frontzosd Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ο φάκελος poi βρίσκεται μέσα στο φάκελο content. Στο φάκελο content φτιάχνω φάκελο με όνομα userdata και μεταφέρω το φάκελο poi μέσα στο userdata? φτιαξε εναν φακελλο poi. μεσα σ αυτον τοποθετεις το kml αρχειο. στη συνεχεια φτιαχνεις εναν φακελλο userdata και μεσα σ αυτον ριχνεις τον φακελλο poi. στη συνεχεια τον φακελλο userdata τον βαζεις μεσα στο φακελλο content. ριχνεις τον φακελλο content μεσα στο φακελλο iGO. ΔΗΛΑΔΗ: iGO>content>userdata>poi> αρχειο kml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 φτιαξε εναν φακελλο poi. μεσα σ αυτον τοποθετεις το kml αρχειο. στη συνεχεια φτιαχνεις εναν φακελλο userdata και μεσα σ αυτον ριχνεις τον φακελλο poi. στη συνεχεια τον φακελλο userdata τον βαζεις μεσα στο φακελλο content. ριχνεις τον φακελλο content μεσα στο φακελλο iGO. ΔΗΛΑΔΗ: iGO>content>userdata>poi> αρχειο kml Ωραία, το έκανα και δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 χρησιμοποιεί κάποιος αυτό "toggle widgets pack" ή κάποιο από τα widget της droid-mania μεμονωμένο?γιατί το τελευταίο καίρο κάποια στιγμή μου κολλάει και δεν αλλάζει χρώμα το widget παρ'ολο που αλλάζει η λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Αυτά τα κινέζικα ποια εφαρμογή μου τα πετάει; Δεν μπορώ να την βρω να την απ εγκαταστήσω με το titanium. Μήπως το πετάει το blackmart; Επίσης παιδιά να αναφέρω ότι στην sd card μου βγάζει αυτό το φάκελο ο οποίος είναι κενός μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω ποια εφαρμογή είναι. Έψαξα και με το root explorer. Ο πρώτος φάκελος είναι που λέγεται 6605140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Όπου θες με το app2sd. Δεν τις μεταφέρει όλες το app2sd. Γιαυτό ρωτάω, γιατί το είχα βάλει χωρίς αγορά ;) και δεν μεταφερόταν . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Γεια χαρα σε όλους! Εγω χρησιμοποιώ τον Ndrive και το iGo και είμαι ευχαριστημένος. Για τη θάλασσα όμως τι μου προτείνετε? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 φτιαξε εναν φακελλο poi. μεσα σ αυτον τοποθετεις το kml αρχειο. στη συνεχεια φτιαχνεις εναν φακελλο userdata και μεσα σ αυτον ριχνεις τον φακελλο poi. στη συνεχεια τον φακελλο userdata τον βαζεις μεσα στο φακελλο content. ριχνεις τον φακελλο content μεσα στο φακελλο iGO. ΔΗΛΑΔΗ: iGO>content>userdata>poi> αρχειο kml Και για να βάλουμε εικονίδιο τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να έχουμε ειδοποίηση (led) όταν έχουμε μήνυμα στο skype? Έχει μια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά δεν κάνει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Στην εφαρμογή dropbox πως μεταφέρουμε φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει σε φακέλους που έχουμε δημιουργήσει? Δε μπορώ να βγάλω άκρη. Μόνο από το pc μπορώ να τα μεταφέρω. Help!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέψει το κινητό σε κάμερα με ήχο και μέσα από το internet να παρακολουθώ τι καταγράφει η κάμερα ? (λογικά θα υπάρχει αλλά ποιο είναι?) και ακόμα πιο δύσκολο μπορεί ο ήχος να είναι αμφίδρομος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Και για να βάλουμε εικονίδιο τι κάνουμε; ανοιγεις την εφαρμογη :μενου>ρυθμισεις>skin settings>manage poi>edit> διαλεγεις εικονιδιο και σε τι αποσταση το θελεις>select Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Δεν πειράζει , έχω την εφαρμογή (Ελληνική) απο το market (free) "Βενζινάδικα" που σου λέει και τιμές! :shifty: Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το κατεβάσω κι εγώ να υπάρχει. :) Γεια χαρα σε όλους! Εγω χρησιμοποιώ τον Ndrive και το iGo και είμαι ευχαριστημένος. Για τη θάλασσα όμως τι μου προτείνετε? Ίσως σε βολεύει το Navionics Marine? https://play.google.com/store/apps/details?id=it.navionics.singleAppEurope Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να έχουμε ειδοποίηση (led) όταν έχουμε μήνυμα στο skype? Έχει μια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά δεν κάνει τίποτα.. Για ειδοποιήσεις LED χρησιμοποιώ το Light Flow Lite. Λογικά δουλεύει και με Skype, αλλά δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω. Ίσως να σου ζητάει την πληρωμένη για Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέψει το κινητό σε κάμερα με ήχο και μέσα από το internet να παρακολουθώ τι καταγράφει η κάμερα ? (λογικά θα υπάρχει αλλά ποιο είναι?) και ακόμα πιο δύσκολο μπορεί ο ήχος να είναι αμφίδρομος ? Για δες το ip webcam.με ένα vlc viewer βλέπεις καλά Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ριξτε μια ματια σε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater κανει πραγματικα δουλεια με τις φωτογραφιες στις επαφες. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γνωριζει κανενας αν γινεται να βρω το ics keyboard που να δουλευει και να εχει ελληνικα και οταν θελω να αλλαξω γλωσσα να σερνω το space αριστερα η δεξια για να αλλαξει..?εχω cm9 το εχει το keyboard αλλα δεν για να αλλαξω γλωσσα ειναι χρονοβορο..πρεπει να πατησω συνεχομενα το space να βγει ενα υπομενου και να το αλλαξω απο εκει..δεν βολευει..επισης δεν με βολευουν και τα πληκτρολογια του μαρκετ...ενα με βολευε το xperia stock keyboard αλλα δεν μπορω να το βρω...η συσκευ μου ειναι το neo v Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Για δες το ip webcam.με ένα vlc viewer βλέπεις καλά το δοκίμασα και παίζει καλά:p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Για δες το ip webcam.με ένα vlc viewer βλέπεις καλά Για δώσε πληροφορίες και πως μπορούμε να στήσουμε κάτι τέτοιο. Δηλαδή,να συνδέσουμε το ένα κινητό με το άλλο μέσω ip και να βλέπουμε τι γίνεται Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Κανένα gps/χαρτης για Κύπρο εχει βγει τωρα τελευταία; Εκτος απο Igo & Sygic Mobile 10 που εχω δοκιμάσει και δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ανοιγεις την εφαρμογη :μενου>ρυθμισεις>skin settings>manage poi>edit> διαλεγεις εικονιδιο και σε τι αποσταση το θελεις>select Και για να βάλουμε εικονίδιο τι κάνουμε; Το εικονίδιο πρέπει να μπει στον ίδιο φάκελλο με το αρχείο kml και σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Για δώσε πληροφορίες και πως μπορούμε να στήσουμε κάτι τέτοιο. Δηλαδή,να συνδέσουμε το ένα κινητό με το άλλο μέσω ip και να βλέπουμε τι γίνεται Έχω στο x8 το συγκεκριμένο πρόγραμμα,στο neo v το ip cam viewer!Ανοίγεις το ip webcam πέρνεις το link που βγαίνει κ μετά στο ip cam viewer κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις κ τέλος. Επειδή έχω το x8 σπίτι δε θυμάμαι τις ρυθμίσεις...το μεσημεράκι θα το δω κ θα σου πω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει οκ.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπω την κάμερα του κινητού και από εξωτερικό δίκτυο και όχι μόνο από το wifi router μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει οκ.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπω την κάμερα του κινητού και από εξωτερικό δίκτυο και όχι μόνο από το wifi router μου Μαλλον κανει stream μεσω καποιου server και σου στελνει την εξωτερικη ip. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) το βρήκα παιδιά ευχαριστώ Edited July 8, 2012 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Το εικονίδιο πρέπει να μπει στον ίδιο φάκελλο με το αρχείο kml και σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι; τι σχεση εχει το kml αρχειο με τα εικονιδια των poi; το kml ειναι αρχειο το οποιο δηλωνει θεση (συντεταγμενες) το οποιο ειναι αποκτημα της εφαρμογης google earth. τα εικονιδια των poi ανηκουν στην εφαρμογη και μας βοηθουν να αντιλαμβανομαστε πιο σημειο ενδιαφεροντος ειναι μπροστα μας στο χαρτη. το πλεονεκτημα του igo ειναι οτι διαβαζει αρχεια του google earth δηλαδη kml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts