soleman Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κατέβασα για δοκιμή τον rout66 και ψάχνοντας την τιμή αγοράς είδα οτι έχει η Ευρώπη 30 € και η Ελλάδα 20€, γιατί είχα την εντύπωση οτι η Ευρώπη είχε 15€? Γενικά δεν είναι ευκολο να δεις τις τιμές των προγραμμάτων χωρίς να τα κατεβάζεις. Μπορεί κάποιος να αναφέρει πρόχειρα τις τιμές από sygic,tomtom,genius και κάποιον που να έχει τον δακτύλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κατέβασα για δοκιμή τον rout66 και ψάχνοντας την τιμή αγοράς είδα οτι έχει η Ευρώπη 30 € και η Ελλάδα 20€, γιατί είχα την εντύπωση οτι η Ευρώπη είχε 15€? Γενικά δεν είναι ευκολο να δεις τις τιμές των προγραμμάτων χωρίς να τα κατεβάζεις. Μπορεί κάποιος να αναφέρει πρόχειρα τις τιμές από sygic,tomtom,genius και κάποιον που να έχει τον δακτύλιο? Το Sygic δεν παίζεται στις προσφορές. Μπορεί να πάρεις όλη την Ευρώπη με 15-20€ , οπότε βγάζει προσφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παντως ειναι απαραδεκτο που δεν μπορεις ευκολα να δηλωσεις τα λαθη των χαρτων του here ( και μιλαω εγω που το λατρευω αλλα με εστειλε απο λαθος μονοδρομο δυο φορες σε δυο μερες). Αληθεια , εχω ενα προβλημα με το route 66. Το απεγκατεστησα και απο τοτε , αν και το εχω σκυλομετανιωσει δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα , μου βγαζει μηνυμα λαθους συνεχεια. Τι να φταιει ? ΥΓ αληθευει οτι συντομα to google maps θα δουλευει offline ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παντως ειναι απαραδεκτο που δεν μπορεις ευκολα να δηλωσεις τα λαθη των χαρτων του here ( και μιλαω εγω που το λατρευω αλλα με εστειλε απο λαθος μονοδρομο δυο φορες σε δυο μερες). Αληθεια , εχω ενα προβλημα με το route 66. Το απεγκατεστησα και απο τοτε , αν και το εχω σκυλομετανιωσει δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα , μου βγαζει μηνυμα λαθους συνεχεια. Τι να φταιει ? ΥΓ αληθευει οτι συντομα to google maps θα δουλευει offline ? Τι μήνυμα σου βγάζει ακριβώς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παντως ειναι απαραδεκτο που δεν μπορεις ευκολα να δηλωσεις τα λαθη των χαρτων του here ( και μιλαω εγω που το λατρευω αλλα με εστειλε απο λαθος μονοδρομο δυο φορες σε δυο μερες). https://mapcreator.here.com και προτείνεις διορθώσεις εύκολα και γρήγορα. Το έχω χρησιμοποιήσει και οι αλλαγές μου (προφανώς μετά από έλεγχο) έγιναν δεκτές. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να γίνεται μέσα από το πρόγραμμα αλλά ίσως αυτό να το έχουμε μελλοντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 https://mapcreator.here.com και προτείνεις διορθώσεις εύκολα και γρήγορα. Το έχω χρησιμοποιήσει και οι αλλαγές μου (προφανώς μετά από έλεγχο) έγιναν δεκτές. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να γίνεται μέσα από το πρόγραμμα αλλά ίσως αυτό να το έχουμε μελλοντικά. Ευχαριστω. Δεν ειχα ανακαλυψει αυτη τη δυνατοτητα. Βεβαια , αυτο πρεπει να γινεται μεσα απο το προγραμμα , γιατι τωρα , ειναι δυσκολο να δηλωσω εναν μονοδρομο που ανακαλυψα πριν απο 2 βδομαδες και δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι. Ευχαριστω παντως ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι μήνυμα σου βγάζει ακριβώς ? "Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση της εφαρμογης στην προεπιλεγμενη τοποθεσια...... κωδικος σφαλματος -19" εννοειται οτι εχω δοκιμασει να την εγκαταστησω και στη εσ. μνημη και στην sd καρτα με τα ιδια αποτελεσματα. Εχω ενα lenovo a319 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αληθεια , εχω ενα προβλημα με το route 66. Το απεγκατεστησα και απο τοτε , αν και το εχω σκυλομετανιωσει δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα , μου βγαζει μηνυμα λαθους συνεχεια. Τι να φταιει ? Στείλε τους μήνυμα, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Πρόβλημα που είχα μου το έλυσαν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παντως ειναι απαραδεκτο που δεν μπορεις ευκολα να δηλωσεις τα λαθη των χαρτων του here ( και μιλαω εγω που το λατρευω αλλα με εστειλε απο λαθος μονοδρομο δυο φορες σε δυο μερες). Αληθεια , εχω ενα προβλημα με το route 66. Το απεγκατεστησα και απο τοτε , αν και το εχω σκυλομετανιωσει δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα , μου βγαζει μηνυμα λαθους συνεχεια. Τι να φταιει ? ΥΓ αληθευει οτι συντομα to google maps θα δουλευει offline ? Καλά, και οι gmaps που έχουν τη δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή σε γειώνουν κανονικά. Παίζει να τους έχω στείλει καμιά 20αριά μηνύματα για το ίδιο λάθος σε διάδτημα 2 μηνών και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ολόκληρο κομμάτι της Λ. Μεσογείων το βγάζει πως είναι Χαλάνδρι ενώ είναι Χολαργός. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλά, και οι gmaps που έχουν τη δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή σε γειώνουν κανονικά. Παίζει να τους έχω στείλει καμιά 20αριά μηνύματα για το ίδιο λάθος σε διάδτημα 2 μηνών και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ολόκληρο κομμάτι της Λ. Μεσογείων το βγάζει πως είναι Χαλάνδρι ενώ είναι Χολαργός. Ολόκληρη Navteq για 4-5 εκδόσεις των χαρτών της έβγαζε τούρκικα ονόματα σε Ελληνικά νησιά... Τι να λέμε τώρα; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπέρα! τι βλεπω εδω? http://www.doctorandroid.gr/2015/11/google-maps-offline.html επιτελους.....it's about time! αντε για μενα bye bye here maps....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ποια εφαρμογη offline πλοηγησης προτεινετε απο το playstore με προτιμηση τις δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) διάβασα στο enikos.gr ότι σταδιακά από σήμερα τα google maps θα λειτουργούν offline πλήρως.έχει βρει κανένας το apk? άλλο θέμα,,,, στην εφαρμογή facebook πως γίνεται όταν την ανοίγεις να δείχνει πάνω πάνω τα πρόσφατα; Edited November 10, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπέρα! τι βλεπω εδω? http://www.doctorandroid.gr/2015/11/google-maps-offline.html επιτελους.....it's about time! αντε για μενα bye bye here maps....:p Άρχισε ίδι να γίνεται να κατεβάσουμε χάρτες; γιατί εγώ δεν βρίσκω την επιλογή download. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Άρχισε ίδι να γίνεται να κατεβάσουμε χάρτες; γιατί εγώ δεν βρίσκω την επιλογή download. Δε θα κατεβαζεις χάρτες. Θα δώσεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει (όπως γίνεται και τώρα) αλλά θα μπορείς να έχεις και offline πλοήγηση και αναζήτηση. Προφανώς η δυνατότητα θα έρθει με κάποια ενημέρωση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) καλησπέρα! τι βλεπω εδω? http://www.doctorandroid.gr/2015/11/google-maps-offline.html επιτελους.....it's about time! αντε για μενα bye bye here maps....:p Ακόμα δεν είναι καιρός για αντίο στο here. Προσφέρει πλοήγηση για περιοχές, κατεβάζεις μια περιοχή μόνο, και τώρα γινεται. Δεν έχεις ας πούμε την Ελλάδα offline. Απλά θα σου κάνει επαναπροσδιορισμό διαδρομής και δείχνει pois. Όταν είχε ακουστεί για offline πλοήγηση από gmaps φανταστικά πως θα έδιναν offline πλοήγηση σε όλους τους χάρτες. Μια χαρά μπορούν. Edited November 10, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 λιγο υπομονη να ανεβει στο google play η τελευταια εκδοση https://googleblog.blogspot.gr/2015/11/navigate-and-search-real-world-online.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 διάβασα στο enikos.gr ότι σταδιακά από σήμερα τα google maps θα λειτουργούν offline πλήρως.έχει βρει κανένας το apk?Εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/maps/maps-9-17-0-400-640dpi-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Χωρίς να έχω αναβαθμίσει την εφαρμογή Google maps πρόσφατα (σίγουρα μια εβδομάδα), έχω αυτή τη δυνατότητα. Πως γίνεται αυτό; Έκδοση 9.16.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Χωρίς να έχω αναβαθμίσει την εφαρμογή Google maps πρόσφατα (σίγουρα μια εβδομάδα), έχω αυτή τη δυνατότητα. Πως γίνεται αυτό; Έκδοση 9.16.2 Έχεις δυνατότητα offline απανυπολογισμού διαδρομής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αυτή τη στιγμή δεν έχω αμάξι και δεν μπορώ να το δοκιμάσω αλλά μπορώ κανονικά να κάνω save χάρτη. Μήπως μπερδεύτηκα και αυτό γινόταν και πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αυτή τη στιγμή δεν έχω αμάξι και δεν μπορώ να το δοκιμάσω αλλά μπορώ κανονικά να κάνω save χάρτη. Μήπως μπερδεύτηκα και αυτό γινόταν και πριν; Αυτό που δεν έκανε πριν είναι ο επανυπολογισμός της διαδρομής. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Α οκ, σόρυ τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 διάβασα στο enikos.gr ότι σταδιακά από σήμερα τα google maps θα λειτουργούν offline πλήρως.έχει βρει κανένας το apk Δηλαδή θα μπορούμε να κάνουμε offline πλοήγηση όπως π.χ. με sygic, navigon κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 διάβασα στο enikos.gr ότι σταδιακά από σήμερα τα google maps θα λειτουργούν offline πλήρως.έχει βρει κανένας το apk? άλλο θέμα,,,, στην εφαρμογή facebook πως γίνεται όταν την ανοίγεις να δείχνει πάνω πάνω τα πρόσφατα; Πως το παθανε, χρόνια τους το λέγαμε! Φαίνεται ζορισε ο ανταγωνισμός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Είναι σε εξέλιξη ακόμα. Μάλλον η ίδια εφαρμογή που έχουμε τώρα θα κρατάει τους χάρτες offline. http://www.digitallife.gr/offline-ploigisi-anazitisi-stous-google-maps-episimos-90767 EDIT: ίσως και από σήμερα λέει εδώ: http://techblog.gr/software/google-maps-offline-navigation-9432/ Φτου! Ήμουν μια σελίδα πίσω και έχει απαντηθεί ήδη! Edited November 10, 2015 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts