Jump to content

alter100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alter100

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

alter100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πράγματι και εγώ παρατήρησα ότι με την 9.0.3.0 το GPS κλειδώνει στο δευτερόλεπτο και μέσα στο σπίτι........ ενώ πριν με την 8 αργούσε και πάνω από 5 λεπτά!! Μιλάω πάντα για μέσα στο σπίτι γιατί έξω με την οχτάρα κλείδωνε αμέσως!
  2. Ποια η γνώμη σας ανάμεσα σε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Xiaomi Redmi Note 4 Huawei P9 Lite
  3. Οι φίλοι που λένε εδώ σταματήστε με την Xiaomi ας μας πούνε και ποια κινητά εννοούνε - με την ίδια τιμή - καλύτερα αυτό το διάστημα;; Αν υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχει όλοι θα ξεχάσουν με την μια την Xiaomi :)
  4. Περιμένουμε το συγκριτικό με περισσότερες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δυο συσκευές εμείς οι αναποφάσιστοι !!:rolleyes:
  5. Το ξέρω είναι προσβολή να συγκρίνουμε τα δυο κινητά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου :)
  6. Για σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι μια χαρά.... Καλύτερο από το Nokia Lumia 630 ας πούμε που συνεχώς με πετάει έξω :rolleyes: Εκεί που δεν λέει τίποτα είναι το GPS. Χάνει συνεχώς δορυφόρο και η ακρίβεια της τοποθεσία είναι για κλάματα η για :lol:!! A και για να τηλεφωνεί κάποιος είναι επίσης μια χαρά!! Οι φωτό μετριότατες αλλα δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Και η μπαταρία ικανοποιητική. Για 45 € που κοστίζει αν εξαιρέσουμε το GPS τα αξίζει. Πάντως κατά την γνώμη μου καλύτερα να δώσει κάποιος 30 € παραπάνω και να πάρει ας πούμε το HT17 pro Εγώ λέω τώρα να πάω κατά Redmi Note 4 μεριά αλλα θα περιμένω λίγο να δω εντυπώσεις.
  7. Στο Xiaomi οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι πιο σκούρες από ότι στο LG Στην πραγματικότητα ποιο από τα δυο κινητά αποτυπώνει περισσότερο τα πραγματικά χρώματα ??
  8. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλα έκανε την εμφάνιση του το Redmi Note 4 http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4.html
  9. Να ρωτήσω κάτι.... αυτή την αναβάθμιση την έχει δοκιμάσει κανεις ? http://en.miui.com/thread-299743-1-1.html
  10. Ερώτηση..... Αν έχουμε μια ρομ π.χ. την Οfficial global stable που δεν έχει την Ελληνική γλώσσα οι οδηγίες GPS είναι μονο στα Αγγλικά ??
  11. Στα 130€ εδώ...16GB http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-650.html
  12. Όλοι εμείς (οι λίγοι??) που είχαμε HT3_V1.0.1 και τελικά τα καταφέραμε να κάνουμε την αναβάθμιση σε 2.0.8 πράγματι δεν βλέπουμε καμια φανερή βελτίωση ισα ισα έχω και εγώ την εντύπωση ότι έχει γίνει σε μερικές περιπτώσεις λίγο πιο αργό!! Αλλα για 45 ευρώ την κάνει την δουλειά του (και σαν πειραματόζωο!!) με το παραπάνω:D
  13. Τους έστειλα μήνυμα εδώ και κάτι μέρες αλλα δεν απάντησαν
  14. Δοκίμασα να περάσω την HT3(2.0.8)με την ρύθμιση τοπικές ενημερώσεις αφού πρώτα την τοποθέτησα στην εξωτερική κάρτα sd αλλα τίποτα !! Ενώ αρχίζει η αναβάθμιση κανονικά μετά από πέντε λεπτά περίπου ανοίγει το τηλέφωνο αλλα πάλι με την παλιά βερσιον ;)
  15. Έστειλα μήνυμα στο everbuying από εκεί που το αγόρασα. Για να δούμε είμαι περίεργος αν θα απαντήσουν και αν ναι τι θα πούνε!! Έτσι για την ενημέρωση των φίλων εδώ: Τους έστειλα μήνυμα...η απάντηση τους ήρθε σε μερικές ώρες ότι θέλουν μια φωτογραφία από το μενού του κινητού για να δούνε τι version έχει (στην περίπτωση μου έχω HT3_V1.0.1) και αφού τους έστειλα την φωτό απάντησαν να περιμένω δυο μέρες για να επικοινωνήσουν με την κατασκευάστρια εταιρία.
×
×
  • Create New...