geobas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Τι να το κανουμε; οσες γειτονιες θελουμε παμε και τις βλεπουμε. Και κανουμε και τη βολτα μας:D Καλά ... με τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ , θα κόστιζε πιό φτηνά με το street view . Αλλά να μου πεις σιγά το θέαμα έτσι όπως έχουν καταντήσει τα αστικά κέντρα με την άναρχη δόμηση και τις τσιμεντοκατασκευές . Ήρθαν πήραν τις φωτογραφίες και μετά αφού τις είδαν αποφάσισαν πως δεν αξιζε ο κόπος . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theTzitziki Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλά ... με τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ , θα κόστιζε πιό φτηνά με το street view . Αλλά να μου πεις σιγά το θέαμα έτσι όπως έχουν καταντήσει τα αστικά κέντρα με την άναρχη δόμηση και τις τσιμεντοκατασκευές . Ήρθαν πήραν τις φωτογραφίες και μετά αφού τις είδαν αποφάσισαν πως δεν αξιζε ο κόπος . :D χαχαχαχαχα :lol: δεν νομιζω να τους χαλαγαν οι φωτος όσο ασχημες κι αν ηταν! η ψηφιοποίηση όλων είναι ο στόχος και κυριως της ιδιωτικής πληροφορίας.. που παρόλα αυτα τη δίνουμε απλόχερα, βλεπε FB :cry: Παράθεση www.aws.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 χαχαχαχαχα :lol: δεν νομιζω να τους χαλαγαν οι φωτος όσο ασχημες κι αν ηταν! η ψηφιοποίηση όλων είναι ο στόχος και κυριως της ιδιωτικής πληροφορίας.. που παρόλα αυτα τη δίνουμε απλόχερα, βλεπε FB :cry: 'Οποιος την δίνει βέβαια , μιά και το να είσαι στο FB ή στο T , θεωρείται :X (θου κύριε) , κοινωνική καταξίωση κατά τους Νεοελληνάρες . Σου λέει , αφού μπαίνουν οι επώνυμοι :lol::lol::lol: , είμαι κι' εγώ ένας απ' αυτούς (οι άλλοι δεν έχουμε επώνυμο) . 'Οχι βέβαια πως κι' εκείνοι που δεν μπαίνουν στα παραπάνω δεν έχουν , με τον ένα ή άλλο τρόπο δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε εκείνους οι οποίοι ενδιαφέρονται ............... Παρ' όλα ταύτα , θα ήθελα να ρίχνω μιά ματιά που και που στο παλιό μου σπίτι στην Πειραϊκή χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω κάθε τόσο με το αυτοκίνητο όπως βλέπω κάθε τόσο το σπίτι που έμενα στο Kent . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elias_G Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Οφείλω να συμφωνήσω. Το έχω παρατηρήσει και με το δικό μου κινητό. Η σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας επιταχύνει το κλείδωμα δορυφόρων. Μιας και βλέπω ότι επιβεβαιώνεται αυτό λογικά θα ισχύει και για το ΝΟΤΕ 8010 που σκέφτομαι να πάρω γιατί δεν με ενδιέφερε η χρηση του σαν τηλέφωνο για να πάω στο Ν8000..τελικά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στο κλείδωμα;μπορεί κάποιος να κάνει το τεστ στο Ν8000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 'Οποιος την δίνει βέβαια , μιά και το να είσαι στο FB ή στο T , θεωρείται :X (θου κύριε) , κοινωνική καταξίωση κατά τους Νεοελληνάρες . Σου λέει , αφού μπαίνουν οι επώνυμοι :lol::lol::lol: , είμαι κι' εγώ ένας απ' αυτούς (οι άλλοι δεν έχουμε επώνυμο) . 'Οχι βέβαια πως κι' εκείνοι που δεν μπαίνουν στα παραπάνω δεν έχουν , με τον ένα ή άλλο τρόπο δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε εκείνους οι οποίοι ενδιαφέρονται ............... Παρ' όλα ταύτα , θα ήθελα να ρίχνω μιά ματιά που και που στο παλιό μου σπίτι στην Πειραϊκή χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω κάθε τόσο με το αυτοκίνητο όπως βλέπω κάθε τόσο το σπίτι που έμενα στο Kent . Γιατι, τοσο συχνα παιρνει φωτο το street view? Σε αλλες χωρες καθε ποτε ανανεωνει τις φωτο? Παντως για την ελλαδα μαλλον δεν εχουν κανει τιποτε σε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elias_G Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Όλα αυτά με 3 εναλλακτικές διαδρομές για να διαλέξεις + junction view + ειδική σήμανση για επικίνδυνες στροφές + πλοήγηση για πεζούς έχει και το Sygic. Οπότε, από πλευρά εφέ είναι από τα καλύτερα. Συμφωνώ όμως ότι την καλύτερη ακρίβεια σε δρομολόγηση την έχει το Igo Primo. Σε συνέχεια των όσων προτείνετε, άλλο ένα τεστ. Κλειστό το κινητό τόσες μέρες χωρίς κάρτα, από την τελευταία φορά που έκανε 20 λεπτά να κλειδώσει. Σήμερα βάζω κάρτα και ανοίγω το κινητό χωρίς να συνδεθώ στο Ίντερνετ ή κάτι άλλο. Ανοίγω το GPS status ενώ οδηγώ σε τελείως διαφορετικό μέρος από το σπίτι μου και από το τελευταίο μέρος που είχα κλειδώσει σήμα. Όπως περίμενα, κλείδωσε σε ένα λεπτό μέσα. Άρα επαληθεύεται το σκεπτικό μου, ότι και μόνο η ύπαρξη SIM μέσα στο κινητό, βοηθάει στο κλείδωμα, μάλλον λόγω χρήσης του δικτύου, έστω και χωρίς agps. Δοκίμασες να κλειδώσεις και χωρίς την κάρτα κατόπιν όπως είπε κι ο φίλος για σύγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis12 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Γεια σας παιδια!..Εχω παραγγειλει ενα Htc Desire (A818)...και εχω αρχησει ηδη να ψαχνομαι περι android apps...Η πρωτη μου απορια ειναι,μπορει το συγκεκριμενο κινητο να λειτουργησει σαν ενα κανονικο συστημα πλοηγησης(αυτα του αυτοκινητου!)..Αν ναι τι προυποθετει?..Δηλαδη χρειαζεται ιντερνετ(π.χ ενα πακετο ιντερνετ της cosmote για κινητα αρκει?) ή γινεται μεσω δορυφορου?...Η δευτερη απορια μπορει να ειναι κουφη!..Επειδη θελω να δω αν το κοντερ του αυ/του λειτουργει σωστα υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ταχυτητα που κινουμαι??Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Γεια σας παιδια!..Εχω παραγγειλει ενα Htc Desire (A818)...και εχω αρχησει ηδη να ψαχνομαι περι android apps...Η πρωτη μου απορια ειναι,μπορει το συγκεκριμενο κινητο να λειτουργησει σαν ενα κανονικο συστημα πλοηγησης(αυτα του αυτοκινητου!)..Αν ναι τι προυποθετει?..Δηλαδη χρειαζεται ιντερνετ(π.χ ενα πακετο ιντερνετ της cosmote για κινητα αρκει?) ή γινεται μεσω δορυφορου?...Η δευτερη απορια μπορει να ειναι κουφη!..Επειδη θελω να δω αν το κοντερ του αυ/του λειτουργει σωστα υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ταχυτητα που κινουμαι??Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις Ολες οι εφαρμογες πλοηγησης δειχνουν και την ταχυτητα. Αν παρολα αυτα θελει ξεχωριστη εφαρμογη για ταχυτητα, μπες στο μαρκετ. Εκει θα βρεις δεκαδες εφαρμογες. Οποια σ αρεσει τη βαζεις. Ολες δουλευουν σωστα. Τωρα για το πρωτο σκελος της ερωτησης σου, εχει απαντηθει επανειλημμενα στις 10-15 προηγουμενες σελιδες. Ριξε μια ματια να μαθεις κι αλλα χρησιμα. Με γεια σου το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Γιατι, τοσο συχνα παιρνει φωτο το street view? Σε αλλες χωρες καθε ποτε ανανεωνει τις φωτο? Παντως για την ελλαδα μαλλον δεν εχουν κανει τιποτε σε αυτο το θεμα. Δεν έχω βρει πληροφορίες γιά ανανέωση φωτογραφιών , ούτε γίνεται αναφορά ημερομηνίας πότε τραβήχτηκε στη φωτο . 'Οσο για το Ελλάντα καλύτερα να το ξεχάσουμε . Επειδη θελω να δω αν το κοντερ του αυ/του λειτουργει σωστα υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ταχυτητα που κινουμαι??Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις Στα αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας μάλλον θα πρέπει να διορθώνεις τις ενδείξεις GPS με αυτές του κοντέρ ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Γεια σας παιδια!..Εχω παραγγειλει ενα Htc Desire (A818)...και εχω αρχησει ηδη να ψαχνομαι περι android apps...Η πρωτη μου απορια ειναι,μπορει το συγκεκριμενο κινητο να λειτουργησει σαν ενα κανονικο συστημα πλοηγησης(αυτα του αυτοκινητου!)..Αν ναι τι προυποθετει?..Δηλαδη χρειαζεται ιντερνετ(π.χ ενα πακετο ιντερνετ της cosmote για κινητα αρκει?) ή γινεται μεσω δορυφορου?...Η δευτερη απορια μπορει να ειναι κουφη!..Επειδη θελω να δω αν το κοντερ του αυ/του λειτουργει σωστα υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ταχυτητα που κινουμαι??Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις Γεια σου Φώτη και καλώς να πάρεις το κινητό σου! Η πλοήγηση μέσω κινητού μπορεί να γίνει κανονικότατα. Το κλείδωμα των δορυφόρων γίνεται εξίσου γρήγορα και εφόσον έχεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης με ενημερωμένους χάρτες, πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις, εξαρτάται απο σένα. Διαβάζεις τα posts όλων των παιδιών εδώ, δοκιμάζεις και ο ίδιος για να έχεις προσωπική άποψη και καταλήγεις σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Internet δεν χρειάζεσαι. Η πλοήγηση γίνεται μέσω δορυφόρων. Ίσως να χρειαστεί η σύνδεση σου την πρώτη φορά, μόνο και μόνο για να γίνει το lock των δορυφόρων γρηγορότερα. Το μόνο μείον σε όλη την υπόθεση είναι η οθόνη. Αν το κινητό σου έχει μικρή οθόνη, ΙΣΩΣ να σου φανεί δύσχρηστο (και εφόσον έχεις συνηθίσει το navigation σε μεγαλύτερες οθόνες). Εγώ για παράδειγμα είμαι με το Note 2 και το μέγεθος της οθόνης με καλύπτει πλήρως και με βοηθάει στο να έχω μια ευχάριστη πλοήγηση. Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση σου, στην οθόνη του προγράμματος πλοήγησης (και ενώ είσαι εν κινήσει) συνήθως σου δείχνει τα χλμ με τα οποία κινείται το αμάξι σου. Εγώ που το έχω τσεκάρει, έχω διαπιστώσει ότι το κοντέρ μου δείχνει περίπου 3 χλμ παραπάνω από αυτό που δείχνει το πρόγραμμα πλοήγησης στο κινητό μου. Edit: Με προλάβανε τα παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakioula Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Γεια σε ολους!H αναγκη για να βρω ενα καλο GPS για το Galaxy S3 μου με εφερε εδω...αμα καποιος μπορει να μου προτεινει κατι καλο (η' δοκιμασμενο στο δικο του s3) θα το εκτιμουσα πολυ...!Ευπροσδεκτα και τα οποια link!Eυχαριστω προαιρετικα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Γεια σε ολους!H αναγκη για να βρω ενα καλο GPS για το Galaxy S3 μου με εφερε εδω...αμα καποιος μπορει να μου προτεινει κατι καλο (η' δοκιμασμενο στο δικο του s3) θα το εκτιμουσα πολυ...!Ευπροσδεκτα και τα οποια link!Eυχαριστω προαιρετικα!:) gps εχει το τηλεφωνο. εννοεις προγραμμα πλοηγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τα κοντέρ των αυτοκινήτων είναι συνήθως λίγο ...αισιόδοξα. Βέβαια η διαφορά είναι μικρή, 3-4%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Τα κοντέρ των αυτοκινήτων είναι συνήθως λίγο ...αισιόδοξα. Βέβαια η διαφορά είναι μικρή, 3-4%. Συμφωνώ και αυτό ακριβώς έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου. :) Όταν το κοντέρ μου δείχνει 60χλμ, στο GPS δείχνει 56,4χλμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 έχω το ginius driver dont panic και ειναι πολυ κομπλε και φθηνο για να το αγοράσεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Συμφωνώ και αυτό ακριβώς έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου. :) Όταν το κοντέρ μου δείχνει 60χλμ, στο GPS δείχνει 56,4χλμ...[/quote Και ποιό είναι το σωστό ? Οχι βέβαια το GPS . Το GPS εκπέμπει σήμα κάθε ένα δευτερόπλεπτο οπότε υπάρχει μιά κάποια καθυστέρηση/απόκλιση . Είναι αποδεκτό σε αυτοκίνητο με σωστό αέρα στα λάστιχα και ταχύτητα 100 χιλ στο κοντέρ να δείχνει μείον 3 , στα 140 μείον 5 , στα 160 μείον 8 ...... Οσο πιό γρήγορα κινείται το αυτοκίνητο τόσο μεγαλύτερη η απόκλιση , ή τόσο δεν προλαβαίνει το σήμα του GPS . Sent via g3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Το gps δειχνει τη σωστη ταχυτητα. Το αυτοκινητο εχει αποκλιση.....αποδεκτη μεν, αλλα ειναι λαθος η ενδειξη δε. Το 1'' δεν παρουσιαζει αποκλιση σε σταθερη ταχυτητα εκτος αν μιλαμε στην εκκινηση Φ1. Δεν καταλαβα τι εννοεις παντως. Edited June 28, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Συμφωνώ και αυτό ακριβώς έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου. :) Όταν το κοντέρ μου δείχνει 60χλμ, στο GPS δείχνει 56,4χλμ...[/quote Και ποιό είναι το σωστό ? Οχι βέβαια το GPS . Το GPS εκπέμπει σήμα κάθε ένα δευτερόπλεπτο οπότε υπάρχει μιά κάποια καθυστέρηση/απόκλιση . Είναι αποδεκτό σε αυτοκίνητο με σωστό αέρα στα λάστιχα και ταχύτητα 100 χιλ στο κοντέρ να δείχνει μείον 3 , στα 140 μείον 5 , στα 160 μείον 8 ...... Οσο πιό γρήγορα κινείται το αυτοκίνητο τόσο μεγαλύτερη η απόκλιση , ή τόσο δεν προλαβαίνει το σήμα του GPS . Sent via g3 . Η απόκλιση στο gps ίσα ίσα μειώνεται όσο αυξάνεται η ταχύτητα. Οι παράγοντες σφάλματος στο κοντέρ από την άλλη είναι αρκετοί. Με την καμία δεν είναι το κοντέρ ακριβέστερο του gps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ολα τα κοντερ στα αυτοκινητα δειχνουν παντα μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτην του gps , εως και 10χλμ. και αυτο γινεται για "ψυχολογικους" λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ολα τα κοντερ στα αυτοκινητα δειχνουν παντα μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτην του gps , εως και 10χλμ. και αυτο γινεται για "ψυχολογικους" λογους. Τα κοντέρ σωστά δείχνουν τη ταχύτητα. Τα GPS δείχνουν λάθος λόγω απόκλισης. Με εξωτερικό δέκτη GPS που έχει πολύ καλύτερο σήμα από τα ενσωματωμένα των συσκευών, η ένδειξη του gps με του αυτοκινήτου είναι σχεδόν ίδια. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ολα τα κοντερ στα αυτοκινητα δειχνουν παντα μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτην του gps , εως και 10χλμ. και αυτο γινεται για "ψυχολογικους" λογους. Σωστά τα λες με δυο παρατηρήσεις, δείχνουν παραπάνω απο την πραγματική ταχύτητα και οχι για ψυχολογικούς λόγους αλλα για να έχει ο οδηγός την ψευδαίσθηση οτι τρέχει και έχει ξεπεράσει τα όρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αυτο εννοω "ψυχολογικους" λογους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 To GPS αργεί να ανανεώσει την ένδειξη οπότε η σύγκριση πρέπει να γίνεται με σταθερή ταχύτητα. Προφανώς σε επιτάχυνση ή επιβράδυνση το GPS δεν δείχνει σωστά. Με σταθερή ταχύτητα σωστή είναι η ένδειξη του GPS ενώ το κοντέρ δείχνει παραπάνω για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τα κοντέρ σωστά δείχνουν τη ταχύτητα. Τα GPS δείχνουν λάθος λόγω απόκλισης. Με εξωτερικό δέκτη GPS που έχει πολύ καλύτερο σήμα από τα ενσωματωμένα των συσκευών, η ένδειξη του gps με του αυτοκινήτου είναι σχεδόν ίδια. Πάντως, οι 4 τροχοί έχουν ειδική στήλη στις δοκιμές αυτοκινήτων για την απόκλιση του κοντέρ. Σχεδόν πάντα δείχνει παραπάνω και σπανιότατα κάποια αυτοκίνητα δείχνουν τη σωστή ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Και μια σημαντική παράμετρος. Τα παλιότερα αμάξια είχαν πιο μεγάλη απόκλιση και ειδικά μετά τα 100χλμ/ω. Τα αμάξια της τελευταίας δεκαετίας έχουν βελτιωθεί κατά πολύ και πλέον παρουσιάζουν αποκλίσεις ίσως και πιο μετά τα 150-180χλμ/ω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts