Jump to content

Htcxe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Htcxe

  1. Htcxe

    LG G6

    συμφωνώ μαζί σου , αλλα δεν μου αρέσει που αφήνει απροστάτευτο το πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής!
  2. Htcxe

    LG G6

    καινουργιος κατοχος απο αυριο και εγω..επελεξα το μαύρο χρώμα.. ψαχνω για θήκη 1)να ειναι μαυρη 2)να ειναι λεπτη 3)να κοστίζει μαξ 15ευρω Any suggestion LG-ers? :rolleyes::rolleyes:
  3. Htcxe

    LG G6

    καλησπέρα στην όμορφη παρέα.. μετά απο μια ατυχή πτώση στην θάλασσα , το LG G4,με εγκατέλειψε έπειτα απο 2 χρόνια.. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις συσκευες της LG και απο το service της, γι αυτο λεω να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο. Εχω λοιπόν τις εξής απορίες 1)Η αναλογία οθόνης 18:9, θα μου δημιουργεί προβλήματα στην προβολή π.χ βίντεο του youtube(να τα δειχνει παραμορφωμένα) ή στην λήψη φωτογραφιών(να βγαζω φωτο και οταν τις προβαλω στο pc να ειναι αλλιωμενες) 2)Ο ήχος σε σχέση με το G4 είναι το ίδιο καθαρός και δυνατός?(δεν εχω καταλαβει τι ειναι το dac :cry: ) 3)Όποιος με συνεχιζει να με διαβάζει έχει κατάλαβει οτι είμαι μέσος χρήστης,που δεν επιδιώκει πολλά απο μια συσκευή:p:p , άρα θέλω να ρωτήσω εαν το οτι η συσκευη φοράει Snapdragon 821, θα μου δημιουργησει προβλήμα στην χρηση σε βάθος χρόνου(κολλήματα κλπ)..θέλω να κρατήσω το κινητο σίγουρα για 2 χρόνια. 4) το waterproof λειτουργεί εαν το κινητό πέσει στην θάλασσα ή ειναι μόνο για γλυκό νερό? Υ.Γ για να μην κουράζουμε το topic , ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις μέσω μηνύματος ! ευχαριστω :)
  4. Χαιρομαι αλλα ηθελα το ραδιοφωνο και το quickremote...ολα κομπλε τα βρηκα
  5. Παιδες εκανα επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμισεις..και δεν μου εμφανιζονται πλεον οι εφαρμογές της LG ..πρεπει να μπω απο καπου να τις κατεβασω;
  6. Ενω μεχρι το μεσημερι τα ακουστικα εμπαιναν κανονικα στην συσκευή..τωρα το απογευμα "σκαλωνουν" καπως και δεν κανουν καλη επαφη..ειναι τσεκαρισμενο οτι τα ακουστικα δεν εχουν θεμα..ξερει κανεις τι μπορει να φταει;; Να ξερω και τι θα πω στα ατομα του σέρβις
  7. καλημερα παιδες..Με το "κιτρινο" φλας εχουμε καμια εξελιξη? Εγω περιμενω αυριο να επικοινωνησω με την LG
  8. Για να δουμε...θα μας χαμογελασει η τυχη
  9. οταν προσπαθω να βγαλω φωτογραφια με την πισω καμερα δεν μπορω να ενεργοποιησω το φλας! Χθες μολις παρελαβα το κινητο εβγαλα μια φωτο , δουλεψε το φλας...αλλα στην συνεχεια ειδα οτι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω..
  10. εχει παρει κανεις το κινητο απο το gadgetlab(Ηρακλειο-Κρητης) να μας πει αμα ειχε καμια δυσαρεστη εμπειρια?
  11. παιδια πηγα να το παραγγειλω προχθες...και σημερα μου ηρθε μαιλ που ελεγε οτι εξαντηληθηκε και αμα θελω να μου στειλουν το Mi4i ...και πρφανως τους απαντησα ΟΧΙ! καλα εκανα?
  12. φιλε καλησπερα! ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο απο minideal! και επειδη ειδα , οτι μολις αγορασες εχεις το χρονο να μου απαντησεις σε καποιες ερωτησεις ? :)
  13. Πιστεύεις ειναι κινητό που θα μου βγάλει 2 χρόνια χρήσης;
  14. Χαχαχ ααα ρε ελληναρα :) :) οι επιλογές πλέον ειναι mi4 Kai mx4 pro! Πιστεύετε αξίζει η αναμονή για το doogde που μου πρότεινε ο φίλος;
  15. Τι ακριβώς θέματα έχει το GPS του;; Υ.Γ σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον ;)
  16. Το doogde και το xiaomi note απο μέγεθος πως ειναι; εννοώ στο χέρι πως κάθονται και κυρίως αμα χωράνε "άνετα" σε τσέπες παντελονιού!
  17. Κανένας άλλος ρε μάγκες; :/
  18. Είμαι χρόνιος χρήστης android και εχω συνηθίσει...επίσης δεν μου αρέσει και το μέγεθος του! Εχεις εμπειρία απο το συγκεκριμένο ΝΟΚΙΑ;
  19. Καλησπέρα, κάνω έρευνα αγοράς για αγορά ενός εξελιγμενου κινητού αλλα ταυτόχρονα και οικονομικού(άτιμη ανεργία , άτιμη κρίση :P ) Η χρήση που το θέλω ειναι :1) GPS 2) Ανάγνωση αρχείων PDF 3) πλοήγηση στο ίντερνετ 4)Ως δεύτερη φωτογραφική σε ταξίδια 5) και το τελευταιο αλλα οχι και τόσο σημαντικό, Ραδιόφωνο Εχω δει μέχρι στιγμής : Meizu MX4 Xiaomi Mi4 Asus zenfone 2 One plus one Το μέγιστο που θέλω να διαθέσω ειναι τα 350€ Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις,κριτικές γνώμες :)
  20. Ποια η γνωμη σας για τους υπολογιστες λενοβο?εχει κανεις καμια δυσσαρεστη εμπειρια?
  21. Καλησπέρα στην παρέα!!ελπίζω να είστε όλοι καλά :) εγω πάλι δεν ειμαι καλα-για την ακρίβεια μες τα νεύρα..Σήμερα καθώς έψαχνα τα κλειδιά μου και μιλούσα στο κινητο με hands-free μου έπεσε το κινητο και έσπασε η οθόνη(?).Επειδή δεν ειμαι πολύ ειδικός...εχω να πω το εξής: νομίζω οτι έσπασε μόνο το προστατευτικο τζαμακι..η οθόνη δεν εμφανίζει κάποια μαυρίλα!ξέρετε αν μπορώ να αλλαξω μόνο το τζαμακι;;αν είχε και κάποιος άλλος την ατυχία μου και μπορεί ας επικοινωνήσει με p.m μαζί μου για να μηνκουραζουμε τους υυπόλοιπους!Ευχαριστώ
  22. Ρε μαγκες οταν βγαζω φωτογραφια με το κινητο μου τις βγαζει ανεστραμενες!Ξερει κανεις τι φταει και πως διορθωνεται!?:)
  23. Σε χρυσαφί-σαμπανί το θέλω!:lol::lol::lol: Καλή επιτυχία σ' όλους!
×
×
  • Create New...