Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό θα αργήσει να γίνει, ακόμη και στην καλλίτερη περίπτωση που θα είναι η επίτευξη συμφωνίας την ΚΥ 12/7.

Αυτο πιστευω και εγω :(

Έτσι είναι καλά, ευχαριστώ. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν οι τραπεζικές συναλλαγές πριν λήξει η προσφορά...

Δες απο το ποτσ 2773 και κατω ολη τη συζητηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6207587#post6207587

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό θα αργήσει να γίνει, ακόμη και στην καλλίτερη περίπτωση που θα είναι η επίτευξη συμφωνίας την ΚΥ 12/7.

Αυτό δεν μπορεί να αργήσει, θα κλείσουν όλες οι εισαγωγικές που δε μπορούν να πληρώσουν τους προμηθευτές τους. Αυτό όμως είναι εκτός θέματος...

Αυτο πιστευω και εγω :(

Δες απο το ποτσ 2773 και κατω ολη τη συζητηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6207587#post6207587

Αυτές τις έχω δει στο public, αλλά εντάξει, δεν καίγομαι κιόλας. Αν προλάβω καλώς, αλλιώς θα περιμένω την επόμενη προσφορά.

Ευχαριστώ πάντως. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Guest lagoudakis
ρε παιδια μπορω να αγορασω το sygic μεσω google play;με παει στο site της εταιρειας αλλα επειδη οι τραπεζες ειναι μπλοκαρισμενες δεν αφηνει,ενω το nlife το αγορασα κανονικα με προπληρωμενη καρτα google play

ρε παιδια μπορω να αγορασω το sygic μεσω google play;με παει στο site της εταιρειας αλλα επειδη οι τραπεζες ειναι μπλοκαρισμενες δεν αφηνει,ενω το nlife το αγορασα κανονικα με προπληρωμενη καρτα google play

Λογικά δε γίνεται. Το nlife το αγοράζεις απευθείας από Playstore, ενώ το sygic πρέπει να το πληρώσεις απευθείας σε αυτούς και σου στέλνουν κωδικό για ενεργοποίηση. Αν το βιάζεσαι δοκίμασε να στείλεις ένα email στο support τους να τους ρωτήσεις, αλλά το βρίσκω δύσκολο, καθώς οτιδήποτε λογικά θα περιλαμβάνει συναλλαγή προς το εξωτερικό.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Βγηκε update για το sygic με χαρτες 2015.03 :)

Μα δεν βγήκε τώρα.

Έχει τουλάχιστον μια βδομάδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μα δεν βγήκε τώρα.

Έχει τουλάχιστον μια βδομάδα.

Εμενα τωρα μου ηρθε στο store. Ειδα και ημερομηνια εκδοσης 12 ιουλιου, γι' αυτο το ειπα. Η εκδοση παντως ειναι 15.3.4

Edited by FoT1s

Εμενα τωρα μου ηρθε στο store. Ειδα και ημερομηνια εκδοσης 12 ιουλιου, γι' αυτο το ειπα. Η εκδοση παντως ειναι 15.3.4

Ναι αυτή είναι.

Ίσως την πήρα νωρίτερα , δεν ξέρω.

Amazon Fire stick 4k max

Το route 66 ακόμα να βγάλει αναβάθμιση χάρτη! Και όσες φορές τους έστειλα mail μου απάντησαν, ότι μόλις βγαλει η εταιρεία χάρτη θα τον βάλουμε κι εμείς! Και απορώ διότι η tomtom (που παίρνει χάρτες το route 66) έχει βγάλει αναβαθμίσεις απο πέρυσι τον Ιούνιο που εγώ το αγόρασα!

Στο here maps μπορουμε να βαλουμε διασταυρωσεις και αν ναι,πως?Η αναζητηση δεν μου εβγαλε απαντηση...
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Μετά από τόσα και τόσα updates του Sygic, ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν έρχονται σε όλους συγχρόνως; :rolleyes:

Στο here maps μπορουμε να βαλουμε διασταυρωσεις και αν ναι,πως?Η αναζητηση δεν μου εβγαλε απαντηση...

Κάνεις αναζήτηση κατευθείαν την διασταύρωση! Δηλαδη ας πούμε γράφεις στην μπαρα... Ριζάρη & β σοφίας και στο βγάζει!

Ναι μια χαρα ηταν. Το χρησιμοποιησα συνολικα 5 ωρες (1,5+1,5+1+1) το σκ και ηταν πολυ ομαλο δεν εχανε καθολου μετρα κτλ.

Καλημέρα είχα κινητό με ανάλυση 1920χ1080 και είχα περασμένα από τον θείο το sygic, navigon, primo,και δουλεύανε όλα καλά. Τώρα πήρα κινητό με μεγάλη ανάλυση 1440χ2560 αλλά έχω πρόβλημα. Το primo το εγκατέστησε και το άνοιξε κανονικά. Το sygic, navigon τα κάνει εγκατάσταση αλλά δεν τα ανοίγει δεν έχει κάρτα μνήμης γράφει ενώ έχω βάλει κάρτα μνήμης 32αρα. Τι γίνετε μήπως τα δυο αυτά προγράμματα δεν παίζουν σε τόσο μεγάλη ανάλυση;

καλημέρα! καλά τι κινητό είναι αυτό και έχει τέτοια ανάλυση? :blink:

τι σχέση έχει η ανάλυση με αυτό που σου βγάζει? αφού λες ότι σου γράφει για κάρτα....δε νομίζω πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την ανάλυση....

μήπως θέλει τπτ αρχεία σε εξωτερική κάρτα πχ χάρτες? πως τα πέρασες την κάρτα την βλέπει το κινητό κανονικά? μήπως έβαλες τπτ αρχεία ρυθμίσεων από τις παλιές εγκαταστάσεις και η εξωτερική κάρτα είναι δηλωμένη σε διαφορετικό mount point?

Καλημέρα είχα κινητό με ανάλυση 1920χ1080 και είχα περασμένα από τον θείο το sygic, navigon, primo,και δουλεύανε όλα καλά. Τώρα πήρα κινητό με μεγάλη ανάλυση 1440χ2560 αλλά έχω πρόβλημα. Το primo το εγκατέστησε και το άνοιξε κανονικά. Το sygic, navigon τα κάνει εγκατάσταση αλλά δεν τα ανοίγει δεν έχει κάρτα μνήμης γράφει ενώ έχω βάλει κάρτα μνήμης 32αρα. Τι γίνετε μήπως τα δυο αυτά προγράμματα δεν παίζουν σε τόσο μεγάλη ανάλυση;

Τον φάκελο του sygic & navigon τα αντέγραψες κανονικά στην καινούργια κάρτα? Την διαβάζει το κινητο?

Ανεκαθεν 'δυσχρηστη' η χρηση των coordinates...

Στο sygic οταν δινω coordinates (πως τις δινω με νορμαλ τροπο; δεν βρισκω στο αθλιο interface, και ξεκινω να γραφω τα νουμερα κατευθειαν στο search και μετα μου πετα επιλογη "enter coordinates'...τοσο straight),

ειναι τοσο δυσκολο να με παει στον χαρτη στο συγκεκριμενο σημειο, να μου το δειξει στην οθονη, με κλειστο gps?

Με κλειστο gps, αν πατησω πχ ενα favorite ή αλλη πολη, αμεσως με παει στον χαρτη να την δω.

Με τα coordinates, δεν με παει.

αυτο στο κανει διοτι εχεις σε δευτερο φακελλο περασμενο τ αρχεια, μαλλον δημιουργησες εσει εναν με την ονομασια πχ sygic και εριξες εκει μεσα το gps, συνολικα ενας φακελος πρεπει να ειναι και εκει μεσα να εχει το .apk μαζι με τα αλλα αρχεια ,κοιταξε το λιγο

γεια σας-ψαχνω μια εφαρμογη που να κανει το εξης-να μου βγαζει πλοηγηση μιας συγκεκριμενης πορειας που μπορω να σχεδιασω εγω η ακομη καλυτερα που την εχω αποθηκευμενη σε αλλη πχ στην εφαρμογη τα ιχνη μου.

υπαρχει κατι τετοιο ??

υγ ναβιγκον κτλ δεν μου κανουν γιατι απλα σε πανε σε ενα σημειο εγω θελω πχ σε μια πολη να παω σε πολλα σημεια με συνεχεις στασεις

γεια σας-ψαχνω μια εφαρμογη που να κανει το εξης-να μου βγαζει πλοηγηση μιας συγκεκριμενης πορειας που μπορω να σχεδιασω εγω η ακομη καλυτερα που την εχω αποθηκευμενη σε αλλη πχ στην εφαρμογη τα ιχνη μου.

υπαρχει κατι τετοιο ??

υγ ναβιγκον κτλ δεν μου κανουν γιατι απλα σε πανε σε ενα σημειο εγω θελω πχ σε μια πολη να παω σε πολλα σημεια με συνεχεις στασεις

Τα περισσότερα προγράμματα υποστηρίζουν την λειτουργία waypoint.

Amazon Fire stick 4k max

αυτο στο κανει διοτι εχεις σε δευτερο φακελλο περασμενο τ αρχεια, μαλλον δημιουργησες εσει εναν με την ονομασια πχ sygic και εριξες εκει μεσα το gps, συνολικα ενας φακελος πρεπει να ειναι και εκει μεσα να εχει το .apk μαζι με τα αλλα αρχεια ,κοιταξε το λιγο

Παιδιά πήρα την SD κάρτα από το παλαιό κινητό την έβαλα στο καινούριο και με ένα file manager πήρα το apk και το άνοιξα από εκεί. τώρα με βάλατε σε σκέψη κάπου έκανα την μα****** θα τα διαγράψω όλα και θα κάνω από την αρχή από τον υπολογιστή καθαρή εγκατάσταση πάλι

Τα περισσότερα προγράμματα υποστηρίζουν την λειτουργία waypoint.

εχω και στο ναβιγκον αλλα για να κανεις 100 στασεις την μερα δεν γινεται να το χρησιμοποιεισεις γιαυτο ρωταω

υπαρχει κατι τετοιο ??

Αν κατάλαβα καλά θες να πας από το Α στο Β με 10 πχ ενδιάμεσες στάσεις. Αυτό το υποστηρίζουν σίγουρα κάποια γνωστά προγράμματα όπως το Route66 και το TomTom Go Mobile στα οποία έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά τη συγκεκριμένη λειτουργία αρκετές φορές. Βέβαια δε ξέρω μέχρι πόσες ενδιάμεσες στάσεις δέχονται, και πόσες θέλεις να βάλεις εσύ. Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει με 2 ενδιαμεσες στάσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση