aiolos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 To tom tom τι να λεει σε σχεση με τα υπαρχοντα συστηματα? Η γνωστή μετριότητα. Ρίξε μια ματιά σε sygic για eye candy, igo για παραμετροποίηση/δρομολογήσεις και don't panic για το χάρτη της GI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Σ ευχαριστω που μου απαντησες αλλα κι αυτο στις ρυθμισεις δικτυου με βγαζει Τώρα θυμήθηκα ότι είχα κι εγώ αρχικά το ίδιο πρόβλημα, αλλά το έλυσα με τη βοήθεια του faq: http://widgetsoid.jaumard.com/uk/faq. Δες εκεί που λέει "Toggle data doesn't work. What can I do ?" Edited October 9, 2012 by TheoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να δουλεύει όπως (και καλύτερα δεν θα με πείραζε) το Google search? Πλέον στο jb το Google αργεί να ανοίξει και είχα συνηθίσει να το χρισημοποιω ακόμα και για να βρω επαφή. Ψάχνω και στο play αλλά δεν βρίσκω τίποτα που να ψάχνει και το τηλέφωνο. Edited October 9, 2012 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να δουλεύει όπως (και καλύτερα δεν θα με πείραζε) το Google search? Πλέον στο jb το Google αργεί να ανοίξει και είχα συνηθίσει να το χρισημοποιω ακόμα και για να βρω επαφή. Και εμένα με ics αλλά και gb αργούσε χαρακτηριστικά. Με ενδιαφέρει και εμένα μία άλλη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 οσοι δεν ειναι ρουτ τι μπορει να γινει με το ex dialer για να φευγει το εικονιδιο με τις αναπαντητες? μηπως να επιλεγουμε να ανοιγει το στοκ εφαρμογη οταν ειναι για αναπαντητες? υπαρχει αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 οσοι δεν ειναι ρουτ τι μπορει να γινει με το ex dialer για να φευγει το εικονιδιο με τις αναπαντητες? μηπως να επιλεγουμε να ανοιγει το στοκ εφαρμογη οταν ειναι για αναπαντητες? υπαρχει αλλη λυση? Πληροφοριακά για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή watts aps μετα την τελευταία αναβάθμιση λειτουργούν κανονικότατα το απευθείας ανέβασμα τον φώτο από την γκαλερι... Είχα ένα θέμα με αυτό αλλά πλέον λύθηκε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 περασα στο κινητο μου το copilot δεν το δοκιμασα ακομη σε καποια διαδρομη, αλλα απο θεμα ρυθμισεων και εμφανισης μου φαινεται αρκετα πληρες επειδη με αναζητηση στο παρον νημα δε βρηκα και πολλες πληροφοριες, εχει καποιος εμπειρια απο την εν λογω εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 περασα στο κινητο μου το copilot δεν το δοκιμασα ακομη σε καποια διαδρομη, αλλα απο θεμα ρυθμισεων και εμφανισης μου φαινεται αρκετα πληρες επειδη με αναζητηση στο παρον νημα δε βρηκα και πολλες πληροφοριες, εχει καποιος εμπειρια απο την εν λογω εφαρμογη? Την έχω δοκιμάσει την 9 πριν αρκετούς μήνες. Τίποτα το ιδιαίτερο από δρομολογήσεις και Poi πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 οσοι δεν ειναι ρουτ τι μπορει να γινει με το ex dialer για να φευγει το εικονιδιο με τις αναπαντητες? μηπως να επιλεγουμε να ανοιγει το στοκ εφαρμογη οταν ειναι για αναπαντητες? υπαρχει αλλη λυση? Για δοκίμασε απο της ρυθμίσεις του να πας στο "συμπεριφορά" και τικάρισε το " Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής" Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 ρε παιδια, πως γινεται ο ενας να λεει οτι το τομ-τομ ειναι το καλυτερο, κι ο αλλος να λεει οτι ειναι μια μετριοτητα? το ιδιο εχω παρατηρησει σε ολες τις σελιδες αυτου του τοπικ για διαφορα αλλα apps (πχ navigon)! :lol: δεν ειρωνευομαι, αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω και ρωταω, γιατι με ενδιαφερει το ζητημα και θελω να πληρωσω για ενα καλο offline turn by turn navigation app. αλλα εκει που φτανω σε μια αποφαση, διαβαζω καμμια κριτικη εδω ή στο Play store κι ολο το αναβαλλω.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) είναι απλά τα πράγματα.δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα,προτεραιότητες,γνώσεις,εμπειρίες από κει και πέρα,δοκιμάζεις και επιλέγεις. σε ότι αφορά το tomtom στην Ελλάδα ήρθε πριν 2-3 χρόνια και είναι λογικό ορισμένοι να μην γνωρίζουν για τι μέγεθος πρόκειται. δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ορισμενοι συστηνουν ακομη προγραματα οπως το destinator πχ . μιας που ενδιαφέρεσαι για αφορά πες μας πού σκοπευεις να κινηθείς,(Ελλάδα,Ευρώπη,ή κάπου άλλου) ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Edited October 9, 2012 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 ναι αλλα οκ, για χαρτες ελλαδας μιλαει το 99% των χρηστων εδω μεσα, οποτε δεν καταλαβαινω ποσο μεγαλες διαφορες θα παρατηρησει καποιος στην πλοηγηση χρησιμοποιωντας την ιδια εφαρμογη. εκτος αν οκ, το navigon σπερνει στην αθηνα πχ και βγαζει διαδρομες της πλακας στην μακεδονια. οποτε σε αυτη την περιπτωση, καλο ειναι να λεει που το χρησιμοποιει ο καθενας και τι χρηση του κανει, ή και τι δεν του αρεσε συγκεκριμενα (Ui, χαρτες, πλοηγηση, σημα, Pois, κτλ) για να βγαζει ο καθενας σωστοτερα συμπερασματα! :) [/μια γενικη παρατηρηση] στα δικα μου τωρα. τα ειπα και μια σελιδα πιο πριν. θελω ενα app για offline navigation, για την ελλαδα αποκλειστικα, με free Updates των χαρτων για παντα (οποτε βγαζει η εταιρεια) και με οσο το δυνατον περισσοτερα Pois. ξερω ποια ειναι τα τοπ3 προτεινομενα (Igo, sygic, navigon). προσωπικα εχω δοκιμασει τις trial εκδοσεις του sygic και του htc locations που εχει προεγκατεστημενο το htc one s που εχω. το sygic μου φανηκε πιο γρηγορο στην δημιουργια και στον επαναπροσδιορισμο διαδρομης στην περιπτωση που πηρα διαφορετικο δρομο. το locations απο την αλλη, ειχε παρα πολλα Pois, ειδικα στην περιοχη που μενω (νεο ηρακλειο), αλλα το ψιλοαποκλειω (προς το παρον) γιατι μου φανηκε πιο αργο και γιατι ειναι Htc-specific. νταξ, λογικα θα κρατησω το κινητο για κανα 2 χρονια, αλλα ποτε δεν ξερεις. :p οποτε ψιλοαποφασιζω για το sygic, αλλα μπαινω στο Play store και διαβαζω χαλια κριτικες για την τελευταια εκδοση. για το navigon τα ιδια. και επανερχομαι στο σημειο μηδεν. :lol: Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 λοιπόν δεν υπάρχει τέλειο πακέτο. διαλέγεις dont panic για τον καλύτερο χάρτη με δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα(από το site της go) σε ένα μέτριο πρόγραμμα απλό πού δεν θα πεδευεσαι με τροποποιήσεις και αλλά τέτοια, ή tomtom για το κορυφαίο πρόγραμμα,με ένα χάρτη πού παίζει o ίδιος και στο ,, cygic, το cygic δεν είναι τίποτε άλλο από ένας κλώνος του τομτομ. βρες δοκιμαστικες εκδοσεις δοκίμασε τα δες ποιο σου κάνει ΕΣΕΝΑ καλύτερα,και αποφασίζεις πού θα πιάσουν τόπο καλύτερα τα λεφτά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 λοιπόν δεν υπάρχει τέλειο πακέτο. διαλέγεις dont panic για τον καλύτερο χάρτη με δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα(από το site της go) σε ένα μέτριο πρόγραμμα απλό πού δεν θα πεδευεσαι με τροποποιήσεις και αλλά τέτοια, ή tomtom για το κορυφαίο πρόγραμμα,με ένα χάρτη πού παίζει o ίδιος και στο ,, cygic, το cygic δεν είναι τίποτε άλλο από ένας κλώνος του τομτομ. βρες δοκιμαστικες εκδοσεις δοκίμασε τα δες ποιο σου κάνει ΕΣΕΝΑ καλύτερα,και αποφασίζεις πού θα πιάσουν τόπο καλύτερα τα λεφτά σου Επειδή σε βλέπω λίγο κολλημένο με Tom Tom. Δηλαδή, το Igo που είναι ότι πιο παραμετροποίημενο υπάρχει, πού το τοποθετείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Μία χαρά είναι το igo, ωραιότατο και αυτό απλά o φίλος θέλει κάτι να αγοράσει,και με δωρεάν αναβαθμίσεις χάρτη για πάντα. το χρησιμοποιούσα και γώ για χρόνια αλλά στα 41 μου πλέον βαριέμαι πλέον να ψάχνω το νεότερο χάρτη δεξιά και αριστερά,τις φωνές,τα poi και αλλά τέτοια. αυτό βέβαια είναι προσωπικό μου θέμα θα μου πεις αλλά εδώ λέει o καθένας την δική του άποψη,έτσι κάνω και εγώ ,και δεν κρύβω την προτίμηση μου. παρόλα αυτά έχω αγοράσει το don't panic,και όχι το tomtom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Μιλάς γι'αυτό το don't panic, σωστά; https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=el Δε βλέπω χάρτη της Ελλάδας στο site τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 μιλάω για την έκδοση πού μπορείς να αγοράσεις από το site NGI.gr ή από τα καταστήματα forthnet στην οποία δίνονται αναβαθμίσεις χάρτη και προγράμματος για "πάντα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Εγώ πάντως το μετάνιωσα που αγόρασα το dont panic.Ναι μεν ο χάρτης του ειναι ο καλύτερος αλλά δεν ειναι πλέον μονόδρομος.:lol: Θα μου πείτε κάποιοι ότι ποτέ δεν ήταν.Ισως δεν ήταν ποτέ για Αθήνα αλλά σε άλλες περιοχές όταν ακόμη είμασταν σε destinator ήταν. Βλέπω πλέον ότι και η navteq έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην ελλάδα και η tomtom έχει συμμαζέψει πάρα πολύ το χάλι που είχε προκύψει μετά την εξαγορά των δεδομένων της gi το 2008.Αν κάποιος δε χρειάζεται οπωσδήποτε δακτύλιο της Αθήνας δε βρίσκω λόγο να προτιμήσει το dont panic έναντι του tomtom ή τoυ navigon για επίσημη αγορά.Για ανεπίσημη συνεχίζω να πιστεύω ότι το primo 2 είναι ο leader της πλοήγησης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Εγώ πάντως το μετάνιωσα που αγόρασα το dont panic.Ναι μεν ο χάρτης του ειναι ο καλύτερος αλλά δεν ειναι πλέον μονόδρομος.:lol: Θα μου πείτε κάποιοι ότι ποτέ δεν ήταν.Ισως δεν ήταν ποτέ για Αθήνα αλλά σε άλλες περιοχές όταν ακόμη είμασταν σε destinator ήταν. Βλέπω πλέον ότι και η navteq έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην ελλάδα και η tomtom έχει συμμαζέψει πάρα πολύ το χάλι που είχε προκύψει μετά την εξαγορά των δεδομένων της gi το 2008.Αν κάποιος δε χρειάζεται οπωσδήποτε δακτύλιο της Αθήνας δε βρίσκω λόγο να προτιμήσει το dont panic έναντι του tomtom ή τoυ navigon για επίσημη αγορά.Για ανεπίσημη συνεχίζω να πιστεύω ότι το primo 2 είναι ο leader της πλοήγησης. Τελικά απ' ότι διαβάζω κάνουμε κύκλους εδώ και μήνες . Εχει λεχθεί πάμπολλες φορές ότι οι προτιμήσεις είναι θέμα προσωπικό . Το να αναθεματίζουμε κάτι που σε εμάς δεν αρέσει δεν είναι απαραίτητα αποδεκτό από τους άλλους . Αν το iGo , μου είπε να στρίψω αριστερά σε κεντρική λεωφόρο με διαχωριστική νησίδα δεν το κάνει άχρηστο , ούτε ακόμα και το Sygic που έχει τη μανία να σε βγάζει κόντρα σε μονόδρομους . Ολα έχουν τα συν και τα πλην τους όπως πολύ σωστά και αντικειμενικά είχε γράψει σ' αυτο το φορουμ κάποιος φίλος εδώ και καιρό . Προσωπικά , από τους 4 πλοηγούς που είχα εγκατεστημένους , κράτησα μόνο έναν , δεν έχει σημασία ποιόν , επειδή αυτός με βολεύει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 πως γινεται αυτο? Αν είσαι ροοτ με το τιτανιουμ.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Και εμένα με ics αλλά και gb αργούσε χαρακτηριστικά. Με ενδιαφέρει και εμένα μία άλλη εφαρμογή Δοκίμασε το aurora universal search pro Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Έχω την εντύπωση πως το ημερολόγιο πάει μια μέρα μπροστά, σήμερα λέει ότι είναι τρίτη :lol::lol:..τώρα το πρόσεξα κι εγώ !...θα το κοιτάξω και θα το ανεβάσω διορθωμένο. Διορθωμένο...ζητάω συγγνώμη...δικό μου το λάθος και όχι της εφαρμογής. Working Log GR Fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 πως γινεται αυτο? Καταρχάς πρέπει να είσαι root. Στη συνέχεια κατέβασε την εφαρμογή System Cleanup (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Titanium Backup, αλλά πρέπει να έχεις την επί πληρωμή έκδοση). Άνοιξε το System Cleanup, διάλεξε την καρτέλα Apps, πάτησε παρατεταμένα πάνω στον exDialer και επέλεξε "Move App to /system/app". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Το κινητό που πήρα είχε μέσα δώρο το Don't Panic, που όντως έχει πολύ καλό χάρτη και δουλεύει πολύ καλά με τη νέα έκδοση του ShareLoc για τα Pois. Μέχρι και ονόματα ελεύθερων επαγγελματιών έχει σε ορισμένες κατηγορίες! Πχ ιατροί κα Ωστόσο λόγω παλαιότερης εμπειρίας μου από το εξωτερικό αγόρασα το TomTom και με κέρδισε γιατί είναι σαφώς καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης και πιο επαγγελματικό ( από τρόπο σχεδίασης στο χάρτη, μέχρι επιλογές στα μενού κα). Έχει και την προσφορά γνωριμίας τώρα που πρωτοβγήκε, λογικά θα ανέβει η τιμή του μετά, όπως είναι στο iOS. Προέρχομαι και από Nokia παλιά που ήμουν σχετικά ευχαριστημένος με τους χάρτες. Απλά μια άποψη - γούστα είναι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 παιδια ξερει καποιος απο minimalistic text και tasker? στον κοκκινο κυκλο επρεπε να μου εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας... τι εχω κανει λαθος? (εικονες 5 απο 7) Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts