dimitris99 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το igo γιατί δεν υπάρχει στο store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Πλέον υπάρχει αλλά όχι για Ελλάδα ακόμα. Αναμένεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγω εχω να σας προτεινω το GoPilot Gps ,ειναι free στο store με καποιες προτιμησεις επι πληρωμη και πανω απο ολα εχει offline πλοηγηση καλους και ενημερωμενους χαρτες ,το μονο προβλημα που λενε πως θα φτιαξουν στην πορεια ειναι οτι μπερδευει το ξ με ζ αλλα αν το δοκιμασετε αυτο δεν ειναι προβλημα. Εγω το εχω στο Motorola RAZR 910xt και το τρεχει full Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγω εχω να σας προτεινω το GoPilot Gps ,ειναι free στο store με καποιες προτιμησεις επι πληρωμη και πανω απο ολα εχει offline πλοηγηση καλους και ενημερωμενους χαρτες ,το μονο προβλημα που λενε πως θα φτιαξουν στην πορεια ειναι οτι μπερδευει το ξ με ζ αλλα αν το δοκιμασετε αυτο δεν ειναι προβλημα. Εγω το εχω στο Motorola RAZR 910xt και το τρεχει full Είσαι σίγουρος ότι έχει δωρεάν την πλοήγηση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είσαι σίγουρος ότι έχει δωρεάν την πλοήγηση; Κι εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί όταν το είχα δοκιμάσει δεν είχε πλοήγηση στην δωρεάν έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είσαι σίγουρος ότι έχει δωρεάν την πλοήγηση; Μεσα λεει οτι λεφτα δινεις αν θες και φωνητικες εντολες η 3D Χαρτες εχει διαφορα πακετα και αυτα που δινει στη free εκδοση για μενα μου ειναι αρκετα,που αλλα στο μαρκετ δεν τα δινουν:) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εχω το samsung galaxy y duos. Το εχω rout. Αγορασα κανονικοτατα την εφαρμογη Navigon Europe και μαλιστα αγορασα και καποιες εξτρα δυνατοτητες. Μετα απο πολυυυ καιρο συμβιωσης με το προαναφερθεν προγραμμα πλοηγησης, ΚΛΑΙΩ τα λεφτα που εδωσα. Απελπιστικα αργο οσον αφορα την αποκριση, ενω τις περισσοτετες φορες που σκαλιζω το μενου του, η εφαρμογη κρασαρει (αυτο γινεται 7 στις 10 φορες). Η λειτουργια panorama view 3d που επισης πληρωσα εξτρα για να αποκτησω, αντι να εμφανιζει το χαρτη, εμφανιζει το στιγμα μου σε ενα μωσαικο χρωματων. Δε λεω... η συσκευη μου δεν ειναι και απο τις top σε hardware, αλλα απο τη στιγμη που η εφαρμογη διατιθεται για το μοντελο μου και εφοσον τα σκαω ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ,απαιτω να λειτουργει και αξιοπρεπως. Αλλιως θα ακουνε το κραξιμο και τα καντηλια. (ΥΓ. Η εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στην εσωτερικη μνημη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγω εχω να σας προτεινω το GoPilot Gps ,ειναι free στο store με καποιες προτιμησεις επι πληρωμη και πανω απο ολα εχει offline πλοηγηση καλους και ενημερωμενους χαρτες ,το μονο προβλημα που λενε πως θα φτιαξουν στην πορεια ειναι οτι μπερδευει το ξ με ζ αλλα αν το δοκιμασετε αυτο δεν ειναι προβλημα. Εγω το εχω στο Motorola RAZR 910xt και το τρεχει full Φίλε μήπως εννοείς το CoPilot; Κι εγώ αυτό έχω. Μάλιστα πριν λίγες μέρες βγήκε ένα update που ενεργοποίησε την full έκδοση δοκιμαστικά για 15 μέρες. Σκεφτόμουν να το αγοράσω και λέω ωραία ας δοκιμάσουμε πως θα είναι. Σε μια διαδρομή από τον Βαρδάρη στην Αρετσού μία φορά με μπέρδεψε και άλλη μία με έβαλε να στρίψω από λάθος στενό. Τώρα ψάχνω τον αντικαταστάτη του. Το MLS είναι καλό; Είδα στη σελίδα τους ότι το δίνουν σε κάρτα microSD. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχω συνέχεια την καρτούλα τους στο κινητό ή θα την βάλω μόνο για να γίνει εγκατάσταση η εφαρμογή και μετά θα ξαναβάλω την δικιά μου; Με ενδιαφέρει μόνο η Ελλάδα στην οποία θέλω να είναι πλήρες. Πριν 2-3 χρόνια είχα σε μια άλλη συσκευή το navigon και είχε ακόμα και τους χωματοδρομους στην Ικαρία. Ένα παρόμοιο χρειάζομαι αλλά να μην με στέλνει από λάθος στενά. Ποιο προτείνετε; Για android μιλάμε πάντα γιατί είδα που λέγατε για το IGo ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν το βρήκα πουθενά για android Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Επειδή παρατηρώ οτι το google maps μου βγάζει καλύτερες και σωστότερες διαδρομές και δεν τρώει κολλήματα σε σχέση με το sygic που έχω έλεγα να βλέπω τους χάρτες του google και να έχω το sygic background για την φωνητική. Είναι κανείς που το έχει κάνει (έστω και με άλλο πρόγραμμα) να μου πει αν δούλεψε και γενικά εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό αφού τα δύο προγράμματα χρησιμοποιούν διαφορετικούς αλγορίθμους και δεν ακολουθούν τις ίδιες ακριβώς διαδρομές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 πως μπορω να κατεβασω δωρεαν καποιο gps? ειμαι νεος σε αντροιτ ...μεταβαση απο ιος..... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 πως μπορω να κατεβασω δωρεαν καποιο gps? ειμαι νεος σε αντροιτ ...μεταβαση απο ιος.....Στο play store μπορείς να βρεις δωρεάν προγράμματα χαρτών ή και πλοήγησης αλλά δεν ειναι ιδιαίτερα της προκοπής. Αλλιώς αγοράζεις κάποιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ακριβώς! Διαφορετικά, οποιαδήποτε συζήτηση για "πλάγιους" τρόπους απόκτησης λογισμικού απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ του myphone ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ...κι εγώ με την σειρά μου την εμπειρία μου με τους πλοηγούς!! Έχω δοκιμάσει Sygic, Navigon, Tom Tom. CoPilot Gps και τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου ανάγκες καταλληλότερο έκρινα και κράτησα το Sygic και το Navigon ακριβώς με την σειρά προτίμησης μου. Είναι πλήρη στις αρχικές εκδόσεις τους και τα δύο, με πολλές extra δυνατότητες, που κατά την γνώμη μου δεν θα χρειαστεί καν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τα αποκτήσετε. Περί ορέξεως πάντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) ...κι εγώ με την σειρά μου την εμπειρία μου με τους πλοηγούς!! Έχω δοκιμάσει Sygic, Navigon, Tom Tom. CoPilot Gps και τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου ανάγκες καταλληλότερο έκρινα και κράτησα το Sygic και το Navigon ακριβώς με την σειρά προτίμησης μου. Είναι πλήρη στις αρχικές εκδόσεις τους και τα δύο, με πολλές extra δυνατότητες, που κατά την γνώμη μου δεν θα χρειαστεί καν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τα αποκτήσετε. Περί ορέξεως πάντα!!! Χωρις κανενα υπονοουμενο εισαι ευχαριστημενος απο τις δρομολογησεις του sygic; Οσο το ειχα εγκατεστημενο στις εκδοσεις 11 και 12 με πηγαινε παντα απο γυρω γυρω. Στο σημειωνω γιατι μου ειπες οτι δοκιμασες και το τομ τομ, που για μενα μαζι με τα igo kai dont Panic ειναι τα κορυφαια και τα χρησιμοποιω εναλλαξ. Καλη δρομολογηση-χαρτες, πολλα poi και σχετικα καλη καταναλωση μπαταριας Οπως ειπες βεβαια περι ορεξεως....., αλλα τι ακριβως σ αρεσει τοσο πολυ στο σιτζικ, γιατι μπορει να εχω κανει εγω λαθος. Edited April 28, 2013 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Χωρίς να θέλω να πω ότι το Sygic έχει τις τελοιες δρομολογήσεις, Π ποτέ δεν παρουσίαζε το φαινόμενο να κάνει αυτό που λες, δηλαδή να σε πηγαίνει γύρω γύρω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Χωρις κανενα υπονοουμενο εισαι ευχαριστημενος απο τις δρομολογησεις του sygic; Οσο το ειχα εγκατεστημενο στις εκδοσεις 11 και 12 με πηγαινε παντα απο γυρω γυρω. Στο σημειωνω γιατι μου ειπες οτι δοκιμασες και το τομ τομ, που για μενα μαζι με τα igo kai dont Panic ειναι τα κορυφαια και τα χρησιμοποιω εναλλαξ. Καλη δρομολογηση-χαρτες, πολλα poi και σχετικα καλη καταναλωση μπαταριας Οπως ειπες βεβαια περι ορεξεως....., αλλα τι ακριβως σ αρεσει τοσο πολυ στο σιτζικ, γιατι μπορει να εχω κανει εγω λαθος. Ποτέ δεν έτυχε ο Sygic ,στις αναζητήσεις που έκανα, να μου βγάλει δρομολόγιο "από γύρω-γύρω"... Λάθη όμως έκανε, όπως όταν πήγε να με βάλει σε μονόδρομο στη Ρόδο πέρυσι, αλλά αυτό είναι λάθος στον χάρτη. Δεν παύει να είναι λάθος, ναι, συμφωνώ! Η προτίμησή μου στους δύο αυτούς πλοηγούς, είναι καθαρά θέμα καθημερινής ευχρηστίας (προσωπικά). Και ο λόγος που επέλεξα δύο και όχι έναν, είναι θέμα αξιοπιστίας αποτελεσμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 επίσης έχω ένα πρόβλημα με το sygic . Δεν μου βρίσκει τις διευθύνσεις τον επαφών ποτέ ενώ το google maps κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 γεια σας παιδια . testare κανεις το CitisNAV ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Στο Galaxy SII , ξαφνικά και τα δύο προγράμματα πλοήγησης που έχω σταμάτησαν να δουλεύουν και δεν διαβάζουν δορυφόρους παρ' όλο που και GPS Test και το GPS Status φαίνονται να είναι ορατοί 7-8 . Απεγκατέστησα τα προγράμματα και τα ξανα-εγκατέστησα χωρίς καμία επιτυχία . Τα ίδια προgράμματα στο Galaxy Note , δουλεύουν κανονικά . Καμιά ιδέα ??? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εχω igo-navigon - ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα δυο ..ειδικα το igo με τις καταληλες ρυθμησεις και διαφορα αλλα σε παει καρφι!!!!! εκει που θες....:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Στο Navigon πως μπορείς να επιλέξεις σε πιο Δημοτικό διαμέρισμα είναι η οδός? Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι να διαλέξεις σε πιο τ.κ ανήκει η οδός ή με πιο δρόμο διασταυρώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Στο Navigon πως μπορείς να επιλέξεις σε πιο Δημοτικό διαμέρισμα είναι η οδός? Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι να διαλέξεις σε πιο τ.κ ανήκει η οδός ή με πιο δρόμο διασταυρώνεται. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη βλακεία του navigon. Δεν ξέρω πως πιστεύουν οτι μπορεί κάποιος να ξέρει απέξω ΤΚ. :wacko: Απο όσο ξέρω η μόνη λύση είναι να μην κάνεις αναζήτηση π.χ. Αθήνα, αλλά κατευθείαν στην περιοχή που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μα , απορώ πραγματικά πως κάποιος το θεωρεί το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Προσωπικά το πιο εύχρηστο για μένα είναι το Ndrive. Βέβαια χάνει σε άλλα σημεία, όπως συμβαίνει και σε άλλα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχω δοκιμάσει Sygic, Navigon, Tom Tom. CoPilot,igo και don't panic. Mε διαφορα καλυτερο το don't panic και μετα το Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts