Villis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημέρα στο φόρουμ, ήθελα να σας ρωτήσω γιατί έψαξα και δεν βρήκα εφαρμογή που να κάνει το εξής: Όταν "αντιλαμβάνεται" ότι παίρνει σήμα από συγκεκριμένη κεραία να αλλάζει προφίλ. Έχω το Timerrific και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.. Προσωπικά χρησιμοποιώ το llama και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος! Το προτείνω ανεπιφύλακτα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 τελικα συγκριτικα ποτε καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια?με την εφαρμογη gmail που εχει push η με την στοκ εφαρμογη email που εχει μονο να ελεγχει για μηνυματα καθε χ λεπτα(εγω το εχω ανα 15 λεπτα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 αυτο σου κανει? https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.SpeakerBoost&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkub21lZ2FjZW50YXVyaS5TcGVha2VyQm9vc3QiXQ.. καλο ειναι, αλλα εγω θελω ενα προγραμμα που αν αυξανει την ενταση του ακουστικου και να ακουω πιο δυνατα το συνομιλητη μου. Στα windows υπηρχε τετοια δυνατοτητα. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Στο S3, στις επαφές, η πλαϊνή μπάρα με τα γράμματα είναι στα αγγλικά, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί για τις επαφές μου που τις έχω στα ελληνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να την αλλάξουμε σε ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Στο S3, στις επαφές, η πλαϊνή μπάρα με τα γράμματα είναι στα αγγλικά, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί για τις επαφές μου που τις έχω στα ελληνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να την αλλάξουμε σε ελληνικά? Υπάρχει ένα zip... Αλλά αν είσαι ρουτ και βάλεις την ωμέγα θα λυθεί το πρόβλημα σου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Αν και ρώτησα αρχικά στο τόπικ για το GPS, θα αλλάξω κάπως την ερώτησή μου, γιατί νομίζω τώρα πως ταιριάζει περισσότερο εδώ.. Αφορά προγράμματα exercise monitoring τύπου Endomondo. Στο tab με τον χάρτη, μου έδειχνε απλά την πορεία μου σε μια μπλε γραμμή με ένα γκρι grid από πίσω. Δεν μου έδειχνε τον χάρτη από το google maps. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Ή δεν υπάρχει τέτοιο feature στην συγκεκριμένη εφαρμογή; (έχω την Pro έκδοση). Αν δεν υπάρχει στην σε αυτήν την app μήπως υπάρχει άλλη που να υποστηρίζει να δείχνει την πορεία σε χάρτη; Για περπάτημα μέσα στην πόλη με ενδιαφέρει.. Και κάτι σχετικό. Στο google maps βρήκα τελικά πως μπορώ να κατεβάσω κομμάτι του χάρτη για να το βλέπω off-line χωρίς να ξοδεύω δεδομένα. Αυτό μπορώ να το χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο (offline δηλαδή) και σε κάποια τέτοια εφαρμογή (Endomondo ή άλλη; ). ΥΓ. Μια που το ανέλυσα, να ρωτήσω και μήπως ξέρει πόσο ακριβώς ξοδεύουν τέτοιες εφαρμογές από το data plan για να κλειδώσει πιο γρήγορα το GPS με την χρήση agps. Έχω ακούσει για λίγα kb, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσα, και κάθε πόσο συνδέεται για να πάρει νέα δεδομένα. Για μια δεδομένη μικρή πορεία μέσα στην πόλη θα μου φάει πολλά δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Υπάρχει ένα zip... Αλλά αν είσαι ρουτ και βάλεις την ωμέγα θα λυθεί το πρόβλημα σου... Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες σε παρακαλώ? Είμαι rooted αλλά δεν θέλω ακόμα να βάλω την omega. Περιμένω, πιο πολύ απο περιέργεια, να δοκιμάσω την αυθεντική και μετά, αν είναι, πάω και στην omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εκτός απο τις λύσεις που σου πρότεινε ο φίλος galanakop απο πάνω μπορείς να βάλεις το ex dialer απο το market,ο οποίος ανοίγει σφαίρα πάει βολίδα παντού και έχει και στα ελληνικά ταξινόμηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Πριν αρκετό καιρό είχα αναφέρει εδώ ότι ψάχνω για κάποια εφαρμογή ημερολογίου εργασίας. Να κρατάει δηλαδή τα ημερομίσθια, ώρες, υπερωρίες, ρεπό κλπ. Είχα δοκιμάσει το Time recording το οποίο δεν με ικανοποίησε. Ψάχνοντας βρήκα το Working Log το οποίο δεν ήταν διαθέσιμο για την χώρα μας. Το μετέφρασα και μπορεί να το κατεβάσει όποιο θέλει από ΕΔΩ. Δεν ξέρω αν το αναφέρω στο σωστό topic...μερικά screenshots παρακάτω: Έχω την εντύπωση πως το ημερολόγιο πάει μια μέρα μπροστά, σήμερα λέει ότι είναι τρίτη Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ενδιαφερόμουνα για αυτό το zip που ανέφερε ο φίλος galanakop. Θα δώ και το ex dialer παντως. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Με το widgetsoid εναλλάσσει κατευθείαν. Σ ευχαριστω που μου απαντησες αλλα κι αυτο στις ρυθμισεις δικτυου με βγαζει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Αν και ρώτησα αρχικά στο τόπικ για το GPS, θα αλλάξω κάπως την ερώτησή μου, γιατί νομίζω τώρα πως ταιριάζει περισσότερο εδώ.. Αφορά προγράμματα exercise monitoring τύπου Endomondo. Στο tab με τον χάρτη, μου έδειχνε απλά την πορεία μου σε μια μπλε γραμμή με ένα γκρι grid από πίσω. Δεν μου έδειχνε τον χάρτη από το google maps. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Ή δεν υπάρχει τέτοιο feature στην συγκεκριμένη εφαρμογή; (έχω την Pro έκδοση). Αν δεν υπάρχει στην σε αυτήν την app μήπως υπάρχει άλλη που να υποστηρίζει να δείχνει την πορεία σε χάρτη; Για περπάτημα μέσα στην πόλη με ενδιαφέρει.. Ίσως έχεις κακό σήμα δικτύου οπότε είναι αργό το δίκτυο κ δεν σου φορτώνει γρήγορα τους χάρτες. Γι' αυτό βλέπεις τη γραμμή με το grid από πίσω. Γιατί δεν έχει φορτώσει ο χάρτης. Δεν είναι θέμα της εφαρμογής. Τώρα να χρησιμοποιείς τον offline χάρτη στο Endomondo δεν γίνεται. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες σε παρακαλώ? Είμαι rooted αλλά δεν θέλω ακόμα να βάλω την omega. Περιμένω, πιο πολύ απο περιέργεια, να δοκιμάσω την αυθεντική και μετά, αν είναι, πάω και στην omega. Αφού είσαι root (οπότε δεν θα έχεις το θέμα να μην καθαρίζουν οι αναπάντητες από τη notification bar γιατί θα μπορείς να βάλεις το patch), πήγαινε στον exdialer χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε zip ούτε τίποτα.. Είναι εξαιρετικός dialer. Σ ευχαριστω που μου απαντησες αλλα κι αυτο στις ρυθμισεις δικτυου με βγαζει Υπάρχει περιορισμός που δεν επιτρέπει να κάνεις απευθείας την αλλαγή. Όλες οι εφαρμογές έτσι λειτουργούν ακόμα κ σε rooted κατάσταση με custom rom. Τουλάχιστον σε gingerbread. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Παιδια αγορασα το alcatel ot991d dual sim. Εχει agps υπαρχει καποιο προγραμμα για πραγματικη πλοηγηση εκτος απο το Google maps? Και χωρις να χρεωνομαι; Edited October 8, 2012 by crond Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Για την gingerbread το ηξερα αλλα ηλπιζα τωρα στην 4.0.4 να χει διορθωθει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Όσοι έχετε wind και θέλετε να βλέπετε το υπόλοιπο των προσφορών σας κατεβάστε το my free2go από το play store (ειδοποιήστε με και για τυχών bugs/βελτιώσεις που θα θέλατε). Κάποια στιγμή θα μπει και έκδοση επι πληρωμή λογικά με κάποια έξτρα (το πολύ 1€). Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Χαιρετω, θελω μια εφαρμογη που χρησιμοποιωντας το Gps να βρισκω συντεταγμενες διαφορων σημειων και στη συνεχεια αυτες να τις καταγραφω και να βαζω μια σημειωση, πχ σημειο 1, σημειο 2,.. Στο τελος θελω να γινετε extract ενα αρχειο συντεταγμενων με τις τη σημειωση διπλα. Τα σημεια που θελω να μαρκαρω ειναι 4000 Εχετε να προτεινετε κατι? Φυσικα δεν εχω προβλημα να πληρωσω την εφαρμογη εαν δεν ειναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλησπερα σας, διαβασα καπου οτι me to nova μπορεις να εχεις ρολοι με καιρο αυτο αλληθευει και αν ναι υπαρχει καποιο καλο και ακριβες ρολοι με καιρο? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλησπερα σας, διαβασα καπου οτι me to nova μπορεις να εχεις ρολοι με καιρο αυτο αλληθευει και αν ναι υπαρχει καποιο καλο και ακριβες ρολοι με καιρο? σας ευχαριστω Πάρα πολλά και όχι μόνο στον Nova.Beautifull widgets και HD widgets είναι τα πιο δημοφιλή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Πάρα πολλά και όχι μόνο στον Nova.Beautifull widgets και HD widgets είναι τα πιο δημοφιλή. αρα αλληθευει οτι στον νοβα δεν εχει τον καιρο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 αρα αλληθευει οτι στον νοβα δεν εχει τον καιρο ετσι? Δε καταλαβαίνω τί εννοείς...:confused: Ότι ο Nova δεν έχει δικό του widget με ρολόι/καιρό?Τα περισσότερα δεν έχουν... Ότι το αντίστοιχο widget της Samsung δε παίζει στον Nova?Σε κανέναν launcher εκτός TW δε παίζει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Έχω την εντύπωση πως το ημερολόγιο πάει μια μέρα μπροστά, σήμερα λέει ότι είναι τρίτη :lol::lol:..τώρα το πρόσεξα κι εγώ !...θα το κοιτάξω και θα το ανεβάσω διορθωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Υπάρχει περιορισμός που δεν επιτρέπει να κάνεις απευθείας την αλλαγή. Όλες οι εφαρμογές έτσι λειτουργούν ακόμα κ σε rooted κατάσταση με custom rom. Τουλάχιστον σε gingerbread. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το widgetsoid ως εφαρμογή συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το widgetsoid ως εφαρμογή συστήματος. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή από περιέργεια. Πιθανότατα ως εφαρμογή συστήματος να αλλάζει κάτι. Δεν το χρησιμοποιώ το widgetsoid. Έχω το power toggles για αλλαγές, και με βολεύει η συντόμευση. Αλλά θα την κάνω την δοκιμή.:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή από περιέργεια. Πιθανότατα ως εφαρμογή συστήματος να αλλάζει κάτι. Δεν το χρησιμοποιώ το widgetsoid. Έχω το power toggles για αλλαγές, και με βολεύει η συντόμευση. Αλλά θα την κάνω την δοκιμή.:) Επίσης αν εγκαταστήσεις των exDialer (που ανέφερες σε προηγούμενο post) ως εφαρμογή συστήματος, δε χρειάζεσαι το patch για να αφαιρεί τις αναπάντητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ρε παιδιά βοηθήστε κάποιος . Με το FIFA το κατέβασε αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω και το the dark knight rises δεν το κατεβάζει καν λόγω μη επαρκή χώρου . Πως λύνεται αυτό ? Μπορεί να συνδεθεί η εξωτερική που χει χώρο ? Υπαρχει καποιος να ξερει ?? δεν γινεται να μην ειχε κανεις παρομοιο προβλημα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts