DeathAngel Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Έχουμε καμιά απάντηση? Επίσης, viber, Tango δίνουμε άφοβα κινητό τηλέφωνο ε? Ευχαριστώ! Ναι δεν έχει παρουσιαστεί κάτι περίεργο... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Τι και ποιος ξέρει για το NavDroyd..? https://market.android.com/details?id=com.osa.android.navdroyd ''Το έψαξα, κατέβασα Ελλάδα, αλλά έχει μόνο τους κεντρικούς δρόμους...... καταλαβαίνετε πως δεν υπήρχε λόγος πλοήγησις, θέλει δουλειά..!'' Edited January 6, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Κατέβασα και το Viber και το Tango. Για να μπορούν να σε καλέσουν, πρέπει να τα έχεις ανοιχτά? Δεν είδα να έχουν τη φιλοσοφία sign in - sign out. Για να πάρω εγώ απλά το ανοίγω, επιλέγω την επαφή και καλώ? Εκτός από ανοικτό 3G/wifi, θέλει να έχεις ανοικτό και το "Background Data"? Στο Settings > Account & Sync Settings > Manage Accounts μου έχει βγάλει account για το Tango. Θέλει να το έχω στο Sync On? Επίσης, το Tango θέλει κάποιο λογαριασμό? Μόνο αριθμό τηλεφώνου μου ζήτησε. Αντίθετα το Viber ένα κωδικό μου έστειλε με sms και τον πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Κατέβασα και το Viber και το Tango. Για να μπορούν να σε καλέσουν, πρέπει να τα έχεις ανοιχτά? Δεν είδα να έχουν τη φιλοσοφία sign in - sign out. Για να πάρω εγώ απλά το ανοίγω, επιλέγω την επαφή και καλώ? Εκτός από ανοικτό 3G/wifi, θέλει να έχεις ανοικτό και το "Background Data"? Στο Settings > Account & Sync Settings > Manage Accounts μου έχει βγάλει account για το Tango. Θέλει να το έχω στο Sync On? Επίσης, το Tango θέλει κάποιο λογαριασμό? Μόνο αριθμό τηλεφώνου μου ζήτησε. Αντίθετα το Viber ένα κωδικό μου έστειλε με sms και τον πέρασα. δεν ξερω για το tango για το viber που το εχω δεν θελει τιποτα αλλο απλα ιντερνετ!:) το βαζεις και αν εισαι ονλαιν μπορει ο αλλος να σε καλεσει η να σε στειλει sms... ετσι απλα! αν δεν εισαι ονλαιν θα παρεις το sms οταν θα γινεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για DLNA υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για να στέλνω στην samsung?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Διάβασα τα FAQs και για τα 2 και όντως δε θέλει πολύπλοκα πράγματα, απλά τα εγκαθιστάς και δίνεις κινητό.. Αυτό το "είσαι online" δε κατάλαβα στην αρχή. Προφανώς να έχεις ανοιχτό Internet εννοεί. Γιατί δεν έχει sign in - out. Απλά γνωρίζει κανείς αν θέλει και το "Background Data" ενεργοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 από τη στιγμή που είσαι στο νετ(μέσω παρόχου/wifi), τρέχει και το viber(στο παρασκήνιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 από τη στιγμή που είσαι στο νετ(μέσω παρόχου/wifi), τρέχει και το viber(στο παρασκήνιο) ετσι ακριβως!:) αν πχ σου στειλει καποιος sms με το viber και εισαι online θα το παρεις.... αν οχι θα το παρεις μολις γινεις online... αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δηλαδη με ενα πακετακι internet εχεις δωρεαν SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Για DLNA υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για να στέλνω στην samsung?? εγω χρησιμοποιώ τo imediashare και στέλνω σε έναν media center (HiMedia 900b) χωρίς πρόβλημα. Φυσικά η ασύρματη σύνδεση δεν υποστηρίζει streaming video, αλλά τουλάχιστον φωτογραφίες βλέπεις κανονικά. αν έχεις κινητό samsung γίνεται αυτόματα αυτό που θες, μάλλον δεν έχεις. εγώ έχω, αλλά δεν έχω tv samsung.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλημερα εχει κανεις να μου δωσει το sygic free ξκαι χι trial??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλημερα εχει κανεις να μου δωσει το sygic free ξκαι χι trial??ευχαριστω Όχι δεν έχει μιας και είναι παράνομο να ζητάμε "σπασμένο" λογισμικό. Αναφέρεται ρητά στους όρους που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου και οφείλεις να σεβαστείς όπως όλοι μας ανεξαιρέτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 εγω χρησιμοποιώ τo imediashare και στέλνω σε έναν media center (HiMedia 900b) χωρίς πρόβλημα. Φυσικά η ασύρματη σύνδεση δεν υποστηρίζει streaming video, αλλά τουλάχιστον φωτογραφίες βλέπεις κανονικά. αν έχεις κινητό samsung γίνεται αυτόματα αυτό που θες, μάλλον δεν έχεις. εγώ έχω, αλλά δεν έχω tv samsung.. :/ εγώ έχω lg optimus 2x που υποστηρίζει DLNA απλά η εφαρμογή που έχει από μονο του μέσα δεν κάνει πολλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εγώ που θέλω να το αγοράσω το igo, θα μου πει κανένας από που θα το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 για οσους εχουν samsung galaxy 2 s : σε εγκατασταση του navigon μολις τρεχω το apk μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε(το ιδιο μου εχει κανει κ σε αλλες εφαρμογες...)μηπως πρεπει κατι να ρυθμισω σημειωτεον οτι τρεχω τα apk μεσα απο το astro και οτι εχω ανοικτο και το wifi που λεει οτι μπορει να χρειαζεται η εφαρμογη για να κατεβασει αρχεια κατα την εγκατασταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δηλαδη με ενα πακετακι internet εχεις δωρεαν SMS? Για να μην γινει μπερδεμα εχεις αποστολη και ληψη μυνηματων μεσω του προγραματος viber ή το whatsapp ή αλλων παρομοιων . OXI sms δηλαδη πρεπει και ο αλλος να εχει εγκατεστημενα τα ιδια προγραμματα. Τωρα βεβαια δεν υπαρχει καποιος που να εχει smartphone και να μην εχει εγκαταστησει viber & whatsapp :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Για να μην γινει μπερδεμα εχεις αποστολη και ληψη μυνηματων μεσω του προγραματος viber ή το whatsapp ή αλλων παρομοιων . OXI sms δηλαδη πρεπει και ο αλλος να εχει εγκατεστημενα τα ιδια προγραμματα. Τωρα βεβαια δεν υπαρχει καποιος που να εχει smartphone και να μην εχει εγκαταστησει viber & whatsapp :rolleyes: Υπάρχει...εγώ... Απλά έλεγα...έστω ότι όλοι έχουν smartphone...με 30mb ας πούμε...στην ουσία στέλνεις απεριόριστα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά χρειάζομαι μια διευκρίνση για το viber. Αν έχω ανοιχτό το 3g και κάνω κλήση από εκεί, δεν μετράνε data για τη φωνή μου που μετραφέρεται; Γιατί αν είναι έτσι, τα mb από έτοιμο πακέτο τελειώνουν μέχρι να πεις τρία και συμφέρει μόνο από wifi. Για τα μηνύματα δεν με νοιάζει και τόσο γιατί έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα θα είναι εντελώς αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά χρειάζομαι μια διευκρίνση για το viber. Αν έχω ανοιχτό το 3g και κάνω κλήση από εκεί, δεν μετράνε data για τη φωνή μου που μετραφέρεται; Γιατί αν είναι έτσι, τα mb από έτοιμο πακέτο τελειώνουν μέχρι να πεις τρία και συμφέρει μόνο από wifi. Για τα μηνύματα δεν με νοιάζει και τόσο γιατί έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα θα είναι εντελώς αμελητέα. ναι χρησιμοποιει δεδομενα. δεν πρεπει να ειναι τραγικα πολλα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλή η εφαρμογή Unified Remote εύκολος ο χωρισμός του Η/Υ μέσω wifi, αλλά μέσω wifi τρώει μπαταρία,η εφαρμογή δίνη την δυνατότητα ελέγχου και μέσω bluetooth που έχει σαφώς λιγότερη καταναλώσει. Κάνω της απαραίτητες ρυθμίσεις αλά δεν βλέπω να κάνει τίποτα. Bluetooth USB level one mdu-0005usb Driver: TOSHIBA Bluetooth Stack 8.00.03 32bit. Any Help?????? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τελικα καταφερε κανεις να περασει pois στο ndrive 11.0.06? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά χρειάζομαι μια διευκρίνση για το viber. Αν έχω ανοιχτό το 3g και κάνω κλήση από εκεί, δεν μετράνε data για τη φωνή μου που μετραφέρεται; Γιατί αν είναι έτσι, τα mb από έτοιμο πακέτο τελειώνουν μέχρι να πεις τρία και συμφέρει μόνο από wifi. Για τα μηνύματα δεν με νοιάζει και τόσο γιατί έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα θα είναι εντελώς αμελητέα. Για φωνητικη κληση με 3g καταναλωνει 5 mb στα 15 λεπτα ομιλιας Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εγώ που θέλω να το αγοράσω το igo, θα μου πει κανένας από που θα το κάνω; Δεν μπορείς, το iGO για Android δεν πωλείται ξεχωριστά. για οσους εχουν samsung galaxy 2 s : σε εγκατασταση του navigon μολις τρεχω το apk μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε(το ιδιο μου εχει κανει κ σε αλλες εφαρμογες...)μηπως πρεπει κατι να ρυθμισω σημειωτεον οτι τρεχω τα apk μεσα απο το astro και οτι εχω ανοικτο και το wifi που λεει οτι μπορει να χρειαζεται η εφαρμογη για να κατεβασει αρχεια κατα την εγκατασταση.... Το έχεις γνήσιο; Αν όχι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Για φωνητικη κληση με 3g καταναλωνει 5 mb στα 15 λεπτα ομιλιας Φίλε panagpan, εμπειρικά τη δίνεις αυτή την κατανάλωση? Για το Tango που είναι σα τo Viber, βρήκα αυτό How much data does Tango use? Αναλογικά για τα 15 λεπτά βγαίνει παραπάνω αλλά δε το έχω δοκιμάσει να σας πω. Και πιθανόν να τρώει πιο πολύ από το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα,να ρωτησω ρε παιδια,με αυτή την εφαρμογή https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result βάζουμε στο κινητό μας και Ελληνικό menu και Ελληνικό πληκτρολόγιο;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts