Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι και για τα sms. Η stock εφαρμογη χτυπαει ομως μια φορα στον αλλον και μετα κλεινει.

Στο root call blocker δεν χτυπαει καθολου στον αλλον.

Κι εσυ επιλεγεις να μην εχεις καμια ειδοποιηση.

Μετα αμα μπεις στο προγραμμα βλεπεις αν σε εχουν παρει και ακομα βλεπεις και τα sms που εχεις μπλοκαρει.

ρε παιδια αλλο λεει ο ανθρωπος.θα ΗΘΕΛΕ ο αποστολεας του sms να μην δει την αναφορα του sms.αλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ειναι θεμα δικτυου οχι εφαρμογης.

παιδες το καλυτερο mail προγραμμα για εσας ποιο ειναι?

ψάχνομαι αυτες τις μερες..

Καλη μερα παιδια....Εχω το Samsung Galaxy Mini GT-S5570....Το εχω κανει αναβαθμιση και φοραω λογισμικο 2.3.6....Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω χαρτες για GPS....Αμα γινεται δωρεαν αλλα οχι beta εκδοση....

παιδες το καλυτερο mail προγραμμα για εσας ποιο ειναι?

ψάχνομαι αυτες τις μερες..

maildroid. Με βόλεψε ποιο πολύ από όλα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWlsZHJvaWQiXQ..

παιδια αν κατεβασω το sygic απο το playgoogle θα χρεωνομαι η οχι? μολις απεκτησα android κινητο και ειμαι ασχετος απο αυτα.. . μια βοηθεια.....

και εγω αυτο ειχα απλα ειδα οτι δεν σβηνει ενα μαιλ στο server οταν το σβηνω απο το κινητο!

με αποτελεσμα να ανοιξω σημερα το μαιλ μου στο pc(μετα απο καιρο!!!) και να δω ΤΗΝ σαβουρα μεσα!

κατα τα αλλα ειναι τελειο σε ολα! και σε εμφανιση και σε push ειδοποιηση και στα παντα!

και εγω αυτο ειχα απλα ειδα οτι δεν σβηνει ενα μαιλ στο server οταν το σβηνω απο το κινητο!

με αποτελεσμα να ανοιξω σημερα το μαιλ μου στο pc(μετα απο καιρο!!!) και να δω ΤΗΝ σαβουρα μεσα!

κατα τα αλλα ειναι τελειο σε ολα! και σε εμφανιση και σε push ειδοποιηση και στα παντα!

Αν και ήμουν σίγουρος αλλά καμία φορά δεν ξέρεις, μόλις το τσέκαρα και τα σβήνει κανονικά. Δες λίγο τις ρυθμίσεις

παιδια αν κατεβασω το sygic απο το playgoogle θα χρεωνομαι η οχι? μολις απεκτησα android κινητο και ειμαι ασχετος απο αυτα.. . μια βοηθεια.....

οχι δεν χρεωνεσαι, απλα αν εχεις ενεργοποιημενο το νετ κατεβαζει λιγα κβ για να πιασει πιο γρηγορα σημα απο τον δορυφορο. αν δεν θες τοτε θα πιασει λιγο πιο αργα σημα και δεν χρεωνεσαι τιποτα.

Χρησιμοποιώ τον ES Explorer. Πως μπορώ να δω το Google Drive μέσα από αυτό;
Φιλικά Γιώργος

θα εξακολουθει υστερα απο αυτο να χρεωνει? η οχι? επισης θα πρεπει να κατεβασω και χαρτες? η το πακετο ερχετε κομπλε και δεν θα χρειαστει να κανω κατι αλλο?

θα εξακολουθει υστερα απο αυτο να χρεωνει? η οχι? επισης θα πρεπει να κατεβασω και χαρτες? η το πακετο ερχετε κομπλε και δεν θα χρειαστει να κανω κατι αλλο?

δεν θα χρεωνει μετα. κατεβαζεις το apk αρχειο το τρεχεις και αφου εχει εγκατασταθει το προγραμμα μετα θα πρεπει να κατεβασεις τους χαρτες. νασαι ενωμενος με wifi για να μην χρεωθεις ογκο δεδομενων απο τον παροχο σου (voda,cosmo,wind).

Αν και ήμουν σίγουρος αλλά καμία φορά δεν ξέρεις, μόλις το τσέκαρα και τα σβήνει κανονικά. Δες λίγο τις ρυθμίσεις

ρε συ τωρα το δοκιμασα και δεν τα σβηνει...:wacko::wacko:

εισαι σιγουρος?

εκανες κατι το ιδιαιτερο στις ρυθμισεις?

Χρησιμοποιώ τον ES Explorer. Πως μπορώ να δω το Google Drive μέσα από αυτό;

Θα κανείς ενα gesture δεξιά και θα εμφανιστει η οθόνη δίκτυο μετα προσθήκη και θα βάλεις οτι θες : droobox,drive,skydrive,sugar,samsung ............

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

τους χαρτες θα τους βρω με την ιδια ονομασια του applk στο googleplay?

οχι, μολις εγκαταστησεις το προγραμμα θα σου ζητησει μετα να διαλεξεις ποιους χαρτες να κατεβασεις και μεσω του τηλεφωνου θα τους περασεις μεσα.

σε ευχαριστω φιλε για τις γρηγορες απαντησεις που μου εδωσες. εψαξα οσο μπορουσα αλλα απο τα τοσα μνμτ που υπαρχουν δεν εωγαλα ξεκαθαρη απαντηση. ζητουσα κατι free και δεν ηξερα ποιο ειναι. θα ειμαι οκ λες με το συγκεκριμενο?

σε ευχαριστω φιλε για τις γρηγορες απαντησεις που μου εδωσες. εψαξα οσο μπορουσα αλλα απο τα τοσα μνμτ που υπαρχουν δεν εωγαλα ξεκαθαρη απαντηση. ζητουσα κατι free και δεν ηξερα ποιο ειναι. θα ειμαι οκ λες με το συγκεκριμενο?

μια χαρα προγραμμα ειναι.

Περίεργο, μόλις είδα πως όλους τους χαρακτήρες τους προφέρει κανονικά, είτε είναι λατινικοί, είτε ελληνικοί.

Αν έχεις κάνει την αναβάθμιση που βγήκε χθες, σβήσε την φωνή και το svox και πέρασέ τα απο την αρχή.

Την έχεις αγοράσει κανονικά έτσι;

Εεε, :whistle: μάλλον θα περιμένω την αναβαθμισμένη... όταν κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

Όπως και νά'χει, :bow:

φιλε εστρωσα το προγραμμα απο την αρχη και τα σβηνει κανονικα τωρα..

ειχε φαει κώλυμα μαλλον επειδη το εκανα επαναφορα απο το τιτανιουμ..

ολα καλα..:)

Υπόψη το Sygic στο Play store πρέπει να το αγοράσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπόψη το Sygic στο Play store πρέπει να το αγοράσεις.

ουυυπς .δεν ειναι δωρεαν οπως λεει? κατι για free εψανχα και που να μην χρειαζεται να συνδεεται στο δυκτιο για να δουλευει. τι κανουμε τωρα:worry:

Κοίτα, ή έχεις το τσάμπα (google maps) και χρειάζεται να χρησιμοποιείς δίκτυο, ή πληρώνεις κάποιο από όλα τα πακέτα που έχουν αναφερθεί εδώ και δεν χρησιμοποιείς δίκτυο :)

Βεβαίως και το google maps δουλεύει χωρίς σύνδεση, αν αξιοποιήσεις τη λειτουργία "offline maps" -διαλέγεις από πριν περιοχές που θέλεις να έχεις συνέχεια διαθέσιμες. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχεις φωνητική πλοήγηση.

ουυυπς .δεν ειναι δωρεαν οπως λεει? κατι για free εψανχα και που να μην χρειαζεται να συνδεεται στο δυκτιο για να δουλευει. τι κανουμε τωρα:worry:

Ειναι δωρεαν για καποιες μερες. Μετα, σου ζηταει κωδικο

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εγκατέστησα το SVOX με ελληνική φωνή Ariadne. Το πρόβλημα είναι ότι οι λέξεις με κεφαλαία προφέρονται ένα-ένα γράμμα. Υπάρχει λύση;

Δεν μπορει να διαβασει τα κεφαλαια.

Ερωτηση: εχω εναν λογαριασμο στο 4shared http://www.4shared.com/ και καποια στιγμη ανεβασα καποια αρχεια απο την εφαρμογη του τηλεφωνου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.forshared&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mb3JzaGFyZWQiXQ.. τα οποια μετα απο το pc μου τα διεγραψα απο το μενου Recycle Bin και επελεξα το delete forever. αυτα τα αρχεια ομως υπαρχουν ακομα στην αναζητηση google. τι πρεπει να κανω για να εξαφανιστουν?

Ευχαριστω.

Προς mod: αν ειναι off-topic η ερωτηση μου παρακαλω ας μεταφερθει στο σωστο τοπικ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση