Jadearka Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια καλησπερα κ απο μενα Νεο μελος android εχω το xperia x8. μεχρι τωρα καλα εχει επανω το wisepilot αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν χρεωσεις οταν το χρησιμοποιω γιατι οταν ενεργοποιω τον δορυφορο μου αναφερει πως ενδεχεται να ισχυουν χρεωσεις μεταδοσης δεδομενων. δηλ θα χρεωθω οταν ανοιξω το gps????:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 photoshop express Ψάχνω μία εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών για το tab μου!Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό?? Εγώ έχω το PicSay... αλλά ψάχνω και για κάτι άλλο...;) Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια καλησπερα κ απο μενα Νεο μελος android εχω το xperia x8. μεχρι τωρα καλα εχει επανω το wisepilot αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν χρεωσεις οταν το χρησιμοποιω γιατι οταν ενεργοποιω τον δορυφορο μου αναφερει πως ενδεχεται να ισχυουν χρεωσεις μεταδοσης δεδομενων. δηλ θα χρεωθω οταν ανοιξω το gps????:cry: το wisepilot δουλευει με internet μονο και κατεβαζει δεδομενα ναι χρεωνεσαι δεν δουλευει αυτονομα βαλε καποιο αλλο ndrive-navigon-sygic-igo-dont panic ολα αυτα δουλευουνε αυτονομα μονο με δορυφορους χωρις να χρεωνεσαι ..... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδες καλησπερα! Ξερει κανενας αν η εφαρμογη layar ειναι το ιδιο πραγμα με την εφαρμογη wikitude? Και ποια απο τις δυο αξιζει πιο πολυ η ειναι πιο λειτουργικη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ψαχνω Ελληνικοαγγλικο και το αντιστροφο. Δε μπορω να κανω αναζητηση, ειμαι απο κινητο. Φρεε αν ειναι ευκολο Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ψαχνω Ελληνικοαγγλικο και το αντιστροφο. Δε μπορω να κανω αναζητηση, ειμαι απο κινητο. Φρεε αν ειναι ευκολο Sent from my HTC Vision using Tapatalk Λεξικο εννοεις η πληκτρολογιο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Tην προσοχή σας, πιθανόν κακόβουλο λογισμικό Send Unlimited Free SMS Worldwide FreeSMSWide.apk Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... Το έκανα εγκατάσταση και μου εμφάνισε μια μαύρη οθόνη από την οποία δεν μπορούσα να βγω και για να τα καταφέρω έκλεισα το τηλέφωνο. Κατόπιν μου ήρθαν δυο sms από 5ψήφιο νούμερο που έγραφαν στα αγγλικά " ευχαριστώ πάρα πολύ" και το αποτέλεσμα ήταν ο χρόνος ανανέωσης των 10 ευρώ που είχα κάνει νωρίτερα, να μηδενιστεί..... προσοχή λοιπόν. Αν γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή κάποιο παρόμοιο παρακαλώ ενημερώστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Λεξικο εννοεις η πληκτρολογιο? λεξικο ψαχνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Tην προσοχή σας, πιθανόν κακόβουλο λογισμικό Send Unlimited Free SMS Worldwide FreeSMSWide.apk Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... Το έκανα εγκατάσταση και μου εμφάνισε μια μαύρη οθόνη από την οποία δεν μπορούσα να βγω και για να τα καταφέρω έκλεισα το τηλέφωνο. Κατόπιν μου ήρθαν δυο sms από 5ψήφιο νούμερο που έγραφαν στα αγγλικά " ευχαριστώ πάρα πολύ" και το αποτέλεσμα ήταν ο χρόνος ανανέωσης των 10 ευρώ που είχα κάνει νωρίτερα, να μηδενιστεί..... προσοχή λοιπόν. Αν γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή κάποιο παρόμοιο παρακαλώ ενημερώστε. Φαντάζομαι έκανες μετά hard reset, καθώς παίζει και να σου φάει και την επόμενη κάρτα διαφορετικά... Συνήθως ότι βλέπεις με unlimited, free sms και σ'όλο τον κόσμο κιόλας, είναι ύποπτα! Και πόσο μάλλον εκτός μάρκετ... Οπότε μεγάλη προσοχή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 λεξικο ψαχνω :) Εγώ έχω το free dict: Greek English Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Tην προσοχή σας, πιθανόν κακόβουλο λογισμικό Send Unlimited Free SMS Worldwide FreeSMSWide.apk Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... Το έκανα εγκατάσταση και μου εμφάνισε μια μαύρη οθόνη από την οποία δεν μπορούσα να βγω και για να τα καταφέρω έκλεισα το τηλέφωνο. Κατόπιν μου ήρθαν δυο sms από 5ψήφιο νούμερο που έγραφαν στα αγγλικά " ευχαριστώ πάρα πολύ" και το αποτέλεσμα ήταν ο χρόνος ανανέωσης των 10 ευρώ που είχα κάνει νωρίτερα, να μηδενιστεί..... προσοχή λοιπόν. Αν γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή κάποιο παρόμοιο παρακαλώ ενημερώστε. Να συμπληρώσω ότι αποστολέας ήταν το νούμερο 54345 το οποίο ανήκει σε εταιρία παροχής υπηρεσιών για κινητά τηλέφωνα. http://www.m-stat.gr, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμπλέκεται η εταιρία στη διακίνηση του λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 λεξικο ψαχνω :) Free dict και απο μενα Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ξέρει κανείς στο don't panic πως απενεργοποιούμε την προειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 για pdf ποιο πρεπει να εγκαταστησουμε το adobe acrobat δεν υπαρχει στο μαρκετ κατι αλλο ισως που να τα ανοιγει, ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 για pdf ποιο πρεπει να εγκαταστησουμε το adobe acrobat δεν υπαρχει στο μαρκετ κατι αλλο ισως που να τα ανοιγει, ευχαριστω:) https://market.android.com/details?id=com.qoppa.activities.viewer&feature=search_result\ τελειος! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Βγηκε προσφατως και η 11.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 η διαφορά του root call blocker με τα υπόλοιπα είναι ότι στο χρήστη δε φτάνει καθόλου η κλήση.Οτι άλλο δοκίμασα χτυπούσε μια φορά σαν γρήγορη αναπάντητη και μετά μπλόκαρε τη κλήση. γιαυτό άλλωστε θέλει να είσαι root γιατί επεμβαίνει στα "ενδότερα" του συστήματος..επίσης καλές οι ρυθμίσεις που έχει ενσωματωμένες το σύστημα του android αλλά δε μπορεί να μπλοκάρει τις κλήσεις με απόκρυψη καθώς και κλήσεις από αριθμούς που δε βρίσκονται στις επαφές μας. Πως το κανεις αυτο; απ τις επιλογες που εχει σε ολες χτυπαει μια φορα το τηλ και μετα απορριπτει την κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Το Multitasking ειδικά για τις συσκευές που έχουν μόνο 256 MB ram είναι σίγουρα προβληματικό. Ενώ με custom rom η κατάσταση συνολικά βελτιώνεται πολύ, αν δεν μπορείς να τρέξεις είτε το comp cache είτε swap στην κάρτα μνήμης το πρόβλημα παραμένει. Αυτό που θέλω εγώ να κάνω είναι κάτι που ακούγεται απλό: 1. Να τρέχει ένας Music player στο background να ακούω Mp3 2. Να τρέχει ένας live mesenger client 3. Να τρέχει ένας facebook client μόνο για chat 4. Αν γίνεται να τρέχει το skype 5. Να έχω ανοικτό ένα browser να βλέπω σελίδες. Αυτά μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά τα έκανα με το windows mobile κινητό μου πριν από 2 χρόνια με πολύ λιγότερη ram και μόνο περιορισμό το flash που έτσι και αλλιώς ούτε τώρα το χρησιμοποιώ. Για μουσική έχω δοκιμάσει MIUI, TTPOD και winamp με το τρίτο να καταναλώνει την λιγότερη μνήμη, κάπου 12 ΜΒ. Ξέρετε κάποιο που να τρέχει στο background και να καταναλώνει λιγότερη μνήμη? Browser? Είμαι ανάμεσα στον opera mini Και τον απλό dolphin έχοντας δοκιμάσει αρκετούς. Για msn client χρησιμοποιώ το mercury, ενώ για τα άλλα τις επίσημες εφαρμογές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Το έχω στο reject.Αυτός που σε καλεί ακούει ένα σύντομο χτύπημα και μετά τον κόβει.Η διαφορά με τα υπόλοιπα που δοκίμασα είναι ότι αυτό το σύντομο χτύπημα δε φτάνει σε μένα ως γρήγορη αναπάντητη.Με το root call blocker,για να δω αν κάποιος με κάλεσε,πρέπει να κοιτάξω στα notifications του προγράμματος. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Το έχω στο reject.Αυτός που σε καλεί ακούει ένα σύντομο χτύπημα και μετά τον κόβει.Η διαφορά με τα υπόλοιπα που δοκίμασα είναι ότι αυτό το σύντομο χτύπημα δε φτάνει σε μένα ως γρήγορη αναπάντητη.Με το root call blocker,για να δω αν κάποιος με κάλεσε,πρέπει να κοιτάξω στα notifications του προγράμματος. Υπαρχουν αρκετα πλεον προγραμματα που ΔΕΝ δειχνουν για αναπαντητη μια μπλοκαρισμενη κληση.extreme call blocker droid,call guard...εγω εχω το πρωτο σε ΜΗ ρουταρισμενο κινητο Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 παιδια ξερετε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο Sygic Aura 11.2.0 και στο Sygic Aura 3.0 ??? εγω εχω την 11.2.0, αυτη ειναι η πιο καινουργια εκδοση? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλησπερα παιδια.... Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο app που να μετραει τα λεπτα που σου μενουν απο πακετο χρονου ομιλιας? Το δικο μου ομως συγκεκριμενα στρογγυλοποιει τις κλησεις στο επομενο λεπτο... δλδ αν μιλησω 30'' χρεωνεται 1 λεπτο κτλ... Ξερετε κατι να μπορω να τα μετραω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτη εδω η εφαρμογη http://www.wired.com/epicenter/2011/01/google-translate-real-time/ που μεταφραζει την ομιλια realtime. Βεβαια οπως καταλαβα, ειναι κατι προσθετο στην ηδη υπαρχουσα μηχανη μεταφρασης της google που μεταφραζει κειμενα. Θα ηθελα σε αυτο εδω το τοπικ, οσοι ενδιαφερομαστε να παρακολοουθουμε την εξελιξη της εφαρμογης, νεες εκδοσεις - δυνατοτητες, ειδησεις σχετικες κλπ. Προβληματισμοί: Το θεμα ειναι, οτι πχ. αν το θες για χρηση οταν εισαι σε αλλη χωρα, που να βρεις δικτυο για να συνδεθεις ωστε να σε βοηθησει η εφαρμογη; Εννοω οτι η περιαγωγη δεδομενων ειναι πανακριβη, κι ουτε ειναι ευκολο να γυρνας σαν τον ζητιανο να ψαχνεις να βρεις ελευθερο δικτυο να συνδεθεις. Γενικα, αν και η google ειναι σχεδον ταυτοσημη με το internet, ωστοσο ειναι απιθανο να εχει κανεις συνεχεια νετ στο κινητο του, ειδικα αν μιλαμε για εξωτερικο. Ειδα και μια παρομοια συζητηση για τα google maps, εδω στο φορουμ, για το πως μπορουν να 'cache-αριστουν' οι χαρτες ωστε να μην ζητα συνεχεια συνδεση που ειναι αργη πολλες φορες, περαν του κοστους, και εχει και καθυστερησεις. Για τους χαρτες ομως, και γενικα για πλοηγηση, υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις: κατεβαζεις ενα πακετο gps software μαζι με χαρτες offline και τελος. Ουτε νετ, ουτε κοστη, ουτε καθυστερησεις. Για εφαρμογες σαν αυτη εδω ομως; Υπαρχει καμια λυση; ---- Οπως και να εχει ομως, ειναι υπεροχη εφαρμογη. Εγω μονο αυτη ξερω που να μεταφραζει ολοκληρες προτασεις. Ολα τα αλλα ειναι απλα λεξικα. Βαζεις λεξη, σου δινει λεξη. Υπαρχει κατι αλλο παρομοιο σε android που να μεταφραζει ολοκληρες φρασεις; ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 έχεις wu;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλησπερα παιδια.... Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο app που να μετραει τα λεπτα που σου μενουν απο πακετο χρονου ομιλιας? Το δικο μου ομως συγκεκριμενα στρογγυλοποιει τις κλησεις στο επομενο λεπτο... δλδ αν μιλησω 30'' χρεωνεται 1 λεπτο κτλ... Ξερετε κατι να μπορω να τα μετραω...? call meter 3G Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts