Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 αν κανω μεταφορα ολες μου τις εφαρμογες στην καρτα μεσω του app2sd application αυτες που γινεται φυσικα,και μετα κανω ΟΤΑ UPDATE μετα αν τις ξαναμεταφερω στην μνημη της συσκευης θα ειναι ιδιες οπως πριν? Για ποιο λόγο να τις ξαναβάλεις όμως στην κύρια μνήμη; Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν βρίσκω και το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια μολις μου ηρθε ο λογαριασμος μου wind και επαθα πλακα! για πρωτη φορα τον αυγουστο εκανα χρηση και τα 420 mb στο internet στο κινητο μου και συμφωνα με το 3g watchdog ημουν λιγο κατω απο το οριο! ελα ομως που δεν ημουν! ξεπερασα το οριο κατα πολυ....:rolleyes: με το νεο λογαριασμο εβαλα 2 προγραμματα να μου μετρανε τα ντατα(μια και η wind δεν σε ειδοποιηει σαν την cosmote για το υπολοιπο σου...απατεωνες αλλα τελος παντων...). εβαλα την ιδια μερα το 3g watchdog αλλα και το my data manager να μετρανε! το αποτελεσμα??? το my data manager ηδη σε 3 μερες ΕΙΝΑΙ 30MB ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 3g watchdog :worry::worry::worry: ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ!! θα δω πως θα τα παω με το αλλο και θα σας πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δοκιμασα το dont panic στον γαλαξια μου και μου φανηκε πολυ δυνατο:) επισης ειναι το μοναδικο προγραμμα που ειδα κατι αλλαγες σε δρομους(απο διπλης τους κανανε μονοδρομους κτλ) εδω αλεξανδρουπολη! σε κανενα αλλο προγραμμα δεν το ειδα! μου φανηκαν δηλαδη οι χαρτες να ειναι ειναι πολυ καινούργιοι.. σε γενικες γραμμες μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια μολις μου ηρθε ο λογαριασμος μου wind και επαθα πλακα! για πρωτη φορα τον αυγουστο εκανα χρηση και τα 420 mb στο internet στο κινητο μου και συμφωνα με το 3g watchdog ημουν λιγο κατω απο το οριο! ελα ομως που δεν ημουν! ξεπερασα το οριο κατα πολυ....:rolleyes: με το νεο λογαριασμο εβαλα 2 προγραμματα να μου μετρανε τα ντατα(μια και η wind δεν σε ειδοποιηει σαν την cosmote για το υπολοιπο σου...απατεωνες αλλα τελος παντων...). εβαλα την ιδια μερα το 3g watchdog αλλα και το mobile data να μετρανε! το αποτελεσμα??? το mobile data ηδη σε 3 μερες ΕΙΝΑΙ 30MB ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 3g watchdog :worry::worry::worry: ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ!! θα δω πως θα τα παω με το αλλο και θα σας πω.. βαλε και το spb wireless monitor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 βαλε και το spb wireless monitor... Έγινε φίλε μου θα το δοκιμάσω.thanks :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 υπαρχει πληκτρολογιο ΟΧΙ αυτονομο αλλα να μπορω να το αλλαζω μεσα απο το κειμενο,που να γραφει 160 χαρακτηρες σε τ9?το smart keyboard pro το κανει αλλα στο qwerty θελει να τα κανω κεφαλαια καθε φορα ,και σε αλφαρηθμητικο βαζει τονους στις λεξεις και δεν γινεται με τιποτα να γραψω 160 χαρακτηρες. στο gosms πήγαινε menu->settings->send settings και ενεργοποίησε το enable local support και στο suopported languages βάλε greek sms mode. τώρα είτε γράφεις κεφαλαία, είτε μικρά, είτε βάζεις τόνους, είτε όχι, θα πηγαίνει το μηνυμα σου με κεφαλαία, χωρίς τόνους=>160 χαρακτήρες/μήνυμα\ αντίστοιχη δυνατότητα υπάρχει και στο handcent sms αν θες να το κάνεις με την στοκ εφαρμογή, δεν νομίζω να γίνεται ούτε με κάποιο πληκτρολόγιο, καθώς δεν είναι θέμα πληκτρολογίου ο τονισμός, αλλά του λεξικού του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη καιρου με widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 στο gosms πήγαινε menu->settings->send settings και ενεργοποίησε το enable local support και στο suopported languages βάλε greek sms mode. τώρα είτε γράφεις κεφαλαία, είτε μικρά, είτε βάζεις τόνους, είτε όχι, θα πηγαίνει το μηνυμα σου με κεφαλαία, χωρίς τόνους=>160 χαρακτήρες/μήνυμα\ αντίστοιχη δυνατότητα υπάρχει και στο handcent sms αν θες να το κάνεις με την στοκ εφαρμογή, δεν νομίζω να γίνεται ούτε με κάποιο πληκτρολόγιο, καθώς δεν είναι θέμα πληκτρολογίου ο τονισμός, αλλά του λεξικού του κινητού.στην μανισια εφαρμογη στελνει σε qwerty μια χαρα 160 χαρακτηρες,σε αλφαρηθμιτικο οχι. στο go και στο handcent σε ΑΛΦΑΡΗΘΜΗΤΙΚΟ(το κλασσικο παλιο) ΜΕ τ9 στελνει 160 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη καιρου με widget? Beautiful Widgets Από τις καλύτερες που κυκλοφορούν!!!;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη καιρου με widget? Snowstorm weather widget πολύ καλό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Για ποιο λόγο να τις ξαναβάλεις όμως στην κύρια μνήμη; Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν βρίσκω και το λόγο. 1000 Ευχαριστω για την απαντηση σου,ο λογος για τον οποιο κραταω τις εφαρμογες στην κυρια μνημη ειναι η "εντυπωση" μου οτι θα τρεχουν γρηγοροτερα.Επισης και πιο σημαντικο,θελω να τις ξαναβαλω στην κυρια μνημη γιατι μετα το ΟΤΑ θελω να βαλω νεα καρτα sd την οποια εδω και ενα μηνα την εχω αγορασει αλλα λογω διακοπων και λογω του επικειμενου ΟΤΑ εχω μπερδευτει,πως θα κανω ενα καλο μπακαπ για να μην τραβαω τα μαλλια μου μετα :)...... Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια. Θοδωρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ποιό είναι το mobile data δέν τό βρήκα έτσι στό μάρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μόλις παρατήρησα ότι βγήκε Destinator update for android 2.3.3 και 2.3.4 ;) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) επισης ειναι το μοναδικο προγραμμα που ειδα κατι αλλαγες σε δρομους(απο διπλης τους κανανε μονοδρομους κτλ) εδω αλεξανδρουπολη! Οι χάρτες του dontpanic είναι οι καλύτεροι στο android λόγω geointelligence.Οι χάρτες που έχει π.χ. το sygic aura ή ο teleatlas του igo είναι παλιότερες εκδόσεις του χάρτη της gi (από την συνεργασία που είχαν μέχρι πέρισυ με την teleatlas).To πρόγραμμα κατά την γνώμη μου είναι άριστο όσο αφορά την ταχύτητα και καλό κατά την απεικόνιση του χάρτη.Από άποψη δυνατοτήτων-παραμετροποίηση από το χρήστη πάσχει αρκετά.Προσωπικά λόγω χάρτη το χρησιμοποιώ ως βασικό πρόγραμμα πλοήγησης. Edited September 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ποιό είναι το mobile data δέν τό βρήκα έτσι στό μάρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Φίλε λάθος έκανα εγώ πιο πάνω..my data manager ήθελα να γράψω :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Φίλε λάθος έκανα εγώ πιο πάνω..my data manager ήθελα να γράψω :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Όντως το μοναδικό που μετράει σωστά!!! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη καιρου με widget? ΑΠ' όλα όσα έχω δοκιμάσει, ωραίο και έτη φωτός πιο αξιόπιστο απ' τα άλλα (αλλά επι πληρωμεί) είναι ένα της Elecont software, ψάξτο έτσι γιατί έχει περίεργο όνομα. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Οι χάρτες του dontpanic είναι οι καλύτεροι στο android λόγω geointelligence.Οι χάρτες που έχει π.χ. το sygic aura ή ο teleatlas του igo είναι παλιότερες εκδόσεις του χάρτη της gi (από την συνεργασία που είχαν μέχρι πέρισυ με την teleatlas).To πρόγραμμα κατά την γνώμη μου είναι άριστο όσο αφορά την ταχύτητα και καλό κατά την απεικόνιση του χάρτη.Από άποψη δυνατοτήτων-παραμετροποίηση από το χρήστη πάσχει αρκετά.Προσωπικά λόγω χάρτη το χρησιμοποιώ ως βασικό πρόγραμμα πλοήγησης. Πάντως όπως είπες και εσύ και μόνο για τους χάρτες αξίζει και με το παραπάνω.φαντάζομαι ότι οι χάρτες αν αγοράσεις το πρόγραμμα θα ανανεώνονται.σε αντίθεση με το aura που δεν βλέπω να υπάρχει κίνηση. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 στα gapps γιατί δεν βλέπω το google + ??? :confused::confused::confused: πήγα να το βάλω τώρα αλλα δεν το βρήκα.. πως μπορώ να το βρω ? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό market. Με μια αναζήτηση στο Google μπορείς να το βρεις εύκολα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δοκιμαστε την εφαρμογη uber music.. ειναι ο ιδιος dev που δημιουργησε το launcerpro.. πολυ μπροστα η εφαρμογη.. μονο που ειναι paid.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Για να έχεις αναβάθμιση χαρτών Ελλάδας χωρίς χρονικό περιορισμό,πρέπει να αγοράσεις την έκδοση που πουλάνε τα καταστήματα forthnet στα 39€.H έκδοση από το μάρκετ,δεν έχει αναβάθμιση χάρτη.για περισσότερα δες στο navimania http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=390 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μόλις παρατήρησα ότι βγήκε Destinator update for android 2.3.3 και 2.3.4 ;) Να το κάνεις τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μόλις παρατήρησα ότι βγήκε Destinator update for android 2.3.3 και 2.3.4 ;) ναι, όντως το είδα και εγώ χθες και το κατέβασα από το mlsdestinator.gr. ευτυχώς γιατί με έχει βολέψει πολύ αυτό το πρόγραμμα μέσα στην αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Να το κάνεις τι; Είμαι οπαδός του destinator. Ανέκαθεν αυτό χρησιμοποιούσα. (Αγορασμένο πάντα) Εχω την έκδοση 6, 7 και τώρα την android. Aπ όλα τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει έχω καταλήξει σε αυτό για πάααρα πολλούς λόγους. (Πολύ καλοί χάρτες, τακτική ενημέρωση, ευκολία χρήσης, δεν έχει περιττά και άχρηστα στοιχεία να το βαραίνουν κλπ) Edited September 12, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts