mixtri Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εχω 4 νυχια= 4 πενες;) Βασικα δεν ειδαμε αν το κινητο ειχε 12341231 εφαρμογες ανοικτες απο πισω. Εδειξε μονο το μενου και το gps στο multitasking. Τωρα ή οντως το N8 εχει σοβαρα προβληματα ακομη ή η κοπελια εχει killer δακτυλα και αχρηστευει τις συσκευες. Γιατι να πιασει 2 Ν8 και να της βγαζουν κολληματα ειναι παραξενο. 4 νύχια,μου θυμίζεις την ξαδέλφη μου όταν έπαιζε κιθάρα... Τώρα το γύρισε σε μπαγλαμά και τζουρά :p Όμως για το δεύτερο που λες,ένα σωστό λειτουργικό σύστημα (όπως είναι και το symbian,σε παλαιότερες εκδόσεις) χωρίζει τις εφαρμογές σε κλάσεις υπηρεσίας : real time και non-real time, critical και non-critical. Εκεί έρχεται και δένει το multitasking. Δεν έπρεπε η αναπαραγωγή HD να συνδέεται με το πόσες εφαρμογές υπάρχουν στο παρασκήνιο. Εκείνες προφανώς έπρεπε να μπούνε σε άλλη κλάση υπηρεσίας και να πιάνουν "λίγο ποσοστό" του επεξεργαστή και φυσικά...της RAM! :confused: Περισσότερο με προβλημάτισε το δεύτερο παρά το πρώτο video. Εν τω μεταξύ η κοπέλα έχει φρικάρει,ακούγεται από τη φωνή της. Λέει "too smothing" και αρχίζει και κολλάει το κινητό. Έχει καμία συγγένεια με τον Μητσοτάκη; :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 2 ερωτησεις: τα βιντεακια ειναι απο το τελευταιο Νοκια event πριν λιγες μερες; Κι επειδη για νυχια ο λογος, κατα ποσο σε μια capacitive οθονη αν την αγγιξει καποιος μονο με το νυχι χωρις να υπαρχει καθολου επαφη και να εχει αποσταση απο το δαχτυλο επηρεαζεται η χωρητικοτητα της αγωγιμης επιστρωσης που εχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 2 ερωτησεις: τα βιντεακια ειναι απο το τελευταιο Νοκια event πριν λιγες μερες; Κι επειδη για νυχια ο λογος, κατα ποσο σε μια capacitive οθονη αν την αγγιξει καποιος μονο με το νυχι χωρις να υπαρχει καθολου επαφη και να εχει αποσταση απο το δαχτυλο επηρεαζεται η χωρητικοτητα της αγωγιμης επιστρωσης που εχει; Ετσι λεει στα Video οτι ειναι απο το event. Απο προσωπική εμπειρια με το iphone ,η οθονη οταν την ακουμπαω μονο με το νυχι δεν κανει τιποτα. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Φυσιολογικο το βρισκω, γιατι διαβασα κατι περιεργα για νυχια πιο πριν και μπερδευτηκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Καμία capasitive οθόνη δεν αντιδρά στο νύχι όσο και αν προσπαθείς. Όχι μόνο στο iPhone αλλά και σε όσες συσκευές έχουν οθόνες τέτοιας τεχνολογίας. Τα προηγούμενα μηνύματα έλεγαν ότι τα κολλήματα ίσως να οφείλονται στην χρήση νυχιού από την κοπέλα γι' αυτό υπήρξαν τέτοια σχόλια. Εγώ δεν είδα πάντως κάτι τέτοιο (ίσως στραβώθηκα :) ) Edited September 20, 2010 by stendor iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 4 νύχια,μου θυμίζεις την ξαδέλφη μου όταν έπαιζε κιθάρα... Τώρα το γύρισε σε μπαγλαμά και τζουρά : πες οτι πηγαινε και μουσικο χωριο...(η ξαδελφη)...ελα ρε παιδια η γυναικα ειναι βλαχα(σορρυ για τους βλαχους,στα touch κινητα εννοω) με το νυχι δουλευει το 5800μου...αιθερας τοσο καιρο.μη λεμε οτι θεμε:grin:που πας με μπλε νυχια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 καλα κανουν και το καθυστερούν......:X:X τιποτα αλλο δεν εχω να πω.... πολλα τρελά βλεπουμε τελευταια:X και δεν την "παιρνει" την νοκια.... ωχ ωχ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 πες οτι πηγαινε και μουσικο χωριο...(η ξαδελφη)...ελα ρε παιδια η γυναικα ειναι βλαχα(σορρυ για τους βλαχους,στα touch κινητα εννοω) με το νυχι δουλευει το 5800μου...αιθερας τοσο καιρο.μη λεμε οτι θεμε:grin:που πας με μπλε νυχια... Αν και τοχετε πεθανει το θεμα με τα νυχια :lol: απλα για να μη μπερδευεσαι το 5800 εχει resistive οθονη... αλλο πραγμα εκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 κι εγω ρε παιδιά που έχω το ι8910 με τον νύχι δεν ανταποκρίνεται. μάλλον ήθελε ένα restart για να συνέλθει... κλασικά πράγματα επι εποχης 7650. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 πες οτι πηγαινε και μουσικο χωριο...(η ξαδελφη)...ελα ρε παιδια η γυναικα ειναι βλαχα(σορρυ για τους βλαχους,στα touch κινητα εννοω) με το νυχι δουλευει το 5800μου...αιθερας τοσο καιρο.μη λεμε οτι θεμε:grin:που πας με μπλε νυχια... Ναι...πήγαινε... Να δείτε που θα βγούμε και γνωστοί τελικά! :lol::lol::lol: Καλλιτεχνικό σόι βλέπεις... Όσον αφορά το βλάχα,η ΝΟΚΙΑ θα αντιδράσει κάπως έτσι γι'αυτήν που πιάνει το κινητό : Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Λοιπον για να ξεκολησει το ολο θεμα απο τα νυχια... :) γιαυτο που βλεπατε πιο πριν δεν ευθυνονται τα νυχια της κοπελας. Παμε παρακατω... Ισως ηταν "ταλαιπωρημενη" η συσκευη ή early firmware ή οτιδηποτε αλλο, αλλα τα νυχια δε φταιγανε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ναι...πήγαινε... Να δείτε που θα βγούμε και γνωστοί τελικά! :lol::lol::lol: Καλλιτεχνικό σόι βλέπεις... Όσον αφορά το βλάχα,η ΝΟΚΙΑ θα αντιδράσει κάπως έτσι γι'αυτήν που πιάνει το κινητό : χααα καλο τα`ι`μινγκ :w00t:ρε την τρελη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Βλέποντας και πάλι τα βίντεο, δε με τρομάζει και τόσο η συμπεριφορά του κινητού όσο η κοπέλα, απλα η κοπέλη είναι νευρόσπασμα. Δε ξέρει να χειρίζεται το κινητο! πατάει ατσούμπαλα ότι βρει και χωρίς να ξέρει τι κάνει. Βέβαια δοκίμασα κ εγω να πιάσω της ταχύτητές της στο ι8910 μου αλλά το σκασμένο με κούρασε, έκανε τα πάντα... Μακάρι να μην φταίει το κινητό και να το δούμε σύντομα στα ράφια. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 H αληθεια ειναι οτι τετοια ΤΡΑΓΙΚΑ hands on δεν ειχαμε ξαναδει... αλλα το ολο σκηνικο αρχιζει και σε κανει ν' αναρωτιεσαι... Λες ο CEO να προλαβε να εφυγε για να μη φαει το ξυλο; :p Λογω της καθυστερησης ξερετε αν παιζει καμια φημη για κανα hardware revision πχ CBD οθονη; ευσεβεις ποθοι :) Παντως γενικα θα συνιστουσα ψυχραιμια και οσοι βιαζονται πολυ, ας προσπαθησουν να κανουν λιγο υπομονη και να μη γινουν early adopters μεχρι να "δειξει" προς τα που παει το ολο ζητημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αξίζει πάντως ξεχωριστή αναφορά το hands on του my-symbian. Αναφέρει πολλές λεπτομέριες και συγκρίσεις που δεν τις είχαμε δει μεχρι τώρα. απολαύστε. http://my-symbian.com/s60v3/preview_nokia_n8.php The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αξίζει πάντως ξεχωριστή αναφορά το hands on του my-symbian. Αναφέρει πολλές λεπτομέριες και συγκρίσεις που δεν τις είχαμε δει μεχρι τώρα. απολαύστε. http://my-symbian.com/s60v3/preview_nokia_n8.php The N8 has stereo speakers, but located next to each other and sounding through one common "hole" located below the camera lens. While their output is directed in opposite directions, for my liking it's too little for real stereo effect. But who really expects true stereo from phone's built-in speakers? [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Αξίζει πάντως ξεχωριστή αναφορά το hands on του my-symbian. Αναφέρει πολλές λεπτομέριες και συγκρίσεις που δεν τις είχαμε δει μεχρι τώρα. απολαύστε. http://my-symbian.com/s60v3/preview_nokia_n8.php Πραγματικά καταπληκτικά πράγματα. Έχουμε τελικά την απάντηση γιατί δεν υπάρχει κάλυμμα του φακού. Δείτε αυτό: "Oh, and I almost forgot to praise the camera for its very strong Xenon flash and its tiny, internal, automatic cover(under the protective glass) that opens when you launch the camera app and automatically closes when you shut it down (or when the camera switches to standby) to protect the lens and the imaging sensor." Edited September 21, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Ειμαι σε αυτη την κατηγορια και δεν ξερω τι λενε για τις capasitive, αλλα αν του iphone ειναι η κορυφαια στον τομεα της, μαλλον θα προσπερασω για αρκετο καιρο ακομη τα κινητα με μονο touch οθονη. Δεν μιλαω για πληκτρολογιση κειμενου που η ακριβεια χανεται, αλλα οντως το multitouch παει περιπατο. Ισως γι αυτο το N900 δεν μου δημιουργησε προβλημα με την resistive. Αν του N8 ειναι ενα κλικ χειροτερη απο το iphone σε ευαισθησια ,τοτε θεωρω φυσιολογικο το video. ΥΓ Στο δευτερο video η τιμη 598€ για ποιο προιον ειναι;;; ΧΑΧΑ... κάνεις λάθος, δεν είναι 598€ είναι 598£ και υπάρχει και στο πρώτο βίντεο... Αλλά όλοι οι καμμένοι κοιτάμε τη συσκευή και τπτ άλλο γύρω... :Ρ ΛΟΓΙΚΑ, για τη συσκευή είναι! Edited September 21, 2010 by konstantinos7 Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 ΧΑΧΑ... κάνεις λάθος, δεν είναι 598€ είναι 598£ και υπάρχει και στο πρώτο βίντεο... Αλλά όλοι οι καμμένοι κοιτάμε τη συσκευή και τπτ άλλο γύρω... :Ρ ΛΟΓΙΚΑ, για τη συσκευή είναι! Ειναι η τιμη μαζι με τα bluetooth ακουστικα. Ειπα και εγω...Μονο τα ακουστικα (ΒΗ-905) κανουν ~250€ [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangef Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/15099085/Nokia-N8-Sim-Free-Unlocked-12-Megapixel-Touch-Screen-Mobile-Phone-Black/Product.html Στο play.com αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει 8 Οκτωβρίου. Η εταιρεία εδρεύει στο Λονδίνο,για Ελλάδα δεν ξέρω πότε το περιμένουμε.Ελπίζω εκεί κοντά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημέρα παιδιά.Σήμερα μπήκα στο skroutz και το mobile hellas το έχει 615 ευρώ?Δεν αναφέρω το pixmania διότι είναι γαλλικό.Εδω διάβαζα ότι θα έχει γύρω στα 490 ευρώ, τόσο ακριβό θα είναι η παίζει κάτι άλλο? Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημέρα παιδιά.Σήμερα μπήκα στο skroutz και το mobile hellas το έχει 615 ευρώ?Δεν αναφέρω το pixmania διότι είναι γαλλικό.Εδω διάβαζα ότι θα έχει γύρω στα 490 ευρώ, τόσο ακριβό θα είναι η παίζει κάτι άλλο? Είναι η συνήθης τακτική ορισμένων καταστημάτων που όταν πρόκειται για μία πολυαναμενόμενη συσκευή, ανεβάζουν την τιμή στα ύψη, μήπως και τσιμπήσει κανένας ανυπόμονος;)... Όπως έχει ήδη ειπωθεί, η συσκευή θα έρθει κάτω από 500 Ευρώ. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημέρα να ρωτήσω στην συσκευασία θα έχει και το καλώδιο που συνδέεις το κινητό με hdmi τον αντάπτορα δηλαδή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημέρα να ρωτήσω στην συσκευασία θα έχει και το καλώδιο που συνδέεις το κινητό με hdmi τον αντάπτορα δηλαδή? Ναι, και το καλωδιο για το USB OTG. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αρχικό μήνυμα από Directx Επίσης άλλα δυο ενδιαφέροντα βίντεο για το N8: βίντεο #1 - βίντεο #2 ... Ωχχχχ ... Μου θυμίζει οπως ανταποκρινετε το 5800 μου μερικες φορες.... Αλλα δεν καταλαβε κανενας την ουσια.. Το μπλε χρωμα τον νυχιων ηθελαν να μας δείξουν, οχι το Ν8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts