memostrikas Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ναι οκ γυρισε ευχαριστω! οχι δεν παω σε μαστορες σπανια ολα μονος μου τα φτιαχνω. Μπορεις να δεις φωτος εδω : http://s180.photobucket.com/user/NikiforosGT/library/corolla?sort=3&page=1 για συνδεσεις κτλ ειναι αναλογα το αμαξι, εγω κατεβασα την πηγη μου σε αλλη υποδοχη ποιο κατω, ειχα βαση 2DIN και απλα εδεσα τα ταμπλετ απο πισω! εβαλα ενα πριζακι με usb και το φορτιζω απο εκει, αλλα κανει παρασιτα ο ηχος, δουλευω βασικα με μπαταρια του και power bank 20000 mah, ηχος συνδεση με πηγη, και για το power ανασηκωνω την βαση! αλλα συνηθως το αφηνω σε stand by. Δες τις φωτος και θα καταλαβεις, αν εχεις αποριες στειλε μου PM. Για τα παράσιτα βάλε αντιπαρασιτικό στα ηχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Για τα παράσιτα βάλε αντιπαρασιτικό στα ηχεία! τι ειναι αυτο? το κανει μονο οταν το ταμπλετ φορτιζει απο το αμαξι! τα ιδια εκανε και το raspberry. Mπορει ισως να φυγει ή να ελατωσει παρα πολυ με χρηση βαρελακιου το λεγομενο ground loop isolator θα δοκιμασω γιατι εχω ενα τετοιο, το βαζουμε στα RCA του ηχου. μιας και ειπα για raspberry το προγραμμα NAVIT το εχει δοκιμασει κανεις? ενω στο raspberry ειναι οκ (το μοναδικο gps navigator για Rasp), η εκδοση Android δεν φορτωνει χαρτη σωστα τον δειχνει με πολλες ελλειψεις εντελως λαθος! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.navitproject.navit&hl=el και δοκιμασα και αυτο στο ταμπλετ στο αμαξι και παιζει αψογα : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoffcc.applications.zanavi&hl=el Edited July 5, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Στο sygic, υπαρχει τροπος να μας δειχνει λιγο μεγαλυτερα τα γραμματα των πολεων-περιοχων; Πολυ μικρα τα δειχνει, ισως φταιει και η αναλυση του κινητου, αλλα δεν θα φτασουμε να πουμε οτι ειναι και μειονεκτημα η υψηλη αναλυση. Επισης θα ηθελα να δειχνει με περισσοτερο εμφανη τροπο, το ονομα της τρεχουσας οδου. Κοινως, ετσι οπως τα δειχνει στην οθονη, ειναι μεν ομορφα, αλλα πρεπει να παιρνω (μιας και οδηγω) την πληροφορηση που θελω κοιτωντας την οθονη, σε κλασματα δευτερολεπτου. Αν ημουν συνοδηγος, δεν θα χα θεμα, θα καθομουν να ...χαζευω την οθονη! Γινονται αυτα που λεω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Sygic η navigon? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Τα εχω και τα δυο. Εχουν και τα 2 συν και πλην, και βεβαια κανενα απο τα 2 δεν ειναι το καλυτερο, κατα τη γνωμη μου. Αλλα στη μεταξυ τους συγκριση, συνολικα προτιμω το ναβιγκον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλημέρα! με το google maps γίνεται κάπως να έχω κατεβάσει τον χάρτη που με ενδιαφέρει να το δουλεύω για πλοήγηση? στο κινητό έχω απεριόριστα δεδομένα και το δουλεύω αλλά από το car-tablet δεν έχω κάρτα μέσα αν και παίρνει γιατί είναι ταμπλετοτηλέφωνο, πρέπει να βάζω το κινητό σε AP wifi mode και καταναλώνω περισσότερη μπαταρία και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Οσοι ειστε χρόνια χρήστες του sygic, το εχετε δουλεψει πολυ, και ειστε και καπως...ψαγμενοι, θεωρειτε οτι εχουν βελτιωσει καθολου τον αλγοριθμο δρομολογησης του sygic τα τελευταια χρονια, ή μενει σχεδον ο ιδιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλημέρα! με το google maps γίνεται κάπως να έχω κατεβάσει τον χάρτη που με ενδιαφέρει να το δουλεύω για πλοήγηση? στο κινητό έχω απεριόριστα δεδομένα και το δουλεύω αλλά από το car-tablet δεν έχω κάρτα μέσα αν και παίρνει γιατί είναι ταμπλετοτηλέφωνο, πρέπει να βάζω το κινητό σε AP wifi mode και καταναλώνω περισσότερη μπαταρία και στα δύο. Γιατί δε κατεβάζεις το here; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Οσοι ειστε χρόνια χρήστες του sygic, το εχετε δουλεψει πολυ, και ειστε και καπως...ψαγμενοι, θεωρειτε οτι εχουν βελτιωσει καθολου τον αλγοριθμο δρομολογησης του sygic τα τελευταια χρονια, ή μενει σχεδον ο ιδιος; Εμένα μου φαίνεται ίδιος. Για αυτό δουλεύω και το IGO, όταν έχω δύσκολες διαδρομές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Εμένα μου φαίνεται ίδιος. Για αυτό δουλεύω και το IGO, όταν έχω δύσκολες διαδρομές. +1 10 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Εμένα μου φαίνεται ίδιος. Για αυτό δουλεύω και το IGO, όταν έχω δύσκολες διαδρομές. +1 και απο εμενα. Παντος στην τιμη 19,00 - 19,99 (?) που βγηκε το sygic πριν λιγες ημερες οποιος θελει το αγοραζει για να μην ψαχνει ολη την ωρα στο ''θειο''. Προσωπικα το ειχα αγορασει ποιο παλια σε αυτη την τιμη (ευρωπη+ρωσια) και το εχω για εφεδρικο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Οσοι ειστε χρόνια χρήστες του sygic, το εχετε δουλεψει πολυ, και ειστε και καπως...ψαγμενοι, θεωρειτε οτι εχουν βελτιωσει καθολου τον αλγοριθμο δρομολογησης του sygic τα τελευταια χρονια, ή μενει σχεδον ο ιδιος; Το δούλευα εγώ. Για εμένα δεν έχει αλλάξει και προτείνω και εγώ igo. Μου το έστησαν στο κινητό (γιατί εγώ δεν...) και ηρέμησα. Κλειδώνει κατευθείαν και βγάζει κάθε λεπτομέρεια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ας ξαναρωτήσω... To sygic είναι που το ενεργοποιείς ζητώντας κωδικούς όταν αλλάζεις συσκευή, η το έχουν διορθώσει αυτό ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Οταν βλεπω non-standard ονομασιες, για διαδικασιες που εδω και πολλα χρονια εχουν καθιερωθει με συγκεκριμενα ονοματα, εκνευριζομαι. Κατι τετοιο συνεβη και με το here, οπου χρειαστηκε να αποθηκευσω μια τοποθεσια, και μου σπασε τα νευρα μεχρι να καταλαβω τι εννοει και τι κανει.... Collections λεει, και collect, και αλλες τετοιες αηδιες, και γυρω γυρω στο μενου να καταλαβω τι εννοει, πως το κανει, αν ειναι οντως αυτο....και ολα αυτα για ενα favorite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Απο προγραμματα υπάρχει κατι καλυτερο απο navigon? Edited July 7, 2015 by truckman Ύπαρξη παράθεσης διεγραμένου πόστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ok. Απο προγραμματα υπάρχει κατι καλυτερο απο navigon? Κατεβάζεις και δοκιμάζεις! Ολα εχουν δοκιμαστική περίοδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ας ξαναρωτήσω... To sygic είναι που το ενεργοποιείς ζητώντας κωδικούς όταν αλλάζεις συσκευή, η το έχουν διορθώσει αυτό ??? Πριν λίγο καιρό άλλαξα συσκευή και όταν το κατέβασα, έβαλα τους κωδικούς που μου έστειλαν σε mail όταν το πρωτο-πλήρωσα, αλλά έπειτα από λίγο έχανα τα pois. Το έκανα 2-3 φορές και ξανά το ίδιο. Στο τέλος πάτησα ενεργοποίηση από το google play χωρίς να δώσω κωδικούς, και τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά (αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Για το here maps εχει γνωμη κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα! απο οσα εχω δουλεψει ειναι πολυ κατωτερο κατα την γνωμη μου, το κυριοτερο οτι δεν εχει πολλες επιλογες, το μενου ειναι στα Αγγλικα και ενοχλει καποιους οχι εμενα προσωπικα, και για να μπει σε landscape πρεπει να πας στο drive mode μονο. Προσωπικα προτιμω το google maps επειδη εχω απεριοριστα δεδομενα, επισης μου αρεσει το free opensource νομιζω Znavi, sygic, navigon και tom tom περισσοτερο απο αυτο της nokia. Aν θες ομως ενα καλο προγραμμα σε πλοηγηση με επιλογη να βαζεις χαρτες, να παιζει offline και να ειναι FREE τοτε ειναι καλη επιλογη! εγω το δουλευω και αυτο μερικες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα! απο οσα εχω δουλεψει ειναι πολυ κατωτερο κατα την γνωμη μου, το κυριοτερο οτι δεν εχει πολλες επιλογες, το μενου ειναι στα Αγγλικα και ενοχλει καποιους οχι εμενα προσωπικα, και για να μπει σε landscape πρεπει να πας στο drive mode μονο. Προσωπικα προτιμω το google maps επειδη εχω απεριοριστα δεδομενα, επισης μου αρεσει το free opensource νομιζω Znavi, sygic, navigon και tom tom περισσοτερο απο αυτο της nokia. Aν θες ομως ενα καλο προγραμμα σε πλοηγηση με επιλογη να βαζεις χαρτες, να παιζει offline και να ειναι FREE τοτε ειναι καλη επιλογη! εγω το δουλευω και αυτο μερικες φορες. Οκ. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα μεινω στο navigon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 αν εχεις το navigon ειναι κλασεις ανωτερο μην το συζητας καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Πριν λίγο καιρό άλλαξα συσκευή και όταν το κατέβασα, έβαλα τους κωδικούς που μου έστειλαν σε mail όταν το πρωτο-πλήρωσα, αλλά έπειτα από λίγο έχανα τα pois. Το έκανα 2-3 φορές και ξανά το ίδιο. Στο τέλος πάτησα ενεργοποίηση από το google play χωρίς να δώσω κωδικούς, και τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά (αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς) Εννοώ ότι κάποτε το συγκεκριμένο δεν συνδεόταν με το gmail account σου και έτσι ήταν εγκατεστημένο σε μια συσκευή και μόνο. Για να το εγκαταστήσεις σε δεύτερη-τρίτη κ.ο.κ. έπρεπε να ζητάς νέους κωδικούς από την εταιρία και αυτός ήταν ο λόγος που είχα απορρίψει το sygic. Απλά δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει αυτό. Αν ναι, θα με ενδιέφερε μια αγορά του, ειδικά στην τιμή που το έχουν σήμερα. Τι εννοείς ενεργοποίηση από google play ? Με το gmail account μήπως ? Edited July 7, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Εννοώ ότι κάποτε το συγκεκριμένο δεν συνδεόταν με το gmail account σου και έτσι ήταν εγκατεστημένο σε μια συσκευή και μόνο. Για να το εγκαταστήσεις σε δεύτερη-τρίτη κ.ο.κ. έπρεπε να ζητάς νέους κωδικούς από την εταιρία και αυτός ήταν ο λόγος που είχα απορρίψει το sygic. Απλά δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει αυτό. Αν ναι, θα με ενδιέφερε μια αγορά του, ειδικά στην τιμή που το έχουν σήμερα. Τι εννοείς ενεργοποίηση από google play ? Με το gmail account μήπως ? Τωρα βαζεις στο sigyc το gmail σου (εχω βαλει το ιδιο gmail που εχω και στο google) --> στο sigyc πας εκει που γραφει ενεργοποιηση και σου εχει δυο επιλογες - με κωδικο ή με google - --> επιλεγεις google. To εχω σαν εφεδρικο σε δυο συσκευες στανταρ και κατα καιρους (για λιγες ημερες) και σε τρεις. Νομιζω πως μπορεις να το εχεις ταυτοχρονα μεχρι σε 5 συσκευες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Τωρα βαζεις στο sigyc το gmail σου (εχω βαλει το ιδιο gmail που εχω και στο google) --> στο sigyc πας εκει που γραφει ενεργοποιηση και σου εχει δυο επιλογες - με κωδικο ή με google - --> επιλεγεις google. To εχω σαν εφεδρικο σε δυο συσκευες στανταρ και κατα καιρους (για λιγες ημερες) και σε τρεις. Νομιζω πως μπορεις να το εχεις ταυτοχρονα μεχρι σε 5 συσκευες. Έτσι είναι καλά, ευχαριστώ. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν οι τραπεζικές συναλλαγές πριν λήξει η προσφορά... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ας ελπίσουμε να ανοίξουν οι τραπεζικές συναλλαγές πριν λήξει η προσφορά... Πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό θα αργήσει να γίνει, ακόμη και στην καλλίτερη περίπτωση που θα είναι η επίτευξη συμφωνίας την ΚΥ 12/7. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts