Teo010 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 έβαλα στο sygic να βρει το studio pro του alpha TV και δεν το έχει... στο Google maps το έχει. άρα για πιο "δύσκολα" σημεία ενδιαφέροντος βάζω gmaps? Οντως το gmaps εχει περισσοτερα σημεια. Απο την αλλη αν σου αρεσει το sygic, κανε αντιγραφη τις συντεταγμενες απο το gmaps και κανε πλοηγηση στο sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Οντως το gmaps εχει περισσοτερα σημεια. Απο την αλλη αν σου αρεσει το sygic, κανε αντιγραφη τις συντεταγμενες απο το gmaps και κανε πλοηγηση στο sygic.πως γίνεται αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 πως γίνεται αυτό?Μήπως εννοεί με το Send to gps; Δεν νομίζω κανείς να γράφει συντεταγμένες πια χερατα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Παιδιά, το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιεί ο καθένας είναι καθαρά θέμα γούστου ή/και συνήθειας. Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ να χρησιμοποιώ άλλο εκτός από Google maps. Προσπάθησα το here maps (δεν υπήρχε λόγος) αλλά μάταια... Επίσης επειδή αλλάζω συχνά συσκευές, είχα αγοράσει πριν χρόνια το sygic (νομίζω) και τσάμπα τα χρήματα... Με το που άλλαξα 3η συσκευή σε ένα μήνα έχασα την άδεια. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον αυτό. Anyway, το να "τσακωνόμαστε" ακόμα και για πιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλύτερο, καταντάει αστείο. Άλλο να συζητάμε για βελτιώσεις, πρόσθετα, πρόβληματα κι άλλο να ειρωνευομαστε τους υπόλοιπους. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ισχύει για πολλές συσκευές; Δε μπορείς να το έχεις σε 3-4 κινητά ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δεν ισχύει για πολλές συσκευές; Δε μπορείς να το έχεις σε 3-4 κινητά ας πούμε;Αυτό δε το γνωρίζω γιατί το είχα αγοράσει αρκετά χρόνια πριν και το είχα παρατήσει τότε που δε το δεχόταν σε νέα συσκευή. Μάλλον θα άλλαξε αυτό από ότι γράφουν εδώ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δεν ισχύει για πολλές συσκευές; Δε μπορείς να το έχεις σε 3-4 κινητά ας πούμε; Με την άδεια επιτρέπεται η εγκατάσταση σε 3 διαφορετικές Android συσκευές ταυτόχρονα(να δουλεύουν όλες μαζί). Η λειτουργία live traffic θα δουλεύει μόνο σε αυτή που ενεργοποιήθηκε τελευταία. Όταν πας να ενεργοποιήσεις 4η συσκευή η 1η που ενεργοποιήθηκε απενεργοποιείται,στην 5η που ενεργοποιείς απενεργοποιείται η 2η κ.ο.κ. Μπορείς να αλλάζεις συνέχεια συσκευές αρκεί να παραμένεις σε Android,αν πας σε iOS πρέπει να το αγοράσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αυτό δε το γνωρίζω γιατί το είχα αγοράσει αρκετά χρόνια πριν και το είχα παρατήσει τότε που δε το δεχόταν σε νέα συσκευή. Μάλλον θα άλλαξε αυτό από ότι γράφουν εδώ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την άδεια επιτρέπεται η εγκατάσταση σε 3 διαφορετικές Android συσκευές ταυτόχρονα(να δουλεύουν όλες μαζί). Η λειτουργία live traffic θα δουλεύει μόνο σε αυτή που ενεργοποιήθηκε τελευταία. Όταν πας να ενεργοποιήσεις 4η συσκευή η 1η που ενεργοποιήθηκε απενεργοποιείται,στην 5η που ενεργοποιείς απενεργοποιείται η 2η κ.ο.κ. Μπορείς να αλλάζεις συνέχεια συσκευές αρκεί να παραμένεις σε Android,αν πας σε iOS πρέπει να το αγοράσεις ξανά. Έγινε.....:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ερώτηση! Σας κάνει drain τελευταία το Here we go χωρίς να το έχετε χρησιμοποιήσει; Δηλαδή για κάποιο λόγο να τρέχει στο παρασκήνιο καο να εμφανίζεται στα στατιστικά μπαταρίας. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ποτέ !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αγόρασα το Sygic και πληρωσα για την άδεια χρήσης σε Ευρωπη. Πρέπει να πληρωσω επιπλεον χρήματα για τα δεδομενα κίνησης ? Εξωφρενικο μου φαινεται. Οντως ισχυει ? Τι πρεπει να κανω για να παρω τα χρήματα πισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αγόρασα το Sygic και πληρωσα για την άδεια χρήσης σε Ευρωπη. Πρέπει να πληρωσω επιπλεον χρήματα για τα δεδομενα κίνησης ? Εξωφρενικο μου φαινεται. Οντως ισχυει ? Τι πρεπει να κανω για να παρω τα χρήματα πισω ?Δεν ξέρω τι αγόρασες και τι σου φαίνεται εξωφρενικό. Είναι ξεκάθαρο εδώ https://eshop.sygic.com/en/?region=1 Στα 17€ έχει Ευρώπη+traffic Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Οι τελευταιοι χαρτες sygic ποια εκδοση ειναι; 12.2018? 03.2019? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Οι τελευταιοι χαρτες sygic ποια εκδοση ειναι; 12.2018? 03.2019?12.2018 Έκδοση 18.χ του προγράμματος Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 12.2018 Έκδοση 18.χ του προγράμματος Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Πριν λίγο καιρό είχε συζητηθεί η ενεργοποίηση TTS στα ελληνικά στο Google Maps, για εκφώνηση ονομάτων δρόμων κ.λπ. Τότε θυμάμαι το είχα ενεργοποιήσει, τώρα όμως που το τσέκαρα, δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή. Την αφαίρεσαν; Έχω κανονικά τη μηχανή TTS της Google και την έκδοση 10.17.2 στους χάρτες. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ουτε σε εμενα δεν υπαρχει πια... Ουτε στην Q Beta επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Οι τελευταιοι χαρτες sygic ποια εκδοση ειναι; 12.2018? 03.2019? Μόλις ανανέωσα χάρτες σε 2019 03 με έκδοση προγράμματος 18.4.0 Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Σε ποια διαδρομή βρίσκουμε την έκδοση του χάρτη του Sygic; Έχω την 18.0.10 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Σε ποια διαδρομή βρίσκουμε την έκδοση του χάρτη του Sygic; Έχω την 18.0.10Στην 18.0.10 έχεις σίγουρα τους παλιότερους χάρτες που ανέφερα πιο πάνω. Σε Android 9 τους χάρτες τους έχω στο Android/data/com.sygic.aura/files/maps Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Στην 18.0.10 έχεις σίγουρα τους παλιότερους χάρτες που ανέφερα πιο πάνω. Σε Android 9 τους χάρτες τους έχω στο Android/data/com.sygic.aura/files/maps Ευχαριστώ για την πληροφορία. Μάλλον, λόγω Android 5.1, έχω την 18.0.10, αν και αγορασμένο πρόσφατα, και χάρτες 2018.12. Μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε software και χάρτη ? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Μάλλον, λόγω Android 5.1, έχω την 18.0.10, αν και αγορασμένο πρόσφατα, και χάρτες 2018.12. Μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε software και χάρτη ?Δεν νομίζω να επηρεάζει το 5.1. Λογικά κάποια στιγμή θα σου βγάλει αναβάθμιση για το πρόγραμμα και τότε θα πάρεις και τους νέους χάρτες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις ανανέωσα χάρτες σε 2019 03 με έκδοση προγράμματος 18.4.0Θες να μας πεις πού βρήκες εκδοση 18.4.0 όταν σε Play store, apk mirror και όπου αλλού κοίταξα έχουν ως τελευταία την 18.0.10?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Δεν νομίζω να επηρεάζει το 5.1. Λογικά κάποια στιγμή θα σου βγάλει αναβάθμιση για το πρόγραμμα και τότε θα πάρεις και τους νέους χάρτες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θες να μας πεις πού βρήκες εκδοση 18.4.0 όταν σε Play store, apk mirror και όπου αλλού κοίταξα έχουν ως τελευταία την 18.0.10?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Την 18.4.0 έχει και στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 [/color]Θες να μας πεις πού βρήκες εκδοση 18.4.0 όταν σε Play store, apk mirror και όπου αλλού κοίταξα έχουν ως τελευταία την 18.0.10?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μπαίνοντας στο πρόγραμμα Ρυθμίσεις / Σχετικά με / μου γράφει έκδοση 18.4.0 (σημείωση έχω το sygic car Navigation Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 [/color]Θες να μας πεις πού βρήκες εκδοση 18.4.0 όταν σε Play store, apk mirror και όπου αλλού κοίταξα έχουν ως τελευταία την 18.0.10?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μπαίνοντας στο πρόγραμμα Ρυθμίσεις / Σχετικά με / μου γράφει έκδοση 18.4.0 (σημείωση έχω το sygic car Navigation Το sygic car είναι στην 18.4. Το sygic gps στην 18.0.10. Είναι δύο διαφορετικά προγράμματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torero34 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Πριν λίγο καιρό είχε συζητηθεί η ενεργοποίηση TTS στα ελληνικά στο Google Maps, για εκφώνηση ονομάτων δρόμων κ.λπ. Τότε θυμάμαι το είχα ενεργοποιήσει, τώρα όμως που το τσέκαρα, δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή. Την αφαίρεσαν; Έχω κανονικά τη μηχανή TTS της Google και την έκδοση 10.17.2 στους χάρτες. Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ εδώ και καιρό και δεν βρίσκω άκρη. Έχει κάνει 15 αναβαθμίσεις το gmaps από τότε, δεν έχει επανέλθει η δυνατότητα εκφώνησης ονομάτων δρόμων (έκδοση 10.17.2, σε Samsung A5 2017) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts