vassar Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 εγω χρησιμοποιω ακομα το sygic aura v.11.2.5. μπορει καποιος να με πει αν και πως μπορω να περασω speedcams? κοίταξε εδώ: http://www.sygic.com/en/poi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 κοίταξε εδώ: http://www.sygic.com/en/poi Αν θυμάμαι καλά, υποστηρίζει πιο πάνω εκδόσεις μόνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Περνάω μια βόλτα για να αφήσω τη ψήφο μου στο Navigon.. Ήμουν στη μέση του πουθενά και με πήγε στη πόρτα του προορισμού μου με ακριβής φωνητικές οδηγίες. Τονίζω τις φωνητικές οδηγίες γιατί με άλλο πρόγραμμα παλαιότερα εάν τις ακολουθούσα θα τραγουδούσα με παρέσυρε το ρέμα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αφαιρέθηκαν μηνύματα. Να υπενθυμίσω πως σύμφωνα με τους κανονισμούς του myphone απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Χθες δοκίμασα την καινούργια έκδοση του TomTom και έχω να πω ότι είναι απίστευτη! Πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο μενού από Navigon,Sygic καθώς και οι φωνητικές του οδηγίες είναι εφάμιλλες του n Navigon (κυρίως η φωνή Αλέξανδρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Χθες δοκίμασα την καινούργια έκδοση του TomTom και έχω να πω ότι είναι απίστευτη! Πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο μενού από Navigon,Sygic καθώς και οι φωνητικές του οδηγίες είναι εφάμιλλες του n Navigon (κυρίως η φωνή Αλέξανδρος). Ποια ειναι η καινουργια εκδοση; Αριθμους εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ποια ειναι η καινουργια εκδοση; Αριθμους εννοω. 1.3 :) και το changelog: - Improved app responsiveness for faster swiping through menu’s and smoother transitions - Subscription expiry notification if your service subscription is due to expire within a week Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 1.3 :) και το changelog: - Improved app responsiveness for faster swiping through menu’s and smoother transitions - Subscription expiry notification if your service subscription is due to expire within a week ναι αυτή έχω, νόμισα ότι βγήκε κι άλλη τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή... Υ.Γ. ντάξει τώρα κομπλε? :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή... Υ.Γ. ντάξει τώρα κομπλε? :P Πάντως σε αυτές τις χώρες μην περιμένεις χάρτες με αναλυτικούς δρόμους, ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Πάντως σε αυτές τις χώρες μην περιμένεις χάρτες με αναλυτικούς δρόμους, ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις. Ντάξει τα βασικά θα με ικανοποιούσαν πιστεύω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή... Υ.Γ. ντάξει τώρα κομπλε? :P To igo έχει σίγουρα (tomtom και navteq) και κατα πάσα πιθανότητα θα έχουν και τα navigon, tomtom και sygic. Το don't panic δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς εκτός Ελλάδας. Εδώ το έχουμε για τον καλό χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή... Έχει χάρτες για αυτές τις χώρες, το αγοράζεις πακέτο σαν eastern Europe (περισσότερα εδώ http://www.mireo.hr/en/navigation-apps/maps/available-maps). Το mireo don't panic δεν χρειάζεται Internet. Μια στο τόσο συνδέεται για να ελέγξει τα licence. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Έχει χάρτες για αυτές τις χώρες, το αγοράζεις πακέτο σαν eastern Europe (περισσότερα εδώ http://www.mireo.hr/en/navigation-apps/maps/available-maps). Το mireo don't panic δεν χρειάζεται Internet. Μια στο τόσο συνδέεται για να ελέγξει τα licence. Αν προσέξεις είναι μόνο για appstore της apple για android δεν ισχύουν τα ίδια σε χάρτες. Αν πατήσεις by it now θα στο βγάλει. Θα κοιτάξω να βρω ή το sigic ή το Navigon ή θα δώ... Ευχαριστώ πάντως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Πριν λίγες βδομάδες χρησιμοποιησα το sygic στις εξής χώρες: Σκόπια, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία. Δεν οδηγούσα, σε λεωφορείο βρισκόμουν αλλά είχα ανοιχτό το sygic για να δω αν λειτουργεί σωστά. Δεν βρήκα κανένα λάθος στους χάρτες και οι διαδρομές που του ζητούσα ήταν και αυτές που έκανε τελικά και το λεωφορείο. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Την 13.1.4 φίλε μου. Στο S3 λειτουργεί άψογα. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγώ που έχω το TOMTOM Europe, έχει κανονικά χάρτες Κροατίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αν προσέξεις είναι μόνο για appstore της apple για android δεν ισχύουν τα ίδια σε χάρτες. Αν πατήσεις by it now θα στο βγάλει. Θα κοιτάξω να βρω ή το sigic ή το Navigon ή θα δώ... Ευχαριστώ πάντως... Μέσα από την εφαρμογή (Android 4.73) στην επιλογή "αγορά χαρτών", εμφανίζεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Πριν λίγες βδομάδες χρησιμοποότισα το sygic στις εξήμέλλοντοςΣκόπια, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία. Δεν οδηγούσα, σε λεωφορείο βρισκόμουν αλλά είχα ανοιχτό το sygic για να δω αν λειτουργεί σωστά. Δεν βρήκα κανένα λάθος στους χάρτες και οι διαδρομές που του ζητούσα ήταν και αυτές που έκανε τελικά και το λεωφορείο. Και εμένα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και πιστευω ότι είναι ο χάρτης του μελλοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γνωρίζει κανείς ποια έκδοση του Autodrive και του Anavasis δουλεύουν απρόσκοπτα στο OruxMaps; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Γνωρίζει κανείς ποια έκδοση του Autodrive και του Anavasis δουλεύουν απρόσκοπτα στο OruxMaps; Απρόσκοπτα καμμία. στο περιπου όλες οι αναβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 ποιο προγραμμα εχει τους πιο ενημερωμενους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε με ακρίβεια,κάθε εταιρεία ενημερώνει-αναβαθμίζει τους χάρτες της σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε με ακρίβεια,κάθε εταιρεία ενημερώνει-αναβαθμίζει τους χάρτες της σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. δηλαδη δεν ισχυει οτι του tomtom ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ενημερωμενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts