harri Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Θέλει να δει δίκτυο μια φορά τον μήνα για επαλήθευση αγοράς. Από ποιους λέγεται ότι θέλει mobile Internet; Ένα πρόγραμμα που είναι επί πληρωμή (και μάλιστα ακριβό) δίνεται δωρεάν. Αυτό δεν είναι προσφορά; Sent from my iPad using Tapatalk 1. Το ότι θέλει mobile ιντερνετ το διάβασα σε μερικά σχόλια στο Γερμανικό amazon αυτών που το έχουν εγκαταστήσει. Μου φάνηκε παράξενο γι αυτό και ρώτησα εδώ!! 2. Πράγματι είναι προσφορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κολλαει ολος ο browser με το link που εβαλες. Εχει ιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κολλαει ολος ο browser με το link που εβαλες. Εχει ιο; Oχι βρε φιλε, τι ιο; Ειναι δυνατον να εβαζα λινκ με λογισμικο που δεν θα το ειχα τσεκαρισμενο; Εγω το δουλευω εδω και ενα μηνα. Δοκιμασε να το ανοιξεις με αλλο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Oχι βρε φιλε, τι ιο; Ειναι δυνατον να εβαζα λινκ με λογισμικο που δεν θα το ειχα τσεκαρισμενο; Εγω το δουλευω εδω και ενα μηνα. Δοκιμασε να το ανοιξεις με αλλο browser. Κολλαει το link στον opera τελικά. Και αν το κατεβάσω το εχω νόμιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κολλαει το link στον opera τελικά. Και αν το κατεβάσω το εχω νόμιμα; Ετσι νομιζω. Το amazon underground απο οπου το πηρα το διαθετει ελευθερα και δεν ειναι warez site ή κατι παρομοιο. Οποτε, ναι ειμαστε νομιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κατέβασα το Navigon από το amazon underground, και μετά την εγκατάσταση αρχίζει και κατεβάζει 1.26GB. Τι είν αυτό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κατέβασα το Navigon από το amazon underground, και μετά την εγκατάσταση αρχίζει και κατεβάζει 1.26GB. Τι είν αυτό; Μονο τα απαραιτητα data που θα κατεβασει ειναι πανω απο 600 mb. Βαλε και το sound αλλα 450 mb, βαλε χαρτη, poi κλπ, μαζευονται δυστυχως πανω απο 1 giga. Οντως τεραστιο μεγεθος. Το κακο ειναι οτι απο το sound δεν μπορεις επειτα να αφαιρεσεις τα αρχεια που σου ειναι αχρηστα μειωνοντας το μεγεθος. Στην επομενη εκκινηση θα τα ξανακατεβασει. Παντως αν εχεις το κουραγιο και τα κατεβασεις τελικα προσεξε μετα στους χαρτες μην κατεβασεις της Γερμανιας που τον εχουν εξ ορισμου τσεκαρισμενο. Θα φορτωθεις αλλα 250 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Navigon με χάρτη Ελλάδας: 1.1GB Here με χάρτη Ελλάδας: 430MB Μπορεί να εξηγήσει κάποιος προς τι αυτή η τεράστια διαφορά; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Navigon με χάρτη Ελλάδας: 1.1GB Here με χάρτη Ελλάδας: 430MB Μπορεί να εξηγήσει κάποιος προς τι αυτή η τεράστια διαφορά; Η εξήγηση είναι απλή. Η βλακώδης επιλογή των κατασκευαστών του navigon να σε υποχρεώνουν να έχεις όλες τις φωνές για όλες τις γλώσσες... 500ΜΒ το sound folder. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Aυτο ακριβως.Κατα τα αλλα το προγραμμα ειναι φουλ (Urban Guidance,Panorama View 3D,cockpit,TrafficLive κλπ) και οποιος φιλος θελει ας το κατεβασει απο το δικο μου dropbox εδω http://tinyurl.com/jcflu9p .Η εκδοση ειναι η NAVIGON europe .8 .7. 1. Amazon το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν περιορισμό; τι ακριβώς κάνει; προσθέτει και άλλα application που έχουν να κάνουν με το amazon; πως μπορούμε να το κατεβάσουμε απο το amazon αν δεν το πάρουμε απο το dropbox του φίλου; είναι διαθέσιμο ακόμη στο amazon; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Η τελευται εκδοση του navigon στο google play ειναι η 5.7.2 δηλαδη καμιά σχεση με τη παραπανω. τι ακριβώς παιζει? Edited February 22, 2017 by Villis αφαίρεση παράθεσης Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Aυτο ακριβως.Κατα τα αλλα το προγραμμα ειναι φουλ (Urban Guidance,Panorama View 3D,cockpit,TrafficLive κλπ) και οποιος φιλος θελει ας το κατεβασει απο το δικο μου dropbox εδω http://tinyurl.com/jcflu9p .Η εκδοση ειναι η NAVIGON europe .8 .7. 1. Amazon ΥΓ 1: Αν καποιος διαχειριστης κρινει οτι κανω κατι αντικανονικο με την παραθεση του λινκ,παρακαλω ας διαγραψει το ποστ.Ζηταω προκαταβολικα συγνωμη. ΥΓ 2: "Παρανομια" σιγουρα δεν κανω,μιας και το συγκεκριμενο λογισμικο διατιθεται ετσι κι αλλιως ελευθερα.Αλλα βλεποντας οτι πολλοι φιλοι δυσκολευονται να τα βγαλουν περα με τη γερμανικη γραφειοκρατια :D ειπα να "σπρωξω" λιγο την κατασταση. Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε. επειδή έχω λίιγο μπερδευτεί, οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το underground αναβαθμίζονται από το amazon εφόσον τις έχω εγκατεστημένες και υπάρχουν στο δικό μου cloud της amazon. Αν το κατεβάσω από το link, πως θα αναβαθμίζεται; Μέσα από την εφαρμογή; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η τελευται εκδοση του navigon στο google play ειναι η 5.7.2 δηλαδη καμιά σχεση με τη παραπανω. τι ακριβώς παιζει? Απο αποψη χαρακτηριστικων ειναι ακριβως η ιδια εκδοση και μαλιστα αυτη του amazon εχει ολα τα επιπλεον που μεσα απο την εκδοση του play θα επρεπε να αγοραστουν ξεχωριστα. Προχωρα αφοβα :-) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε. επειδή έχω λίιγο μπερδευτεί, οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το underground αναβαθμίζονται από το amazon εφόσον τις έχω εγκατεστημένες και υπάρχουν στο δικό μου cloud της amazon. Αν το κατεβάσω από το link, πως θα αναβαθμίζεται; Μέσα από την εφαρμογή; Γιαυτο που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω επειδη εχω απεγκαταστησει το underground κρατωντας μονο την συγκεκριμενη εφαρμογη. Ειναι η μονη εκδοση navigon που καταφερα να τρεξει στον mediatek επεξεργαστη του κινητου μου (και η navigon select τρεχει αλλα εκεινη ειναι μια περιπλοκη διαδικασια εκτος του οτι δεν ειναι φουλ χαρακτηριστικων). Προσωπικα συνηθιζω τις αναβαθμισεις λογισμικου να τις κανω χειρωνακτικα γιατι εχω διαπιστωσει οτι καποιες φορες οι αναβαθμισεις δημιουργουν θεματα παρα λυνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλά ρε παιδιά μου αρέσει που το συζητάμε τόση ώρα. Η εφαρμογή Navigon Europe δίνεται δωρεάν με προϋποθέσεις από το Γερμανικό Αμαζον. Επίσης αναφέρθηκε ότι το Αμαζον κάνει τσεκ που και που online για να δει ότι έχει εγκατασταθεί μέσω της δικιάς του εφαρμογής. Πώς περιμένετε λοιπόν να δουλεύει κανονικά μια έκδοση που κατεβάζετε από ένα link κάποιου άλλου; Και αν παίζει από το λινκ, σημαίνει ότι πετάχτηκαν αρχεία, οπότε ούτε νόμιμο θα είναι, ούτε αναβαθμίσεις θα παίρνει. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Δεν είναι έτσι, οι δωρεάν εφαρμογές του amazon για να λειτουργήσουν θέλουν να είναι εγκατεστημένη και η εφαρμογή amazon. διαφορετικά δεν τρέχουν. Υπάρχει λοιπόν ενσωματωμένη λειτουργία στον κώδικα της εφαρμογής που το ελέγχει αυτό. Δεν είναι λοιπόν το ίδιο αρχείο apk που μπορείς να αγοράσεις/κατεβάσεις από το play store. Η εφαρμογή δεν ελέγχει από που την κατέβασες, αλλά αν έχεις την εφαρμογή του amazon και λογαριασμό στο amazon(δε θυμάμαι ακριβώς μιας και την είχα εγκαταστήσει όταν είχε πρωτοεμφανιστεί και την έβγαλα γιατί δεν ήθελα να έχω και το amazon να τρέχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ειχα εγκαταστησει το amazon underground..δηλωσα χωρα γερμανια και μπήκα .de αλλα εξακολουθούσε να μην με αφήνει να το κατεβάσω. Το εγκατεστησα απο το link του παιδιού παραπάνω.. Καπάκι μπήκα στο underground και στη σελιδα του navigon παλι. Αυτή τη φορά φάνηκε να το κατεβάζει και να το κάνει install μόνη της η εφαρμογή.Προς το παρον δουλευει κανονικα. Αυτά τα ολίγα.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ειχα εγκαταστησει το amazon underground..δηλωσα χωρα γερμανια και μπήκα .de αλλα εξακολουθούσε να μην με αφήνει να το κατεβάσω. Το εγκατεστησα απο το link του παιδιού παραπάνω.. Καπάκι μπήκα στο underground και στη σελιδα του navigon παλι. Αυτή τη φορά φάνηκε να το κατεβάζει και να το κάνει install μόνη της η εφαρμογή.Προς το παρον δουλευει κανονικα. Αυτά τα ολίγα.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Γερμανική διεύθυνση στο λογαριασμό σου πρέπει να φτιαξεις, όχι απλά να μπεις στο γερμανικό Amazon. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Οταν λεω οτι δηλωσα γερμανια αυτο εννοουσα. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Δεν είναι έτσι, οι δωρεάν εφαρμογές του amazon για να λειτουργήσουν θέλουν να είναι εγκατεστημένη και η εφαρμογή amazon. διαφορετικά δεν τρέχουν. Υπάρχει λοιπόν ενσωματωμένη λειτουργία στον κώδικα της εφαρμογής που το ελέγχει αυτό. Δεν είναι λοιπόν το ίδιο αρχείο apk που μπορείς να αγοράσεις/κατεβάσεις από το play store. Η εφαρμογή δεν ελέγχει από που την κατέβασες, αλλά αν έχεις την εφαρμογή του amazon και λογαριασμό στο amazon(δε θυμάμαι ακριβώς μιας και την είχα εγκαταστήσει όταν είχε πρωτοεμφανιστεί και την έβγαλα γιατί δεν ήθελα να έχω και το amazon να τρέχει). Οποτε τελικα , η εφαρμογη που ανεβηκε δουλευει ή πρέπει να υπαρχουν προπυποθεσεις για να τρεξει κανονικα ? (λογαριασμο στο amazon DE κα) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Και για όσους ζορίζονται οικονομικά, να υπενθυμίσω την λύση του Navigon Europe, που το δίνει τσάμπα το Amazon. Unleashed by my M1 NOTE Τι εννοείς δωρεάν. Για βάλε link. OK έβγαλα άκρη. Edited May 26, 2016 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η προσφορά παιδιά είναι μόνο για την Γερμανία, από το γερμανικό Amazon. Οπότε πρέπει κάπως να δει ότι είσαι Γερμανία. Η Γερμανική διεύθυνση πρέπει να μπει : your account - digital content - manage your content and devices - settings - country settings. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Βάλατε το τελευταίο Sygic 16.2.1 ? Φαίνεται πολύ διαφορετικό στον χάρτη με την γκρίζα απόχρωση. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Δεν κατάφερα να το κατεβάσω από το Amazon underground. Συνεχώς μου έλεγε για update της εφαρμογής. Το κατέβασα όμως από το Dropbox του φίλου. Θα έρχονται ενημερώσεις; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει περισσότερο σχετικά με την διαδικασία; Πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό; Δεν βλέπω που είναι η διαδρομή που περιγράφεται παραπάνω. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited May 28, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Δεν κατάφερα να το κατεβάσω από το Amazon underground. Συνεχώς μου έλεγε για update της εφαρμογής. Το κατέβασα όμως από το Dropbox του φίλου. Θα έρχονται ενημερώσεις; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει περισσότερο σχετικά με την διαδικασία; Πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό; Δεν βλέπω που είναι η διαδρομή που περιγράφεται παραπάνω. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Για ποια εφαρμογή έβγαζε ότι ήθελε update? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Για όλες όσες είχαν εγκατασταθεί από το Amazon underground. Χθες στο tablet, είχα ειδοποίηση ότι τρεις εφαρμογές είχαν ενημέρωση. Edit 1: μάλλον τώρα κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Το Amazon underground μου έλεγε συνέχεια πως χρειάζεται αναβάθμιση. Έστω και αργά, τώρα το έπιασα lol Edit2: το κατάφερα. Πλέον το navigon εμφανίζεται σαν αγορασμένη εφαρμογή, εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου. Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να πάω μέχρι την Γερμανία να συμπληρώσω μία αίτηση. Λέω να το χρησιμοποιήσω σαν βασικό για λίγες μέρες. Γυναικεία φωνή tts υπάρχει; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited May 29, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts