nikos523 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 προς το παρον, λεω να το αφησω για αργοτερα. επηρεαζει αρκετα την αυτονομια το να ειναι ανοιχτο το viber; Όχι είναι ελάχιστη η κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καποιο Notification bar σε ics εμφανιση? Εχω Arc S με Root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 έχω μια γενική ερώτηση για το gps, εάν το έχουμε ανοικτό συνέχεια επιβαρύνεται πολύ η μπαταρία? σορρυ, απλά το είχα απορία γιατι το έχω κλειστό γενικά!:) Εξαρτάται τι εννοείς ανοιχτό. Εγώ το έχω πάντα ανοιχτό, αλλά στην πράξη ανοίγει μόνο όταν το ζητάει μια εφαρμογή. Και όταν ανοίγει τρώει αρκετή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Φίλε μου δεν το βρίσκω αυτό το extension για το YouTube . Κατέβασα αυτόν το όπερα που λες αλλά όταν ψάχνω για extension δεν βρίσκω κάτι Δε θα βρεις το YouTube αποκλειστικά αλλά extensions για download από YouTube. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Φίλε μου δεν το βρίσκω αυτό το extension για το YouTube . Κατέβασα αυτόν το όπερα που λες αλλά όταν ψάχνω για extension δεν βρίσκω κάτι https://addons.opera.com/en/extensions/details/download-youtube-videos-as-mp4/?display=en Μπες από τον όπερα που έδωσα πιο πάνω σε αυτό το λινκ πάτα install και καθάρισες:) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά καλημέρα. . Έχει δοκιμάσει κανείς σε s3 note 1/2 στην εφαρμογή watts aps με jb να στείλει φωτο... Σε εμένα και στο Note2 αλλά και στο s3 που φοράει ομεγα v27 δεν στέλνει. . Μήνυμα κανονικά φωτο προσπαθήστε αργότερα μου λέει... Ας το κοιτάξει κάποιος και στο δικό του και ας πει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 προς το παρον, λεω να το αφησω για αργοτερα. επηρεαζει αρκετα την αυτονομια το να ειναι ανοιχτο το viber; Είναι τόσο μικρή η κατανάλωση που δεν μου την δείχνει στην χρήση της μπαταρίας παρά μόνο αν τελικώς μιλήσω μέσω viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημερα σε ολους... Θα ηθελα να μου προτεινεται καποια απλη και δοκιμασμενη εφαρμογη για backup sms.... Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημερα σε ολους... Θα ηθελα να μου προτεινεται καποια απλη και δοκιμασμενη εφαρμογη για backup sms.... Απλή και καλή :SMS Backup & Restore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaXRlc2hzYWh1LlNNU0JhY2t1cFJlc3RvcmUiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Απλή και καλή :SMS Backup & Restore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaXRlc2hzYWh1LlNNU0JhY2t1cFJlc3RvcmUiXQ.. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ξερεις αν μπορω να τα αποθηκευσω και στο pc εκτος απο την sd...?? (θα παω το κινητο στο service και φοβαμαι μηπως τα χασω) Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ξερεις αν μπορω να τα αποθηκευσω και στο pc εκτος απο την sd...?? (θα παω το κινητο στο service και φοβαμαι μηπως τα χασω) Από την sd θα αντιγράψεις το backup στο pc σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά καλημέρα. . Έχει δοκιμάσει κανείς σε s3 note 1/2 στην εφαρμογή watts aps με jb να στείλει φωτο... Σε εμένα και στο Note2 αλλά και στο s3 που φοράει ομεγα v27 δεν στέλνει. . Μήνυμα κανονικά φωτο προσπαθήστε αργότερα μου λέει... Ας το κοιτάξει κάποιος και στο δικό του και ας πει. Μου το έκανε και μένα στο desire s μου όταν αναβαθμίστηκε από gb σε ics! Στην τύχη έβγαλα μία φωτο από το κινητό (από την γκαλερί δεν έστελνε ) και στο καπάκι πάτησα κοινή χρήση whatsapp και την έστειλε! Μετά ξεκόλλησε και έστελνε όλες τις φωτο ακόμα και από γκαλερί! Για δοκίμασε και πες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μου το έκανε και μένα στο desire s μου όταν αναβαθμίστηκε από gb σε ics! Στην τύχη έβγαλα μία φωτο από το κινητό (από την γκαλερί δεν έστελνε ) και στο καπάκι πάτησα κοινή χρήση whatsapp και την έστειλε! Μετά ξεκόλλησε και έστελνε όλες τις φωτο ακόμα και από γκαλερί! Για δοκίμασε και πες! Από κοινή χρήση στέλνει κανονικά... Από γκαλερι όχι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημερα σε ολους... Θα ηθελα να μου προτεινεται καποια απλη και δοκιμασμενη εφαρμογη για backup sms.... Δοκίμασε και το go backup. Κάνει backup και σε άλλα, όπως επαφές, wifi κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Είναι τόσο μικρή η κατανάλωση που δεν μου την δείχνει στην χρήση της μπαταρίας παρά μόνο αν τελικώς μιλήσω μέσω viber... κι εμενα το ιδιο. οποτε το αφηνω οπως ειναι. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Από κοινή χρήση στέλνει κανονικά... Από γκαλερι όχι... έβγαλες φωτο?και να την στείλεις με κοινή χρήση?ξέχασα να σου πω ότι έκανα και μία απεγκατάσταση με εκκαθάριση δεδομένων και ξανά εγκατάστασή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εχω το ginius driver don't panic, την εκδοση που δινει το Πλαισιο με αγορα νεας συσκευης. η συγκεκριμενη εκδοση κανει ενημερωσεις; αν οχι, που μπορω να βρω την εκδοση με δωρεαν αναβαθμισεις για παντα; επισης, η εκδοση που μου εδωσε το Πλαισιο, μπορει να εγκατασταθει σε πανω απο μια συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Η εφαρμογη YouTube remote μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα προβολής από το κινητό μου στην tv η τσάμπα το παιδευω Έχω την Panasonic vt30 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εξαρτάται τι εννοείς ανοιχτό. Εγώ το έχω πάντα ανοιχτό, αλλά στην πράξη ανοίγει μόνο όταν το ζητάει μια εφαρμογή. Και όταν ανοίγει τρώει αρκετή μπαταρία. αυτό που είπες ρωτούσα, πχ αν δεν το χρησιμοποιει εφαρμογή δεν καταναλωνει μπαταρία...οκ, ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 και εγώ από τότε που κατάλαβα ότι το gps αν δεν το χρησιμοποιεί καμιά εφαρμογή δεν τρώει μπαταρία το έχω μόνιμα ανοιχτό και κλειδώνει ακόμα και κρύο σε 25 δευτερόλεπτα. Ζεστό κλειδώνει σε δυο με πέντε δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εχω το ginius driver don't panic, την εκδοση που δινει το Πλαισιο με αγορα νεας συσκευης. η συγκεκριμενη εκδοση κανει ενημερωσεις; αν οχι, που μπορω να βρω την εκδοση με δωρεαν αναβαθμισεις για παντα; επισης, η εκδοση που μου εδωσε το Πλαισιο, μπορει να εγκατασταθει σε πανω απο μια συσκευη; Κανε search σε αυτο το topic και θα βρεις πολλες φορες τις απαντησεις για ολα τα ερωτηματα σου Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπερα σε ολους και ολες. Προσπαθησα σημερα να εγκαταστησω το Talk.to, οχι γιατι το εχω αναγκη, απλα για να δω κατι... Οταν το εβαλα και προσπαθησα να μπω με τον ηδη υπαρχων λογαριασμο Gmail, μου ειπε οτι εβαλα λαθος password, κατι που ΔΕΝ ισχυε στα σιγουρα... Το ιδιο συνεβει οταν προσπαθησα να μπω με τον κωδικο Facebook (wrong password)... To απεγκατεστησα και λιγο αργοτερα, μου ηρθε ενα e-mail απο accounts-noreply@google.com το οποιο ελεγε τα εξης: Κάποιος επιχείρησε πρόσφατα να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή για να συνδεθεί στον Λογαριασμό σας Google, stabill7076@gmail.com. Η απόπειρα σύνδεσης παρεμποδίστηκε σε περίπτωση που επρόκειτο για έναν εισβολέα ο οποίος προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της απόπειρας σύνδεσης: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 2:24:47 μ.μ. GMT Διεύθυνση IP: 107.21.18.53 (amazonaws.com) Τοποθεσία: Καράκας, Βενεζουέλα Εάν δεν αναγνωρίζετε αυτήν την προσπάθεια σύνδεσης, κάποιος άλλος ενδέχεται να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως. Μάθετε με ποιον τρόπο στη διεύθυνση http://support.google.com/accounts?p=reset_pw Σε περίπτωση που η προσπάθεια σύνδεσης προέρχεται από εσάς και θέλετε να προσφέρετε σε αυτήν την εφαρμογή πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που περιγράφονται στη διεύθυνση http://support.google.com/mail?p=client_login Με εκτίμηση, Η Ομάδα Λογαριασμών Google © 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 To εχει δει κανενας αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Έχω βάλει τον ex dialer στο galaxy s3,όταν κάνω restart η όταν έχω αναπάντητη μου εμφανίζει το σύνολό των αναπάντητων.πως αλλάζει αυτό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Κανε search σε αυτο το topic και θα βρεις πολλες φορες τις απαντησεις για ολα τα ερωτηματα σου αν ηξερα πως να κανω αναζητηση στο τοπικ, θα το ειχα κανει ηδη.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα, υπάρχει, εάν γνωρίζετε, κάποια εφαρμογή η οποία να σου διαβάσει εισερχόμενα μνμ ή εισερχόμενες κλήσεις; με φωνητική ομιλία εννοώ, ώστε να μας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια της οδήγησης; ευχαριστώ.  Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts