Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικες ερωτησεις :

Εχει βγει στο εξωτερικο; Ελλαδα ποτε περιπου βγαινει και ποια θα ειναι η τιμη του;

Θα βολευει να γραφεις μηνυματα; Δε εχω ξαναπαρει κινητο χωρις πληκτρολογιο.

Το τελευταιο μου Nokia κινητο ειναι το N82. Εχει αλλαξει τιποτα ουσιαστικο απο τοτε στη Symbian ή παραμενει τα ιδια;

Τώρα ανακοίνωσε η ΝΟΚΙΑ τη διάθεσή του στην αγορά. Πρώτοι θα το παραλάβουν όσοι το έχουν προπαραγγείλει. Οι υπόλοιποι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Λογικά τέλη οκτωβρίου θα κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά! Τιμή γύρω στα 500€! Αν θες τυφλό σύστημα στην πληκτρολόγηση..., δε βολεύει και τόσο! Αλλά γενικά δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα προσαρμογής (μπορείς να περιμένεις και το Ε7 με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο). Φαίνεται πως έχει διαφορές το Symbian. Είναι εντελώς καινούριο το λογισμικό και η πρώτη συσκευή που το φοράει, μόνο όσοι τη δοκίμασαν έχουν μια πλήρη άποψη!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα λογικό μου φαίνεται... Σίγουρα θα περιμένω!! Αν και φαίνεται ΣΟΥΠΕΡ-ολοκληρωμένη η συσκευή... Κρατάω και μια πισινή! Πολλοί βέβαια έχουν άλλα ψώνια, οπότε, και το πλαστικό θα το αγόραζαν με τα χίλια... ,) Πάντως αν περιμένεις τόσο, θα κυκλοφορήσει και το Ε7, λογικά θα είναι και ακόμη πιο ολοκληρωμένο το λογισμικό τότε (διορθωμένα bugs δηλαδή)! Κρίνεις και πράττεις φίλε! Από Ν82 μάλλον θες πάλι καλή φωτογραφική εε? Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ναι. Ειδικα το xenon ολα τα λεφτα τη νυχτα!

Επισης ειδα οτι εχει και fm transmitter! Τελεια!

Εφαρμογες sisx θα παιρνει παλι; Η μπαταρια ειδα οτι δε βγαινει. Γιατι το κανανε ετσι; Η sim που μπαινει;

Εφαρμογες sisx θα παιρνει παλι; Η μπαταρια ειδα οτι δε βγαινει. Γιατι το κανανε ετσι; Η sim που μπαινει;

Ότι εφαρμογές έπαιρναν τα προηγούμενα Symbian θα τις παίρνεις και το Ν8 (εννοώ τον τύπο αρχείων, sis/sisx). Από τα πλάγια μπαίνει όπως σε πολλές συσεκυές που έχει βγάλει η Nokia τον τελευταίο καιρό (5800, N97/N97mini, κτλ).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι, είναι συμβατό με τις εφαρμογές των προηγούμενων touch τηλεφώνων (Symbian^1), όμως θα βγουν κι άλλες, ειδικά για το Ν8 και τα υπόλοιπα Symbian^3.

Η μπαταρία βγαίνει, αλλά δεν επιτρέπεται να τη βγάζει ο χρήστης. Για να βγει χρειάζεται να ξεβιδωθούν δύο μικρές βιδούλες.

Όσο για τη SIM, η υποδοχή της είναι ακριβώς δίπλα από την υποδοχή της microSDHC, στο αριστερό πλάι του τηλεφώνου.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

I don’t understand how everyone except engadget can get the N8 to produce such fine detail in the pixels?

Στο τέλος λέει "το engadget δε μπορούμε να καταλάβουμε πως βγάζει φωτογραφίες με το Ν8 που δεν έχουν ποιότητα όπως στα άλλα website".

Τα χώνει τρελά ο αρθρογράφος στους Αμερικάνους. Έχει πέσει τρελή δυσφήμιση στο κινητό στην Αμερική πάντως... Και το gizmodo(ειδικά αυτό το παρακμιακό website) και το engadget έχουν ανοίξει "πυρά" εναντίον της ΝΟΚΙΑ. Προφανώς τη Samsung δε τη φοβούνται για Χ Υ λόγους αλλά τη ΝΟΚΙΑ την τρέμουν... Το κινητό με αυτό τον τρόπο το διαφημίζουν ,ελπίζω τουλάχιστον να το καταλαβαίνουν.

Όταν το engadget παρουσιάζει την κάλυψη στον υπόγειο σιδηρόδρομο σαν τεχνολογία καταλαβαίνετε τι αντίληψη έχουν στην Αμερική για την κινητή τηλεφωνία...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα.παντος αυτο με την μπαταρια με μπερδευει λιγο.με το ν82 καμποσες φορες αναγκαζομουνα να βγαλω μπαταρια για να ξεκολησω,μου ετυχε μια δυο φορες και με το μινι.τι μας λεει δηλ. η νοκια οτι δεν θα κολησει ποτε το ν8.και αν εχουμε μαζι μας "εργαλειοθηκη" αν το ανοιξουμε χανουμε εγγυηση.κατα τα αλλα το ν8 με καλυπτει απολυτα εκτος του πληκτρολογιου,που θα το αντεξω.

καλημερα.παντος αυτο με την μπαταρια με μπερδευει λιγο.με το ν82 καμποσες φορες αναγκαζομουνα να βγαλω μπαταρια για να ξεκολησω,μου ετυχε μια δυο φορες και με το μινι.τι μας λεει δηλ. η νοκια οτι δεν θα κολησει ποτε το ν8.και αν εχουμε μαζι μας "εργαλειοθηκη" αν το ανοιξουμε χανουμε εγγυηση.κατα τα αλλα το ν8 με καλυπτει απολυτα εκτος του πληκτρολογιου,που θα το αντεξω.

Εχει αναφερθει και πριν πως αν κολλησει κρατας το power για καποια δευτερολεπτα και κανει restart. Οπως τα pc.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

όπως έχει ειπωθεί παραπάνω, αν πατήσεις το power button για κάποια δευτερόλεπτα το κινητό θα κάνει reset χωρίς να βγάλεις μπαταρία. Το ίδιο γινόταν και στα άλλα Symbian απλά ο περισσότερος κόσμος δε διάβαζε το manual :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά αυτό το υποστηρίζει η motherboard του Ν8, επομένως δεν θα υπάρχει πρόβλημα να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής.

Πάντως όπως και να 'χει, θέλει μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να μην φτάνεις στο σημείο να κολλάει, π.χ. να μην το παραφορτώσεις με άχρηστες εφαρμογές. Αυτό βέβαια είναι βασική αρχή σε όλα τα τηλέφωνα, αλλά λέμε... ;)

Κάτι που ήθελα να ρωτήσω και δεν ξέρω αν είναι ακόμα γνωστό, έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσω NSU (Nokia Software Update) χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη; Ξέρω ότι κατά την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ δεν θα χρειαστεί να τα περνάμε όλα απ' την αρχή, αλλά μέσω ΝSU τι γίνεται; Είχα αυτή τη δυνατότητα στο Ν82 μου και πολύ με βόλευε. :)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να ρωτήσω για αντικλεπτικά ή προγράμματα ασφαλείας για το Ν8. Έψαξα λίγο στο ιντερνέτ και είδα ότι το F-Secure και το Anti theft που προσφέρει για το Ε7 δεν είναι συμβατά με το Ν8. Τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν? Είδα επίσης και μου άρεσε πολύ η εφαρμογή της HTC το HTCsense.

επίσης στο ovistore είδα τα εξής

http://store.ovi.com/content/33812?clickSource=search

http://store.ovi.com/content/50096?clickSource=search

Εάν βρείτε κάτι πείτε μου.

Ευχαριστώ.

Στο σιτε πάντος της F-secure το δινει δωρεάν για το Ν8.. εχω μπερδευτεί..

http://www.f-secure.com/en_EMEA/products/mobile/anti-theft-for-mobile/index_main.html

Edited by manoliss
http://www.f-secure.com/en_EMEA/products/mobile/anti-theft-for-mobile/index_main.html

Κάτι που ήθελα να ρωτήσω και δεν ξέρω αν είναι ακόμα γνωστό, έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσω NSU (Nokia Software Update) χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη; Ξέρω ότι κατά την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ δεν θα χρειαστεί να τα περνάμε όλα απ' την αρχή, αλλά μέσω ΝSU τι γίνεται; Είχα αυτή τη δυνατότητα στο Ν82 μου και πολύ με βόλευε. :)

Aπό την εποχή του Ν82 καθιερώθηκε αυτό το πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Πλέον, δεν χάνεις τίποτα μετά από αναβάθμιση.

Και τι μ'αυτό??? :S Και εγώ τύπωσα όλες τις πλευρές το έκανα κουτί και το έπιασα... So what? Πες τπτ ενδιαφέρον! ,)

Φίλε άκυρο αυτό που λές.Άσχετο.Εννοώ κανονική συσκευή έπιασα στο χέρι.Όχι κουτί χάρτινο.Όπως την original απλά δεν έχεις την δυνατότητα να λειτουργίσεις το λογισμικό του διότι είναι ψεύτικη έκδοση για να το δεί ο πελάτης σαν 1η εικόνα και να το πιάσει στο χέρι

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Aπό την εποχή του Ν82 καθιερώθηκε αυτό το πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Πλέον, δεν χάνεις τίποτα μετά από αναβάθμιση.

Πάρα πολύ ωραία. Γιώργο ξέρεις αν θα μπορούμε να επιλέξουμε ποιο μέσο θέλουμε να αποθηκεύεται το backup της συσκευής; Δηλαδή θα έχουμε επιλογή μόνο για τη mass memory ή θα μπορούμε και στην microSD; Ευχής έργο θα ήταν να γινόταν να έχουμε και την επιλογή να κάνουμε κατευθείαν backup σε στικάκι συνδεδεμένο στην microUSB. :)

Νομίζω ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να βγει κανένα σοβαρό συμπέρασμα για την συσκευή ειδικά μέσα από εγκάθετα sites οπαδών ή εχθρών της NOKIA.

Αντ' αυτού και καθώς η συσκευή κυκλοφορεί σταδιακά στην παγκόσμια αγορά, παρακολουθώ το συγκεκριμένο επίσημο forum ώστε να πιάσω αντιδράσεις και απόψεις από τους πρώτους αγοραστές του κινητού μέχρι να φτάσει και στην χώρα μας.

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-camera-auto-focus-not-working/td-p/766879

2/10/2010 Δυο μέρες μετα το Global launch έχουμε έναν ευτυχή κάτοχο που δε του δουλεύει το autofocus και το keylock πλήκτρο περιστασιακά,αρχίσαμε τα μικρά και έπονται και άλλα.......:confused:;):lol:

Πάντως εγώ θα το πάρω από τους πρώτους........:worry::shifty:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-camera-auto-focus-not-working/td-p/766879

2/10/2010 Δυο μέρες μετα το Global launch έχουμε έναν ευτυχή κάτοχο που δε του δουλεύει το autofocus και το keylock πλήκτρο περιστασιακά,αρχίσαμε τα μικρά και έπονται και άλλα.......:confused:;):lol:

Πάντως εγώ θα το πάρω από τους πρώτους........:worry::shifty:

Δεν θα το έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά... Είναι πολύ πονηροί οι καιροί και υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε να προκαλέσει πλήγμα στο πιο σημαντικό selling point του Ν8... :rolleyes:

Άσε που μπορεί να μην ξέρει καν πώς δουλεύει το πλήκτρο της κάμερας. Για να λειτουργήσει η αυτόματη εστίαση θα πρέπει να το πατήσεις μέχρι τη μέση, να δεις το πράσινο πλαίσιο που σημαίνει ότι εστίασε, και μετά να το πατήσεις μέχρι μέσα.

Δεν θα το έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά... Είναι πολύ πονηροί οι καιροί και υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε να προκαλέσει πλήγμα στο πιο σημαντικό selling point του Ν8... :rolleyes:

Άσε που μπορεί να μην ξέρει καν πώς δουλεύει το πλήκτρο της κάμερας. Για να λειτουργήσει η αυτόματη εστίαση θα πρέπει να το πατήσεις μέχρι τη μέση, να δεις το πράσινο πλαίσιο που σημαίνει ότι εστίασε, και μετά να το πατήσεις μέχρι μέσα.

Με την αποδειξη του, 2 χρονια εγγυηση απο τη ΝΟΚΙΑ και αντικατασταση τις πρωτες μερες. Και λυθηκε το προβλημα του

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Ρωτησα χθες, σε ενα nokia care στη θεσ/νικη για την διαθεσημοτητα του Ν8 και μου ειπαν ,οτι η τελευταια ενημερωση που ειχαν ειναι για τελη Νοεμβριου.

Ακριβως το ιδιο μου απαντησαν και σε ενα καταστηνα vodafone.

Τελικα ποτε θα ερθει Ελλαδα ρε παιδια;

Σου έχω πει πως έχεις χάσει πολλά επεισόδια touch αφού έχεις ακόμα το Ν82(:lol::lol:) αλλά εδώ βλέπω πως εθελοτυφλείς κιόλας,εσύ τι λές όλοι αυτοί που θα το πάρουν (όπως ο άτυχος που το πόσταρε αυτό) δεν ξέρουν πως δουλεύει το πλήκτρο της κάμερας για το autofocus και μόνο λίγοι όπως εσύ και ΄γω και καμμιά δεκαριά ακόμα ξέρουν....δε νομίζω....ξέρω το θέλεις πολύ(όπως και ΄γω άλλωστε) αλλά τα στραβα θα τα δούμε θέλουμε δε θέλουμε και είναι το μόνο σίγουρο δυστυχώς.(τόσα χρόνια πάντα η ΝΟΚΙΑ δεν χαλάει την παράδοση-μας ανάβει και περιμένουμε τις "ναυΑΡΧΙΔΕΣ" της και μετά τρώμε και τις πατάτες της,βλ.Ν85,Ν97 κλπ.....).

Έχει αναφερθεί ήδη, μέσα στον Οκτώβριο θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα εκείνοι που το έχουν προπαραγγείλει, λόγω της μεγάλης ζήτησης. Έπειτα θα κυκλοφορήσει ευρέως για όλους τους υπόλοιπους.

Πάντως εμένα στο τοπικό Nokia Care (στο Βόλο) μου είπαν ότι θα φέρουν αρκετά κομμάτια, σε πρώτη φάση σκούρι γκρι και ασημί, και δεν θα είναι όλα για τις προπαραγγελίες. Επομένως αν ψάξεις λίγο, ή αν δώσεις τώρα μία εντολή για κράτηση, ίσως μέσα στον Οκτώβριο να το έχεις.

λίγη υπομονή θέλει, κατ' αρχήν η ζήτηση είναι σε νέα επίπεδα, πιστεύω ότι ούτε οι της Nokia το περίμεναν, και κατά δεύτερον θα πρέπει να δούμε πρώτα τα τυχόν μικροbugs ή άλλες ατέλειες. Θα πρότεινα να μην βιάζεστε. ;)

Σου έχω πει πως έχεις χάσει πολλά επεισόδια touch αφού έχεις ακόμα το Ν82() αλλά εδώ βλέπω πως εθελοτυφλείς κιόλας,εσύ τι λές όλοι αυτοί που θα το πάρουν (όπως ο άτυχος που το πόσταρε αυτό) δεν ξέρουν πως δουλεύει το πλήκτρο της κάμερας για το autofocus και μόνο λίγοι όπως εσύ και ΄γω και καμμιά δεκαριά ακόμα ξέρουν....δε νομίζω....ξέρω το θέλεις πολύ(όπως και ΄γω άλλωστε) αλλά τα στραβα θα τα δούμε θέλουμε δε θέλουμε και είναι το μόνο σίγουρο δυστυχώς.(τόσα χρόνια πάντα η ΝΟΚΙΑ δεν χαλάει την παράδοση-μας ανάβει και περιμένουμε τις "ναυΑΡΧΙΔΕΣ" της και μετά τρώμε και τις πατάτες της,βλ.Ν85,Ν97 κλπ.....).

Ε είναι μεγάλη η ανυπομονησία, δε θα το έλεγα ότι εθελοτυφλώ (ε λιγάκι ίσως :p), αλλά όπως και να 'χει, μπορώ να περιμένω τι θα δουν πρώτα οι beta testers. :lol:

Προσοχή όμως διότι αυτό μπορεί να ισχύει και αντίστροφα, παπαγαλάκια υπάρχουν και από τις δυο πλευρές («πολλά τα λεφτά Άρη» :D) ενώ ο κίνδυνος να υποτιμηθεί η συσκευή είναι ίσος με το να υπερεκτιμηθεί συνεπώς χαλαρά και θα δούμε που πάει το πράμα.

Υ.Γ.

Η διάθεση του N8 γίνεται μάλλον ελεγχόμενα - ίσως για να κλείσουν τα στόματα, μπορεί να είναι ευτύχημα ότι ενδεχομένως θα αργήσει στην χώρα μας.

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...