Jump to content

madlef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

madlef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Θα θελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ελληνικά σε Νοκια Ν8; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  2. Εγώ μολις πήρα το Motorola Milestone όπως κι ο φίλος μου από εδώ: http://www.mrmobi.gr Τα είχαν και τα 2 κινητά αλλά δεν ξέρω άμα έχουν άλλα κομμάτια............
  3. Μόλις το κατέβασα φίλε μου! Μετά τι κάνουμε;;; Υπάρχει κανένας οδηγός για εμάς τους άμπαλους;;;;
  4. Υπάρχει κανένας ελληνικός οδηγός για Upgrade σε 2.1 γιατί είμαι λίγο άμπαλος.......; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  5. Κανείς βρε παιδιά δεν έχει βάλει την 2.1 για να μας πει εαν έχει ελληνικά στο Menu αλλά και στα sms......;
  6. Ναι, αλλά εγώ θέλω να πατάω πχ Μ και να με πηγαίνει σε όποια επαφή αρχίζει απο Μ....
  7. Μόλις το έβαλα κι εγώ το προγραμματάκι και το έβαλα και στην αρχική σελιδά μπρόστα. Έστειλα μνμ σε κάτι φίλους και τώρα περιμένω να δω τι θα μου πουν... Ερώτηση.... Το προγραμματάκι αυτό δεν έχει γρήγορη αναζήτηση για να βρω μία επαφή όταν θέλω να στείλω ένα sms;;;;
  8. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Lothar. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.... Τελικά η 2.1 έχει ελληνικά......; Να την βάλω ή να περιμένω...................;
  9. Τελικά άμα κατεβάσω την 2.1 θα έχω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms κτλ;; Εγώ τώρα έχω έκδοση firmware: 1.5 & αριθμό έκδοσης: 2,73,405,66 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  10. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Πήρε ένας φίλος το HTC HD2 και δεν μπορεί να βρει που να πάει για να κάνει 3g κλήση με κάποιον! Που πρέπει να πάει....; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  11. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Μόλις πήρα το htc hero κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Έχω βρει ένα πρόβλημα όμως .... Όποιος έχει sonyericsson όταν του στέλνω μνμ του πάει κινέζικα! Σε όλες τις άλλες μάρκες πάνε κανονικά.... Ξέρετε τίποτα εσείς........; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  12. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Μόλις αγόρασα το omnia 8gb και θα θελα να αλλάξω μερικά themes. Πως τα περνάνε στο omnia......; Δεν έχω ιδέα καθόλου....! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  13. Το Iphone γενικά είναι καλύτερο στο touch, menu κτλ αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και apple = πολύ καλή ποιότητα, ευχρηστία κτλ.. Το Arena από την άλλη άμε δεν υπήρχε το iphone θα λέγαμε πως σίγουρα είναι το καλύτερο touch κινητό χωρίς mobile λειτουργικό. Έτσι πιστεύω εγώ..
  14. Κατάφερα και μου έβγαλε το επόμενο βήμα αλλά κολλάει στην αρχή που ελένχει κάποια πράγματα. Πριν φτάσει στο 100% περίπου.....
×
×
  • Create New...