Jump to content

Pulptsars

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pulptsars

  • Ημ. Γέννησης 13/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Pulptsars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904285 Τι λέτε για αυτό το templet; Είναι dual core στα 59 ευρώ.. τι λέτε;
  2. Αυτα εδώ τα tablet http://m.aliexpress.com/item/611183637.html στα 51 $ βγαίνει στα 30 ευρώ περίπου ,είναι καλά ; αξίζει ; το συγκεκριμένο είναι και dual core 512mb. Έχει και κάτι αλλά με 40 ευρώ...
  3. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/intenso-tablet-714-7/prod3880002pp/ Βασικά υπάρχει και στα 65 ευρώ στο eshop., αλλά έβαλα πλαισιο για τα χαρακτηριστικά τής ταμπλέτας. Αξίζει να το πάρω;υπάρχει κάτι καλύτερο σε ταμπλέτα σε αυτά τα λεφτά.; Απλά εγώ θέλω να πάρω ένα templet, για να μη ξεσκίζω στο.σερφαρισμα γενικά και στοις εφαρμογές το Samsung galaxy.
  4. Που θα βρω ελληνικές γραμματοσειρές για Android;;
  5. Που θα βρω ελληνικές γραμματοσειρές για Android.
  6. Ξανα γραφω γιατι νομιζω δεν το πηρε το πρωτο μηνυμα....καλη εεπυτιχια...
  7. εχω κατεβασει κ το mxplayer .δεν παιζει με κανενα....
  8. κατέβασα ένα video από το youtube στον σκληρό του υπολογιστή μου σε μορφή FLV240, και από εκεί το πέρασα στο samsung μου, στο οποίο κατέβασα και 3 όχι 1 , apps για FLV αρχεία, αλλά δεν μου το ανοίγει το video κανενα apps. μου βγάζει" καμία εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελέσει αυτή την ενέργεια " όταν πάω να το ανοίξω... τι παίζει εδώ τώρα?
  9. Ρε παιδιά έχω μνήμη ram 837ΜΒ και έχω σε χρήση τα 756ΜΒ. Πως μπορώ να κλέισω μερικές διεργασίες που μου καταναλώνουν RAM. κάνω εκκαθ. μνήμης αλλά είναι μηδαμινές οι εφαρμογές που κλείνουν. τα 756ΜΒ που χρησιμοποιούνται από τα 837ΜΒ , δεν είναι πρόβλημα για τη λειτουργία του κινητού?
  10. δεν βλέπω αυτό που ζητάω , αυτά που μου εδωσές λινκ είναι στυλό με μελάνι για να γράφεις σε χαρτί και έχει και από πίσω την στρόγγυλη γόμα για να γράφεις στο smartphone σου. εγώ θέλω με λεπτή μύτη όπως αυτό το πενακι που έxει το note.
  11. πως μπορώ να βρω τα θέματα που έχω εγώ δημιουργήσει σε μία επιλογή και όλα μαζεμένα.
  12. υπάρχει πενάκι όχι το κλασικο με τη στρογγυλή μύτη , κάποιο που να είναι λεπτή η μύτη για να μπορώ να ζωγραφίζω στην οθόνη με λεπτομέρεια? ή γενικά κάποιο gadget που δεν έχει πέσει στην αντηληψή μου , που ν ασυνδέεται με το GS2..
  13. mi7xalhs , τι να πατήσω? show TCPdump screen or Boor normally.. φιλαράκι αν σου ήταν εύκολο να εξηγήσεις και τι είναι αυτά τα δύο..
×
×
  • Create New...