Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Απλά πας στο titanium και πατάς menu --> batch --> backup user applications

Σημειώνω να μην πέρνεις backups από εφαρμογές συστήματος, ποτέ.

Για ποιο λογο να μην περνουμε backup απο system apps;Απο μου ειχε πει ενα παιδι που το ρωτησα πως θα βγαλω εναν προεγκατεστημενο launcher που ειχε μια custom rom που εχω (ειχε περασμενους δυο launcher μεσα) μου ειπε ή να παρω backup ή να κανω freeze καλυτερα αλλα το δευτερο ηθελε την donate εκδοση του titanium οποτε εκανα backup και την εσβησα..Μου ειπε οτι το backup πρεπει να γινει γιατι αν κανω wipe μετα το κινητο μπορει να μη βρισκει το system app που διεγραψα και να κολλησει,οποτε πριν το wipe να επαναφερω απο το backup οτι ειχα σβησει.Δεν ειναι σωστα αυτα που μου ειπε;

Και κατι ακομα ασχετο.Εχω εν προβλημα με τον es -manager.Καθε φορα που παω να συνδεθω με το pc μεσω lan ενω απο την ανιχνευση μου βγαζει την ip του υπολογιστη η οποια ειναι σωστη μετα μου λεει φαλμα συνδεσης.Υπαρχει περιπτωση να γινετε επειδη δεν εχω βαλλει κωδικο στο ανοιγμα τον windows;Και αν δε γνωριζετε κατι για να λυθει αυτο το προβλημα υπαρχει καποια αλλη λυση σε εφαρμογη για να μεταφερω εικονες και τραγουδια με lan απο το pc;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καπου ειχα πετυχει μια εφαρμογη η οποια ηταν για κλειδωμα του κινητου και επιπλεον ειχε κατι σαν εικονιδια για εφαρμογες. Σαν του sense 3

Το εχει πετυχει κανεις;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Widgetlocker

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά έχω ένα sg2 και προσπαθώ να συνδέσω κινητό με το lap για να πάρει το lap net αλλα τίποτα τι γίνετε?δεν δουλεύει το tethering.

Αναγκαστικά και έβαλα το pdanet αλλα επειδή είναι trail στο PC δεν με ανοίγει πολλές σελίδες...

υπαρχει messenger που να χρησιμοποιει την μπροστινη καμερα για συνδιαλεξεις?

Το νέο skype, το Talk (google talk, θέλει ρουτ) το καινούριο, το fring.

Πας > τηλ. καταλ. > ρυθμίσεις > περισσότερα > επιλογές προβολής.

Από το τηλέφωνο έχω επιλέξει να μου εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου, όχι της SIM, όχι του google, όχι του Skype για παράδειγμα.

Αλλά στο handcent και πάλι μου τις εμφανίζει όλες. Ακόμα και του facebook :wacko:

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Καπου ειχα πετυχει μια εφαρμογη η οποια ηταν για κλειδωμα του κινητου και επιπλεον ειχε κατι σαν εικονιδια για εφαρμογες. Σαν του sense 3

Το εχει πετυχει κανεις;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

live locker...

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εχετε να προτεινετε σε offline κατι απο τα παρακατω?

1.Λεξικο με ετοιμες φράσεις?

2.Αγγλικο-ελληνικο λεξικο?

Το νέο skype, το Talk (google talk, θέλει ρουτ) το καινούριο, το fring.

Ο αλλος τι πρεπει να χει;πχ το fring ειναι μονο για κονητα;το talk?υπαρχει και για πισι και κινητο;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο αλλος τι πρεπει να χει;πχ το fring ειναι μονο για κονητα;το talk?υπαρχει και για πισι και κινητο;

Fringe- oovoo- skype θα πρεπει να το εχουν και οι δυο στο κινητο, οπως και στη βιντεοκλιση κινητου με λαπτοπ με το αντιστοιχο πρόγραµµα στο λαπτοπ

my Galaxy S

Το talk δουλευει και στο site του gmail αν εχεις web camera και στο κινητο σε οποιοδηποτε, αρκει να ειναι η εκδοση που το υποστηριζει. Για μενα ειναι η καλυτερη λυση.

Sent from my HTC Desire

Fringe- oovoo- skype θα πρεπει να το εχουν και οι δυο στο κινητο, οπως και στη βιντεοκλιση κινητου με λαπτοπ με το αντιστοιχο πρόγραµµα στο λαπτοπ

my Galaxy S

Το talk δουλευει και στο site του gmail αν εχεις web camera και στο κινητο σε οποιοδηποτε, αρκει να ειναι η εκδοση που το υποστηριζει. Για μενα ειναι η καλυτερη λυση.

Sent from my HTC Desire

ευχαριστω παιδες..αλλα γιατι δεν μπορω να βρω στο μαρκετ ουτε το φριντζ ουτε το γκουγκλ τολκ ουτε το ουβου??:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για schrollable widgets εκτός του colorize widgets (δεν δουλεύει σε όλους τους launchers);

ευχαριστώ!!!!

frastgr

ευχαριστω παιδες..αλλα γιατι δεν μπορω να βρω στο μαρκετ ουτε το φριντζ ουτε το γκουγκλ τολκ ουτε το ουβου??:confused:

https://market.android.com/details?id=com.fring

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σου λειτουργει οκ?

Εγω δεν εχω καταφερει να το κανω να βρει κανενα τηλεφωνο...

Φιλε δεν το χρησιμοποιω και παρα πολυ συχνα αλλα οσα τηλεφωνα εχω ψαξει ως τωρα μου τα εχει βρει. Εννοειται τηλεφωνα που ανηκουν μονο στο δικτυο του οτε.

https://market.android.com/details?id=com.fring

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

κλασσικα λεει οτι δεν ειναι συμβατο με το κινητο μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο market και χαθηκε ο λογαριασμος google απο τους λογαριασμους:OΤι κανω;

Γνωρίζει κανείς, εφαρμογή που να δείχνει στην επ.εργ. πόσες (και ποιες θα ήταν καλύτερα) εφαρμογές τρέχουν, στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο...???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Από το τηλέφωνο έχω επιλέξει να μου εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου, όχι της SIM, όχι του google, όχι του Skype για παράδειγμα.

Αλλά στο handcent και πάλι μου τις εμφανίζει όλες. Ακόμα και του facebook :wacko:

Εγώ ρώτησα για το handcent πως να το κάνω να μην βγάζει τις επαφές της sim στον κατάλογό του, κι

όχι για τον κατάλογο του τηλεφώνου γενικότερα.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω το εξής προβλημα :

Οταν προσπαθησω να στειλω φωτο απο το whatsapp με 3g η φωτογραφια δεν φευγει ποτε (μυνηματα κ.α μια χαρα ) , με wifi ολα οκ . Εδω και 6 μηνες που το χρησιμοποιω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Τσεκαρα ρυθμισεις σε ολο το κινητο δεν εχω αλλαξει κατι , ειμαι σε VODAFONE :wacko:

Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ?

Εχετε να προτεινετε σε offline κατι απο τα παρακατω?

1.Λεξικο με ετοιμες φράσεις?

2.Αγγλικο-ελληνικο λεξικο?

Cambridge Advanced

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Στοv viber δεν μπορεις να αλλαξεις ηχο κλησεις και μηνυματος ?

Όχι ακόμα αλλά στα infos της εφαρμογής λέει ότι θα γίνεται σε μελλοντικές εκδόσεις. Ακόμα κι έτσι όμως τα σπάει το Viber!

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

έχετε να μου προτείνεται κανένα προγραμματάκι που να παίζει .avi ? και να μπορώ να βάλω και υπότιτλους?

ακόμα και αν είναι με αγορά η εφαρμογή δεν υπάρχει πρόβλημα

*έβαλα αυτόν https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result και παίζει πολύ καλά η ταινία ούτε κολλάει και με υπότιτλους ! :D

Edited by ns11

Εγώ ρώτησα για το handcent πως να το κάνω να μην βγάζει τις επαφές της sim στον κατάλογό του, κι

όχι για τον κατάλογο του τηλεφώνου γενικότερα.

Ακριβώς το ίδιο θέλω και εγώ να μάθω.

Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύτηκες?

Διότι οι ρυθμίσεις που αναφέρει ο φίλος που μας είπε τι να κάνουμε, γίνονται από την επιλογή Τηλέφωνο--->ρυθμίσεις--->etc. και όχι μέσω της εφαρμογής Handcent. Και για αυτό ανέφερα ότι από εκεί έχω ξετικάρει τις επαφές της SIM.

Anyway, το θέμα είναι ότι με την απορία θα μείνουμε

• Administrators
έχετε να μου προτείνεται κανένα προγραμματάκι που να παίζει .avi ? και να μπορώ να βάλω και υπότιτλους?

ακόμα και αν είναι με αγορά η εφαρμογή δεν υπάρχει πρόβλημα

*έβαλα αυτόν https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result και παίζει πολύ καλά η ταινία ούτε κολλάει και με υπότιτλους ! :D

Για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ όπου αν διαβάσεις θα πάρεις και την απάντηση που ζητάς.

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση