anastasiszn Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 μολις μου λεει αν θελω να βαλω email στο αμεσως επομενο βημα μου πεταει error 723 και δεν γινετε να συνεχισει,κατι λεει για ιντερνετ connection.μαλλον το lucky patcher εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Μάλλον δεν ήταν και πολύ lucky το patcher... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Μάλλον δεν ήταν και πολύ lucky το patcher... Λαθος μου συγνωμη,δεν εκανα σωστα το patcher,το διορθωσα και λειτουργει αψoγα και ειναι ελληνικο :) καμια σχεση με το free εννοειτε,δεν τειθετε καν θεμα συγκρισης δυνατοτητων..... ενα μεγαλο ευχαριστω στον διαβολακο που ηταν παντα εκει οταν τον χρειαστηκα Edited June 19, 2012 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 μια γρηγορη ερωτηση: το Navigon εχει φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα? :) Όχι μόνο έχει Ελληνικά, αλλά έχει και μια TTS φωνή που είναι η καλύτερη Ελληνική που υπάρχει για android. Καλύτερη απο την Αριάδνη της SVOX. Όμως η φωνή αυτή λειτουργεί μόνο μέσα στο navigon και δεν μπορείς να τη χρησιμοποιείς στις άλλες λειτουργίες του android... Για να μην πω οτι σώνει και καλά χρησιμοποιεί τη γλώσσα που έχεις στο λειτουργικό (εγώ έχω αγγλικά) και δεν αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δεν το εχω δοκιμασει. Αυτο που εβαλες δεν εχει φωνητικες οδηγιες και δεν ρολαρει ο χαρτης στην πλοηγηση. Αυτα γραφουν στις Κριτικές χρηστών νομιζω ειχε αναφερθει και εδω μεσα πριν λιγο καιρο. για να ρολαρει ο χάρτης θα πρέπει να αγοράσεις την εφαρμογή. είναι ένα καλό πρόγραμμα. εγώ το πρώτο πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 υπαρχει εφαρμογη καδος ανακυκλωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 υπαρχει εφαρμογη καδος ανακυκλωσης? https://play.google.com/store/search?q=recycle+bin&c=apps Και στην ICS υπάρχει επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών "Απενεργοποίηση εφαρμογής" που στην ουσία δουλεύει σαν κάδος. Δηλαδή δεν την σβήνει την εφαρμογή, συνεχίζει να σου τρώει mb (όπως προφανώς και ο κάδος ανακύκλωσης) αλλά δεν λειτουργεί. Άρα δεν τρώει οποιοδήποτε άλλο resource της συσκευής (ram, internet, κτλ). Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Για "νεα και ειδήσεις" στο ICS ποιο widget υπάρχει? Ευχαριστώ (βλέπετε νέος στο Android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros385 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 γεια σας και απο μενα. εχει κανεις καποιο προγραμα πλοηγησης για samsung galaxy ace ; α και κατι ακομα χρειαζεται καποια προσθηκη στις γραμματοσειρες ; πχ σε τραγουδια ενω το ονομα του αρχειου το εμφανιζει κανονικα με ελληνικα , οταν παω στη μουσικη , ολα φαινονται σαν κινεζικα . ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 https://play.google.com/store/search?q=recycle+bin&c=apps Και στην ICS υπάρχει επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών "Απενεργοποίηση εφαρμογής" που στην ουσία δουλεύει σαν κάδος. Δηλαδή δεν την σβήνει την εφαρμογή, συνεχίζει να σου τρώει mb (όπως προφανώς και ο κάδος ανακύκλωσης) αλλά δεν λειτουργεί. Άρα δεν τρώει οποιοδήποτε άλλο resource της συσκευής (ram, internet, κτλ). Δεν ξέρω αν ο φίλος που έκανε την ερώτηση εννοούσε κανονικό κάδο ανακύκλωσης όπως δουλεύει και στο pc, να μπορεί δηλαδή να ανακτήσει όχι μόνο εφαρμογές apk αλλά και αρχεία π.χ word, excel, txt, mp3 κλπ. Ρωτάω και εγώ γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Παιδια ανοιξα thread στους xda μιας και αρκετοι απο εκει ζητουσαν ττην AlBa που σουλουπωσα...:p Οποιος την εχει χρησιμοποιησει και θελει να πει εναν καλο λογο, ευπροσδεκτος...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722038 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 https://play.google.com/store/search?q=recycle+bin&c=apps Και στην ICS υπάρχει επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών "Απενεργοποίηση εφαρμογής" που στην ουσία δουλεύει σαν κάδος. Δηλαδή δεν την σβήνει την εφαρμογή, συνεχίζει να σου τρώει mb (όπως προφανώς και ο κάδος ανακύκλωσης) αλλά δεν λειτουργεί. Άρα δεν τρώει οποιοδήποτε άλλο resource της συσκευής (ram, internet, κτλ). Δεν ειναι ομως σαν τον υπλογιστη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το igo φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θελω εναν Locker σαν το Go Locker το default theme , που να χει δυνατοτητα για ελεγχο μουσικης , και να μπορω να προσθεσω οποια εφαρμογη θελω ... Τι προτεινεται ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θελω εναν Locker σαν το Go Locker το default theme , που να χει δυνατοτητα για ελεγχο μουσικης , και να μπορω να προσθεσω οποια εφαρμογη θελω ... Τι προτεινεται ? Widgetlocker lockscreen Καλό, πολύ παραμετροποίηση και πολλά θέματα (ειδικά στο xda). Για τον έλεγχο της μουσικής από την lockscreen, είναι και θέμα της εφαρμογής που έχεις για μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Μου εχει πει ενας φιλος οτι στο μαρκετ υπαρχει εφαρμογη που κατεβαζεις δωρεαν mp3,αν δεν προλαβει καποιος αλλος να σου απαντησει θα τον ρωτησω και θα σου πω γιατι δεν θυμαμαι αλριβως πως τη λενε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Για τραγουδια δοκιμασε το usound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Για οποίον ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, σίγουρα θα βρει χρήσιμο το flighttrack. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiata.flighttrack Edit: ξέχασα να γράψω ότι είναι σε προσφορά... Edited June 21, 2012 by TheoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Για οποίον ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, σίγουρα θα βρει χρήσιμο το flighttrack. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiata.flighttrack Συμφωνώ όπως επίσης Flightboard play.google.com/flightboard και Flightradar play.google.com/store/flightradar24free Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Γινετε μηπως βρισκοντας ενα μερος στον χαρτη να βλεπουμε και τον καιρο που επικρατει εκει ή μονο στα my places γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 βασικά στον χάρτη μπορείς να περιηγηθείς και να δεις τον καιρό σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις...τώρα αν θες κάποια πιο μικρή, λογικά θα χρειαστεί να την προσθέσεις (αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην την έχει..δοκίμασέ το..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει έξτρα φωτεινότητα(outdoor visibility)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. music junk (out of google play) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts