karamazof53 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Waze......Είναι καλύτερο από το here? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Είναι καλύτερο από το here? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το "καλυτερο" ειναι σχετικο... Προσωπικα πιστευω οτι maps ειναι οτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Είναι καλύτερο από το here? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔωρεάν είναι δοκιμάζεις και αν σου κάνει το κρατάς. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Προσωπικη γνώμη (αν και τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ τα gps του αυτοκινήτου μου) μετά από 12 χρόνια πλοήγησης τα πρώτα 2 χρόνια με Destinator και τα επόμενα 9 με igo και διάφορες δοκιμές ενδιάμεσα (copilot, here maps, sygic και άλλα που ξεχνάω) η πιο βολική επιλογή είναι πλέον το Google maps αφού λόγο online βρησκεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα και με διευκολύνει όταν θέλω να βρω κάτι ακόμα και στο σπίτι. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Χθες και σημερα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το HERE μεσα στη πολη της Πατρας. Πικρα και απογοητευση! Δεν ευρησκε ακομα και τα πιο απλα σημεια και η πλοηγηση ηταν ασυναρτησιες. Αναγκαστηκα να το κλεισω και χρησιμοποιησα το GOOGLE MAPS οποτε και εκανα την δουλεια μου! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Εμένα με έστειλε στην Λεωφόρο Συγγρού 800 μέτρα παρακάτω, με ακριβή αριθμό οδού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Για το Navigator Pro που ήταν τσάμπα πριν λίγες μέρες διάβασα ότι φτιάξανε το πρόβλημα με τους servers και τώρα κατεβάζει πιο γρήγορα. Να ρωτήσω, μέσα στο σπίτι σας βγάζει δορυφόρους; Εμένα δεν βρίσκει σήμα καθόλου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Το πήρα και εγώ δωρεάν από την προσφορά πριν λίγες μέρες αλλά έπεσα μάλλον σε αυτό το θέμα με τους servers και στην ουσία δεν κατέβαζε χάρτες. Το έβγαλα και πολλοστή φορά αποφάσισα πως πέραν του Google maps δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Απο την εμπειρια σας για πλοηγηση μεσα σε μεγαλεις πολεις, οπως Αθηνα, Θεσσαλονικη, ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο, ωστε να αποφευγει την κινηση; Λιγο πολυ, ολα εχουν traffic info, αλλα ποιο ειναι πιο ακριβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Απο την εμπειρια σας για πλοηγηση μεσα σε μεγαλεις πολεις, οπως Αθηνα, Θεσσαλονικη, ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο, ωστε να αποφευγει την κινηση; Λιγο πολυ, ολα εχουν traffic info, αλλα ποιο ειναι πιο ακριβες; Waze, google maps, Tomtom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Waze, google maps, TomtomΜε τη σειρα που τα εγραψες; Παντως στα reviews διαβασα οτι το waze ειναι για μακρινες αποστασεις ενω το google maps για κοντινες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Δεν έχουν διαφορές στο θέμα που σε απασχολεί θα έλεγα.Δοκιμασε τα όμως. Μόνο έτσι θα βρείς αυτό που είναι καλύτερο για εσένα. Δεν υπάρχει αντικειμενικά καλύτερο.Για αυτό και θα ακούσεις και πολλές διαφορετικές απόψεις και εδώ μέσα και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Εκανα μια πολυ μεγαλη βολτα (500 χλμ) 10 στασεων,επαρχιακη σε βουνα,λιμνες,χωριουδακια με το CoPilot. Εξαιρετικο και σε επανυπολογισμο διαδρομης ηταν ταχιστο. Ενδεικτικα,περνουσα εξω απο χωριο που ειχε 3-4 εισοδους, στενακια και στα 5-10 μετρα απομακρυνσης απο το στενο εβγαζε αμεσως το επομενο για να μπω. Δεν με προδοσε πουθενα,σε δρομους που πανε ελαχιστα αυτοκινητα μεσα στα βουνα και γυρω απο λιμνες. Το τελειο θα ηταν να ειχε απεικονιση δορυφορικη οπως το google maps για να βλεπεις πιο ευκολα τα αξιοθεατα που πλησιαζεις πανω στη διαδρομη. Ωστοσο, και οι φωνητικες εντολες λειτουργησαν σχεδον τελεια (2 φορες ελεγε αριστερα αντι δεξια οπως εδειχνε και ο χαρτης). Και στην Θεσσαλονικη οσες φορες το ανοιξα,μια χαρα δρομους εβγαλε. Βεβαια δεν εχω το active traffic ενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Δεν έχουν διαφορές στο θέμα που σε απασχολεί θα έλεγα.Δοκιμασε τα όμως. Μόνο έτσι θα βρείς αυτό που είναι καλύτερο για εσένα. Δεν υπάρχει αντικειμενικά καλύτερο.Για αυτό και θα ακούσεις και πολλές διαφορετικές απόψεις και εδώ μέσα και αλλού.Το waze τρωει αρκετα κολληματα, εαν βγεις εκτος διαδρομης, για αυτο λεω οτι δεν ειναι καλο για κοντινες αποστασεις μεσα σε μεγαλουπολεις.. Γιατι εαν πας απο αλλου, μετα δεν κανει επανυπολογισμο διαδρομης.. Γνωριζετε εαν καποιο προγραμμα βρισκει και live μπλοκα αστυνομιας; Ή εστω που συνηθως βρισκονται στην εθνικη οδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Το waze τρωει αρκετα κολληματα, εαν βγεις εκτος διαδρομης, για αυτο λεω οτι δεν ειναι καλο για κοντινες αποστασεις μεσα σε μεγαλουπολεις.. Γιατι εαν πας απο αλλου, μετα δεν κανει επανυπολογισμο διαδρομης.. Γνωριζετε εαν καποιο προγραμμα βρισκει και live μπλοκα αστυνομιας; Ή εστω που συνηθως βρισκονται στην εθνικη οδο;Live λίγο δύσκολο γιατί σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που τα ενημερώνει κατευθείαν. Για ραντάρ, κάμερες, κλπ το Sygic, Igo τα υποστηρίζει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Live λίγο δύσκολο γιατί σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που τα ενημερώνει κατευθείαν. Όπως και γίνεται μέσω Waze, εφόσον βέβαια το χρησιμοποιούν αρκετοί χρήστες και κάνουν και τις σχετικές αναφορές. Σε ταξίδι μου σε Βουλγαρία-Ρουμανία, δεν υπήρξε ορατό σε μένα μετακινούμενο μπλόκο-κάμερα που να μην αναφερθεί από το Waze (τους χρήστες του εκεί). Αυτήν ακριβώς την πλούσια πληροφόρηση της εφαρμογής σκοπεύει να μεταφέρει η Google και στο Google Maps, η οποία και έχει αγοράσει το Waze :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Όπως και γίνεται μέσω Waze, εφόσον βέβαια το χρησιμοποιούν αρκετοί χρήστες και κάνουν και τις σχετικές αναφορές. Σε ταξίδι μου σε Βουλγαρία-Ρουμανία, δεν υπήρξε ορατό σε μένα μετακινούμενο μπλόκο-κάμερα που να μην αναφερθεί από το Waze (τους χρήστες του εκεί). Αυτήν ακριβώς την πλούσια πληροφόρηση της εφαρμογής σκοπεύει να μεταφέρει η Google και στο Google Maps, η οποία και έχει αγοράσει το Waze :shifty: Καλημερα, στο waze υπαρχει τροπος να κατεβασω τους χαρτες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Το waze τρωει αρκετα κολληματα, εαν βγεις εκτος διαδρομης, για αυτο λεω οτι δεν ειναι καλο για κοντινες αποστασεις μεσα σε μεγαλουπολεις.. Γιατι εαν πας απο αλλου, μετα δεν κανει επανυπολογισμο διαδρομης.. Γνωριζετε εαν καποιο προγραμμα βρισκει και live μπλοκα αστυνομιας; Ή εστω που συνηθως βρισκονται στην εθνικη οδο; Αυτο ακριβως ειναι το μεγαλύτερο πλεονεκτημα του waze φιλε.οτι οι ιδιοι οι χρηστες αναφερουν σε πραγματικο χρονο μεσω της εφαρμογης τυχον μπλοκα και οχι μονο.τωρα αν εσενα τρωει κολληματα σε περίπτωση που χρειαζεται επανυπολογισμος τι να πω....εγω δεν εχω τετοια ρποβληματα ειτε σε κοντινες ειτε σε μακρινες διαδρομες Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημερα, στο waze υπαρχει τροπος να κατεβασω τους χαρτες?Δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Έχει πλοήγηση με Greek TTS το Magic earth; Επίσης, σε αυτό το Navigator Pro, δεν βλέπω να φεύγουν από τον χάρτη τα POI , αν και τα έχω απενεργοποιήσει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι, τον Γιωργο :p Δε ξερω αν εχει και γυναικεια φωνη αν προτιμας, νομιζω ναι Απο την εμπειρια σας για πλοηγηση μεσα σε μεγαλεις πολεις, οπως Αθηνα, Θεσσαλονικη, ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο, ωστε να αποφευγει την κινηση; Λιγο πολυ, ολα εχουν traffic info, αλλα ποιο ειναι πιο ακριβες; Δεν εχω δει διαφορες μεταξυ GMaps-Here, μπορει να υπολογιζουν διαφορετικα την ωρα της κινησης αλλα πανω κατω ιδιες διαδρομες μου προσφερουν παντα απο θεμα κινησης Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Για το Navigator Pro που ήταν τσάμπα πριν λίγες μέρες διάβασα ότι φτιάξανε το πρόβλημα με τους servers και τώρα κατεβάζει πιο γρήγορα. Να ρωτήσω, μέσα στο σπίτι σας βγάζει δορυφόρους; Εμένα δεν βρίσκει σήμα καθόλου. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔουλεύει μια χαρά σε εμένα.. Και φαίνεται και πολύ καλό σαν interface. Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες και εκτός σπιτιού και θα επανέλθω. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Το Waze δεν βλέπω να σου δίνει την δυνατότητα στάσεων ή κάνω λάθος? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Το Waze δεν βλέπω να σου δίνει την δυνατότητα στάσεων ή κάνω λάθος? Μπορείς να προσθέσεις ενδιάμεσο σημείο στάσης, αλλά σαν λογισμικό για σχεδίαση διαδρομών (με πολλές στάσεις κλπ) ή για εποπτική χρήση ψηφιακού χάρτη δεν είναι το καταλληλότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ερωτηση. Εχω καποιες εφαρμογες αγορασμενες. Εχω πχ. αγορασμενο το sigyc απο το play store. Σε iphone μπορω να κατεβασω το sygic και να κανω χρηση της αγορασμενης αδειας που εχω απο το play store, παιζει τετοιο ενδεχομενο ή πρεπει να το ξανααγορασω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Νομιζω εχει να κανει με το email του λογαριασμου με το οποιο ενεργοποιησες την συγκεκριμενη αδεια χρησης, σε οτι συσκευη και να το βαλεις. Δοκιμασε το. Αν πχ. καπου αναφερει για επαναφορα αδειων χρησης κλπ επισης δοκιμασε αλλα πρωτα να κανεις log in με τον ιδιο λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts