ilpara Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από τα screenshots τι συμβαίνει. Αν είχαμε αφετηρία και προορισμό.... Από Βύρωνα σε Κουκάκι μέσω Καραολή, Κωνσταντινουπόλεως, Ελλησπόντου, πλατείας Υμηττού, Χρυσοστόμου, Αναξαρχου, Αίνου, Αι-Γιάννη Κυνηγό, Φραντζή, Συγγρού, Δημητρακοπούλου. Αλλά η διαδρομή δεν χρειάζεται γιατί στο screenshot βλέπεις κύκλους, πχ, αριστερά και αριστερά και αριστερά για να βρεθείς στο αρχικό σημείο και μετά ευθεία αντί απλά ευθεία χωρίς κύκλο μερικών στενών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εχετε δοκιμασει igo στην Ευρωπη, με ενημερωμενους χαρτες; Πολλές φορές. Αλλά μέσα σε πόλεις. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα συνήθως με navteq. Ίσως έβαλα και Tomtom κάποια στιγμή αλλά δε θυμάμαι σίγουρα. Γενικά στη βόρεια Ευρώπη οι χάρτες είναι πολύ καλοί εδώ και χρόνια. Ακόμα και δρομάκια μέσα στα πάρκα έχουν. Τώρα αν θες βαλκάνια ή ανατολική Ευρώπη εκεί πρέπει να ψάξεις ποιοι είναι καλύτεροι. Έχω δει διάφορα post που λένε οτι οι τοπικοί providers (όπως είναι η Epsilon για την Ελλάδα) έχουν καλύτερους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) :thumbdown: Sygic: Απλά τραγικό! Ιδού 3 screenshots που το πρόγραμμα μου προτείνει και τις τρεις φορές αεναεις κύκλους (!) χωρίς λογική και εξήγηση ... στην ιδια απλή διαδρομή εντός Αθήνας (πολύ καλά αποτυπωμένη στον χάρτη, την οποία μάλιστα σχεδίασα ώστε να μην βγαίνω εκτός πορείας και αναγκάζεται να επανυπολογιζει)!!! ...ειλικρινά θα εκτιμήσω μια εξήγηση, από οποιονδήποτε γνώστη του sygic, για να καταλάβω τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά στο λογισμικό που σχεδιάζει την διαδρομή :( ...επίσης έχετε καμία ιδέα για να βελτιωθεί και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά που έδωσα;;; Η αλήθεια είναι ότι αν χαθεί η εμπιστοσύνη στο GPS δεν σου κάνει καρδία να το ανοίξεις. Τι ενδιάμεσα σημεία έχει βάλει ή άλλες παραμέτρους πχ αποφυγή δακτυλίου κλπ; Έκδοση προγράμματος; Σε μένα με 13.4.1 κανονικά την βγάζει την διαδρομή για τα μέρη που είπες. Edited December 29, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από τα screenshots τι συμβαίνει. Αν είχαμε αφετηρία και προορισμό.... Πάντως και εγώ μια φορά τρελλάθηκα με τη διαδρομή που μου έδινε από Αθήνα για Κεντρική Μακεδονία. Δες το συνημμένο. Είχα βάλει ταχύτερη διαδρομή και με διόδια. Αυτά με χάρτη Navteq. Έβαλα ΤΤ και μου έβγαλε τη σωστή διαδρομή (2ο screen). Τι σημαίνει το ΤΤ φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά. Σε τι αντιστοιχούν τα διάφορα χρώματα στις διαδρομές του navigon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Τι σημαίνει το ΤΤ φίλε μου; Χάρτης TeleAtlas (TomTom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Τι ενδιάμεσα σημεία έχει βάλει ή άλλες παραμέτρους πχ αποφυγή δακτυλίου κλπ; Έκδοση προγράμματος; Σε μένα με 13.4.1 κανονικά την βγάζει την διαδρομή για τα μέρη που είπες. Μα κανονικά είχε βγάλει και σε εμένα τη διαδρομή ... πάνω στην πορεία μου έβαζε τους κύκλους βαστωντας και την αρχική διαδρομή ευθεία. Το εγκατέστησα πριν μια εβδομάδα, από play αγορασμένο, τελευταία έκδοση εφαρμογές και χαρτών, χωρίς να πειράξω καθόλου τις default ρυθμίσεις. Συσκευή note 2 (στην οποία το don't panic δουλεύει άψογα, συνεπώς δεν είναι θέμα gps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Προσωπικα την συγκριση και αξιολογηση των προγραμματων την κανω με τρια κριτηρια: 1.Ποιοτητα και επιπεδο λογισμικου.Ρυθμισεις που δεν μπερδευουν,και επιλογες ουσιας και οχι απλα για να υπαρχουν. 2.Ενημερωση χαρτων.Ποσο συχνα γινεται.Ποσο καλη και ποιοτικη ειναι η ενημερωση τοσο σε μεγαλες πολεις οσο και στην επαρχια.Το καλυτερο ειναι να ισχυουν και τα 2(λιγο σπανιο για πολυ απομονωμενες περιοχες επαρχιας) 3.Τα Pois. Συχνοτητα ενημερωσης,πληροτητα και αποφυγη λαθών(π.χ. να εχει κλεισει μια τραπεζα πολλα χρονια και να την αναφερει στον χαρτη) Απο εκει και περα πιο περιφερειακα θεματα οπως εμφανιση,γραφικα,κτηρια,πυξιδες,κ.α δεν ειναι για εμενα τα πρωτευοντα. Δυστυχως μου εχει τυχει εκει που βασιζομαι σε καλη μαρκα για να βρω την ακρη το gps να με προδωσει, και απο μαρκα που λες: ''σιγα τωρα'' τελικα να ''ξελασπωσεις''. Κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ζωγραφίζεις με τα κριτήριά σου που δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλές , ίσως επειδή οι χρήστες δεν αρκούνται σε αυτά μόνο . Πάντως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αυτο ειναι το θεμα. με ποιο κανεις την δουλεια σου ,εσυ που δεν εισαι επαγγελματιας και το χρησιμοποιεις 10 φορες την εβδομαδα. ΠΟυ σε καποια πρεπει να ξερεις ακριβης περιοχη για να το βρει και να ψαχνεις στον πειραια και να θελει περιοχη πειραικη(παραδειγμα) ,που αν δεν εισαι της περιοχης δεν προκειται να τα ξερεις .ετσι ωστε να σε αναγκαζει να ψαξεις οταν πια εχεις φτασει κοντα.Οταν θες να βρεις καποιο ενδιαφερον σημειο και ξαφνικα βλεπεις οτι εχει τα παντα εκτος απο αυτο που θες εσυ :wacko: Που θα βαλεις μια ενδιαμεση σταση σε ενα προορισμο να σταματησεις σε μια τραπεζα πχ. και ενω στην διαδρομη σε περναει εξω ακριβως απο τραπεζα σε στελνει απο το αιγαλεω πισω στο χαιδαρι.....2 km βεβαια αλλα τι να πω,ασχολιαστο.. υπαρχει καννενα που να τα κανει αυτα???? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παίδες σορρυ που το λέω, αλλά όταν μου λέτε οι πωλήσεις δεν έχουν νόημα η ότι τα νούμερα που δίνει μια εταιρεία είναι δικά της και θεωρείτε ως κριτήριο τον αριθμό σελίδων στα φόρουμ, τότε δεν ξέρετε πώς δουλεύει η αγορά και όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε για το ποιο gps προτιμάει ο κόσμος. Μην μπερδευετε το εμπορικό με το ψαγμένο. Και εγώ δουλεύω παράλληλα Igo και Sygic, αλλά όταν κάποιος αρχάριος μου ζητήσει συμβουλή να κάνει την δουλειά του, κατευθείαν Sygic θα προτείνω. Για το πως δουλευει η αγορα ειναι το θεμα ή ποιο ειναι το καλυτερο, με οσο γινεται αντικειμενικα κριτηρια; Τελειως αστοχο το παραδειγμα σου με το ποιο πουλαει περισσοτερο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Το MapFactor: GPS Navigation το έχει δοκιμάσει κανείς -που είναι και δωρεάν- να καταθέσει κάποια άποψη για το "ποιόν" του; Ξέρω ότι δεν έχει ελληνικά στις οδηγίες κατεύθυνσης που δίνει, όσον αφορά την πλοήγηση όμως αξίζει τίποτα; Θα μπορούσα να το δοκιμασω θα μου πείτε αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν αξίζει καν τον κόπο, ας γλυτωσω τουλάχιστον το download εφαρμογής και χαρτών και σβήσιμο όλων για οριστική διαγραφή από τη συσκευή μου..:) Edited December 29, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε στο Navigon φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι Αγγλικά; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε στο Navigon φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι Αγγλικά; Γιατί να μην γίνεται ? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Υπαρχουν καποιες συσκευες που αναφερουν στα χαρακτηριστικα τους την πυξιδα ( compass) , ενω καποια αλλα οχι. Τα προγραμματα πλοηγησης πχ navigon κανουν χρηση αυτου του χαρακτηριστικου; Ποσο απαραιτητη ειναι η πυξιδα οσον αφορα προγραμματα gps ή τυπου endomondo - sports tracker; Ρωταω γιατι ειμαι αναμεσα σε δυο συσκευες , η μια εχει πυξιδα η αλλη οχι. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Από Βύρωνα σε Κουκάκι μέσω Καραολή, Κωνσταντινουπόλεως, Ελλησπόντου, πλατείας Υμηττού, Χρυσοστόμου, Αναξαρχου, Αίνου, Αι-Γιάννη Κυνηγό, Φραντζή, Συγγρού, Δημητρακοπούλου. Αλλά η διαδρομή δεν χρειάζεται γιατί στο screenshot βλέπεις κύκλους, πχ, αριστερά και αριστερά και αριστερά για να βρεθείς στο αρχικό σημείο και μετά ευθεία αντί απλά ευθεία χωρίς κύκλο μερικών στενών! Μηπως κατα λαθος εχει μπει η ξεχασθει καποιος ενδιαμεσος προορισμος εκει που κανει τους κυκλους; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Γιατί να μην γίνεται ? Στις ρυθμίσεις του προγράμματος (voice) έχει μόνο την επιλογή default voice (TTS). Τι θα πρέπει να κάνω για να έχω οδηγίες στα Ελληνικά; Ευχαριστώ! :-) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε στο Navigon φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι Αγγλικά; Μόνο αν αλλάζεις την γλώσσα του τηλεφώνου. Αλλιώς οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Επειδή σε μια τέτοια συζήτηση, φυσιολογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, καλό είναι αντί να γίνεται αυτός ο χαμός και ο τσακωμός, να γίνεται το εξής: Δεκτές όλες οι απόψεις, αρκεί ο καθένας να γράψει ποιο πρόγραμμα προτιμά, πως το χρησιμοποιεί, σε πια περιοχή το χρησιμοποιεί (πολύ βασικό), την περίπτωση του, και για ποιο λόγο πιστεύει ότι είναι το καλύτερο. Π.χ.: - Xρησιμοποιώ το τάδε γιατί η δουλειά μου απαιτεί πρόγραμμα πλοήγησης. Μένω Αττική. Κάνω καθημερινά διαδρομές και πιστεύω ότι το τάδε έχει τέλειες δρομολογησεις. - Έχω το τάδε και είμαι χομπιστας. Κινούμαι Μακεδονία σε διαδρομές εκτός δρόμου και το τάδε είναι τέλειο σε αυτές τις διαδρομές. - Μένω Κρήτη και κάνω εκδρομές τα σ/κ. Ήθελα ένα τίμιο πρόγραμμα με λογική τιμή, και το τάδε με έχει βγάλει ασπροπροσωπο. Έχει ωραία γραφικά και έχει βρει όλα τα χωριά του νησιού που ήθελα να πάω. Τι θέλω να πω; Ο κάθε χρήστης που μπαίνει εδώ έχει συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Έχει ένα προφίλ. Αν βρει κάποιον φίλο με παρόμοιο προφίλ, μπορεί να ταυτιστεί και να βρει το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Απλά πράγματα και χωρίς εντάσεις. Edited December 30, 2013 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πολύ σωστό ποστ! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Τι θέλω να πω; Ο κάθε χρήστης που μπαίνει εδώ έχει συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Έχει ένα προφίλ. Αν βρει κάποιον φίλο με παρόμοιο προφίλ, μπορεί να ταυτιστεί και να βρει το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Απλά πράγματα και χωρίς εντάσεις. Δυστυχώς, όποιος ξέρει τις ανάγκες του, έχει ήδη βρει τρόπο να τις ικανοποιήσει. Όποιος μπαίνει και ρωτάει, είναι απελπισμένος και το πρώτο πρόγραμμα που θα δουλέψει το θεωρεί κορυφή και το προτείνει αβίαστα. Και καλά κάνει γιατί έτσι δημιουργείται η πολυφωνία, που είναι μια δύσκολη πορεία στη κατάκτηση της γνώσης. Εδώ δεν διαβάζει κανείς 5 σελίδες πίσω και ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς είναι νωρίς για τέτοια οργάνωση. Υπαρχουν καποιες συσκευες που αναφερουν στα χαρακτηριστικα τους την πυξιδα ( compass) , ενω καποια αλλα οχι. Τα προγραμματα πλοηγησης πχ navigon κανουν χρηση αυτου του χαρακτηριστικου; Ποσο απαραιτητη ειναι η πυξιδα οσον αφορα προγραμματα gps ή τυπου endomondo - sports tracker; Ρωταω γιατι ειμαι αναμεσα σε δυο συσκευες , η μια εχει πυξιδα η αλλη οχι. Ευχαριστω. Εννοείται ότι η πυξιδα είναι χρήσιμη. Αλλά εξαρτάται και από άλλα χαρακτηριστικά. Στην πορεία πεζού σε δύσκολα μέρη είναι απαραίτητη. Edited December 30, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τι θέλω να πω; Ο κάθε χρήστης που μπαίνει εδώ έχει συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Έχει ένα προφίλ. Αν βρει κάποιον φίλο με παρόμοιο προφίλ, μπορεί να ταυτιστεί και να βρει το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Απλά πράγματα και χωρίς εντάσεις. Τα έχουμε πει και τα έχουμε ματαπεί αλλά η ζωή συνεχίζεται και όλο και κάτι νέο μπορούμε να ακούσουμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το ασπαστούμε κιόλας . Στην τελική αυτό είναι που κρατάει τούτο το νήμα ζωντανό , άσχετα αν υπάρχουν κατά καιρούς , όχι εντάσεις όπως τις χαρακτήρησες , αλλά κάποιες δογματικές απόψεις που αναμφίβολα μπορεί να είναι ενοχλητικές . Καλή Χρονιά σε όλους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο 13.4.1 sygic από ότι βλέπω βγάλανε την επιλογή για την πυξίδα.Αυτό είναι καλό η κακό τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Μεχρι πριν λιγες μερες εξυμνουσα το sygic που χρησιμοποιω πανω απο ενα χρονο και μαλιστα μεχρι το τελευταιο το 13.4.1 με τελευταιους χαρτες και hud. Πριν λιγες μερες ομως που φορεσα το igo primo και απο τοτε το sygic πλεον μου ωχρια λιγο μπροστα του και απο αποψη γραφικων και απο ακριβεια στις διαδρομες αλλα και σαν ταχυτητα κλειδωματος δορυφορων ειναι πολυ μπροστα. Επισης εγω που μενω θεσσαλονικη εβαζα πλοηγηση στο sygic σε οδους και δεν τις εβρισκε θεσσαλλονικη αλλα σε αττικη και μεσσηνια εκτος αν επελεγα σαν πολη οχι θεσσαλονικη αλλα νεαπολη ή καλαμαρια ενω για οσους δεν ξερουν η νεαπολη και καλαμαρια ειναι δημοι οχι πολεις!!!! Ενω στο primo εγραψα οδο και με εβγαλε κατευθειαν οδους στην πολη που μενω νομιζω κατι πολυ σημαντικο για γρηγορες εντολες πλοηγησης!!! Επισης στο primo βγαζει μεχρι και ποσα λιτρα βενζινης θα καψεις για την διαδρομη σιγουρα δεν θα ειναι ακριβες φανατζομαι αλλα εστω και κατα προσεγγιση να ειναι ειναι ενα ενδιαφερον feature Edited December 31, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Την κατανάλωση του τη βάζεις εσύ οπότε οι υπολογισμοί είναι αρκετά καλοί. Επίσης ενα ακόμα feature που έχει μόνο το igo είναι τα speed profiles. Αυτά είναι αρχεία κίνησης στους δρόμους για κάθε μέρα και ώρα. Έτσι μπορεί να προβλέψει σε κάποιο βαθμό την κίνηση που θα συναντήσεις ανάλογα με τη μέρα και την ώρα της διαδρομής. Μέχρι τώρα τα υποστήριζε μόνο η navteq αλλά πλέον τα βγάζει και η TT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Λοιπόν έχω δοκιμάσει το sygic από την 13.1.4 και μετά όλες τις εκδόσεις μέχρι την τελευταία 13.4.1.ΚΑΙ με τον εσωτερικό δέκτη GPS ΚΑΙ με εξωτερικό Bluetooth δέκτη! Ενώ με το primo ότι βλακείες κάνει με τον εσωτερικό ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ με τον εξωτερικό, με το sygic και με τους δύο δέκτες δείχνει αλλά αντί άλλων εδώ στον Πειραιά! Σήμερα και όπως πάντα χωρίς προορισμό, στο πασαλιμανι με δείχνει στην μαρίνα μεταξύ του δρόμου και της θαλάσσης! Πάντα το κάνει με όλες τις εκδόσεις και με τον εξωτερικό δέκτη! Στον Κηφισό κάπου στο ύψος του Ρέντη πηγαίνοντας προς Λαμία για διακόσια μετρα με δείχνει στον παρά δρόμο! Και αφού το κάνει και με τον εξωτερικό δέκτη δεν φταίει το κινητό ΑΛΛΆ το πρόγραμμα.Και αφού στο igo όλα διορθώνονται με τον εξωτερικό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts