FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 το HERE το εχεις υποψιν? Η αληθεια ειναι, πως το εχω ακουσει κτλ, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια να σου πω. Σαν εφαρμογη παντως, ουτε εγκατασταση εστω δεν την εχω κανει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Η αληθεια ειναι, πως το εχω ακουσει κτλ, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια να σου πω. Σαν εφαρμογη παντως, ουτε εγκατασταση εστω δεν την εχω κανει. :p θα σου προτεινα να το δοκιμασεις εφοσον ειναι δωρεαν και στη συνεχεια να πας σε NAVIGON/Sygic Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Η αληθεια ειναι, πως το εχω ακουσει κτλ, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια να σου πω. Σαν εφαρμογη παντως, ουτε εγκατασταση εστω δεν την εχω κανει. :p Δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να το δοκιμάσεις. Μπορεί όπως σου είπα πιο πάνω να μην είναι και η πιο πλήρης λύση, αλλά αν θες απλά πράγματα από τον πλοηγό σου είναι καλό και δωρεάν. Προσωπικά το χρησιμοποιώ αρκετές φορές έναντι του Sygic. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ξέρει κανένας εάν τελικά φτιάξανε τις τελευταίες εκδόσεις του sygic μετά την 14.3.2 που είχαν αλλάξει εντελώς το μενού και είχε πολλά bugs? δουλεύει καλά η να μείνω εκεί που είμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ξέρει κανένας εάν τελικά φτιάξανε τις τελευταίες εκδόσεις του sygic μετά την 14.3.2 που είχαν αλλάξει εντελώς το μενού και είχε πολλά bugs? δουλεύει καλά η να μείνω εκεί που είμαι; Έχει μείνει στην 14.7.7 αν θυμάμαι καλά εδώ και αρκετές βδομάδες, οπότε μάλλον έχει σταθεροποιηθεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 80 ευρω το sygic? πανακριβο δεν ειναι? μηπως κανω λαθος? για δωστε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 80 ευρω το sygic? πανακριβο δεν ειναι? μηπως κανω λαθος? για δωστε λινκ Λάθος κάνεις. 29.99 ευρώ κοστίζουν οι ευρωπαικοί χάρτες και 49.99 όλοι οι χάρτες. http://www.sygic.com/en/android:buy-now Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Λάθος κάνεις. 29.99 ευρώ κοστίζουν οι ευρωπαικοί χάρτες και 49.99 όλοι οι χάρτες. http://www.sygic.com/en/android:buy-now ευχαριστω, απο google play δε μπορω να κανω δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έχει μείνει στην 14.7.7 αν θυμάμαι καλά εδώ και αρκετές βδομάδες, οπότε μάλλον έχει σταθεροποιηθεί. ωραία την περνάω τώρα και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ευχαριστω, απο google play δε μπορω να κανω δουλεια? Δε θυμάμαι, νομίζω μόνο μέσω PayPal γίνεται η αγορά και σου στέλνουν product code στο email σου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Έχει μείνει στην 14.7.7 αν θυμάμαι καλά εδώ και αρκετές βδομάδες, οπότε μάλλον έχει σταθεροποιηθεί. Γιατί όμως τις πιο πολλές φορές που ανοίγω το πρόγραμμα με δείχνει ψηλά και όχι από κοντά να φαίνεται ο δρόμος πιο κοντά; EDIT οκ το βρήκα. ποι πως ψάχνουμε; Θέλω πχ το εμπορικό riverwest δίπλα από την ικεα και με την 14.3.2 είχε ειδικό μενού για αναζήτηση ποι.Τώρα; Edited February 23, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Στο sygic 14.7.7 πως κανουμε αναζητηση με συντεταγμενες? Oκ το βρηκα, ηταν στην αναζητηση! Edited February 24, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 οταν παω να ψαξω poi στον δημο που εχω δηλωσει αργει χαρακτηριστικα να φορτωσει οοοολα τα poi και μετα μπορω να πληκτρολογησω για να αναζητησω ενα.ειδικα στον δημο αθηνων κολλαει μεχρι να τα φορτωσει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 οταν παω να ψαξω poi στον δημο που εχω δηλωσει αργει χαρακτηριστικα να φορτωσει οοοολα τα poi και μετα μπορω να πληκτρολογησω για να αναζητησω ενα.ειδικα στον δημο αθηνων κολλαει μεχρι να τα φορτωσει ολα Σε μένα κάνει 3-4 δευτερόλεπτα Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε μένα κάνει 3-4 δευτερόλεπτα εμένα όταν στον Δήμο Αθήνα πατήσω να βρει τα κοντινά poi μέχρι να σβήσει η μπλε μπάρα που λέει παρακαλώ περιμένετε κάνει 20-25 δεύτερα! τι κινητό έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 εμένα όταν στον Δήμο Αθήνα πατήσω να βρει τα κοντινά poi μέχρι να σβήσει η μπλε μπάρα που λέει παρακαλώ περιμένετε κάνει 20-25 δεύτερα! τι κινητό έχεις Η αλήθεια είναι ότι για δήμο Αθηνών που έχει και τα περισσότερα μάλλον, μου έκανε κοντά στα 10 δευτερόλεπτα. Σε Nexus 7 το δοκίμασα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λεβέντες μιας και εγώ θέλω Ν ασχοληθώ με το here μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να βρω ένα νοσοκομείο ή ένα εμπορικό κέντρο; γίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λεβέντες μιας και εγώ θέλω Ν ασχοληθώ με το here μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να βρω ένα νοσοκομείο ή ένα εμπορικό κέντρο; γίνετε; Ναι γίνεται, κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Ναι γίνεται, κανονικά. Έχω κάνει εγκατάσταση, Πώς βρίσκω τα νοσοκομεία; Ευχαριστώ. Edit επίσης πώς αποθηκευω μια διεύθυνση στα αγαπημένα; για το here αναφέρομαι Edited February 24, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Έχω κάνει εγκατάσταση, Πώς βρίσκω τα νοσοκομεία; Ευχαριστώ. Edit επίσης πώς αποθηκευω μια διεύθυνση στα αγαπημένα; για το here αναφέρομαι Όταν πατήσεις στην αναζήτηση έχει 3 τελιτσες δεξιά. Πατάς και σου εμφανίζει όλες τις κατηγορίες των poi. Για αγαπημένα, όταν διαλέξεις μια διεύθυνση έχει ένα αστεράκι που μάλλον λέει collect δίπλα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Όταν πατήσεις στην αναζήτηση έχει 3 τελιτσες δεξιά. Πατάς και σου εμφανίζει όλες τις κατηγορίες των poi. Για αγαπημένα, όταν διαλέξεις μια διεύθυνση έχει ένα αστεράκι που μάλλον λέει collect δίπλα. εναλλακτικα γραφεις στο κουτακι αναζητησης πχ "metropolitan". Σου βγαζει οτι μετροπολιταν υπαρχει απο σινεμα ξενοδοχεια καφετεριες και νοσοκομεια. Διαλεγεις αυτο με το ιατρικο σημα διπλα (σταυρο) που προφανως ειναι το νοσοκομειο. Το "εναλλακτικο" το λεω διοτι σε μενα δεν εχει κατηγορια "νοσοκομειο" στις 3 τελιτσες. αχρειαστο να ειναι, εκτος αν προκειται να γινεις μπαμπας (μαιευτηριο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 δύο ερωτήσεις για το sygic 14.7.7 1--- δεν μπορώ να βρω που δείχνει τις πρόσφατες αναζητήσεις.Πρέπει κάθε φορά να ξανά γράψω πλην της χώρας όλα τα άλλα; 2---- μέσα από το πρόγραμμα κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας και στην κάρτα μνήμης λέει gr.ta 2014.06 που έχει όμως τις μεγάλες αλλαγές στον Πειραιά.Δεν έχει βγει και 2014.09 Χάρτης; αυτός θα γίνει διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής αν δεν θέλω να τον κατεβάσω, περάσω μόνος μου χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 δύο ερωτήσεις για το sygic 14.7.7 1--- δεν μπορώ να βρω που δείχνει τις πρόσφατες αναζητήσεις.Πρέπει κάθε φορά να ξανά γράψω πλην της χώρας όλα τα άλλα; 2---- μέσα από το πρόγραμμα κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας και στην κάρτα μνήμης λέει gr.ta 2014.06 που έχει όμως τις μεγάλες αλλαγές στον Πειραιά.Δεν έχει βγει και 2014.09 Χάρτης; αυτός θα γίνει διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής αν δεν θέλω να τον κατεβάσω, περάσω μόνος μου χειροκίνητα; Όταν βγει νέος χάρτης, μέσα στα settings της εφαρμογής θα βγάλει ένδειξη ότι υπάρχει update. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Βγηκε το sygic 15? Το δοκιμασε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Βγηκε το sygic 15? Το δοκιμασε κανεις; Το είδες κάπου ή απλά ρωτάς; Δεν έχω πάρει κάποια αναβάθμιση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts