Pulptsars Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 κατέβασα ένα video από το youtube στον σκληρό του υπολογιστή μου σε μορφή FLV240, και από εκεί το πέρασα στο samsung μου, στο οποίο κατέβασα και 3 όχι 1 , apps για FLV αρχεία, αλλά δεν μου το ανοίγει το video κανενα apps. μου βγάζει" καμία εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελέσει αυτή την ενέργεια " όταν πάω να το ανοίξω... τι παίζει εδώ τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 φανταστικες εφαρμογες και οι δυο παρακατω. θα σε υπερκαλυψουν! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=pixlr.OMatic&feature=search_result αν αγορασεις και το παρακατω θα εχεις τα παντα στο κινητο σου. εγω το εχω αγορασμενο πολυ καιρο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shinycore.picsaypro&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnNoaW55Y29yZS5waWNzYXlwcm8iXQ.. Tωρα αυτος μπορει να λεει χαζομαρες η να μην εχει καταλαβαει κατι, αλλα για καλο και για κακο εγω θα το αναφερω...Ενα κομμεντ στο PicSay Pro λεει οτι σε χρεωνουν 2,99 καθε μηνα και οχι μονο οταν το πρωτοαγοραζεις...Αν και μου φαινεται απιθανο αν μια στα τοσα ισχυει και δεν το ξερεις προσεξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 κατέβασα ένα video από το youtube στον σκληρό του υπολογιστή μου σε μορφή FLV240, και από εκεί το πέρασα στο samsung μου, στο οποίο κατέβασα και 3 όχι 1 , apps για FLV αρχεία, αλλά δεν μου το ανοίγει το video κανενα apps. μου βγάζει" καμία εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελέσει αυτή την ενέργεια " όταν πάω να το ανοίξω... τι παίζει εδώ τώρα? ο mxplayer παιζει κανονικα FLV αρχεια. Επεισης μπορεις να κατεβασεις απο το youtube mp4 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Θέλω μια εφαρμογή που να βγάζει καλές φωτογραφίες γιατί δεν με ικανοποίει η φωτογραφική του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 εχει δουλεψει καποιος το poweramp σε samsung nexus?εκανα την βλακεια και το αγορασα χωρις να το δοκιμασω και τωρα δεν δουλευει.εχω jb 4.2.1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Θέλω μια εφαρμογή που να βγάζει καλές φωτογραφίες γιατί δεν με ικανοποίει η φωτογραφική του κινητού! εχω δει καλυτερες φωτο με την εφαρμογη procapture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Επίσης ξέρετε καμία εφαρμογή που να μπορώ να κατεβάζω τραγούδια απευθείας πάνω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Επίσης ξέρετε καμία εφαρμογή που να μπορώ να κατεβάζω τραγούδια απευθείας πάνω στο κινητό? http://s1.directupload.net/images/130127/ecqzmktg.png tubemate και κατεβάζεις σε MP3 & video..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ο mxplayer παιζει κανονικα FLV αρχεια. Επεισης μπορεις να κατεβασεις απο το youtube mp4 εχω κατεβασει κ το mxplayer .δεν παιζει με κανενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Την έχω αγοράσει πολύ καιρό (αρκετούς μήνες) και δεν ισχύει και τέτοιο. Εγγυημένη εφαρμογή! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να προσωμοιώνει dj decks (κάτι σαν το virtual dj για pc), χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, εναλλαγή μεταξί 2 κομματιών και tempo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeonidis_24 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μεταφέρω τα βίντεο από το κινητό στην κάρτα μνήμης. Έχω το νοτε2. Ευχαριστώ Παράθεση for ever lakers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μεταφέρω τα βίντεο από το κινητό στην κάρτα μνήμης. Έχω το νοτε2. Ευχαριστώ Με έναν file explorer μετέφερε τα από εκεί που τα έχεις στην external sd card. Άν εννοείς να τραβάς και να αποθηκεύονται εκεί, αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εχω κατεβασει κ το mxplayer .δεν παιζει με κανενα.... Δοκιμασε το DICE player. Ειναι δωρεαν κ παιζει τα παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να προσωμοιώνει dj decks (κάτι σαν το virtual dj για pc), χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, εναλλαγή μεταξί 2 κομματιών και tempo DJ Studio 4 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beatronik.djstudiodemo) αλλά θέλει αγορά για άρση περιορισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisd Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (τύπου movie maker) για κόψιμο, μοντάρισμα κλπ βίντεο για το samsung tablet galaxy note 10.1? Παράθεση Το γέλιο είναι πηγή ζωής :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (τύπου movie maker) για κόψιμο, μοντάρισμα κλπ βίντεο για το samsung tablet galaxy note 10.1? Φιλε μου για android τετοιο προγραμμα της προκοπης,με καλες και σωστες λειτουργιες,απλα δεν....!!Τα φιαχνεις στον υπολογιστη σου και κανεις παπαδες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (τύπου movie maker) για κόψιμο, μοντάρισμα κλπ βίντεο για το samsung tablet galaxy note 10.1? Δοκίμασες κάποιο από αυτά; https://play.google.com/store/search?q=movie+edit&c=apps Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Δεν ξερω αν αναφέρθηκε παλιοτερα, Κατέβασα το Archos Video , πρωτες εντυπωσεις καλες, Υποστηρίζει υπότιτλους, με αρκετά καλο UI, και πολλές επιλογές, Έπαιξε mkv και mp4 edit : εγώ κατέβασα το επι πληρωμή, αλλά εχει και free εκδοση Edited February 14, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Music Player για android που να διαβάζει ID3 Tags ελληνικά και να μην τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα υπάρχει; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Music Player για android που να διαβάζει ID3 Tags ελληνικά και να μην τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα υπάρχει; Κ γω το θελω αυτο...εχω κατεβασει 10δες music players αλλά πάπάλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Κ γω το θελω αυτο...εχω κατεβασει 10δες music players αλλά πάπάλα... +1 κ απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Htcxe Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα αντιστοιχο του youtubedownloader??Ειδα καποιο στην προηγουμενη σελιδα αλλα δεν μου αρεσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Music Player για android που να διαβάζει ID3 Tags ελληνικά και να μην τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα υπάρχει; Κ γω το θελω αυτο...εχω κατεβασει 10δες music players αλλά πάπάλα... Δηλαδή το PlayerPro δεν τα διαβάζει; Ένα συγκρότημα που έχω μέσα ελληνικό δεν έχει πρόβλημα. Την έχω αγοράσει, αλλά και η free τις ίδιες λειτουργίες έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ψαχνω εναν photo viewer που να εχει ομορφο widget ωστε να μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες μου απ'ευθειας απο την αρχικη οθονη... εχετε καμια καλη προταση? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts