Jump to content

theTzitziki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theTzitziki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

theTzitziki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορώ να κερδίσω και τα δύο;; :rolleyes: :P Good Luck 2u all!
  2. Έκδοση 1.1 Κλείδωμα απεικόνισης Portret Διόρθωση κουμπιού Credit Ο ιστορίες ενημερώνονται αυτόματα από το mysterystories.gr και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο στην συσκευή, μπορείτε να παίξετε τις ιστορίες που έχουν αποθηκευτεί στο κινητό σας. Καλή διασκέδαση!
  3. χαχαχαχαχα :lol: δεν νομιζω να τους χαλαγαν οι φωτος όσο ασχημες κι αν ηταν! η ψηφιοποίηση όλων είναι ο στόχος και κυριως της ιδιωτικής πληροφορίας.. που παρόλα αυτα τη δίνουμε απλόχερα, βλεπε FB :cry:
  4. Ανεβάστε τις δικές σας ιστορίες εδώ: http://mysterystories.gr/upload-your-story.html :ninja:
  5. Ανεβάστε τις δικές σας ιστορίες εδώ: http://mysterystories.gr/upload-your-story.html :ninja:
  6. Το Mystery Stories είναι ένα παιχνίδι που θα σας συναρπάσει! Είναι πολύ απλό.. Mαζέψτε την παρέα σας και διαβάστε τους την εκφώνηση της ιστορίας μυστηρίου που έχετε επιλέξει απο το μενού "ιστορίες". Στην συνέχεια η παρέα σας καλείται να ανακαλύψει ολόκληρη την ιστορία, κάνοντας ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε με "ναι" ή "όχι" μόνο. Καλή διασκέδαση ! Facebook Page: http://www.facebook.com/mysterystories.gr?fref=ts App Store: https://itunes.apple.com/us/app/mystery-stories/id660921818?mt=8 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mystery.stories Αναμένουμε reviews σας! Mystery Stories Team mysterystories.gr :)
  7. Το Mystery Stories είναι ένα παιχνίδι που θα σας συναρπάσει! Είναι πολύ απλό.. Mαζέψτε την παρέα σας και διαβάστε τους την εκφώνηση της ιστορίας μυστηρίου που έχετε επιλέξει απο το μενού "ιστορίες". Στην συνέχεια η παρέα σας καλείται να ανακαλύψει ολόκληρη την ιστορία, κάνοντας ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε με "ναι" ή "όχι" μόνο. Καλή διασκέδαση ! Facebook Page: http://www.facebook.com/mysterystories.gr?fref=ts App Store: https://itunes.apple.com/us/app/mystery-stories/id660921818?mt=8 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mystery.stories Αναμένουμε reviews σας! Mystery Stories Team mysterystories.gr :)
×
×
  • Create New...