καλή μου τύχη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Η άφιξή του μια χαρά θα έρθει, λίγο πριν τις γιορτές. Το λάθος ήταν η πρόωρη ανακοίνωσή του. Καλύτερα να έρθει όσο πιο πλήρες γίνεται, παρά να κράζουμε ότι λείπει το ένα και το άλλο. Συμφωνω απολυτα και το εχω αναφερει και σε προηγουμενο post. Να δειτε που με το που θα το παρουμε μετα απο λιγο θα εχουμε ειδη διαθεσιμη και τη βασικη αναβαθμιση που θα γινει στη συσκευη. Απλα η αναμονη ειναι εκνευριστικη αλλα φανταζομαι θα αξιζει τον κοπο. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ηδη το εχουν βγαλει στην επιφανεια αρκετα μαγαζια 7 τον αριθμο βλεπε σκρουτζ θα ερθει γρηγορα πιστευω!!!Η ουρα εμεινε!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, όταν εμείς θα το πάρουμε με το καλό, θα έχει ήδη το αναβαθμισμένο λογισμικό. Άντε να το δω και εγώ πως δουλεύει το symbian αλλά και να επιστρέψω στην Nokia μετά από αρκετά χρόνια, αν και συνέχιζε να αποτελεί την μεγάλη μου συμπάθεια. Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ηχογραφηση κλησης την εχουν στο Ν8 'η παλι δεν θα εχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ηχογραφηση κλησης την εχουν στο Ν8 'η παλι δεν θα εχει? ?? Άπειρες εφαρμογές κάνανε ηχογράφηση κλήσης.... monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ηχογραφηση κλησης την εχουν στο Ν8 'η παλι δεν θα εχει? Απο την ¨μάμά¨του υπάρχει ηχογράφηση κλήσης αλλά με το γνωστό μπιπ... 3rd party apps που υποστηρίζουν την ηχογράφηση κλήσης κυκλοφορούν ήδη αλλά δεν γνωρίζω πόσο καλά λειτουργούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Θα θελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ελληνικά σε Νοκια Ν8; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Καλημέρα. Μπορείς να δοκιμάσεις με τον παρακάτω τρόπο Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) αλλά δεν ξέρουμε αν όντως λειτουργεί σωστά στο Ν8. Για product code δοκίμασε αυτά που αναγράφονται στο πρώτο post του θέματος [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N8-00. Edited October 30, 2010 by mirrorofsorrow iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το ενεπιθύμητο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου, φαίνεται να έχει πάρει πόδι... Να'ναι άραγε αληθινό ή photoshop? Πολλές ομοιότητες με το iPhone keyboard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Το ενεπιθύμητο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου, φαίνεται να έχει πάρει πόδι... Να'ναι άραγε αληθινό ή photoshop? Πολλές ομοιότητες με το iPhone keyboard Δε μου φαίνεται πολύ αληθινό... Πότε ανακοινώθηκε έκδοση με qwerty σε portrait; Απ' ό,τι ξέρω μόνο στον Opera γίνεται αυτό. :confused: Edited October 29, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Στα Symbian 5th Edition πάντα υπήρχε QWERTY πληκτρολόγιο σε κάθετη λειτουργία και λεγόταν mini QWERTY. Ήταν όμως πολύ μικρό και χρειαζόταν αναγκαστικά την χρήση stylus και γενικά ήταν (και είναι) δύσχρηστο. Η φωτογραφία έχει βάση στο να είναι αληθινή, γιατί προφανώς έχουν γίνει αλλαγές στην εμφάνιση του mini QWERTY πληκτρολογίου για να είναι πιο εύχρηστο. Μοιάζει με του iPhone μόνο στις 3 πρώτες σειρές, στην τέταρτη έχει πολλά περισσότερα εικονικά πλήκτρα απ' ότι έχει το iPhone. Edited October 29, 2010 by stendor iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Δε μου φαίνεται πολύ αληθινό... Πότε ανακοινώθηκε έκδοση με qwerty σε portrait; Απ' ό,τι ξέρω μόνο στον Opera γίνεται αυτό. :confused: Qwerty σε portrait έχω με το 5800. Οπότε δε μου φαίνεται και πολύ απίθανο. Αν δείτε το source της είδησης έχει ένα sisx αρχείο ( μάλλον το πληκτρολόγιο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το ενεπιθύμητο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου, φαίνεται να έχει πάρει πόδι... Να'ναι άραγε αληθινό ή photoshop? Πολλές ομοιότητες με το iPhone keyboard Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι από την nokia (Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτο) 1ον:Το look είναι ολόιδιο με iphone(όχι μόνο το σχήμα αλλά και το χαρακτηριστικό χρώμα) 2ον:Υπάρχει link για download της εφαρμογής (.sisx) που αλλάζει το πληκτρολόγιο(αν ήταν Νοκια δεν θα υπήρχε καν εφαρμογή απλά ένα βίντεο και αναμονή ύπαρξης σε επόμενο update) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts