Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο ένα unboxing video. Αυτή τη φορά στο πακέτο υπάρχει επιπλέον όχι μόνο το πενάκι SU-36, αλλά και πανάκι καθαρισμού.

Φαντάζομαι δεν θα έχει στο δικό μας το πακέτο τέτοια ...καλοπιάσματα. :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτον τον φορτιστη τον εχει στην Ευρωπη η Αγγλια ή και αλλες χωρες; Για να καταλαβουμε σε ποια αγορα στελνουν με το πενακι.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Νομίζω αυτού του είδους πρίζα υπάρχει μόνο στην Αγγλία από Ευρώπη. Αλλά φαντάζομαι το πενακι θα το δίνουν και σε όλες τις βορειοευρωπαϊκές χώρες που κάνει κρύο συχνά και χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο τα γάντια. Στις χώρες της Μεσογείου δε νομίζω να το δούμε μαζί με τη συσκευασία.

Μην τρελαίνεστε με τον browser. Υπάρχει κι ο Opera Mobile, που είναι πολύ καλός.

o opera θα υποστηριζει flash?? γνωριζει κανεις? γιατι στο n900(για την ωρα τουλαχιστον) δεν υπαρχει η δυνατοτητα.....

Νομίζω αυτού του είδους πρίζα υπάρχει μόνο στην Αγγλία από Ευρώπη. Αλλά φαντάζομαι το πενακι θα το δίνουν και σε όλες τις βορειοευρωπαϊκές χώρες που κάνει κρύο συχνά και χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο τα γάντια. Στις χώρες της Μεσογείου δε νομίζω να το δούμε μαζί με τη συσκευασία.

Εγώ πάντως ψήνομαι για το πενάκι. Το έχω δει στο τοπικό Nokia Care και το έχουν κοντά στα 10-12 Ευρώ. Είναι πάρα πολύ βολικό.

o opera θα υποστηριζει flash?? γνωριζει κανεις? γιατι στο n900(για την ωρα τουλαχιστον) δεν υπαρχει η δυνατοτητα.....

Αν δεν απατώμαι, στον ήδη υπάρχοντα Opera Mobile δεν υπάρχει δυνατότητα για flash. Έχει γραφτεί εδώ μέσα όμως ότι ετοιμάζεται νέος Opera, αποκλειστικά συμβατός με Symbian^3, οπότε φαντάζομαι θα έχει και flash, δεν το ξέρω σίγουρα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ok πανος thanks για την απαντηση!δεν θυμομουν αν στον τωρινο οπερα υπαρχει φλας...παντως και στο n900 οπου ο βασικος browser εχει φλας ο οπερα αλλα και ο μοζιλα δεν εχουν! θα δουμε στην πορεια τι θα γινει!

Αυτον τον φορτιστη τον εχει στην Ευρωπη η Αγγλια ή και αλλες χωρες; Για να καταλαβουμε σε ποια αγορα στελνουν με το πενακι.

Πενάκι μόνο στις χώρες που έχουν μερικές εκατοντάδες γράμματα (Κίνα, Ιαπωνία, κλπ) και επομένως χρειάζονται αναγνώριση γραφής. Στην Ευρώπη μην περιμένεις πενάκι.

Όχι, ο Opera δεν υποστηρίζει flash. Αλλά κατά τα άλλα είναι άψογος. Όταν θέλεις να δεις κάτι με Flash μπορείς να ανοίγεις τον native browser. ;)

Παντως το σιτε της νοκια το εχει σαν διαθεσιμο ...

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Πενάκι μόνο στις χώρες που έχουν μερικές εκατοντάδες γράμματα (Κίνα, Ιαπωνία, κλπ) και επομένως χρειάζονται αναγνώριση γραφής. Στην Ευρώπη μην περιμένεις πενάκι.

Μιας και το αναφέρεις, ξέρει κανείς αν θα έχουμε αναγνώριση γραφής; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, ιδίως για εφαρμογές του τύπου Nokia Handwriting Calculator:

http://betalabs.nokia.com/apps/handwriting-calculator

ελεος πια με το ν8. μας εχουν μουρλανει. κανεις δεν ξερει τι του γινεται. ολοι λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. πραγματικα απορω με τη νοκια ελλαδος. η ειναι ανικανοι η ειναι χαζοι. ξερω εναν καρο κοσμο που εχει ετοιμο ζεστο χρημα για να παρει το ν8. μιλαμε για κοσμο που τα τελευταια χρονια τους ειχε φτυσει γιατι μονο σαουρες ειχαν να παρουσιασουν. ηδη ξερεω φιλους που ακυρωσαν προπαραγγελιες γιατι βαρεθηκαν να τους κοροιδευουν με την ημερομηνια αφιξης. αλλοι 2 φιλοι μου το παρηγγειλαν απο αμαζον και τους εγραψαν και εγ ω ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια γιατι απλα βαρεθηκα να αναβαλουν συνεχεια την κυκλοφορια του. το προβλημα ειναι η νοκια ελλαδος η οποια οπως ελεγαν το ν8 θα το περναμε απο τους πρωτους!!!!. οι ιταλοι ηδη το εχουν 15 μερες οπως και οι ισπανοι, απο σημερα οι αγγλοι και στο τελος του μηνα οι ΠΟΛΩΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

katsaplian,δίκιο έχεις,προσωπικά έχω νευριάσει απίστευτα με τη ΝΟΚΙΑ ελλάδος η οποία δε διεκδίκησε,βλέποντας το ενδιαφέρον που υπάρχει να καταφέρει να έχει αρκετά κομμάτια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του κινητού. ή ανίκανοι ή χαζοί,όπως το είπες.

Στις άλλες χώρες το Ν8 κάνει τρελές πωλήσεις. Από όλες τις χώρες υπάρχει unboxing εκτός από Ελλάδα. Ένα μήνα σχεδόν έχει που άρχισε το shipping,απορώ τι κάνουν! Και έχουν και το θράσος να λένε για Δεκέμβρη... Το ΝΟΚΙΑ C7 θα έρθει πιο νωρίς στην Ελλάδα,έλεος...

Μου έρχεται να πάρω GALAXY S,να το πουλήσω και να πάω για Amazon... Που μας έφτασαν.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδες μη κανετε ετσι αν ειναι βαρβαρη η υπομονη που πρεπει να διξετε παρτε το σε κινεζικη εκδωση μεχρι να κυκλοφορισει το κανονικο! του μιαζει παρα πολυ εξωτερικα κ θα ξεγελαστητε για λιγο κ σεις κ οι φιλοι σας! δε το λεω ηρονικα! κ γω οταν λειπει η γυναικα μου στο εξωτερικο κ κανει μερες να ερθει με κινεζα βολευομαι! :X

τωρα περα απτη πλακα ειμαι τυχερος που περνω επιδοτιση μεσα δεκεμβρη αν ηταν να την παρω μεχρι αυτο το μηνα κ δεν το βγαζαν στην αγορα θα τρελενομουνα! κ οσο για την νοκια στην ελλαδα δεν ειναι χαζοι να μη θελουν να το προμιθευτουν δεν ειναι χαζοι να μη θελουν να πουλησουν..θα ειναι κερδοφορο για αυτους! απλα συνηθιστε οτι ειμαστε το χωριο της ευρωπης κ σε πολα αλα θεματα εκτως του συγκεκριμενου!

NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

Nokia N8 gorilla glass screen, το τεστ με το μαχαίρι και όχι μόνο

:lol:

Αυτός την χαϊδεύει την οθόνη. Με αυτό τον τρόπο και το δικό μου κινητό δεν θα πάθαινε τίποτα!

:lol:

Αυτός την χαϊδεύει την οθόνη. Με αυτό τον τρόπο και το δικό μου κινητό δεν θα πάθαινε τίποτα!

Αυτό είναι stress test,όχι σαν το φλούφλικο του Ν8 :p

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελεος πια με το ν8. μας εχουν μουρλανει. κανεις δεν ξερει τι του γινεται. ολοι λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. πραγματικα απορω με τη νοκια ελλαδος. η ειναι ανικανοι η ειναι χαζοι. ξερω εναν καρο κοσμο που εχει ετοιμο ζεστο χρημα για να παρει το ν8. μιλαμε για κοσμο που τα τελευταια χρονια τους ειχε φτυσει γιατι μονο σαουρες ειχαν να παρουσιασουν. ηδη ξερεω φιλους που ακυρωσαν προπαραγγελιες γιατι βαρεθηκαν να τους κοροιδευουν με την ημερομηνια αφιξης. αλλοι 2 φιλοι μου το παρηγγειλαν απο αμαζον και τους εγραψαν και εγ ω ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια γιατι απλα βαρεθηκα να αναβαλουν συνεχεια την κυκλοφορια του. το προβλημα ειναι η νοκια ελλαδος η οποια οπως ελεγαν το ν8 θα το περναμε απο τους πρωτους!!!!. οι ιταλοι ηδη το εχουν 15 μερες οπως και οι ισπανοι, απο σημερα οι αγγλοι και στο τελος του μηνα οι ΠΟΛΩΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

+1

Εδω ουτε μια επισημη ανακοινωση δεν εχει βγαλει η Nokia Hellas!

Εδω αλλος ενας που ακυρωσε την προ-παραγγελία και το παραγγειλα online...:)

λοιπον παραθετω μερικες πληροφοριες περι νοκια ελλαδος

Νοkia ελλαδος δεν υπαρχει!!!

μπορει να σας ακουγεται παραξενο και να λετε μα καλα πως γινεται αυτο?

οταν λοιπον ακουτε κοσμο να λεει οτι εργαζομαι για την νοκια κρατατε μικρο καλαθι!

η νοκια στην ελλαδα εκπροσωπειται απο 3 διαφορετικες μεταξυ τους εταιριες!!!

αυτος εξαλλου ειναι και ο λογος για την καθυστερηση του L8......συγνωμη N8 ηθελα να πω.

Τα περι δεκεμβριου ειναι αληθη οσο αφορα το κομματι του αντιπροσωπου

αλλα οι παροχοι φαινεται οτι θα το εχουν νωριτερα :)

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Εαν οχι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ,την παραπάνω σίγουρα

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44089

μετά την περγραφή στα σχετικά προιόντα που ήδη υπάρχουν σε απόθεμα

Το όνομα πάντως το πέτυχε αλλά η φωτό......:lol::lol:...καμμία σχέση,αυτό μοιάζει με Ν8 Pro....:lol::lol::wacko:

Άλλο ένα unboxing video. Αυτή τη φορά στο πακέτο υπάρχει επιπλέον όχι μόνο το πενάκι SU-36, αλλά και πανάκι καθαρισμού.

Φαντάζομαι δεν θα έχει στο δικό μας το πακέτο τέτοια ...καλοπιάσματα. :lol:

Το ελληνικο εκτος αν αλλαξει κατι , εχει ακουστικα , USB καλωδιο , HDMI και USB host καλωδια και φορτιστη . :)

χωριουδακι της ευρωπης δεν ειμαστε.ισα ισα που ειμαστε πολυ τρελοι με μικροσυσκευες και αν και ειμαστε ζορισμενοι οικονομικα μονο εκει τα σπρωχνουμε, να θυμησω τι εγινε τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του Iphone 4 το οποιο ηρθε κανονικα εχει και 800 ευρω!!! απλα οποιος παιρνει αντιπροσωπεια σ αυτη τη χωρα ειναι αχρηστος.αλλιως δεν εξηγηται. ελπιζουμε πραγματικα σε παροχους κινητης γιατι τη νοκια μαλλον δεν την ενδιαφερει. και το λεω γιατι 500-1000 κομματια θα μπορουσε να ειχε εξασφαισει ευκολα ωστε να απορροφησει το πρωτο κυμα.και αυτα τα λεω γιατι κατι ξερω απο εμποριο και εισαγωγικεσ

Σαν αγορα , εννοειται πως ειμαστε χωριουδακι της Ευρωπης και παγκοσμιως ...καταυλισμος.

Λογικο βεβαια αφου ειμαστε μια μικρη χωρα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια μια σελιδα για το n8 που σιγουρα θα φανει χρησιμη: http://web96.homer.kundenserver42.de/

Η ομαδα αυτης της σελιδας ειχε καταφερεi 30 fps στο n8 και τωρα καταφερε να το hackαρει!

(ειναι δυνατη η εγκατασταση unsigned εφαρμογων, κατι σαν jailbrake του iphone για οσους δεν ξερουν)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...