Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω χρησιμοποιω ακομα το sygic aura v.11.2.5. μπορει καποιος να με πει αν και πως μπορω να περασω speedcams?

κοίταξε εδώ:

http://www.sygic.com/en/poi

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοίταξε εδώ:

http://www.sygic.com/en/poi

Αν θυμάμαι καλά, υποστηρίζει πιο πάνω εκδόσεις μόνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Περνάω μια βόλτα για να αφήσω τη ψήφο μου στο Navigon..

Ήμουν στη μέση του πουθενά και με πήγε στη πόρτα του προορισμού μου με ακριβής φωνητικές οδηγίες.

Τονίζω τις φωνητικές οδηγίες γιατί με άλλο πρόγραμμα παλαιότερα εάν τις ακολουθούσα θα τραγουδούσα με παρέσυρε το ρέμα..

Αφαιρέθηκαν μηνύματα.

Να υπενθυμίσω πως σύμφωνα με τους κανονισμούς του myphone απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Χθες δοκίμασα την καινούργια έκδοση του TomTom και έχω να πω ότι είναι απίστευτη! Πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο μενού από Navigon,Sygic καθώς και οι φωνητικές του οδηγίες είναι εφάμιλλες του n Navigon (κυρίως η φωνή Αλέξανδρος).

Χθες δοκίμασα την καινούργια έκδοση του TomTom και έχω να πω ότι είναι απίστευτη! Πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο μενού από Navigon,Sygic καθώς και οι φωνητικές του οδηγίες είναι εφάμιλλες του n Navigon (κυρίως η φωνή Αλέξανδρος).

Ποια ειναι η καινουργια εκδοση;

Αριθμους εννοω.

Ποια ειναι η καινουργια εκδοση;

Αριθμους εννοω.

1.3 :)

και το changelog:

- Improved app responsiveness for faster swiping through menu’s and smoother transitions

- Subscription expiry notification if your service subscription is due to expire within a week

1.3 :)

και το changelog:

- Improved app responsiveness for faster swiping through menu’s and smoother transitions

- Subscription expiry notification if your service subscription is due to expire within a week

ναι αυτή έχω, νόμισα ότι βγήκε κι άλλη τώρα.

Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή...

Υ.Γ. ντάξει τώρα κομπλε? :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Γειά σας παιδιά, θα ταξιδέψω για Κροατία οδηκώς και απ'ότι κοίταξα το mireo don't panic που χρησιμοποιώ στο xperia neo v δεν έχει χάρτες για Σκόπια, Σερβία Κροατία που θέλω να περάσω. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει προγραματάκι... Θα προτιμούσα να μην θέλει ντε και καλά ίντερνετ όπως το oficial mireo που έχω και χρησιμοποιώ, μιας και δε ξέρω ακόμα αν θα έχω mb roaming... Επίσης θα προτιμούσα δωρεάν εφαρμογή...

Πάντως σε αυτές τις χώρες μην περιμένεις χάρτες με αναλυτικούς δρόμους, ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάντως σε αυτές τις χώρες μην περιμένεις χάρτες με αναλυτικούς δρόμους, ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις.

Ντάξει τα βασικά θα με ικανοποιούσαν πιστεύω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

To igo έχει σίγουρα (tomtom και navteq) και κατα πάσα πιθανότητα θα έχουν και τα navigon, tomtom και sygic. Το don't panic δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς εκτός Ελλάδας. Εδώ το έχουμε για τον καλό χάρτη.

Έχει χάρτες για αυτές τις χώρες, το αγοράζεις πακέτο σαν eastern Europe (περισσότερα εδώ http://www.mireo.hr/en/navigation-apps/maps/available-maps). Το mireo don't panic δεν χρειάζεται Internet. Μια στο τόσο συνδέεται για να ελέγξει τα licence.

Έχει χάρτες για αυτές τις χώρες, το αγοράζεις πακέτο σαν eastern Europe (περισσότερα εδώ http://www.mireo.hr/en/navigation-apps/maps/available-maps). Το mireo don't panic δεν χρειάζεται Internet. Μια στο τόσο συνδέεται για να ελέγξει τα licence.

Αν προσέξεις είναι μόνο για appstore της apple για android δεν ισχύουν τα ίδια σε χάρτες. Αν πατήσεις by it now θα στο βγάλει. Θα κοιτάξω να βρω ή το sigic ή το Navigon ή θα δώ... Ευχαριστώ πάντως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Πριν λίγες βδομάδες χρησιμοποιησα το sygic στις εξής χώρες: Σκόπια, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία. Δεν οδηγούσα, σε λεωφορείο βρισκόμουν αλλά είχα ανοιχτό το sygic για να δω αν λειτουργεί σωστά. Δεν βρήκα κανένα λάθος στους χάρτες και οι διαδρομές που του ζητούσα ήταν και αυτές που έκανε τελικά και το λεωφορείο.
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Αν προσέξεις είναι μόνο για appstore της apple για android δεν ισχύουν τα ίδια σε χάρτες. Αν πατήσεις by it now θα στο βγάλει. Θα κοιτάξω να βρω ή το sigic ή το Navigon ή θα δώ... Ευχαριστώ πάντως...

Μέσα από την εφαρμογή (Android 4.73) στην επιλογή "αγορά χαρτών", εμφανίζεται κανονικά.

Πριν λίγες βδομάδες χρησιμοποότισα το sygic στις εξήμέλλοντοςΣκόπια, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία. Δεν οδηγούσα, σε λεωφορείο βρισκόμουν αλλά είχα ανοιχτό το sygic για να δω αν λειτουργεί σωστά. Δεν βρήκα κανένα λάθος στους χάρτες και οι διαδρομές που του ζητούσα ήταν και αυτές που έκανε τελικά και το λεωφορείο.

Και εμένα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και πιστευω ότι είναι ο χάρτης του μελλοντος.

Γνωρίζει κανείς ποια έκδοση του Autodrive και του Anavasis δουλεύουν απρόσκοπτα στο OruxMaps;
Hello moto....!

Γνωρίζει κανείς ποια έκδοση του Autodrive και του Anavasis δουλεύουν απρόσκοπτα στο OruxMaps;

Απρόσκοπτα καμμία. στο περιπου όλες οι αναβασεις.

Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε με ακρίβεια,κάθε εταιρεία ενημερώνει-αναβαθμίζει τους χάρτες της σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε με ακρίβεια,κάθε εταιρεία ενημερώνει-αναβαθμίζει τους χάρτες της σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

δηλαδη δεν ισχυει οτι του tomtom ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ενημερωμενοι?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση